Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 18.01.2012 23:42:40 Offline |
Re: padáky na gsf 600
Inženýrek psal:Banditatom psal:Foglik psal:no, pokud to mam vymysleny dobre, tak si necham vyrobit redukci ktera se prisroubuje na ten sroub dole na ramu a do ty redukce se udelaji dva zavity a tam se prisroubuje padak. Teda alespon doufam ze sem to vymyslel dobre
a v případě pádu ti to vyškubne ten šroub z motoru.... pač se to tam nemá o co opřít...
Nerozumím tomu, proč by to mělo vyškubnout šroub z motoru? Bude to opřené o rám. Mám to udělaný stejně, akorát bez toho mezikusu.
Jsem rád, že jsem tam ty trubky navohejbal, zafungovali na jedničku.
http://inzenyrek.rajce.idnes.cz/B6N_-_N … CT2081.JPG
http://inzenyrek.rajce.idnes.cz/Moto_-_ … C00606.jpg
my neříkej, že ti takovejdle padák nedře v točkách vo zem
zzzmrzlinar psal:Inženýrek psal:Banditatom psal:
a v případě pádu ti to vyškubne ten šroub z motoru.... pač se to tam nemá o co opřít...Nerozumím tomu, proč by to mělo vyškubnout šroub z motoru? Bude to opřené o rám. Mám to udělaný stejně, akorát bez toho mezikusu.
http://inzenyrek.rajce.idnes.cz/Moto_-_ … C00606.jpgmy neříkej, že ti takovejdle padák nedře v točkách vo zem
Už se to tu řešilo několikrát. Ne, v točkách nedřou o zem. Kdybych škrtal, tak dou dolu.
Možná ty bys s hustodémonskykrutopřísnou jízdou šktal, ale mě se to netýká.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:zzzmrzlinar psal:Inženýrek psal:
Nerozumím tomu, proč by to mělo vyškubnout šroub z motoru? Bude to opřené o rám. Mám to udělaný stejně, akorát bez toho mezikusu.
http://inzenyrek.rajce.idnes.cz/Moto_-_ … C00606.jpgmy neříkej, že ti takovejdle padák nedře v točkách vo zem
Už se to tu řešilo několikrát. Ne, v točkách nedřou o zem. Kdybych škrtal, tak dou dolu.
Možná ty bys s hustodémonskykrutopřísnou jízdou šktal, ale mě se to netýká.
dříf nebo pozdějc to přinde. když to člověk nahne na místě, tak řekne, že to není možné do takého náklonu dostat, jenže jakmile na tom sedíš, seš v zatáčce, tak gravitace a odstředivá síla stlačí tlumiče téměř nadoraz a to se pak stupna a ostatní díly přiblíží k silnici velmi rychle
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Inženýrek psal:zzzmrzlinar psal:
my neříkej, že ti takovejdle padák nedře v točkách vo zemUž se to tu řešilo několikrát. Ne, v točkách nedřou o zem. Kdybych škrtal, tak dou dolu.
Možná ty bys s hustodémonskykrutopřísnou jízdou šktal, ale mě se to netýká.dříf nebo pozdějc to přinde. když to člověk nahne na místě, tak řekne, že to není možné do takého náklonu dostat, jenže jakmile na tom sedíš, seš v zatáčce, tak gravitace a odstředivá síla stlačí tlumiče téměř nadoraz a to se pak stupna a ostatní díly přiblíží k silnici velmi rychle
Tak to je jasný. Ale že jde stupna dřív než rám mám vyzkoušený a nebojím se o to.
Že bych kvůli tomuhle někdy spadnul nevěřím. Mám strach z jinejch věcí
takze tady sou fotky jak to vypada. na to jak je spinava nekoukat... sem minuly tyden byl projet a uz nebylo pocasi na vapku.
fotky: http://foglik90.rajce.idnes.cz/Suzuki_GSF_600_N
jeste musim koupit ty drzaky na b12 aby se to dalo pridelat i dole. A asi by bylo dobry koupit ctyri imbusy M8x60 pevnost 10.9 u padaku sou jenom pevnost 8
Foglik psal:takze tady sou fotky jak to vypada. na to jak je spinava nekoukat... sem minuly tyden byl projet a uz nebylo pocasi na vapku.
fotky: http://foglik90.rajce.idnes.cz/Suzuki_GSF_600_N
jeste musim koupit ty drzaky na b12 aby se to dalo pridelat i dole. A asi by bylo dobry koupit ctyri imbusy M8x60 pevnost 10.9 u padaku sou jenom pevnost 8
...a jag přiděláš dole ta dvanáctkový trojůhelníky??? ...jakože kvůli padákům vrtneš díry do rámu a budeš tam vevařovat silnostěný trupky ...tag to seš démon
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 27.01.2012 10:15:11 Offline |
Filous psal:Foglik psal:prisroubuju k motoru... do ramu sahat nebudu. padaky k trojuhelnikum prisroubuju
...a k rámu je nepřišroubuješ, jo??? ...no potěš koště
onehdá psal, že udělá mezikus do kterého přišroubuje padáky a mezikus pak přišroubuje do spodního držáku motoru...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:Foglik psal:prisroubuju k motoru... do ramu sahat nebudu. padaky k trojuhelnikum prisroubuju
myslim ze tohle taky neni prisroubovany k ramu: http://inzenyrek.rajce.idnes.cz/B6N_-_N … CT2081.JPG a jak sem koukal, tak to zafungovalo tak jak melo. ja to budu mit pridelany na stejny misto, takze problem nevidim
Foglik psal:Filous psal:Foglik psal:prisroubuju k motoru... do ramu sahat nebudu. padaky k trojuhelnikum prisroubuju
myslim ze tohle taky neni prisroubovany k ramu: http://inzenyrek.rajce.idnes.cz/B6N_-_N … CT2081.JPG a jak sem koukal, tak to zafungovalo tak jak melo. ja to budu mit pridelany na stejny misto, takze problem nevidim
Já osobně bych tam asi spíš navařil plotnu, kterou by jsi to chytil, ale myslim že tohle řešení bude taky v cajku.
Nevidím v tom žádnej problém.
Lihy psal:Inženýrek psal:... Ale že jde stupna dřív než rám mám vyzkoušený a nebojím se o to.
Že bych kvůli tomuhle někdy spadnul nevěřím....bacha je tam taky centrální stojan ten neuhne a najednou máš kola v luftu
Tak centrál je mimo, novej mezisvod má doraz o dost vejš...
bandit.alien (Člen) 30.01.2012 15:20:44 Offline |
:D clovek si jde přečíst o padákách,. po chvilce si čte telenovely a veřejný linčování,. a pak o kerkach na kokota,... no ja tetuju tak kdyz mi nekdo zvas venuje padaky, at už podžený nebo ne tak mu vykeruju klidne panenku marii ale na kokota zapomeňte !
bandit.alien psal::D clovek si jde přečíst o padákách,. po chvilce si čte telenovely a veřejný linčování,. a pak o kerkach na kokota,... no ja tetuju tak kdyz mi nekdo zvas venuje padaky, at už podžený nebo ne tak mu vykeruju klidne panenku marii ale na kokota zapomeňte !
...cožééé??? ...jaký linčování, jaký kérování??? ...apropó, koliks toho nakéroval??? ...to se ptám jen ze zvjedavosti...uka cos dělals...
bandit.alien (Člen) 30.01.2012 20:13:40 Offline |
moc ještě ne,. furt se učím,az dodelam lidi co mam ted rozdělaný (vetsinou to vydrzej dve tri hodky a pak utiraj slzičky..) tak to nahazim na rajče,. zacal sem kerovat sebe a pak chteli i kamaradi a tak,..
bandit.alien psal:moc ještě ne,. furt se učím,az dodelam lidi co mam ted rozdělaný (vetsinou to vydrzej dve tri hodky a pak utiraj slzičky..) tak to nahazim na rajče,. zacal sem kerovat sebe a pak chteli i kamaradi a tak,..
2-3 hodinky a utíraj slzičky? no jen estli není chyba jinde vokázaná platí, tagže vokaž
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 09:12:58 Offline |
ty vole to to tak bolí , že lidi brečej ,jo ? ...to budu asi muset zkusit , abych jako věděl , vocogo...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 31.01.2012 10:42:07 Offline |
Ondráš psal:Filous psal:...kérky sou pro holky, skus branding
Na kokota.
a pěkně po vobvodu
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 10:46:44 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:ty vole to to tak bolí , že lidi brečej ,jo ? ...to budu asi muset zkusit , abych jako věděl , vocogo...
...kérky sou pro holky, skus branding
navrhnu to radši pani , at si nechá udělat něco takovýho
hlemejzd999 psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:ty vole to to tak bolí , že lidi brečej ,jo ? ...to budu asi muset zkusit , abych jako věděl , vocogo...
...kérky sou pro holky, skus branding
navrhnu to radši pani , at si nechá udělat něco takovýho
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … nabira.jpg
...kytkatý vodňancký kuře
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 11:48:52 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...kérky sou pro holky, skus brandingnavrhnu to radši pani , at si nechá udělat něco takovýho
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … nabira.jpg...kytkatý vodňancký kuře
má to spíš ,jak když kapr vodvírá hubu
bandit.alien psal:moc ještě ne,. furt se učím,az dodelam lidi co mam ted rozdělaný (vetsinou to vydrzej dve tri hodky a pak utiraj slzičky..) tak to nahazim na rajče,. zacal sem kerovat sebe a pak chteli i kamaradi a tak,..
to opravdu bude chybka asi někde jinde. Co hloubka vpichu jehel?
Me to takle tetérka pěkně dojebala, něl jsem ruku jak politou asfaltem, hrozný strupy...
Vydržel jsem skoro 5 hodin, pak jí bolela ruka...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
bandit.alien (Člen) 31.01.2012 12:18:46 Offline |
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= … mp;theater urcite ne,.. tady mate moji posledni praci,.. od začatku sem měl nad sebou svýho tatera (profik) to se neboj že bych nevedel co a jak delat :) strupy jak safalt,.. :D to sem mel taky poprvý když sem se učil na sobě,.. ale všechno sse dá opravit ,. takže sem si ruku nezprznil,.. snad se vam ta fotka zobrazí, pro info tahle slečna mi po 2,5 hodinach začla pekne slzet do polštaře,.. zaleži na tom na kterejch mistech delaš, kdyz sem si delal stehno tak sem si mohl uchcat, a na ruce sem o tom ani nevedel, až sem se na předloktí bál jestli to vubec tetuje
K.a.s.y.m. (Člen) 31.01.2012 12:20:04 Offline |
gerrik psal:Ještě mně napadlo dát na rám dvě takový ty spony s matkou, nevim jak se to přesně jmenuje a do těch matek přichytit spodek držáku?
to co myslis jsou spony na trubky.koupis v prodejne s potrebama pro vodu a topeni
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
bandit.alien (Člen) 31.01.2012 12:22:25 Offline |
potřeboval bych spíš naučit fotit :D :D o tetovani strach nemam,. ale vždycky se mi to mrte leskne když to fotim po dodělaní jak je to namazaný a pronika na povrch kuže plasma,.. nevim jak to vyfotit,. na fotaku sem dokola obrouzil vsecky rezimy a picu platný :D proste si nejspiš budu muset počkat u všech až se to zahojí a pak hesky n pořadnym sluníčku někde venku :)
K.a.s.y.m. (Člen) 31.01.2012 12:24:01 Offline |
hlemejzd999 psal:ty vole to to tak bolí , že lidi brečej ,jo ? ...to budu asi muset zkusit , abych jako věděl , vocogo...
no jako pres kosti nebo nejlepe po pateri je to vesely ale jestli mu lidi utikaj z kresla asi by mel nad sebou popremejslet.
jak uz tu psali..jeho praci bych taky rad videl.
bandit.alien (Člen) 31.01.2012 12:27:41 Offline |
2 K.a.s.y.m.
co kosti,.. spiš slabiny, jako vnitřek stehna, podpaží , bicák z vnitřni strany, nárt (tam mužu potvrdit že sem mel chut rvat kachličky ze zdi) nebo za uchem,.. a utikaj mi spiš holky,. chlapy ani tak ne-e :) a nejsem žadnej psychopat žýe bch vytahl jehlu na max, chytil strojek v pěst, zabodl a jel,.. naopak sem dost jemnej,. kor na ty holky,. navic to vetsinou bejvaj jejich uplne prvni kerky,. na poprvy sem byl taky baba :D ted uz to je jak kdybych si el vycistit zuby nijak to neprožívam,.. beztak to nejvíc bolí až druhej den po kerce kdyz se zacnou delat stroupky a ztuhne to,.. to je bezvadný vstavaní z postele,.
bandit.alien (Člen) 31.01.2012 12:36:11 Offline |
tak co,. jde tenm odkaz na fb otevřít !!?? tj furt ukaž, ukaž a když ukažu tak nic,..
bandit.alien (Člen) 31.01.2012 12:37:23 Offline |
no bože hrubka,..
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 12:50:41 Offline |
bandit.alien psal:no bože hrubka,..
máš tam chybu...má tam bejt hrupka vole
bandit.alien (Člen) 31.01.2012 12:52:20 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 12:53:38 Offline |
Inženýrek psal:ty vole mrskni to přímo sem, tady ti na fejsbůk není nikdo zvědavej
kdo ho má ,tak to vidí
bandit.alien psal:tak co,. jde tenm odkaz na fb otevřít !!?? tj furt ukaž, ukaž a když ukažu tak nic,..
...ani sem to neskoušel votevřít, páč nemám ksichtoknihu stejně jako vječina lidí tady a myslel sem, že se mi to nezvobrazí, ale kupodivu jo...no a jináč si myslim, že to nevypadá špatně na to že si f poctatě asi začátečník
hlemejzd999 psal:Inženýrek psal:ty vole mrskni to přímo sem, tady ti na fejsbůk není nikdo zvědavej
kdo ho má ,tak to vidí
Ale no dyť jóóó, já jen bojuju za vostatní
bandit.alien (Člen) 31.01.2012 12:59:55 Offline |
jn moc sem toho ve svejch 18ti ještě nestihl,..
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 13:02:50 Offline |
Filous psal:páč nemám ksichtoknihu stejně jako vječina lidí tady a
Filous máš asi zastaralý informace ,nebo ti lžou ,páč mě se zdá , že už ji většina má ,podle toho ,koho vidim v mých přátelích na xichtoknize , ale jen se tady vo tom nezmiňujou
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 13:03:25 Offline |
Inženýrek psal:hlemejzd999 psal:Inženýrek psal:ty vole mrskni to přímo sem, tady ti na fejsbůk není nikdo zvědavej
kdo ho má ,tak to vidí
Ale no dyť jóóó, já jen bojuju za vostatní
já na ně seru
Banditatom (Člen) 31.01.2012 13:21:17 Offline |
bandit.alien psal:no bože hrubka,..
To víš starší pán potrpí si na gramatyku
To Plazivej: aby jsi se neomucinkoval s toho fuckbooku...
hlemejzd999 psal:Filous máš asi zastaralý informace ,nebo ti lžou ,páč mě se zdá , že už ji většina má ,podle toho ,koho vidim v mých přátelích na xichtoknize , ale jen se tady vo tom nezmiňujou
Já tahnu s FIlousem. Jestli mě tam máš, tak je to někdo jinej.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom psal:bandit.alien psal:no bože hrubka,..
...to vůbec není o hrubce, ale o tom podtextu ...někdo to možná pochopil ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 psal:Filous psal:páč nemám ksichtoknihu stejně jako vječina lidí tady a
Filous máš asi zastaralý informace ,nebo ti lžou ,páč mě se zdá , že už ji většina má ,podle toho ,koho vidim v mých přátelích na xichtoknize , ale jen se tady vo tom nezmiňujou
...a tag možný to je, já na to mrdam, mě to stačí tady
bandit.alien (Člen) 31.01.2012 14:07:48 Offline |
jelikož obražim mraka akcí a mraka jich musim i domlouvat s lidma atd. tak bych se bez fejsu asi už neobešel bych o pulce akcí vubec ani nevěděl,. tam mi chodej nonstop pozvánky :D
bandit.alien psal:jelikož obražim mraka akcí a mraka jich musim i domlouvat s lidma atd. tak bych se bez fejsu asi už neobešel bych o pulce akcí vubec ani nevěděl,. tam mi chodej nonstop pozvánky :D
...a já sem zas rát, že mi žádný pozvánky nechoděj
K.a.s.y.m. (Člen) 31.01.2012 14:34:18 Offline |
Banditatom psal:bandit.alien psal:no bože hrubka,..
www.fuckbook.com je neco trosku jinyho ale tam uz asi registracku mas co
Filous psal:bandit.alien psal:jelikož obražim mraka akcí a mraka jich musim i domlouvat s lidma atd. tak bych se bez fejsu asi už neobešel bych o pulce akcí vubec ani nevěděl,. tam mi chodej nonstop pozvánky :D
...a já sem zas rát, že mi žádný pozvánky nechoděj
K.a.s.y.m. (Člen) 31.01.2012 14:36:23 Offline |
bandit.alien psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … g_4644.jpg sorry nejsem tu tak zžitej a dost s tim pravopičem !
cece pekny.
tam kde pises keru nama a moc na tehle mistech po ni ani netouzim na pateri a lopatce stacilo...prozatim
Banditatom (Člen) 31.01.2012 14:47:17 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:bandit.alien psal:no bože hrubka,..
To Plazivej: aby jsi se neomucinkoval s toho fuckbooku...www.fuckbook.com je neco trosku jinyho ale tam uz asi registracku mas co
vogu to mě poser... to ani nevím, že existuje
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
To Plazivej: aby jsi se neomucinkoval s toho fuckbooku...www.fuckbook.com je neco trosku jinyho ale tam uz asi registracku mas co
vogu to mě poser... to ani nevím, že existuje
...já to taky nevjeděl a rači ten votkas ani nebudu votvírat
Banditatom (Člen) 31.01.2012 16:31:01 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
www.fuckbook.com je neco trosku jinyho ale tam uz asi registracku mas covogu to mě poser... to ani nevím, že existuje
...já to taky nevjeděl a rači ten votkas ani nebudu votvírat
no račí to ani nevotvírej tam je to samí sfíšátko
bandit.alien (Člen) 31.01.2012 16:36:48 Offline |
to ja ty pozvanky vyžaduju,. tady se deje prd a ja se zechcavam kazdej vikend nekde před podiem,.. sladkejch 18
Banditatom (Člen) 31.01.2012 16:38:53 Offline |
bandit.alien psal:to ja ty pozvanky vyžaduju,. tady se deje prd a ja se zechcavam kazdej vikend nekde před podiem,.. sladkejch 18
za pár let tě to přejde a počkej až přijedeš na nějaký místní večůrek
bandit.alien psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … g_4644.jpg sorry nejsem tu tak zžitej a dost s tim pravopičem !
obrázek hezký, ale nějak nepoznám co to je:o) každopádně hoď sem toho víc, nebo sem dej nějaký odkaz na Rajče, nebo nějaké tvoje stránky. NEkritizuju, jen by mě zajímalo co umíš
K.a.s.y.m. (Člen) 31.01.2012 16:54:10 Offline |
Koldan psal:bandit.alien psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … g_4644.jpg sorry nejsem tu tak zžitej a dost s tim pravopičem !
obrázek hezký, ale nějak nepoznám co to je:o) každopádně hoď sem toho víc, nebo sem dej nějaký odkaz na Rajče, nebo nějaké tvoje stránky. NEkritizuju, jen by mě zajímalo co umíš
to je růže jestli jsem to poznal dobře
nesmysl, tohle jsou růže :
http://www.google.cz/search?q=tetov%C3% … mp;bih=860
bandit.alien (Člen) 31.01.2012 17:20:57 Offline |
co dostanu na papíře to budeš mit na kuži,.. motiv si nevybiram ja ale zakaznik :D jinak jj, je to ruže :)
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 17:33:18 Offline |
všichni, co nemaj xichtoknihu .....si můžou políbit prdel
to je jen taková myšlenka
no a všichni co ji maj , tak taky...
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 17:35:14 Offline |
hlemejzd999 psal:všichni, co nemaj xichtoknihu .....si můžou políbit prdel
to je jen taková myšlenka
no a všichni co ji maj , tak taky...
kua mě to dneska pálí....
bandit.alien (Člen) 31.01.2012 18:35:45 Offline |
2 banditatom,.. místní večírek?? to mysliš jak? naka akce s ,,Váma,, ? sem tu myslim uplne nejmladší a sem drzej jak veverka,. prijedu domu fialovej,. ale to i z normalnich punkovejch akcí,.. takže to až tak neprožívam
K.a.s.y.m. (Člen) 31.01.2012 20:33:55 Offline |
osiris psal:...fialovej? to ještě není jako poblitej, posranej a pochcanej ;)
Ondráš psal:Mour psal:...no někdy i pokreslený ....propiskou...nebo i Číňanem
To se stalo jen jednou.
Tetuje se tu už docela dlouho.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _00073.jpg
...Mour byl ale historicky první zkérovanej
Filous psal:Ondráš psal:Mour psal:...no někdy i pokreslený ....propiskou...nebo i Číňanem
To se stalo jen jednou.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _00073.jpg...Mour byl ale historicky první zkérovanej
a ani nebečál, dyž zme to po ňom vytvářali
Banditatom (Člen) 01.02.2012 14:00:36 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:Mour psal:...no někdy i pokreslený ....propiskou...nebo i Číňanem
To se stalo jen jednou.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _00073.jpg...Mour byl ale historicky první zkérovanej
... no a kdo byl historicky první poblutej, pochcanej a posranej?
moure ukaž kérku
Banditatom psal:Filous psal:Ondráš psal:
To se stalo jen jednou.
... no a kdo byl historicky první poblutej, pochcanej a posranej?
moure ukaž kérku
..to byla ta, ta hena ...už je pryč a historicky bylo myslím první "pochcaný" Koldanovo B
Michal Dk psal:A co tohle? http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7ba681.jpg
...verze pro autoškoly???
Filous psal:Michal Dk psal:A co tohle? http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7ba681.jpg
...verze pro autoškoly???
Nevim viděli jsme to s Marianem na Ještědu byli to Němci .Taky jsme na to čuměli
Čau
já vam do toho trošku vstoupim
Začal jsem taky tak ,že jsem se zeptal a hned jsem slyšel at se přihlásim a tak dále. Tak jsem to udělal a opravdu mi všichni hned začali pomahat a radit ku prospěchu. A to jsem chtěl kupovat motorku. Dokonce mi poslali odkaz a já ji tam koupil. A ty padáky by se mi taky líbili. tak sej vědět jak jsi dopad. ASI JE TO HLAVNĚ PRAKTICKÝ.
XJelen psal:Banditatom psal:dudik psal:
Nechtěl jsem to dělat úplně přesně podle nich, ale teď už je to fuk. Tady mi stejně nikdo neporadí, takže začnu sochat z vlastní hlavy.ty voe kdyby jsi opravdu napsal odkud jsi mohl by ti někdo kdo je poblíž a má třeba ty padáky nabídnout pomocnou ruku ale jestli si myslíš že někdo kvůli nějakému no name chlápkovy vezme šupleru a poběží do garáže ti udělat výkres tak to opravdu neuspěješ
fakt ne? zlý lidi zlatý motorkáři.cz tady je to samej hulvát, samý do a do a vyplň si profil
ještě k dotazu... fakt bys to vyráběl podle něčeho kdo ti co nakreslí anonymně na netu?
ahoj
padaky z toho třetího odkazu vypadají dobře. nemáš něco bližšího o nich ? Docela bych o tom zauvažoval. Díky
Foglik psal:tady obrazky pro porovnani... jinak v pripade padu by se ten duralovy drzak domaci vyroby oprel o ram stejne jako u B12... ale padat se mi nechce.
B6: http://img.motorkari.cz/upload/images/d … jpg?439623
B12: http://img.motorkari.cz/upload/images/d … pg?1908451
a padaky: http://www.moto-store.net/fotky1502/fot … f-1200.jpg
kdrk psal:ahoj
padaky z toho třetího odkazu vypadají dobře. nemáš něco bližšího o nich ? Docela bych o tom zauvažoval. DíkyFoglik psal:tady obrazky pro porovnani... jinak v pripade padu by se ten duralovy drzak domaci vyroby oprel o ram stejne jako u B12... ale padat se mi nechce.
B6: http://img.motorkari.cz/upload/images/d … jpg?439623
B12: http://img.motorkari.cz/upload/images/d … pg?1908451
a padaky: http://www.moto-store.net/fotky1502/fot … f-1200.jpg
myslim že to jsou padáky od Givi....gdysi si je tu snad někdo kupoval, ale už si nevzpomínám kdo to byl.
Michal Dk psal:A co tohle? http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7ba681.jpg
kdys stim flakne tak skoda na vsech tech padakach bude veci nez kdyby to zahodil bez nich ... jinak idealni stroj na jezdeni do hospody, prijedes, vopres vo zed des na ctyri, cestou domu ti to jednou spadne na svetlech podruhy v garazi ze stojanu ... rano se vzbudis vemes cernej sprej a jedes zase do hospody
Tom jr. psal:.............des na ctyri, cestou domu ti to jednou spadne na svetlech podruhy v garazi ze stojanu ...
...kdybys nebyl tak mladej, tak bych řek, žes musel snad bejt tenkrát u toho, když jel lihy z dolínku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Tom jr. psal:.............des na ctyri, cestou domu ti to jednou spadne na svetlech podruhy v garazi ze stojanu ...
...kdybys nebyl tak mladej, tak bych řek, žes musel snad bejt tenkrát u toho, když jel lihy z dolínku