Nejsi přihlášen
padáky na gsf 600
Nemáte někdo padáky z tohodle odkazu?
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/pa … -2755.html
Potřeboval bych je oměřit a kdyby to bylo i s náčrtkem tak bych vá byl moc vděčný.
Banditatom (Člen) 24.02.2010 18:28:20 Offline |
Re: padáky na gsf 600
opět a zas
1)profil
2)hledat
3) http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=10412
to si je jako chceš spáchat doma???
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:opět a zas
1)profil
2)hledat
to si je jako chceš spáchat doma???
Jo, chci. Při troše štěstí by to neměl být problém. Zkoušel jsem hledat ve foru, ale tam je to samá 1200.
dudik psal:Banditatom psal:opět a zas
1)profil
2)hledat
to si je jako chceš spáchat doma???Jo, chci. Při troše štěstí by to neměl být problém. Zkoušel jsem hledat ve foru, ale tam je to samá 1200.
kdybys třeba napsal do profilu odkaď jseš ... víš ... tak bych ti třeba řek že než se s tim srát, tak se stav v Petřvaldu u Bartusa, ten ty trubkáče vyrábí podle toho Fehlingu za jedenáct stovek v komaxitu... ale když chceš bejt tajnej, tak si trhni
Strýcfajtr !!!
Bedřich psal:další (Nový člen) co to sem rovnou vy a nic neřeší
asi mám nějakou divnou alergii, půjdu to asi vy
A každej tajemnej jak sfiňa.
Když něco chcu tak se se nejdřív představím ,pak poprosím ,formuluju prosbu,po získání informací poděkuju
A pak nemám co skrývat ,jedině to že jsem slušnej člověk a bydlím tam a tam a mám takovou nebo makovou jebku a skrývat kolik mi je jařin už vůbec ne
Nejsem nějaká namyšlená fiflena co chce vypadat furt mladě a cool
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Vidím, že s váma nic nepořídím. Místo, abyste člověku pomohli, tak máte jen hromadu keců. Nepředstavil jsem se, ani jsem nenapsal odkud jsem. Myslel jsem, že na jednorázový a jednoduchý dotaz dotaz dostanu odpověď jakou potřebuju, a nic takového jako je vypisování jména nebo místa bydliště není třeba. Jediný kdo je tu tajemný jste vy pánové. Takže se tu mějte a vidím že pověst neklame.
Když už si je teda chceš vyrábět, tak proč dělat přesnou kopii těch fehlingů? Když už si s tim chceš dát práci, tak oměřit a zkoušet snad nebude takovej trabl ne...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Když už si je teda chceš vyrábět, tak proč dělat přesnou kopii těch fehlingů? Když už si s tim chceš dát práci, tak oměřit a zkoušet snad nebude takovej trabl ne...
Nechtěl jsem to dělat úplně přesně podle nich, ale teď už je to fuk. Tady mi stejně nikdo neporadí, takže začnu sochat z vlastní hlavy.
Banditatom (Člen) 25.02.2010 07:33:24 Offline |
dudik psal:Inženýrek psal:Když už si je teda chceš vyrábět, tak proč dělat přesnou kopii těch fehlingů? Když už si s tim chceš dát práci, tak oměřit a zkoušet snad nebude takovej trabl ne...
Nechtěl jsem to dělat úplně přesně podle nich, ale teď už je to fuk. Tady mi stejně nikdo neporadí, takže začnu sochat z vlastní hlavy.
ty voe kdyby jsi opravdu napsal odkud jsi mohl by ti někdo kdo je poblíž a má třeba ty padáky nabídnout pomocnou ruku ale jestli si myslíš že někdo kvůli nějakému no name chlápkovy vezme šupleru a poběží do garáže ti udělat výkres tak to opravdu neuspěješ
Banditatom psal:dudik psal:Inženýrek psal:Když už si je teda chceš vyrábět, tak proč dělat přesnou kopii těch fehlingů? Když už si s tim chceš dát práci, tak oměřit a zkoušet snad nebude takovej trabl ne...
ty voe kdyby jsi opravdu napsal odkud jsi mohl by ti někdo kdo je poblíž a má třeba ty padáky nabídnout pomocnou ruku ale jestli si myslíš že někdo kvůli nějakému no name chlápkovy vezme šupleru a poběží do garáže ti udělat výkres tak to opravdu neuspěješ
fakt ne? zlý lidi zlatý motorkáři.cz tady je to samej hulvát, samý do a do a vyplň si profil
ještě k dotazu... fakt bys to vyráběl podle něčeho kdo ti co nakreslí anonymně na netu?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Banditatom psal:dudik psal:
Nechtěl jsem to dělat úplně přesně podle nich, ale teď už je to fuk. Tady mi stejně nikdo neporadí, takže začnu sochat z vlastní hlavy.ty voe kdyby jsi opravdu napsal odkud jsi mohl by ti někdo kdo je poblíž a má třeba ty padáky nabídnout pomocnou ruku ale jestli si myslíš že někdo kvůli nějakému no name chlápkovy vezme šupleru a poběží do garáže ti udělat výkres tak to opravdu neuspěješ
fakt ne? zlý lidi zlatý motorkáři.cz tady je to samej hulvát, samý do a do a vyplň si profil
ještě k dotazu... fakt bys to vyráběl podle něčeho kdo ti co nakreslí anonymně na netu?
pán je urážlivej kutil
...a bude hůř!
Minule jsem je tu řešil,jestli chceš tak mám jedny doma,padáky nejsou podřené ale praskly tam ty držáky, dva jsou oddělávací takže se dají udělat nové,jinak jsem je zavařil,okolo 500 kč je pustím,jinak jsou jak nové
Dohnat a předehnat
Banditatom (Člen) 25.02.2010 14:01:36 Offline |
XJelen psal:Banditatom psal:dudik psal:
Nechtěl jsem to dělat úplně přesně podle nich, ale teď už je to fuk. Tady mi stejně nikdo neporadí, takže začnu sochat z vlastní hlavy.ty voe kdyby jsi opravdu napsal odkud jsi mohl by ti někdo kdo je poblíž a má třeba ty padáky nabídnout pomocnou ruku ale jestli si myslíš že někdo kvůli nějakému no name chlápkovy vezme šupleru a poběží do garáže ti udělat výkres tak to opravdu neuspěješ
jo jsou tu samí hajzli ale co na tom chceš ušetřit když si to uděláš doma???
dudik psal:Vidím, že s váma nic nepořídím. Místo, abyste člověku pomohli, tak máte jen hromadu keců. Nepředstavil jsem se, ani jsem nenapsal odkud jsem. Myslel jsem, že na jednorázový a jednoduchý dotaz dotaz dostanu odpověď jakou potřebuju, a nic takového jako je vypisování jména nebo místa bydliště není třeba. Jediný kdo je tu tajemný jste vy pánové. Takže se tu mějte a vidím že pověst neklame.
Jen takových houšť. Jen ať víc plivou na naší pověst, jen ať dál šíří to, jací jsou zde kreténi. Třeba to pak takový vocasy jako jsi ty před tím, než sem přilezou napadne, že je to stejně k ničemu a tak sem ani nepřijdou, čímž ušetří nervy nejen sobě, ale i nám. Díky Ti, chlape.
Každé "společenství" má své pravidla a ty máš 2 možnosti. Buďto je budeš dodržovat a nebo půjdeš do prdele. Výběr je na tobě.
Omlouvám se, že si to schytal zrovna ty, ale dneska už jsi 3. a to to tu čtu asi 20 minut.
A abych to trochu napravil.
Jezdil jsem je (a pokud se podíváš na fotky u mě v profilu, tak uvidíš). Pokud si turista a jezdíš jen rovně, tak je vem. Pokud ne, nech to bejt. Mě teda osobně škrtaly dřív než stupačky, což je cesta k tomu si rozbít hubu.
BTW. Válí se mi doma. Pokud je chceš, nabídni cenu. Jsou zespoda podřený (ne od pádu). Když jsou namontované a nekoukáš se zespoda, tak to není vidět.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2010 15:16:24 Offline |
Ondráš psal:dudik psal:Vidím, že s váma nic nepořídím. Místo, abyste člověku pomohli, tak máte jen hromadu keců. Nepředstavil jsem se, ani jsem nenapsal odkud jsem. Myslel jsem, že na jednorázový a jednoduchý dotaz dotaz dostanu odpověď jakou potřebuju, a nic takového jako je vypisování jména nebo místa bydliště není třeba. Jediný kdo je tu tajemný jste vy pánové. Takže se tu mějte a vidím že pověst neklame.
Jen takových houšť. Jen ať víc plivou na naší pověst, jen ať dál šíří to, jací jsou zde kreténi. Třeba to pak takový vocasy jako jsi ty před tím, než sem přilezou napadne, že je to stejně k ničemu a tak sem ani nepřijdou, čímž ušetří nervy nejen sobě, ale i nám. Díky Ti, chlape.
Každé "společenství" má své pravidla a ty máš 2 možnosti. Buďto je budeš dodržovat a nebo půjdeš do prdele. Výběr je na tobě.
Omlouvám se, že si to schytal zrovna ty, ale dneska už jsi 3. a to to tu čtu asi 20 minut.
Jezdil jsem je (a pokud se podíváš na fotky u mě v profilu, tak uvidíš). Pokud si turista a jezdíš jen rovně, tak je vem. Pokud ne, nech to bejt. Mě teda osobně škrtaly dřív než stupačky, což je cesta k tomu si rozbít hubu.
BTW. Válí se mi doma. Pokud je chceš, nabídni cenu. Jsou zespoda podřený (ne od pádu). Když jsou namontované a nekoukáš se zespoda, tak to není vidět.
tos napsal krásně
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2010 15:33:45 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:tos napsal krásně
Už jsem to chtěl napsat těm předchozím dvoum, ale chtěl jsem bejt za slušňáka. Teď mi ale naběhla céfka a už jsem se neudržel.
tak teď už se uklidni ať ti nepraskne a netaháš potom nohu
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:tos napsal krásně
Už jsem to chtěl napsat těm předchozím dvoum, ale chtěl jsem bejt za slušňáka. Teď mi ale naběhla céfka a už jsem se neudržel.
tak teď už se uklidni ať ti nepraskne a netaháš potom nohu
...a slinu
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Ondráš psal:dudik psal:Vidím, že s váma nic nepořídím. Místo, abyste člověku pomohli, tak máte jen hromadu keců. Nepředstavil jsem se, ani jsem nenapsal odkud jsem. Myslel jsem, že na jednorázový a jednoduchý dotaz dotaz dostanu odpověď jakou potřebuju, a nic takového jako je vypisování jména nebo místa bydliště není třeba. Jediný kdo je tu tajemný jste vy pánové. Takže se tu mějte a vidím že pověst neklame.
No tak Ondrášu cena by byla tak 500 ,bereš ?
A víš jak je to , je to z eNka tak aby mě to na to moje eSko pasovalo
A navíc ty máš plnotučnou a já jen polotučnou tak aby se mi to vůbec rozjelo
Takže písní na maila nebo icq jestli mi to střelíš nebo ne
Kakac psal:No tak Ondrášu cena by byla tak 500 ,bereš ?
Takže písní na maila nebo icq jestli mi to střelíš nebo ne
Že si to ty, tak za 600,- + poštovný jsou tvoje.
Ondráš psal:Kakac psal:No tak Ondrášu cena by byla tak 500 ,bereš ?
Takže písní na maila nebo icq jestli mi to střelíš nebo neŽe si to ty, tak za 600,- + poštovný jsou tvoje.
Beru, napsal jsem ti na ICQ
Banditatom (Člen) 25.02.2010 18:11:40 Offline |
Kakac psal:Ondráš psal:Kakac psal:No tak Ondrášu cena by byla tak 500 ,bereš ?
Takže písní na maila nebo icq jestli mi to střelíš nebo neŽe si to ty, tak za 600,- + poštovný jsou tvoje.
Beru, napsal jsem ti na ICQ
bych tomu entomologovi krapec přirazil cenu
Banditatom (Člen) 25.02.2010 18:25:18 Offline |
Kakac psal:Banditatom psal:Kakac psal:
Beru, napsal jsem ti na ICQbych tomu entomologovi krapec přirazil cenu
Tome ty hade
nemáš zač
Myslím, že nebylo třeba tak silných výrazů. Nikomu jsem tu nenadával ani jinak neurážel. Takže toho vocasa si nech od cesty. S těma kreténama, ale naprosto souhlasím. Bylo to naprosto výstižné označení. Asi to bude tím, že se tu všichni navzájem dobře znáte, že jsi to tak vystihl.
dudik psal:Ondráš psal:dudik psal:Vidím, že s váma nic nepořídím. Místo, abyste člověku pomohli, tak máte jen hromadu keců. Nepředstavil jsem se, ani jsem nenapsal odkud jsem. Myslel jsem, že na jednorázový a jednoduchý dotaz dotaz dostanu odpověď jakou potřebuju, a nic takového jako je vypisování jména nebo místa bydliště není třeba. Jediný kdo je tu tajemný jste vy pánové. Takže se tu mějte a vidím že pověst neklame.
BTW. Válí se mi doma. Pokud je chceš, nabídni cenu. Jsou zespoda podřený (ne od pádu). Když jsou namontované a nekoukáš se zespoda, tak to není vidět.Myslím, že nebylo třeba tak silných výrazů. Nikomu jsem tu nenadával ani jinak neurážel. Takže toho vocasa si nech od cesty. S těma kreténama, ale naprosto souhlasím. Bylo to naprosto výstižné označení. Asi to bude tím, že se tu všichni navzájem dobře znáte, že jsi to tak vystihl.
Jednu chvíli jsem si myslel žes to trochu schytal za ty dva neprávem.
Ale teďka jsem změnil názor to co bylo řečeno výše si plně zasloužíš jseš prostě trubka která tady brečí
Jak napsal Ondráš: máš dvě možnosti .......
A Luk: komu není rady ........
A já : už máš jenom jednu možnost........
Kakac psal:Jednu chvíli jsem si myslel žes to trochu schytal za ty dva neprávem.
Ale teďka jsem změnil názor to co bylo řečeno výše si plně zasloužíš jseš prostě trubka která tady brečí
Jak napsal Ondráš: máš dvě možnosti .......
A Luk: komu není rady ........
A já : už máš jenom jednu možnost........
...a bude hůř!
dudik psal:Ondráš psal:dudik psal:Vidím, že s váma nic nepořídím. Místo, abyste člověku pomohli, tak máte jen hromadu keců. Nepředstavil jsem se, ani jsem nenapsal odkud jsem. Myslel jsem, že na jednorázový a jednoduchý dotaz dotaz dostanu odpověď jakou potřebuju, a nic takového jako je vypisování jména nebo místa bydliště není třeba. Jediný kdo je tu tajemný jste vy pánové. Takže se tu mějte a vidím že pověst neklame.
BTW. Válí se mi doma. Pokud je chceš, nabídni cenu. Jsou zespoda podřený (ne od pádu). Když jsou namontované a nekoukáš se zespoda, tak to není vidět.Myslím, že nebylo třeba tak silných výrazů. Nikomu jsem tu nenadával ani jinak neurážel. Takže toho vocasa si nech od cesty. S těma kreténama, ale naprosto souhlasím. Bylo to naprosto výstižné označení. Asi to bude tím, že se tu všichni navzájem dobře znáte, že jsi to tak vystihl.
hele dudlíku, vznes ten stejný dotaz na motorkáře a stejně se tam hovno dozvíš
tak tady nepoučuj, jak se máme chovat k jitrnicím jako seš ty
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
zzzmrzlinar (Člen) 26.02.2010 11:42:04 Offline |
Jé vy s tím naděláte, když mu nechcete poradit tak mu neraďte, prostě na to neodpovídejte.
že si kvůli jedný otázce nevyplní profil bych taky celkem schroupnul, moh se teda borec představit, pozdravit nebo tak něco.
Bych woe navrhoval absolutní zákaz otázek a diskuzí wo kterejch tu už něco bylo. Jedinec by musel prokázat, že nejdřív kompletně prostudoval spisovou dokumentaci ke konkrétnímu tématu, pak by podal žádost na Administrátora, esli tu otázku může položit a Administrátor by v plénu předložil žádost vo schválení té otázky.
v hospodě taky každej kecá vo pytschovinách, který se tam probíraj každej den a stejně tam každej furt chodí a náramně se mu tam líbí.
a ty nám Dudliku nenadávej do creténů, tady seš na jednom z nejdrsnějších fór v Evropě
viz anglický výkladový slovník - Bandit = bandita, vyvrhel, gangster, lupič, násilník
zzzmrzlinar psal:Bych woe navrhoval absolutní zákaz otázek a diskuzí wo kterejch tu už něco bylo. Jedinec by musel prokázat, že nejdřív kompletně prostudoval spisovou dokumentaci ke konkrétnímu tématu, pak by podal žádost na Administrátora, esli tu otázku může položit a Administrátor by v plénu předložil žádost vo schválení té otázky.
zmrzlej - to by tu za celou zimu byli jenom tři vlákna
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar psal:Jé vy s tím naděláte, když mu nechcete poradit tak mu neraďte, prostě na to neodpovídejte.
že si kvůli jedný otázce nevyplní profil bych taky celkem schroupnul, moh se teda borec představit, pozdravit nebo tak něco.
Bych woe navrhoval absolutní zákaz otázek a diskuzí wo kterejch tu už něco bylo. Jedinec by musel prokázat, že nejdřív kompletně prostudoval spisovou dokumentaci ke konkrétnímu tématu, pak by podal žádost na Administrátora, esli tu otázku může položit a Administrátor by v plénu předložil žádost vo schválení té otázky.
v hospodě taky každej kecá vo pytschovinách, který se tam probíraj každej den a stejně tam každej furt chodí a náramně se mu tam líbí.
a ty nám Dudliku nenadávej do creténů, tady seš na jednom z nejdrsnějších fór v Evropě
viz anglický výkladový slovník - Bandit = bandita, vyvrhel, gangster, lupič, násilník
Bandit pičo= vyvrhel z píči
Zmrzlej máš možná pravdu ale viny ať se řeší v hospodě nebo na motorkářích.cz
Protože řešit dotaz typu kam se řadí za jedna je fakt opruz
Takže buďme rádi že to tady není zaliskaný jak na motorkářích
zzzmrzlinar (Člen) 26.02.2010 11:59:46 Offline |
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:Bych woe navrhoval absolutní zákaz otázek a diskuzí wo kterejch tu už něco bylo. Jedinec by musel prokázat, že nejdřív kompletně prostudoval spisovou dokumentaci ke konkrétnímu tématu, pak by podal žádost na Administrátora, esli tu otázku může položit a Administrátor by v plénu předložil žádost vo schválení té otázky.
zmrzlej - to by tu za celou zimu byli jenom tři vlákna
no a to spíš jedno nebo dvě, bo sem zapomněl dopsat, že žádost wo schválení by mohli dávat jen členové po prokazatelném nejméně tříletém členství, účasti nejméně na dvou srazech a jednom bandit dni, nebo by si museli vytetovat na ftáka nápis miluju bandit, nebo jiný nápis vzdávající hold tomuto středobodu světa (středobod myslím bandita ne ptáka)
zzzmrzlinar (Člen) 26.02.2010 12:07:40 Offline |
Kakac psal:Zmrzlej máš možná pravdu ale viny ať se řeší v hospodě nebo na motorkářích.cz
Protože řešit dotaz typu kam se řadí za jedna je fakt opruz
Takže buďme rádi že to tady není zaliskaný jak na motorkářích
jo to je fakt, jen jsem to chtěl trochu zklidnit. a je pravda že atmosféra tu byla právě vždycky tak akurát, narozdíl od zminovaného serveru, kde narazit na pičuse fakt není problém.
Jo a to s tím řazením, to mi fakt včera vyrazilo dech, myslím že to byla provokačka jinak to možný není a esli ano, tak navrhuju zjistit co je to za borca a okamžitě zařídit zbavení svéprávnosti, bo ten je nebezpečnej svému okolí už sám vo sobě, natož s motorkou, to radši dva Černobyly než todle.
zzzmrzlinar psal:no a to spíš jedno nebo dvě, bo sem zapomněl dopsat, že žádost wo schválení by mohli dávat jen členové po prokazatelném nejméně tříletém členství, účasti nejméně na dvou srazech a jednom bandit dni, nebo by si museli vytetovat na ftáka nápis miluju bandit, nebo jiný nápis vzdávající hold tomuto středobodu světa (středobod myslím bandita ne ptáka)
ha kacíř
nevěří v kult BANDITa
na hranici s nim a zavolejte Inkvizitorra...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
zzzmrzlinar (Člen) 26.02.2010 12:37:56 Offline |
Kožak psal:No vo padákách se tady toho člověk moc nedočte .... du na motorkáře beztak ste tam registrovaný všici
ty woe to je pravda, dyk mi tady zasíráme technickou poradnu, pak přijde nějakej novej už poučenej Dudlík, vyplní profil, dá vyhledat a přečte si akurát naše kecy wo hovně, nenajde nic a zeptá se. A v tom punktu je v prdeli, okamžitě ho zjebem a začínáme nanovo
zzzmrzlinar psal:Kožak psal:No vo padákách se tady toho člověk moc nedočte .... du na motorkáře beztak ste tam registrovaný všici
ty woe to je pravda, dyk mi tady zasíráme technickou poradnu, pak přijde nějakej novej už poučenej Dudlík, vyplní profil, dá vyhledat a přečte si akurát naše kecy wo hovně, nenajde nic a zeptá se. A v tom punktu je v prdeli, okamžitě ho zjebem a začínáme nanovo
život je koloběh
před lety mě tady zjebal Kelly, byl to takovej sajgon, že už jsem zapoměl za co a bo to bylo ještě na starejch stránkách, tak už to nedohledám, ale tejden jsem se bál vůbec zapnout komp, natož najet na stránky a dneska tady píčuju taky
jak říkám koloběh
ještě k tomu tetování na čůráka... seš tu dost dlouho abys věděl co by tam mělo bejt cifix
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2010 13:20:30 Offline |
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:Kožak psal:No vo padákách se tady toho člověk moc nedočte .... du na motorkáře beztak ste tam registrovaný všici
život je koloběh
před lety mě tady zjebal Kelly, byl to takovej sajgon, že už jsem zapoměl za co a bo to bylo ještě na starejch stránkách, tak už to nedohledám, ale tejden jsem se bál vůbec zapnout komp, natož najet na stránky a dneska tady píčuju taky
jak říkám koloběh
ještě k tomu tetování na čůráka... seš tu dost dlouho abys věděl co by tam mělo bejt cifix
mysliš jako VA....aby tam pak bylo vidět WELCOME TO JAMAICA ???
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:zzzmrzlinar psal:ty woe to je pravda, dyk mi tady zasíráme technickou poradnu, pak přijde nějakej novej už poučenej Dudlík, vyplní profil, dá vyhledat a přečte si akurát naše kecy wo hovně, nenajde nic a zeptá se. A v tom punktu je v prdeli, okamžitě ho zjebem a začínáme nanovo
život je koloběh
jak říkám koloběh
ještě k tomu tetování na čůráka... seš tu dost dlouho abys věděl co by tam mělo bejt cifixmysliš jako VA....aby tam pak bylo vidět WELCOME TO JAMAICA ???
spíš WY - welcome to jamaica and happy new year
zzzmrzlinar (Člen) 26.02.2010 13:43:39 Offline |
XJelen no já sem naštěstí nikdy žádnej radikální sprcung nedostal, buď štěstí, nebo má vrozená úcta a respekt ke starším.
a šulina si radši teď už tetovat nenechám. bo vod tý doby co sem zakoupil nejhustější R1 mám falusa tak vobrovskýho, že bych za tetování po takový ploše dal celou vejplatu a eště mušíl něco prodat.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2010 13:51:09 Offline |
fidoB6 psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
život je koloběh
jak říkám koloběh
ještě k tomu tetování na čůráka... seš tu dost dlouho abys věděl co by tam mělo bejt cifixmysliš jako VA....aby tam pak bylo vidět WELCOME TO JAMAICA ???
a kurva..ty máš určitě B 12 s wiseco sadou a gsxr vačkama,co??? o upsidech a jinejch blbostech nemluvě my co máme obyč B6 tak jen WA
K.a.s.y.m. psal:fidoB6 psal:K.a.s.y.m. psal:mysliš jako VA....aby tam pak bylo vidět WELCOME TO JAMAICA ???
a kurva..ty máš určitě B 12 s wiseco sadou a gsxr vačkama,co??? o upsidech a jinejch blbostech nemluvě my co máme obyč B6 tak jen WA
volové ... "po nehodě v nemocnici... tak dobře to dopadlo, sešili jsme vás dokupy, akorát mi vysvětlete co znamená to tetování na přirození MARNĚ??? ... jaký MARNĚ???? tam bylo MARIÁNSKÉ LÁZNĚ!!!!!"
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2010 14:05:16 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:fidoB6 psal:
spíš WY - welcome to jamaica and happy new yeara kurva..ty máš určitě B 12 s wiseco sadou a gsxr vačkama,co??? o upsidech a jinejch blbostech nemluvě my co máme obyč B6 tak jen WA
volové ... "po nehodě v nemocnici... tak dobře to dopadlo, sešili jsme vás dokupy, akorát mi vysvětlete co znamená to tetování na přirození MARNĚ??? ... jaký MARNĚ???? tam bylo MARIÁNSKÉ LÁZNĚ!!!!!"
nesplet se Direktore??
nebylo to "Marně" jako Mariánský lázně,
ale něco jako máš na péru ty, "Mrně",protože je malej
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2010 14:23:14 Offline |
karlos100 psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:
a kurva..ty máš určitě B 12 s wiseco sadou a gsxr vačkama,co??? o upsidech a jinejch blbostech nemluvě my co máme obyč B6 tak jen WAvolové ... "po nehodě v nemocnici... tak dobře to dopadlo, sešili jsme vás dokupy, akorát mi vysvětlete co znamená to tetování na přirození MARNĚ??? ... jaký MARNĚ???? tam bylo MARIÁNSKÉ LÁZNĚ!!!!!"
nesplet se Direktore??
nebylo to "Marně" jako Mariánský lázně,
ale něco jako máš na péru ty, "Mrně",protože je malej
no ty voe jdu si umejt monitor
dudik psal:Myslím, že nebylo třeba tak silných výrazů. Nikomu jsem tu nenadával ani jinak neurážel. Takže toho vocasa si nech od cesty. S těma kreténama, ale naprosto souhlasím. Bylo to naprosto výstižné označení. Asi to bude tím, že se tu všichni navzájem dobře znáte, že jsi to tak vystihl.
Tak silných výrazů je zapotřebí protože po dobrém to prostě nejde.
Nejhorší je, že to tu přestává jít i po zlém.
A že je to tu samé hovado Ti potvrdí všichni co se zde pravidelně vyskytují. Spousta se nás tu zná osobně. To je pravda, ale i ti co se neznají, tak se umí chovat tak, jak je zde zvykem. Píchnul si do vosího hnízda, tak se nediv. Vybral sis blbou dobu. Teď se tady s podivnejma individuama roztrhl pytel. Třeba si v pohodě kluk, ale zdejší mentalita je trochu zvláštní a chce to čas jí pochopit. Kdyby sis s tím dal trochu víc práce a chvíli to zde pročítal než si napsal tu pičovinu, třeba bys zapadl. Dveře jsou otevřené každému, ale jak bylo řečeno v South Parku.
Takové týpky, co nás nemají rádi, tady nemáme rádi.
Takže chlape díky, že ses zastavil, ale příště si tyhle kecy nech na motorkáře. A nezapomeň říct, že je to tu samej kretén. Když tam založíš vlákno, tak se ti pod to podepíšu.
Banditatom (Člen) 28.02.2010 12:51:40 Offline |
Ondráš psal:dudik psal:Myslím, že nebylo třeba tak silných výrazů. Nikomu jsem tu nenadával ani jinak neurážel. Takže toho vocasa si nech od cesty. S těma kreténama, ale naprosto souhlasím. Bylo to naprosto výstižné označení. Asi to bude tím, že se tu všichni navzájem dobře znáte, že jsi to tak vystihl.
Tak silných výrazů je zapotřebí protože po dobrém to prostě nejde.
Nejhorší je, že to tu přestává jít i po zlém.
A že je to tu samé hovado Ti potvrdí všichni co se zde pravidelně vyskytují. Spousta se nás tu zná osobně. To je pravda, ale i ti co se neznají, tak se umí chovat tak, jak je zde zvykem. Píchnul si do vosího hnízda, tak se nediv. Vybral sis blbou dobu. Teď se tady s podivnejma individuama roztrhl pytel. Třeba si v pohodě kluk, ale zdejší mentalita je trochu zvláštní a chce to čas jí pochopit. Kdyby sis s tím dal trochu víc práce a chvíli to zde pročítal než si napsal tu pičovinu, třeba bys zapadl. Dveře jsou otevřené každému, ale jak bylo řečeno v South Parku.
Takové týpky, co nás nemají rádi, tady nemáme rádi.
Takže chlape díky, že ses zastavil, ale příště si tyhle kecy nech na motorkáře. A nezapomeň říct, že je to tu samej kretén. Když tam založíš vlákno, tak se ti pod to podepíšu.
amen
zzzmrzlinar (Člen) 28.02.2010 20:02:33 Offline |
Zdenek psal:To zmrzlino,,,a já bych se moh ptát, jsem tady už roky, ale na srazu sem nebyl, bo pro mě je to zatím moc daleko, protože kvůli věku takovej kus neujedu, tak mám asi po , ale kam řadit jedničku vím. Zdenek.
mno esivá je ti to co máš v profilu, tak prysahámbačky, že ti vo vyjímku na dotazy zažádám u velkomožných sám osobně
zzzmrzlinar psal:Zdenek psal:To zmrzlino,,,a já bych se moh ptát, jsem tady už roky, ale na srazu sem nebyl, bo pro mě je to zatím moc daleko, protože kvůli věku takovej kus neujedu, tak mám asi po , ale kam řadit jedničku vím. Zdenek.
mno esivá je ti to co máš v profilu, tak prysahámbačky, že ti vo vyjímku na dotazy zažádám u velkomožných sám osobně
ale prd, tři roky si ještě ubral
Strýcfajtr !!!
http://www.suzukibandit.cz/storage/BAZ2 … 9cddda.jpg
gerrik ano pošlu
tak se spis podivej do bandit store na hribky co sou tam ne? ... me to teda prijde rozumejsi nez koupit trubky a bat se ze jakmile se vic naklonis a zagazujes tak si skrtnes a to asi nebude nic prijemnyho ... myslim ze ondras muze vypravet
snowflake600 (Člen) 19.12.2011 05:09:06 Offline |
gerrik psal:já tam hříbky mám, ale nějaký na nevěřím tomu.
gerdo, já nevim hele....trubky mi přijdou prostě takový pofidérní...
Já koupil od Rutana, někdo je chválí, někdo k tomu má plno keců - já osobně si myslím, že funkčně by měly být dobrý, fotky po kreši sem taky viděl....
tak je to na tobě, ale šel bych cestou buď místního vobchodu anebo Rutan - případně RD myslím něco dělají...?
Tom jr. psal:...rozumejsi nez koupit trubky a bat se ze jakmile se vic naklonis a zagazujes tak si skrtnes a to asi nebude nic prijemnyho ... myslim ze ondras muze vypravet
a de to... náš Kuba s tim plašil traťáky v Mostě s velikou oblibou když teda ty trubky pak ještě přihnul, bylo to už v pohodě
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Tom jr. psal:...rozumejsi nez koupit trubky a bat se ze jakmile se vic naklonis a zagazujes tak si skrtnes a to asi nebude nic prijemnyho ... myslim ze ondras muze vypravet
a de to... náš Kuba s tim plašil traťáky v Mostě s velikou oblibou když teda ty trubky pak ještě přihnul, bylo to už v pohodě
no vidis to ... neco vohejbat atd ... me uz by kazilo pocit z jizdy jenom to ze se to proste muze stat
XJelen psal:Tom jr. psal:...rozumejsi nez koupit trubky a bat se ze jakmile se vic naklonis a zagazujes tak si skrtnes a to asi nebude nic prijemnyho ... myslim ze ondras muze vypravet
No v pohodě to bylo ale jen chvíli a to už byly ohlý až k víkům skoro.
Čaroděj Dobroděj 8-)
Zduř chlapci, přece jen ty vaše hřiby mně nepřesvědčili, takže trubky to jistí Ted jsem našel padáky asi Givi (což dle zdejších odborníků je jedinej good), za zajimavou cenofku http://www.moto-store.net/moto/eshop/37 … GSX-98-01. Píšou tam padací rám Suzuki GSF 1200´01-05, GSX ´98-01 Páslo by to i na B6 rok 97?
Prosím nebudte na mně hrubí, jsem citlivá osoba
gerrik psal:Zduř chlapci, přece jen ty vaše hřiby mně nepřesvědčili, takže trubky to jistí Ted jsem našel padáky asi Givi (což dle zdejších odborníků je jedinej good), za zajimavou cenofku http://www.moto-store.net/moto/eshop/37 … GSX-98-01. Píšou tam padací rám Suzuki GSF 1200´01-05, GSX ´98-01 Páslo by to i na B6 rok 97?
Prosím nebudte na mně hrubí, jsem citlivá osoba
Budeš muset dodělat spodní úchyt,ale jinak by měli jít bych řekl.
gerrik psal:víš co konkrétně se musí dodělat? a jak, flexa, vaření?
Vaření ne,podle mě bude stačit udělat nějaká distanci podložka.B12 má zkrátka jiný uchyceni jak je dobře vidět na obrázku,tak si to porovnej
Foglik psal:koukam na ne taky... ale nenapada me co tam jak upravit aby se to dalo pridelat nahore vedle altiku... jestli nejakou rozperu mezi tim.. spis sem koukal na ty origo Suzuki padaky za 800Kc. Jaky sou s nima zkusenosti?
...nahoe nic upravovat nemusíš, tam to chytíš do držáku motoru, ale dola vám na B6 chybjej spodní držáky, respektive sou jináš řešený, tagže na dvanáctkový trupkáče tohodle typu zapomeňte...ale upravit by asi šli, to zas jo...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kukam na to, uz sem si toho vsimnul Sem myslel ze to nejde pridelat nahore jelikoz sem nevedel ze tam je sroub a myslel sem ze to dole dodavaji k padakum... takze v predu sedi OK, nahore taky... a dole kdyz se udela drzak z duralu, tak by nemel byt problem
http://www.motovraky.cz/Vyrobky-info/SU … 1200-_98_/
nenasel by se nekdo kdo by mi to dokazal okotovat abych si to mohl nechat vyrobit?
Banditatom (Člen) 18.01.2012 17:04:10 Offline |
nechcu ti do toho kecat ale stejně ti to bude uplně k ničemu pač pokud se má dubová makovice nemejlí šestka má spodní držák motoru navařený na rámu tudiž to stále nemáš k čemu přišroubovat
Banditatom (Člen) 18.01.2012 17:09:32 Offline |
Foglik psal:no, pokud to mam vymysleny dobre, tak si necham vyrobit redukci ktera se prisroubuje na ten sroub dole na ramu a do ty redukce se udelaji dva zavity a tam se prisroubuje padak. Teda alespon doufam ze sem to vymyslel dobre
a v případě pádu ti to vyškubne ten šroub z motoru.... pač se to tam nemá o co opřít...
tady obrazky pro porovnani... jinak v pripade padu by se ten duralovy drzak domaci vyroby oprel o ram stejne jako u B12... ale padat se mi nechce.
B6: http://img.motorkari.cz/upload/images/d … jpg?439623
B12: http://img.motorkari.cz/upload/images/d … pg?1908451
a padaky: http://www.moto-store.net/fotky1502/fot … f-1200.jpg
Banditatom (Člen) 18.01.2012 17:36:57 Offline |
Foglik psal:to znamena? ze nesmim padat
ne... nevidim v tom problem. v pripade padu se to opre o ram. ale tezko vymejslet neco kdyz to nemam pred sebou. padaky uz sou na ceste ke me a pak se muze neco vymejslet.
no tak hlavně, že byli za super cenu co? a další věc nevěříš hříbkům a vymejšlíš békovinu
Banditatom psal:Foglik psal:no, pokud to mam vymysleny dobre, tak si necham vyrobit redukci ktera se prisroubuje na ten sroub dole na ramu a do ty redukce se udelaji dva zavity a tam se prisroubuje padak. Teda alespon doufam ze sem to vymyslel dobre
a v případě pádu ti to vyškubne ten šroub z motoru.... pač se to tam nemá o co opřít...
Nerozumím tomu, proč by to mělo vyškubnout šroub z motoru? Bude to opřené o rám. Mám to udělaný stejně, akorát bez toho mezikusu.
Jsem rád, že jsem tam ty trubky navohejbal, zafungovali na jedničku.
http://inzenyrek.rajce.idnes.cz/B6N_-_N … CT2081.JPG
http://inzenyrek.rajce.idnes.cz/Moto_-_ … C00606.jpg
Banditatom (Člen) 18.01.2012 18:28:07 Offline |
Inženýrek psal:Banditatom psal:Foglik psal:no, pokud to mam vymysleny dobre, tak si necham vyrobit redukci ktera se prisroubuje na ten sroub dole na ramu a do ty redukce se udelaji dva zavity a tam se prisroubuje padak. Teda alespon doufam ze sem to vymyslel dobre
Nerozumím tomu, proč by to mělo vyškubnout šroub z motoru? Bude to opřené o rám. Mám to udělaný stejně, akorát bez toho mezikusu.
http://inzenyrek.rajce.idnes.cz/Moto_-_ … C00606.jpg
ale ty to máš opřené ve spodku o rám on to bue mít přes mezikus k rámu čemu já nevěřím
Banditatom psal:Inženýrek psal:Banditatom psal:a v případě pádu ti to vyškubne ten šroub z motoru.... pač se to tam nemá o co opřít...
http://inzenyrek.rajce.idnes.cz/Moto_-_ … C00606.jpgale ty to máš opřené ve spodku o rám on to bue mít přes mezikus k rámu čemu já nevěřím
No né On to bude mít opřený úplně stejně jako já