Nejsi přihlášen
Re: Tak kdo už vypálil???
mi psal:pěkná ať slouží
uš se těšim na rybu
...woe koukej se snažit nebo na tu rybu budeš mušet přijet na kole,
dělám si srandu,vím že to nemáš jednoduchý,tak at ti to taky vyjde
ps.gamrinus je stejně lepčí
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
osiris psal:faitík psal:Kime, pěkná
Nevim co do tebe vjelo, ten bus cos měl, byl krásnej...však má obě ;)
Tak to má bejt
Už vim, jak hlasoval v anketě
'mám jebku, kterou nevyměním ani neprodám za tašku hrušek. To si radši přikoupim další jebku'
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Kim psal:mi psal:pěkná ať slouží
uš se těšim na rybu...woe koukej se snažit nebo na tu rybu budeš mušet přijet na kole,
dělám si srandu,vím že to nemáš jednoduchý,tak at ti to taky vyjde
ps.gamrinus je stejně lepčí
...tag gambrynus jo? asi zavolam do Budvaru aby kvám přestali zavážet kdyš teda ten granulát budeš polikat
svět je cirkusovej stan
Kim psal:osiris psal:...kime, ty wole rum, neblbni
...víš co říká Mour...komu smrdí rum,tomu smrdí práce...tak bacha jo a nech se překvapit
...tak rum s kapotama
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Dneska jsem vyjel heč
osiris psal:Kim psal:osiris psal:...kime, ty wole rum, neblbni
...víš co říká Mour...komu smrdí rum,tomu smrdí práce...tak bacha jo a nech se překvapit
...tak rum s kapotama
...s panáčkem
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
mikeson psal:Tak včera první 4km ale ješte se to nedáhttp://img2.rajce.idnes.cz/d5/3/3156/31 … C01116.jpg
faitík psal:nety psal:ja dneska poprve s triplem ráno na evidenci, to asi tim, že je po zimě, ale kuwa to jede
ty taky nevíš co už říkáš
si říkal, žes byl na evidenčce v sobotu
..nevím, co ti není jasný.....vyjel už v sobotu, aby tam byl mezi prvníma....
WD club member...
faitík psal:nety psal:ja dneska poprve s triplem ráno na evidenci, to asi tim, že je po zimě, ale kuwa to jede
si říkal, žes byl na evidenčce v sobotu
pac nikde nebyl a akorat si ho zas nadlabnul v garazi
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:faitík psal:nety psal:ja dneska poprve s triplem ráno na evidenci, to asi tim, že je po zimě, ale kuwa to jede
si říkal, žes byl na evidenčce v sobotupac nikde nebyl a akorat si ho zas nadlabnul v garazi
ale ne, von tak lže, že už si nepamatuje kdy jesště lže a kdy mluví pravdu
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Luk psal:faitík psal:
si říkal, žes byl na evidenčce v sobotupac nikde nebyl a akorat si ho zas nadlabnul v garazi
ale ne, von tak lže, že už si nepamatuje kdy jesště lže a kdy mluví pravdu
se v tom kanclu nudíš? Páč by s mohl psát steelovou V sobotu sem popojel s výfukem, v pondělí ráno evidenčka.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Banditatom (Člen) 06.03.2010 15:22:09 Offline |
v uterý v šest hodin jsem se vymluvil že musím fakt musím jet natankovat 22km užo pocit
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 06.03.2010 16:08:20 Offline |
na valachách už to vypadá stejně
XJelen psal:děte do prdele
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 12_cam.jpg
a to jsme to ráno shrabali
snad v dubnu
...f pojizeří je to stejný
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nicola.foxx (Člen) 06.03.2010 18:58:16 Offline |
kojaksro psal:....dneska krásných 120km kolem komína
Ty ses kecal
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
PALOUS psal:Marián psal:VikecB12 psal:Unás na jihu ani smítlo,krásně azuro,ale je chladno. Na sluníčku je ale krásně Zachvílu se du protáhnout na kolo
a pak do fitka?
tam se chodí kvůli hemeroidům
to jo,jako ridic z povolani...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:PALOUS psal:Marián psal:
a pak do fitka?tam se chodí kvůli hemeroidům
to jo,jako ridic z povolani...
Volové S prdelou to není žádná prdel Ted sem dojel,pěkně vyvětranej Voto mě bude víc chutnat šnycl na voběd
Ferneta nepiju,už jenom slifku a nebo teda kdyš není nic jinýho po ruce,tak zelenou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Unás na jihu ani smítlo,krásně azuro,ale je chladno. Na sluníčku je ale krásně Zachvílu se du protáhnout na kolo
tebe bych na tom kole chtěl vidět
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:VikecB12 psal:Unás na jihu ani smítlo,krásně azuro,ale je chladno. Na sluníčku je ale krásně Zachvílu se du protáhnout na kolo
fakt,kopil sem kolo,protože celej tejden sedím za koláčem a nemám žádnej pohyb,tak sem začal s kolem. A chodím plavat Už mám letos 60km na kole
VikecB12 psal:ross psal:VikecB12 psal:Unás na jihu ani smítlo,krásně azuro,ale je chladno. Na sluníčku je ale krásně Zachvílu se du protáhnout na kolo
fakt,kopil sem kolo,protože celej tejden sedím za koláčem a nemám žádnej pohyb,tak sem začal s kolem. A chodím plavat Už mám letos 60km na kole
to já letos vyjel jen na silvestra, pak napadl sníh a seru na to
VikecB12 psal:ross psal:VikecB12 psal:Unás na jihu ani smítlo,krásně azuro,ale je chladno. Na sluníčku je ale krásně Zachvílu se du protáhnout na kolo
Ty woe neblbni ze ses dal na nejakej pohyb , takze do jara bude figura jak lunt ?
Billy psal:VikecB12 psal:ross psal:
tebe bych na tom kole chtěl vidětfakt,kopil sem kolo,protože celej tejden sedím za koláčem a nemám žádnej pohyb,tak sem začal s kolem. A chodím plavat Už mám letos 60km na kole
Ty woe neblbni ze ses dal na nejakej pohyb , takze do jara bude figura jak lunt ?
Voe nestraš,mám novej vohoz z krávy vot PSIčka,tak nemužu zhubnout,aby mě to nebylo k hovnu
nicola.foxx (Člen) 07.03.2010 20:08:50 Offline |
VikecB12 psal:Voe nestraš,mám novej vohoz z krávy vot PSIčka,tak nemužu zhubnout,aby mě to nebylo k hovnu
Zase nevysírej woe. Dáš to vyprat Vikecový a srazí se to jako fšecky hadry po vánocích.
VikecB12 psal:Billy psal:VikecB12 psal:
fakt,kopil sem kolo,protože celej tejden sedím za koláčem a nemám žádnej pohyb,tak sem začal s kolem. A chodím plavat Už mám letos 60km na koleTy woe neblbni ze ses dal na nejakej pohyb , takze do jara bude figura jak lunt ?
Voe nestraš,mám novej vohoz z krávy vot PSIčka,tak nemužu zhubnout,aby mě to nebylo k hovnu
Ty woe tak kdyz schodis nejaky to deko dolu tak udelame z prebytku tve konfekce aji znackovou kombi na Progera
Banditatom (Člen) 08.03.2010 15:14:17 Offline |
Billy psal:VikecB12 psal:Billy psal:
Ty woe neblbni ze ses dal na nejakej pohyb , takze do jara bude figura jak lunt ?Voe nestraš,mám novej vohoz z krávy vot PSIčka,tak nemužu zhubnout,aby mě to nebylo k hovnu
Ty woe tak kdyz schodis nejaky to deko dolu tak udelame z prebytku tve konfekce aji znackovou kombi na Progera
nebo mě rozšíříte kalhoty
Banditatom psal:Billy psal:VikecB12 psal:
Voe nestraš,mám novej vohoz z krávy vot PSIčka,tak nemužu zhubnout,aby mě to nebylo k hovnuTy woe tak kdyz schodis nejaky to deko dolu tak udelame z prebytku tve konfekce aji znackovou kombi na Progera
nebo mě rozšíříte kalhoty
Budes met klin na gatich nasitej na prdeli jak pan Konrat z doktora z hor
Já když se byl naposledy na mršku podívat, tak jsem slyšel přez vrata, jak se mě tam ty koně mrdaji, tak myslim že mě to utrhne pazoury až vyjedu.
Jak vám jde první start? (tato otázka se netýká těch co to startují každých 14 dnů) Já minulý rok až na autobaterii Točil jsem jak komediant s řetízákem. Teďka stojim už od srpna, tak jsem zvědavej, pak hnedka založim téma: Nestartuje
Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
Banditatom (Člen) 10.03.2010 17:46:50 Offline |
blýská se nám na lepčí časy http://www.novinky.cz/domaci/194370-vyr … tyden.html
Brejn psal:Já když se byl naposledy na mršku podívat, tak jsem slyšel přez vrata, jak se mě tam ty koně mrdaji, tak myslim že mě to utrhne pazoury až vyjedu.
Jak vám jde první start? (tato otázka se netýká těch co to startují každých 14 dnů) Já minulý rok až na autobaterii Točil jsem jak komediant s řetízákem. Teďka stojim už od srpna, tak jsem zvědavej, pak hnedka založim téma: Nestartuje
dneska jsem nenatočil, poprvý po třech letech.....uvidím zejtra, až se to nabije
nicola.foxx (Člen) 10.03.2010 20:49:15 Offline |
Banditatom psal:blýská se nám na lepčí časy http://www.novinky.cz/domaci/194370-vyr … tyden.html
No uz aby to bylo. Loni to bylo stejny a posledni dva tejdny v brezenci uz jsem jezdil.
nicola.foxx (Člen) 11.03.2010 00:02:05 Offline |
Brejn psal:11 stupňů, dej pokoj. Až bude tak 15, půjdu natočit.
Nebud chtivej Staci at uz je po ranu aspon 5 a je to fertig
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2010 07:16:58 Offline |
Banditatom psal:blýská se nám na lepčí časy http://www.novinky.cz/domaci/194370-vyr … tyden.html
di do s votepletnim..tady od noci padaj sračky
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 11.03.2010 08:06:07 Offline |
VikecB12 psal:Kupodivu aji u nás na jihu sněží,ale jenom tak lehce,aby se neřeklo Příští týden vypadá slibně,počkám do pořádnejch dešťů kerý spláchnou sůl a pak vyrazím
Mas pravdu predsedo
Tady se to rozpustilo, at to pada tam po kontejnerech v Praze a ne tady u nas na jihovychode kua . My uz mame tady jaro
Datum Vzduch °C
Dnes 16. 3. 2010 2
Zítra 17. 3. 2010 7
Čtvrtek 18. 3. 2010 11
Pátek 19. 3. 2010 13
Sobota 20. 3. 2010 13
Neděle 21. 3. 2010 10
Pondělí 22. 3. 2010 11
Úterý 23. 3. 2010 8
Středa 24. 3. 2010 7
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
nicola.foxx (Člen) 16.03.2010 23:18:07 Offline |
PALOUS psal:ts min. 8 a furt padájen mě sere,že sjedu k našim a to cca 1,5 km a tam je hofno
Ale zas budes mit namakany pracky jak Prog pred krmenim krokodyla, vot toho hazeni snehu
Vcera 4km kolem komina kdyz sem si vezl z dilny motyku, chvilema prdel sevrenou respektem ale smajl na ksichte
gore psal:Brejn psal:Kdo nevyjede o víkendu, bude čekat do půle dubna...
... a na tom je neco špatnýho
a kdo nevyjede ani v půlce dubna, ten už nevyjede nikdy
čau,to sem asi jedinej pacoš,co vypálil 27.2.,krásná to sobota,cca 50kiláčků,bo sem to už nemohl vydržet,pak asi hodina pucování,protože v lese mokro a zima,zatáčky jak s autobusem,ale stálo to za to a pár podobně postižených i potkal.... BANDIT PIČO
nicola.foxx (Člen) 18.03.2010 11:34:20 Offline |
redik27 psal:Thajsko, Pattay, 27.2.2010, 36 ve stínu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 031852.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 030046.jpg
Di s tím do ..... Při 38 bych jezdil f plavkách To už je jen tak na zahrádku, slunečník, bazén, studená plzeň a večír gril a ne nějaký ježdění v hadrech
Kua ted sem dojel dom,dal sem si prvních 150km a su spokojené parchant,počasí luxus,azuro,na sluníčku krásně teplo Akorát se za autama dost práší Kua po zimě to jede jak šlak,při první pořádným zatáhnutí sem se držel jak klíště Start po zimě bez problémů,napodruhé
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2010 17:27:56 Offline |
No já dal dneska krásnejch 100 km...hubu od ucha k uchu..suchý čistý silnice prostě paráda
Banditatom (Člen) 18.03.2010 18:26:08 Offline |
dnes 80km ale sam štěrk ale vychlamaný jak zhulený morče a nějak se mě smrskly kalhoty ci fix
dneska Praha-Kladno-Slaný-Mělník-Praha po prdelních cestách, silnice paráda, natočenejch 130 kilásků,no super....nějakou bandasku sem potkal na jižní spojce, někdo odsud???
kurva po tom se mi stejskalo
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
redik27 psal:Thajsko, Pattay, 27.2.2010, 36 ve stínu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 030046.jpg
Ty vee redik...tos byl v Patáje s babou nebo mám vlčí mhu???? Esli jo tak to muselo bejt dost krušný ne?? Byl sem tam loni....ale dříví do lesa bych teda rozhodně nevozil
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
PALOUS psal:VikecB12 psal:No a tedka sem se dozvěděl,že strávím víkend za koláčem,takže ještě že sem dneska nezaváhal
Krásný dvje hoďky s lopatou na sněhu
Ty kurvo Tedkas mě to vrátil aji s urokama Ale viš co,mám za to třiadvacet klacků,tak se ta sobota dá překousnout
Letos budu jen ladit a nebudu jezdit. Budu mluvit o tom, jak to bude super až to všechno vyladím a jak s tím vylezu na silnici, tak s tím fláknu a jedu od znova.
To vaše: letos najedu 15 tis., letos jedu do Alp... To je vokoukaný.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Včera taky pár desítek kiláku. Ale jel jsem jak posranej, v zatáčkách samej štěrk + pocit jestli jsem něco nezapomněl dotáhnout, když to bylo do šroubku. Zdá se to být ale vše OK, což mě těší nejvíc
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
bubák psal:redik27 psal:Thajsko, Pattay, 27.2.2010, 36 ve stínu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 030046.jpgTy vee redik...tos byl v Patáje s babou nebo mám vlčí mhu???? Esli jo tak to muselo bejt dost krušný ne?? Byl sem tam loni....ale dříví do lesa bych teda rozhodně nevozil
Pattay v plánu nebyla a je to kámoška. Nějak mě nelákalo mít použité zboží na které slintal tlustej vepřík od němec. A na druhou stranu bylo občas problém poznat co bylo předtím chlap.
p.s. suvenýry si zásadně z dovolených nevozím
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.03.2010 09:28:26 Offline |
sem si dal včera v noci zrychlenej přesun do Pardubic a zasu hubu od ucha k uchu..hlavně po honičce s Corvetou
Banditatom (Člen) 20.03.2010 10:04:54 Offline |
mi včera ujeli astonu martinovy DB12 ale bude to zřejmě tím že stál v koloně
kneehammer (Člen) 20.03.2010 16:20:01 Offline |
taky taky
..:: B12 inside ::..
K.a.s.y.m. (Člen) 20.03.2010 18:26:20 Offline |
dneska tři Béčka u Heřmaňáku...kdo to byl?? Jel jsem na na SV