Nejsi přihlášen
Re: další bandiťačka do party
Gratulace chlape
ty nezahalis
svatej psal:
no ty kráso. Medvídku,samo, že gratulace největší a hlavně zdraví všem!
Tebe a Prasete se budu muset zeptat,jak děláte holky,abych se toho vyvaroval,bo ja chci kluka.
nechci ti brát ideály, ale při tvém životním stylu, dnešnímu životnímu prostředí a prohřátým vajcám budeš rát, že sa ti vůbec něco podaří, natožpak si eště vybírat
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
svatej psal:
no ty kráso. Medvídku,samo, že gratulace největší a hlavně zdraví všem!
Tebe a Prasete se budu muset zeptat,jak děláte holky,abych se toho vyvaroval,bo ja chci kluka.
Ty chceš kluka? Nechceš spíš motorku?
Koldan psal:tož pokračujeme. Dnes v 5:03 3,6 kg 51 cm Natálka:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_5431.jpg
....čoveče, Ty vypadáš, jak bys to rodil sám...paní odpočatá a Ty jak po bitvě....
Tak ať se malé daří, měla stejně, jako náš vnuk má teď po měsíci....
Petr J. psal:Koldan psal:tož pokračujeme. Dnes v 5:03 3,6 kg 51 cm Natálka:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_5431.jpg....čoveče, Ty vypadáš, jak bys to rodil sám...paní odpočatá a Ty jak po bitvě....
Tak ať se malé daří, měla stejně, jako náš vnuk má teď po měsíci....
ty trůbo, víš co to je odkaučovat porod? žádná prdel
. Baba si tam heká a ty abys to všecko řídil, no žádná prdel
. Navíc si myslím, že sem tam metrosexuální, tož nerýpaj
![]() |
Honzik8719 (Člen) 21.04.2013 02:03:45 Offline |
gratulace
...relativní kochač...
toz taktez velka Gratulace od Kakinovcu !!!!!!
P.S. Musel sem jet odpocivat do Italie abych si po roce precetl stranky a FB a kde se nedozvim takovy veci - jinak bzch byl porad v tezkem bezvedomi co se deje ve svete ...
![]() |
Banditatom (Člen) 21.04.2013 14:04:36 Offline |
winš ogare
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kakin psal:toz taktez velka Gratulace od Kakinovcu !!!!!!
P.S. Musel sem jet odpocivat do Italie abych si po roce precetl stranky a FB a kde se nedozvim takovy veci - jinak bzch byl porad v tezkem bezvedomi co se deje ve svete ...
...Kakinovic žijou? Tož se někdy ozvěte...
díkec
vogové, tag su doma na jakože mateřskoj, páč zatímco Cukrářka sa válí v nemocnici s Dortíkem, tag já hlídám Zákuska. Vám řeknu, že to nejni vůbec špatný. Pustil sem jí pohádky, vot rána sedím tag ňak na netu, vopčas jí dám napít, nebo s ňů zandu na wecko, nacpal jsem ju gulášem a už chrní
. Ci fix mám také tušení, že nás ty baby s tů náročnů mateřsků vošulili, vono to asik nebude tak horké
. Po vobjědě dem na zmrzku do města, je teplo, tagže bude kozato a nohato a pak deme do nemocnicoj. no jag říkám, možná bych si to aj uměl za to odrodit, dybych pag měl tři roky také leháro. jo a to by sa eště dalo apgrejdovat, že bych Zákuska strčil mamině a já šel lítat na bajku. no uvidíme
Koldan psal:díkec
vogové, tag su doma na jakože mateřskoj, páč zatímco Cukrářka sa válí v nemocnici s Dortíkem, tag já hlídám Zákuska. Vám řeknu, že to nejni vůbec špatný. Pustil sem jí pohádky, vot rána sedím tag ňak na netu, vopčas jí dám napít, nebo s ňů zandu na wecko, nacpal jsem ju gulášem a už chrní
. Ci fix mám také tušení, že nás ty baby s tů náročnů mateřsků vošulili, vono to asik nebude tak horké
. Po vobjědě dem na zmrzku do města, je teplo, tagže bude kozato a nohato a pak deme do nemocnicoj. no jag říkám, možná bych si to aj uměl za to odrodit, dybych pag měl tři roky také leháro. jo a to by sa eště dalo apgrejdovat, že bych Zákuska strčil mamině a já šel lítat na bajku. no uvidíme
...a na pískovišti užs s ňou byl? Tam to prý taky není špatný....
Koldan psal:trůbo, pískoviště už není v kurzu, já mám lepšejší zábavu:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … portak.jpg
je to aj na dálkový ovládání. takže když ji to nebaví, nebo když mě přestane bavit, že jezdí jak šmrksa, tak to přepnu a udělám jí sportovní vložku
...jak to, že nemá zlatý kola???
Petr J. psal:Koldan psal:trůbo, pískoviště už není v kurzu, já mám lepšejší zábavu:
je to aj na dálkový ovládání. takže když ji to nebaví, nebo když mě přestane bavit, že jezdí jak šmrksa, tak to přepnu a udělám jí sportovní vložku...jak to, že nemá zlatý kola???
Subárka asi vyprodali
Petr J. psal:Koldan psal:trůbo, pískoviště už není v kurzu, já mám lepšejší zábavu:
je to aj na dálkový ovládání. takže když ji to nebaví, nebo když mě přestane bavit, že jezdí jak šmrksa, tak to přepnu a udělám jí sportovní vložku...jak to, že nemá zlatý kola???
bo už by toho bylo moc, má zlatů kastlu (otstín morafská zlatá) a sedí v ní zlaté dítě vogu
![]() |
nicola.foxx (Člen) 23.04.2013 21:58:09 Offline |
Gratulace a ať ti dělaj radost.
Wogo tři naprasklý v baráku. No bude to chtít tvrdou ruku
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Koldan psal:díkec
tak si blby, však je to mateřská dovolená hňupe
:)))
ale di, Ty brepto ...
Stránky: 1 2