Nejsi přihlášen
Dilema kterou koupit ?
Nevím si rady co koupit nového...1250/zase 1200/ nebo H.VFR-800/BMW/FJR1300/ jasně že brouky kurva drát.....no já vím že jsem na bandit stránkách,zase na druhou stranu jsem si vzpoměl,že mi ještě zůstala nová řetězovka na tu moju bývalů...tak že by zase v jiné barvě???
když to jede,je to OK
K.a.s.y.m. (Člen) 24.02.2010 22:03:16 Offline |
Re: Dilema kterou koupit ?
no prvně si ujasni názory co vůbec chceš...protože od Vefra přes BMW k velký Hondě to je jako dát si k obědu zeleninový salát s kuřecími kousky nebo naklíčené obilý a nebo hovězí stejk medium jen tak...
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:no prvně si ujasni názory co vůbec chceš...protože od Vefra přes BMW k velký Hondě to je jako dát si k obědu zeleninový salát s kuřecími kousky nebo naklíčené obilý a nebo hovězí stejk medium jen tak...
taky sežereš na co přijdeš woe
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:K.a.s.y.m. psal:no prvně si ujasni názory co vůbec chceš...protože od Vefra přes BMW k velký Hondě to je jako dát si k obědu zeleninový salát s kuřecími kousky nebo naklíčené obilý a nebo hovězí stejk medium jen tak...
prdel si to přebere
ale jako souhlas se sokolíkem velkej rozptyl ...
za mě teda ten stejk, ale rib eye a rare a alespoň na třista a může bejt jenom s grilovanou zeleninou
Strýcfajtr !!!
Zdenku ale tys mel 1200 K6 ne ? nebos to rozvesil ?
XJelen psal:ross psal:K.a.s.y.m. psal:no prvně si ujasni názory co vůbec chceš...protože od Vefra přes BMW k velký Hondě to je jako dát si k obědu zeleninový salát s kuřecími kousky nebo naklíčené obilý a nebo hovězí stejk medium jen tak...
prdel si to přebere
za mě teda ten stejk, ale rib eye a rare a alespoň na třista a může bejt jenom s grilovanou zeleninou
...já teda taky stejk, ale můžu ho krvavej a ani tu zeleninu nemusim, prostě ho sežeru jen tag
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:XJelen psal:ross psal:
taky sežereš na co přijdeš woeprdel si to přebere
za mě teda ten stejk, ale rib eye a rare a alespoň na třista a může bejt jenom s grilovanou zeleninou...já teda taky stejk, ale můžu ho krvavej a ani tu zeleninu nemusim, prostě ho sežeru jen tag
Když von má Direktor tu lehce orestovanou zeleninu fakt hodně dobrou
Kus půlkilový krvavý flákoty a trocha zeleniny,kurva,nejradši už bych nikdy nežral nic jinýho
...a bude hůř!
Billy psal:Zdenku ale tys mel 1200 K6 ne ? nebos to rozvesil ?
To jo,ale byl jsem nešťastnej s té barvy....prostě to nešlo překousnout,dokonce i robce jsem kdysi koupil černé SV a pak ho nechal střiknout na červeno ,ale do bandita se mi nechtělo....no a když už je pryč tak si zase nevím rady co dál ....uvažoval jsem spíš o tom VFR,ale zase by se mi s tím blbě jezdilo na naše srazy ! no ale zase to asi bude pohodlnější než li bandit (semo tamo jedem za hranice te našší díry) na druhou stranu jsem ještě na tom ani na bavoru ani na FJR nejel....no a když si zase koupím bandita,tam budu za chuja .....ale asi to tak stejně dopadne (proto jsem se chtěl zeptat na všelijaké poznatky kdo jaké má ) nebudu přeci psát na motorkáře,když jsem doma tady,nééé??
když to jede,je to OK
karlos100 psal:Filous psal:XJelen psal:
prdel si to přebere
za mě teda ten stejk, ale rib eye a rare a alespoň na třista a může bejt jenom s grilovanou zeleninou...já teda taky stejk, ale můžu ho krvavej a ani tu zeleninu nemusim, prostě ho sežeru jen tag
Kus půlkilový krvavý flákoty a trocha zeleniny,kurva,nejradši už bych nikdy nežral nic jinýho
slintam jak bernardýn, pošlete mi čtvrtkilovou ochutnávku
Život je boj-mašina je nej!!!
karlos100 psal:Filous psal:XJelen psal:
prdel si to přebere
...ale jó, ta zelenina k tomu de ...nebo třeba fazolový lusky na slanině ...ci fiks a já tady žvejkam housku k snídani ...jako housku, né Housku
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
děte do prdele... sedim v kanclu, mam hlad jag , těšim se na voběd, snažim se nemyslet na to, že je dneska u řezníka kolínko, páč jinak bych se do tý dvanáctý zbláznil a vy tady začnete vymejšlet takovýhle věci...
Bandit rulezz!!!
Filous psal:karlos100 psal:Filous psal:
...já teda taky stejk, ale můžu ho krvavej a ani tu zeleninu nemusim, prostě ho sežeru jen tagKdyž von má Direktor tu lehce orestovanou zeleninu fakt hodně dobrou
Kus půlkilový krvavý flákoty a trocha zeleniny,kurva,nejradši už bych nikdy nežral nic jinýho...ale jó, ta zelenina k tomu de ...nebo třeba fazolový lusky na slanině ...ci fiks a já tady žvejkam housku k snídani ...jako housku, né Housku
fazolový lusky se slaninou mám taky rád
jinak, hlavně že nežvejkáš Huskyho
...a bude hůř!
XJelen psal:Filous - krvavej... jak jsem psal
Karlos - básníš básníš, ale abys zajel ... sám si ho nedám
Kuki - poloviční neděláme
Freš - neni durch?? moc brambor
tak zašli celou porci, dám si to s přestávkou
Život je boj-mašina je nej!!!
nicola.foxx (Člen) 25.02.2010 12:29:55 Offline |
Ty woe Freshi ta zelenina vypada jak vosmahnuta zmrzla smes
To nebyla cerstva bo co
Du na drzkovou a gulas se sesti und pillsner
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
zdenek 1 psal:Je to normální po 10 000km aby měnil desky,řetěz......???
jsem myslel tento http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 57438.html
když to jede,je to OK
U těch kilometrů, je výměna řetězu atd. dost nepochopitelná.....jedině, že by měnil počet zubů...
Jinak na VFR800 VTEC 2003 jsem párkrát jel, pěkný svezení, pěkná mašina, musíš točit, pro mě a hlavně mi tam chyběl krouťák
WD club member...
Hanz psal:U těch kilometrů, je výměna řetězu atd. dost nepochopitelná.....jedině, že by měnil počet zubů...
Jinak na VFR800 VTEC 2003 jsem párkrát jel, pěkný svezení, pěkná mašina, musíš točit, pro mě a hlavně mi tam chyběl krouťák
ta výměna destiček je taky trochu nepochopitelná jinak
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2010 13:59:42 Offline |
XJelen psal:Filous - krvavej... jak jsem psal
Freš - neni durch?? moc brambor
tak na léto něco nalož přijedu koštnout
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:Filous - krvavej... jak jsem psal
Freš - neni durch?? moc brambortak na léto něco nalož přijedu koštnout
barbare!!! biftek se nenakládá, jde pěkně z čerstvýho vokolo koření jenom rovnou na pánev vostatní jsou zvěrstva
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2010 14:33:10 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:Filous - krvavej... jak jsem psal
Freš - neni durch?? moc brambortak na léto něco nalož přijedu koštnout
barbare!!! biftek se nenakládá, jde pěkně z čerstvýho vokolo koření jenom rovnou na pánev vostatní jsou zvěrstva
tak v tom případě se hluboce ,ale to nic nemění na tom,že by jsi moh něco připravit
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:tak na léto něco nalož přijedu koštnout
tak v tom případě se hluboce ,ale to nic nemění na tom,že by jsi moh něco připravit
co já já jsem jenom ten co mu to donesou, já to sežeru a pak je du do kuchyně zdrbat, že to bylo málo, nebo moc a že se to nedalo žrát
Strýcfajtr !!!
zdenek 1 psal:Nevím si rady co koupit nového...1250/zase 1200/ nebo H.VFR-800/BMW/FJR1300/ jasně že brouky kurva drát.....no já vím že jsem na bandit stránkách,zase na druhou stranu jsem si vzpoměl,že mi ještě zůstala nová řetězovka na tu moju bývalů...tak že by zase v jiné barvě???
A nechceš jet na Hawai?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2010 15:11:37 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
barbare!!! biftek se nenakládá, jde pěkně z čerstvýho vokolo koření jenom rovnou na pánev vostatní jsou zvěrstvatak v tom případě se hluboce ,ale to nic nemění na tom,že by jsi moh něco připravit
co já já jsem jenom ten co mu to donesou, já to sežeru a pak je du do kuchyně zdrbat, že to bylo málo, nebo moc a že se to nedalo žrát
ale sežereš to vždycky i když jim vynadáš ,že to stálo za ,co???
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:
tak na léto něco nalož přijedu koštnoutbarbare!!! biftek se nenakládá, jde pěkně z čerstvýho vokolo koření jenom rovnou na pánev vostatní jsou zvěrstva
soráč ale v létě skoro nevařim... je tu vedro tak spíš piju
Bandit pičo
Hanz psal:U těch kilometrů, je výměna řetězu atd. dost nepochopitelná.....jedině, že by měnil počet zubů...
no konečně nějaký názor k tématu...
když to jede,je to OK
svym spusobem hezky dilema me osobne se posledni dobou velmi zalibila nova suzuka http://www.motoskaut.cz/articles/1149-n … -2010.html ,ale bohuzel mimo muj financni dosah
Za mě teda CB1000...maska je trochu divná, ale jezdí se na motorce a né na masce a já se na motce chcu bavit
Eště sem přemýšlál o velkém Zedovi od Kawy, ale moc se jim nedaří vychytat podvozek a je o dost těžší.........
Datel psal:Za mě teda CB1000...maska je trochu divná, ale jezdí se na motorce a né na masce a já se na motce chcu bavit
Eště sem přemýšlál o velkém Zedovi od Kawy, ale moc se jim nedaří vychytat podvozek a je o dost těžší.........
souhlas
momentalně zavostalej
kazan psal:A co tahle?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie1064.jpg
do to mi ani neukazuj!!!!!!!!!!!!! to je moje barva!!!! je na prodej nebo tvoje???
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 25.02.2010 20:12:27 Offline |
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kim psal:Petr J. psal:to Mi: na cestování je BMW...máš v tom bramboračku...Yamaha je pro radost
...na cestování je GSX1400...máš v tom bramboračku...GSX-R750 je pro radost
Díky Kime... ...už jsem myslel, že to budu muset napsat sám...
Bandit rulezz!!!
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … -abs.html: A máš to tu svoji barvu. A nepudeš aspoň do úplně stejný.... A nebo... http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … t-abs.html
.... vono to ňák dopadne ....
zdenek 1 psal:kazan psal:A co tahle?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie1064.jpgdo to mi ani neukazuj!!!!!!!!!!!!! to je moje barva!!!! je na prodej nebo tvoje???
jo barva je to pekna, taky sem chtel tuhle
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Tady tuto mám v merku http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … t-abs.html
nebydlíte někdo poblíž,že by jste na ní někdo kouknul??? (orientačně)
když to jede,je to OK
ja nevim co preferujes ale kdyz sem videl FJR je to takovy no :(, no zkus si to prijdes na to sam. VFR ze by s VeTECem nejak zazracne jelo se taky neda rict , hrabl bych bud do CB 1300 nahate nebo GSX 1400 nebo kwak novejsi jak ma Ross Z1000, Speedtriple 1050 popripade pytlikovskou XJR 1300 . Tot treba moje gusto
Billy psal:ja nevim co preferujes ale kdyz sem videl FJR je to takovy no :(, no zkus si to prijdes na to sam. VFR ze by s VeTECem nejak zazracne jelo se taky neda rict , hrabl bych bud do CB 1300 nahate nebo GSX 1400 nebo kwak novejsi jak ma Ross Z1000, Speedtriple 1050 popripade pytlikovskou XJR 1300 . Tot treba moje gusto
no jo, ale tu hondu jedině v esku a bol´d or barvách jinak nee
Strýcfajtr !!!
Datel psal:Za mě teda CB1000...maska je trochu divná, ale jezdí se na motorce a né na masce a já se na motce chcu bavit
je fakt, že oproti hondě má kawa nějaký to kilo navíc ale, že by podvozkově nestíhal nesouhlasím
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
XJelen psal:Billy psal:ja nevim co preferujes ale kdyz sem videl FJR je to takovy no :(, no zkus si to prijdes na to sam. VFR ze by s VeTECem nejak zazracne jelo se taky neda rict , hrabl bych bud do CB 1300 nahate nebo GSX 1400 nebo kwak novejsi jak ma Ross Z1000, Speedtriple 1050 popripade pytlikovskou XJR 1300 . Tot treba moje gusto
no jo, ale tu hondu jedině v esku a bol´d or barvách jinak nee
momentalně zavostalej
Kim psal:Petr J. psal:to Mi: na cestování je BMW...máš v tom bramboračku...Yamaha je pro radost
...na cestování je GSX1400...máš v tom bramboračku...GSX-R750 je pro radost
Autobus, prodals? nebo si přikůpil
pro radost je stavba baráku
svět je cirkusovej stan
Stránky: 1