Nejsi přihlášen
DALFOS MOTOSHOP
Zdravím,
chci Vás informovat o novém e-shopu s vybavením a doplňky na motocykl. Spustili jsme ho s otcem. Průběhem času otevřeme i malou prodejnu (snad).
V nabídce máme:
Helmy LAZER, GIVI, MT...
Oblečení D-FAKTO, DIABLO MOTO, POLEDNIK...
Boty SUOMY, XPD, PROBIKER, DIABLO MOTO...
Kufry a nosiče GIVI
Tankvaky a brašny GIVI, LOUIS, DIABLO MOTO...
Pneumatiky BRIDGESTONE, MICHELIN, PIRELLI, METZELER
Laděné výfuky DEVIL
Brzdové hadice ALLEGRI
Motokosmetika, nabíječky, opravný sady, a další zboží.
Sortiment postupně rozšiřujeme.
Takové slevy jako má kojaksro ještě nebudou. Ale pro registrovaný při nákupu nad 2000kč, dostanou pro příští nákup slevu. Ta se odvíjí od ceny nákupu. Bude jednorázová, pokud příští nákup bude opět za více než 2000kč, opět bude sleva pro příští nákup. Nedávno jsme to rozjeli, tak pokud se to chytne, budu pro Vás z fóra dělat vyšší slevy.
web: www.dalfos-moto.cz
mail: dalfosmoto@seznam.cz
Do nové sezóny přeji plno km bez nehod
motto "Vem za heft a val"
Re: DALFOS MOTOSHOP
Je fakt že proti Kojakovi to budeš mít těžký
Je tady moc lidí co jsou s ním spokojený.
Mě nevyjímaje ,já na něho budu pět jen chválu protože ceny plus přístup je 1A.
Ale určitě se kouknu a porovnám protože jak říká pan profesor ,konkurence je zdravá
P.S přeju ti hodně kšeftů a spokojený zákazníky
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2010 14:13:41 Offline |
Jaster psal:Je mi to jasný, kojak už tady má jméno. Ale u nás máme i jiné zboží než kojak, i když jsem koukal něco máme stejné. Vizitky nemáme.
tak je nech udělat a doval na sraz
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Jaster psal:Je mi to jasný, kojak už tady má jméno. Ale u nás máme i jiné zboží než kojak, i když jsem koukal něco máme stejné. Vizitky nemáme.
možná uděláme. až bude sraz banditáků dejte vědět, přijedu se s váma projet. My s klukama máme v plánu na jaře uspořádat menší vyjížďku. Tak jak budem znát termín a trasu dám vědět, kdo bude moci a bude mít chuť, může dorazit.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2010 14:21:04 Offline |
měl bych takovou věcnou ke stránkám..když si chci vybrat helmu tak beru ,že třeba Lazer a třeba integrální,ale potom tam mít kolonku na každej typ je blbý protože nemám přímí porovnání..lepší by bylo kdybych vybral integrální a tam se mi zobrazili všechny tipy najednou.
K.a.s.y.m. psal:měl bych takovou věcnou ke stránkám..když si chci vybrat helmu tak beru ,že třeba Lazer a třeba integrální,ale potom tam mít kolonku na každej typ je blbý protože nemám přímí porovnání..lepší by bylo kdybych vybral integrální a tam se mi zobrazili všechny tipy najednou.
stačí jak se to rozbalí, kliknout na integrální a zobrazí se ti fšechny integrální. Teď mi teda stránky shopu nejdou, asi výpadek na serveru.
Jaster psal:K.a.s.y.m. psal:měl bych takovou věcnou ke stránkám..když si chci vybrat helmu tak beru ,že třeba Lazer a třeba integrální,ale potom tam mít kolonku na každej typ je blbý protože nemám přímí porovnání..lepší by bylo kdybych vybral integrální a tam se mi zobrazili všechny tipy najednou.
stačí jak se to rozbalí, kliknout na integrální a zobrazí se ti fšechny integrální. Teď mi teda stránky shopu nejdou, asi výpadek na serveru.
tak už jdou. tady je odkaz přímo na integrální http://www.dalfos-moto.cz/dalfos-moto/e … Integralni
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2010 14:25:40 Offline |
Jaster psal:K.a.s.y.m. psal:měl bych takovou věcnou ke stránkám..když si chci vybrat helmu tak beru ,že třeba Lazer a třeba integrální,ale potom tam mít kolonku na každej typ je blbý protože nemám přímí porovnání..lepší by bylo kdybych vybral integrální a tam se mi zobrazili všechny tipy najednou.
aha..tak proto se mi to neotevřelo na integrální,ale až na typ.
K.a.s.y.m. psal:Jaster psal:K.a.s.y.m. psal:měl bych takovou věcnou ke stránkám..když si chci vybrat helmu tak beru ,že třeba Lazer a třeba integrální,ale potom tam mít kolonku na každej typ je blbý protože nemám přímí porovnání..lepší by bylo kdybych vybral integrální a tam se mi zobrazili všechny tipy najednou.
aha..tak proto se mi to neotevřelo na integrální,ale až na typ.
jj, všechny tlačítka menu jsou aktivní, takže nemusí se vybírat až konečná nabídka
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2010 15:09:57 Offline |
Pšán psal:..jsi mladý,tvárný,poddajný..
..ještě se toho hodně naučíš..
no v případě,že má dohnat Kojaka tak se bude muset hooodně snažit
Jaster psal:Mour psal:Jaster psal:nj, tak to abych poslal spíš otce a celou partu
...prodáváš Ty? nebo celá parta?
prodávám já a táta. parta je potřeba aby jsme kojaka dohnali
...sežeň martu ;)
"Marta je Marta, Martu zná celá parta,
taky tam, kde Marta je i parta je.
Pro Martu, pro Martu kluk zradí ba i partu,
jako rampouch na slunci hned roztaje.
Když někdo šilhá po Martě, je celá parta na vartě.
Jó, Marta je Marta, Martu zná celá parta,
tam kde je Martička, je i partička."
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Jaster psal:Mour psal:
...prodáváš Ty? nebo celá parta?prodávám já a táta. parta je potřeba aby jsme kojaka dohnali
...sežeň martu ;)
Tleskajícíruceosebebijícísmajlík....
WD club member...
osiris psal:Jaster psal:Mour psal:...prodáváš Ty? nebo celá parta?
prodávám já a táta. parta je potřeba aby jsme kojaka dohnali
...sežeň martu ;)
osi jedeš to v cédur, nebo démol??
Strýcfajtr !!!
Jaster psal:K.a.s.y.m. psal:Jaster psal:Je mi to jasný, kojak už tady má jméno. Ale u nás máme i jiné zboží než kojak, i když jsem koukal něco máme stejné. Vizitky nemáme.
možná uděláme. až bude sraz banditáků dejte vědět, přijedu se s váma projet. My s klukama máme v plánu na jaře uspořádat menší vyjížďku. Tak jak budem znát termín a trasu dám vědět, kdo bude moci a bude mít chuť, může dorazit.
tyhle srazy nejsou moc o ježdění
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
XJelen psal:osiris psal:Jaster psal:
prodávám já a táta. parta je potřeba aby jsme kojaka dohnali...sežeň martu ;)
tam kde je Martička, je i partička."osi jedeš to v cédur, nebo démol??
...já nevím jestli se něco takovýho vo bubnu dá říct
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nicola.foxx (Člen) 26.02.2010 20:24:54 Offline |
No s tím pitím Kojakasro predehnal jen ten polskej zavod v jedovnici.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
....no jelikož Vím co je s tím práce tak držím palce a ať ti to šlape.
...doba je těžká, a prosadit se na netu jak by smet...je to hodně o přistupu a službách, ne jenom to prodat.
...konkurence, a že by jsi mě přepil se nebojím
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:....no jelikož Vím co je s tím práce tak držím palce a ať ti to šlape.
...doba je těžká, a prosadit se na netu jak by smet...je to hodně o přistupu a službách, ne jenom to prodat.
...konkurence, a že by jsi mě přepil se nebojím
právě na netu je toho už dost. proto menší prodejnu by chtělo ještě. a práci k tomu taky, tohle jako vedlejší. uvidíme no. já si myslim že se konkurence tolik bát nemusíš. navíc zboží co sem koukal nemáme stejný, jen něco, ladáky devil, pneu pirelli, metzeler. a pak už nevim jestli jsem něco našel. ale spotřební díly na bandita budu kupovat u tebe
tak dnes jsem přidal nový oblečení SPEEDWAY, i když oblečení po netu neni nic moc nakupovat, ale jednou jsem si objednal po netu a trefil jsem správně. Všechno je to stejně už šitý skoro stejně, tak stačí vědět velikost. nabídku ještě rozšířím
Von to spívá s Pšánem, stupnice je pro ně nepodstatá, bombarďáci zvládnou obě naráz
já myslim že námol
Bandit pičo
Fresh Man psal:XJelen psal:osiris psal:
...sežeň martu ;)
já myslim že námol
myslel jsem si to
Strýcfajtr !!!
Zdravím. Fórum občas navštěvuji, ale přihlásil jsem se až teď. Před nedávnem jsem se kouknul na toto fórum a všiml si příspěvku od Jastera o novém eshopu. Řekl jsem si že si u něho nakoupím. A byl jsem překvapen. Před týdnem jsem napsal mail o ceník příslušenství k přilbám lazer. Během hodiny mi přišel od něho mail s ceníkem. A tak jsem minulé pondělí objednal u něj novou helmu lazer, nd na starou pro manželku (aby neřekla že ji nechávám zas v hrozným stavu ), sadu na opravu pneu, kevlarový jeansy, rukavice, brašny a pár drobností. A jsem překvapen, i když neměl kromě sady na opravu pneu skladem nic z mé objednávky, už dnes mám vše doma. Takže do 5dnů mi vše dodal. Platil jsem jedno poštovný i když mi poslal zboží ve 3 balících. A ještě mi dal slevu a ušetřil jsem 500kč. Takže Vám ho doporučuji, já jsem příjemně překvapený a plně spokojen. Příště si nakoupím u něho zase. A nekažte ho chlastem s podmínkou že u něho poté nakoupíte Takže já chválím a dávám
jezdím pod své hranice, proto nepadám
Vipor psal:Zdravím. Fórum občas navštěvuji, ale přihlásil jsem se až teď. Před nedávnem jsem se kouknul na toto fórum a všiml si příspěvku od Jastera o novém eshopu. Řekl jsem si že si u něho nakoupím. A byl jsem překvapen. Před týdnem jsem napsal mail o ceník příslušenství k přilbám lazer. Během hodiny mi přišel od něho mail s ceníkem. A tak jsem minulé pondělí objednal u něj novou helmu lazer, nd na starou pro manželku (aby neřekla že ji nechávám zas v hrozným stavu ), sadu na opravu pneu, kevlarový jeansy, rukavice, brašny a pár drobností. A jsem překvapen, i když neměl kromě sady na opravu pneu skladem nic z mé objednávky, už dnes mám vše doma. Takže do 5dnů mi vše dodal. Platil jsem jedno poštovný i když mi poslal zboží ve 3 balících. A ještě mi dal slevu a ušetřil jsem 500kč. Takže Vám ho doporučuji, já jsem příjemně překvapený a plně spokojen. Příště si nakoupím u něho zase. A nekažte ho chlastem s podmínkou že u něho poté nakoupíte Takže já chválím a dávám
Moc díky za chválu. Ať zboží slouží a jste spokojený i nadále.
Vipor psal:Zdravím. Fórum občas navštěvuji, ale přihlásil jsem se až teď. Před nedávnem jsem se kouknul na toto fórum a všiml si příspěvku od Jastera o novém eshopu. Řekl jsem si že si u něho nakoupím. A byl jsem překvapen. Před týdnem jsem napsal mail o ceník příslušenství k přilbám lazer. Během hodiny mi přišel od něho mail s ceníkem. A tak jsem minulé pondělí objednal u něj novou helmu lazer, nd na starou pro manželku (aby neřekla že ji nechávám zas v hrozným stavu ), sadu na opravu pneu, kevlarový jeansy, rukavice, brašny a pár drobností. A jsem překvapen, i když neměl kromě sady na opravu pneu skladem nic z mé objednávky, už dnes mám vše doma. Takže do 5dnů mi vše dodal. Platil jsem jedno poštovný i když mi poslal zboží ve 3 balících. A ještě mi dal slevu a ušetřil jsem 500kč. Takže Vám ho doporučuji, já jsem příjemně překvapený a plně spokojen. Příště si nakoupím u něho zase. A nekažte ho chlastem s podmínkou že u něho poté nakoupíte Takže já chválím a dávám
pěknej PR článek
ross psal:Vipor psal:Zdravím. Fórum občas navštěvuji, ale přihlásil jsem se až teď. Před nedávnem jsem se kouknul na toto fórum a všiml si příspěvku od Jastera o novém eshopu. Řekl jsem si že si u něho nakoupím. A byl jsem překvapen. Před týdnem jsem napsal mail o ceník příslušenství k přilbám lazer. Během hodiny mi přišel od něho mail s ceníkem. A tak jsem minulé pondělí objednal u něj novou helmu lazer, nd na starou pro manželku (aby neřekla že ji nechávám zas v hrozným stavu ), sadu na opravu pneu, kevlarový jeansy, rukavice, brašny a pár drobností. A jsem překvapen, i když neměl kromě sady na opravu pneu skladem nic z mé objednávky, už dnes mám vše doma. Takže do 5dnů mi vše dodal. Platil jsem jedno poštovný i když mi poslal zboží ve 3 balících. A ještě mi dal slevu a ušetřil jsem 500kč. Takže Vám ho doporučuji, já jsem příjemně překvapený a plně spokojen. Příště si nakoupím u něho zase. A nekažte ho chlastem s podmínkou že u něho poté nakoupíte Takže já chválím a dávám
pěknej PR článek
PR článek?? nějak mi vypadlo co ot znamená
Vipor psal:Zdravím. Fórum občas navštěvuji, ale přihlásil jsem se až teď. Před nedávnem jsem se kouknul na toto fórum a všiml si příspěvku od Jastera o novém eshopu. Řekl jsem si že si u něho nakoupím. A byl jsem překvapen. Před týdnem jsem napsal mail o ceník příslušenství k přilbám lazer. Během hodiny mi přišel od něho mail s ceníkem. A tak jsem minulé pondělí objednal u něj novou helmu lazer, nd na starou pro manželku(aby neřekla že ji nechávám zas v hrozným stavu ), sadu na opravu pneu, kevlarový jeansy, rukavice, brašny a pár drobností. A jsem překvapen, i když neměl kromě sady na opravu pneu skladem nic z mé objednávky, už dnes mám vše doma. Takže do 5dnů mi vše dodal. Platil jsem jedno poštovný i když mi poslal zboží ve 3 balících. A ještě mi dal slevu a ušetřil jsem 500kč. Takže Vám ho doporučuji, já jsem příjemně překvapený a plně spokojen. Příště si nakoupím u něho zase. A nekažte ho chlastem s podmínkou že u něho poté nakoupíte Takže já chválím a dávám
Kolik stojí ty náhradní díly na starou manželku
Taky bych nějaký potřeboval aby nebyla v hrozným stavu
Jaster psal:ross psal:Vipor psal:Zdravím. Fórum občas navštěvuji, ale přihlásil jsem se až teď. Před nedávnem jsem se kouknul na toto fórum a všiml si příspěvku od Jastera o novém eshopu. Řekl jsem si že si u něho nakoupím. A byl jsem překvapen. Před týdnem jsem napsal mail o ceník příslušenství k přilbám lazer. Během hodiny mi přišel od něho mail s ceníkem. A tak jsem minulé pondělí objednal u něj novou helmu lazer, nd na starou pro manželku (aby neřekla že ji nechávám zas v hrozným stavu ), sadu na opravu pneu, kevlarový jeansy, rukavice, brašny a pár drobností. A jsem překvapen, i když neměl kromě sady na opravu pneu skladem nic z mé objednávky, už dnes mám vše doma. Takže do 5dnů mi vše dodal. Platil jsem jedno poštovný i když mi poslal zboží ve 3 balících. A ještě mi dal slevu a ušetřil jsem 500kč. Takže Vám ho doporučuji, já jsem příjemně překvapený a plně spokojen. Příště si nakoupím u něho zase. A nekažte ho chlastem s podmínkou že u něho poté nakoupíte Takže já chválím a dávám
pěknej PR článek
PR článek?? nějak mi vypadlo co ot znamená
Public relations (často uváděné pod zkratkou PR [čteno pí ár], toto označení pochází z angličtiny a volně jej lze přeložit jako „vztahy s veřejností“) jsou techniky a nástroje, pomocí kterých instituce nebo firma buduje a udržuje vztahy se svým okolím a s veřejností, nahlíží její postoje a snaží se je ovlivňovat. Jedná se o dlouhodobou cílevědomou činnost, která by měla mimo jiné zajišťovat poskytování informací veřejnosti a zároveň získávání zpětné vazby a dalších informací od veřejnosti.
Kakac psal:Vipor psal:Zdravím. Fórum občas navštěvuji, ale přihlásil jsem se až teď. Před nedávnem jsem se kouknul na toto fórum a všiml si příspěvku od Jastera o novém eshopu. Řekl jsem si že si u něho nakoupím. A byl jsem překvapen. Před týdnem jsem napsal mail o ceník příslušenství k přilbám lazer. Během hodiny mi přišel od něho mail s ceníkem. A tak jsem minulé pondělí objednal u něj novou helmu lazer, nd na starou pro manželku(aby neřekla že ji nechávám zas v hrozným stavu ), sadu na opravu pneu, kevlarový jeansy, rukavice, brašny a pár drobností. A jsem překvapen, i když neměl kromě sady na opravu pneu skladem nic z mé objednávky, už dnes mám vše doma. Takže do 5dnů mi vše dodal. Platil jsem jedno poštovný i když mi poslal zboží ve 3 balících. A ještě mi dal slevu a ušetřil jsem 500kč. Takže Vám ho doporučuji, já jsem příjemně překvapený a plně spokojen. Příště si nakoupím u něho zase. A nekažte ho chlastem s podmínkou že u něho poté nakoupíte Takže já chválím a dávám
je to takový dvojsmyslný, ale asi nd na starou přilbu lazer myslel
ross psal:Jaster psal:ross psal:
pěknej PR článekPR článek?? nějak mi vypadlo co ot znamená
Public relations (často uváděné pod zkratkou PR [čteno pí ár], toto označení pochází z angličtiny a volně jej lze přeložit jako „vztahy s veřejností“) jsou techniky a nástroje, pomocí kterých instituce nebo firma buduje a udržuje vztahy se svým okolím a s veřejností, nahlíží její postoje a snaží se je ovlivňovat. Jedná se o dlouhodobou cílevědomou činnost, která by měla mimo jiné zajišťovat poskytování informací veřejnosti a zároveň získávání zpětné vazby a dalších informací od veřejnosti.
tak teď už to nechápu skoro vůbec proč to je to PR článek polopaticky? aby to pochopil i nechápající a nezkušený mého věku
takže názorně:
podnikám v nějakém oboruXX
v novinách vyjde článek, jsem jeho autorem, kde si jako vymyšlenej zákazník vychvaluje moje služby, jak byl spokojen se servisem, s kvalitou a na závěr dodá, kde to jako dobře nakoupil s adresou a telefonním číslem
stačí?
ross psal:takže názorně:
v novinách vyjde článek, jsem jeho autorem, kde si jako vymyšlenej zákazník vychvaluje moje služby, jak byl spokojen se servisem, s kvalitou a na závěr dodá, kde to jako dobře nakoupil s adresou a telefonním číslem
stačí?
aha, teď už chápu, až na to že já to nepsal ale zákazník. ani to nemám zapotřebí, netože aby mě něco takovýho napadlo... psát PR článek, kterej ani nevim co znamená
Jaster psal:ross psal:takže názorně:
stačí?aha, teď už chápu, až na to že já to nepsal ale zákazník. ani to nemám zapotřebí, netože aby mě něco takovýho napadlo... psát PR článek, kterej ani nevim co znamená
Serte na to
Já chcu ty nahradní díly na starou manželku
Kakac psal:Jaster psal:ross psal:takže názorně:
stačí?aha, teď už chápu, až na to že já to nepsal ale zákazník. ani to nemám zapotřebí, netože aby mě něco takovýho napadlo... psát PR článek, kterej ani nevim co znamená
Serte na to
na to se mě neptej. na manželky díly nemám, ale byl by to trhák, to by bylo objednávek že by nikdo nestíhal vyřizovat
Jaster psal:Kakac psal:Jaster psal:
aha, teď už chápu, až na to že já to nepsal ale zákazník. ani to nemám zapotřebí, netože aby mě něco takovýho napadlo... psát PR článek, kterej ani nevim co znamenáSerte na to
Já chcu ty nahradní díly na starou manželkuna to se mě neptej. na manželky díly nemám, ale byl by to trhák, to by bylo objednávek že by nikdo nestíhal vyřizovat
Si piš
Kakac psal:Jaster psal:Kakac psal:
Serte na to
Já chcu ty nahradní díly na starou manželkuna to se mě neptej. na manželky díly nemám, ale byl by to trhák, to by bylo objednávek že by nikdo nestíhal vyřizovat
Si piš
ale kdyby jsi něco našel, dej vědět, takovej shop se hodí znát
Kakac psal:Jaster psal:ross psal:takže názorně:
Serte na to
prodej jí na díly a kup novou ...
Bandit pičo
Fresh Man psal:Kakac psal:Jaster psal:
aha, teď už chápu, až na to že já to nepsal ale zákazník. ani to nemám zapotřebí, netože aby mě něco takovýho napadlo... psát PR článek, kterej ani nevim co znamenáSerte na to
Já chcu ty nahradní díly na starou manželkuprodej jí na díly a kup novou ...
někdy ty díly mají vyšší cenu než v kuse
Fresh Man psal:Kakac psal:Jaster psal:
No jo ale já k ní mám takovej citovej vztah
Kakac psal:Fresh Man psal:Kakac psal:
Serte na to
No jo ale já k ní mám takovej citovej vztah
pak jsou nd potřeba sehnat. taky mám ke svý b6 citovej vztah a radši seženu nd než jinou
Kakac psal:Vipor psal:Zdravím. Fórum občas navštěvuji, ale přihlásil jsem se až teď. Před nedávnem jsem se kouknul na toto fórum a všiml si příspěvku od Jastera o novém eshopu. Řekl jsem si že si u něho nakoupím. A byl jsem překvapen. Před týdnem jsem napsal mail o ceník příslušenství k přilbám lazer. Během hodiny mi přišel od něho mail s ceníkem. A tak jsem minulé pondělí objednal u něj novou helmu lazer, nd na starou pro manželku(aby neřekla že ji nechávám zas v hrozným stavu ), sadu na opravu pneu, kevlarový jeansy, rukavice, brašny a pár drobností. A jsem překvapen, i když neměl kromě sady na opravu pneu skladem nic z mé objednávky, už dnes mám vše doma. Takže do 5dnů mi vše dodal. Platil jsem jedno poštovný i když mi poslal zboží ve 3 balících. A ještě mi dal slevu a ušetřil jsem 500kč. Takže Vám ho doporučuji, já jsem příjemně překvapený a plně spokojen. Příště si nakoupím u něho zase. A nekažte ho chlastem s podmínkou že u něho poté nakoupíte Takže já chválím a dávám
Náhradní díly na manželku mají v nemocnici nebo plastika taky pomůže. Záleží na tom co chceš měnit
jezdím pod své hranice, proto nepadám
inkvizitorr (Administrator) 16.03.2010 07:22:11 Offline |
čéče jaster až si zase jednou budeš psát takovejhle p.r. článek pod jiným nickem tak to aspoň napiš z jiný ip adresy ať to neni tak strašně vokatý jako teď přestože se to nezdá, tak ten internet zas až tak anonymní neni... a voblbovat takhle lidi je zbytečný myslim
doba je temná...
inkvizitorr psal:Vipor psal:Zdravím. Fórum občas navštěvuji, ale přihlásil jsem se až teď. Před nedávnem jsem se kouknul na toto fórum a všiml si příspěvku od Jastera o novém eshopu. Řekl jsem si že si u něho nakoupím. A byl jsem překvapen. Před týdnem jsem napsal mail o ceník příslušenství k přilbám lazer. Během hodiny mi přišel od něho mail s ceníkem. A tak jsem minulé pondělí objednal u něj novou helmu lazer, nd na starou pro manželku (aby neřekla že ji nechávám zas v hrozným stavu ), sadu na opravu pneu, kevlarový jeansy, rukavice, brašny a pár drobností. A jsem překvapen, i když neměl kromě sady na opravu pneu skladem nic z mé objednávky, už dnes mám vše doma. Takže do 5dnů mi vše dodal. Platil jsem jedno poštovný i když mi poslal zboží ve 3 balících. A ještě mi dal slevu a ušetřil jsem 500kč. Takže Vám ho doporučuji, já jsem příjemně překvapený a plně spokojen. Příště si nakoupím u něho zase. A nekažte ho chlastem s podmínkou že u něho poté nakoupíte Takže já chválím a dávám
čéče jaster až si zase jednou budeš psát takovejhle p.r. článek pod jiným nickem tak to aspoň napiš z jiný ip adresy ať to neni tak strašně vokatý jako teď přestože se to nezdá, tak ten internet zas až tak anonymní neni... a voblbovat takhle lidi je zbytečný myslim
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 16.03.2010 08:04:24 Offline |
inkvizitorr psal:Vipor psal:Zdravím. Fórum občas navštěvuji, ale přihlásil jsem se až teď. Před nedávnem jsem se kouknul na toto fórum a všiml si příspěvku od Jastera o novém eshopu. Řekl jsem si že si u něho nakoupím. A byl jsem překvapen. Před týdnem jsem napsal mail o ceník příslušenství k přilbám lazer. Během hodiny mi přišel od něho mail s ceníkem. A tak jsem minulé pondělí objednal u něj novou helmu lazer, nd na starou pro manželku (aby neřekla že ji nechávám zas v hrozným stavu ), sadu na opravu pneu, kevlarový jeansy, rukavice, brašny a pár drobností. A jsem překvapen, i když neměl kromě sady na opravu pneu skladem nic z mé objednávky, už dnes mám vše doma. Takže do 5dnů mi vše dodal. Platil jsem jedno poštovný i když mi poslal zboží ve 3 balících. A ještě mi dal slevu a ušetřil jsem 500kč. Takže Vám ho doporučuji, já jsem příjemně překvapený a plně spokojen. Příště si nakoupím u něho zase. A nekažte ho chlastem s podmínkou že u něho poté nakoupíte Takže já chválím a dávám
tak to je dobrej frajer dělat si sám sobě reklamu a ještě takhle blbě
Hezké
tak todle by me teda nenapadlo
...sam mezi jebkarema...
moment, ale já jsem to fakt nepsal. moje IP: 10.106.120.163 pak ta IP vystupuje pod maskou na netu od poskytovatele a tu máme stejnou, ti kteří maji tohodle poskytovatele. já nejsem blbej, znám jak funguje net. IP adresy a nemám to zapotřebí. Když má net od stejnýho poskytovatele přes wifi, za to nemůžu pánové.
a ta maska je ted myslim nějak takhle 88.146.2..... dál si to už nepomatuju.
sítě jsem už dělal několikrát a vypomáhal jsem jim s pár vysílači na wifi a sami mi řikali že dávaji tu masku stejnou pro všechny uživatele. pak se dělí ještě jedna a hlavní má každej ve svým kompu. s kompama dělám často, programování, atd.
ross psal:Vipor psal:Zdravím. Fórum občas navštěvuji, ale přihlásil jsem se až teď. Před nedávnem jsem se kouknul na toto fórum a všiml si příspěvku od Jastera o novém eshopu. Řekl jsem si že si u něho nakoupím. A byl jsem překvapen. Před týdnem jsem napsal mail o ceník příslušenství k přilbám lazer. Během hodiny mi přišel od něho mail s ceníkem. A tak jsem minulé pondělí objednal u něj novou helmu lazer, nd na starou pro manželku (aby neřekla že ji nechávám zas v hrozným stavu ), sadu na opravu pneu, kevlarový jeansy, rukavice, brašny a pár drobností. A jsem překvapen, i když neměl kromě sady na opravu pneu skladem nic z mé objednávky, už dnes mám vše doma. Takže do 5dnů mi vše dodal. Platil jsem jedno poštovný i když mi poslal zboží ve 3 balících. A ještě mi dal slevu a ušetřil jsem 500kč. Takže Vám ho doporučuji, já jsem příjemně překvapený a plně spokojen. Příště si nakoupím u něho zase. A nekažte ho chlastem s podmínkou že u něho poté nakoupíte Takže já chválím a dávám
pěknej PR článek
ani jsem nemusel znát ip adresu
stačí si to přečíst a hned je jasný, že takováho zákazníka aby pohledal
Jaster psal:ross psal:takže názorně:
Jaster psal:a ta maska je ted myslim nějak takhle 88.146.2..... dál si to už nepomatuju.
sítě jsem už dělal několikrát a vypomáhal jsem jim s pár vysílači na wifi a sami mi řikali že dávaji tu masku stejnou pro všechny uživatele. pak se dělí ještě jedna a hlavní má každej ve svým kompu. s kompama dělám často, programování, atd.
tady sem zobrazil IP adresy z naší návštěvní knihy a jak vidíte ti co máme stejnýho poskytovatele máme stejnou výchozí IP:
tak co mám ještě ukázat? fakturu?
ross psal:čoveče, když je to tvůj skoro soused, tak proč mu to posíláš ve 3 balících?
soused to neni, to bych mu to předal rovnou a nemusel balit ne. najdu vám tu fakturu ještě, adresu jeho celou uvádět nebudu atd. zas poskytovat údaje nebudu
Jaster psal:Jaster psal:a ta maska je ted myslim nějak takhle 88.146.2..... dál si to už nepomatuju.
sítě jsem už dělal několikrát a vypomáhal jsem jim s pár vysílači na wifi a sami mi řikali že dávaji tu masku stejnou pro všechny uživatele. pak se dělí ještě jedna a hlavní má každej ve svým kompu. s kompama dělám často, programování, atd.tady sem zobrazil IP adresy z naší návštěvní knihy a jak vidíte ti co máme stejnýho poskytovatele máme stejnou výchozí IP:
http://motoganglibe.wz.cz/Fotky/ipkniha.jpg
tak co mám ještě ukázat? fakturu?
Tohle sfouknu ve photoshopu za 5 minut
Jinak stejnou IP adresu maj lidi připojený na stejnej přístupovej bod...Teda u nás to tak bejvá...
Brkos psal:Jaster psal:Jaster psal:a ta maska je ted myslim nějak takhle 88.146.2..... dál si to už nepomatuju.
sítě jsem už dělal několikrát a vypomáhal jsem jim s pár vysílači na wifi a sami mi řikali že dávaji tu masku stejnou pro všechny uživatele. pak se dělí ještě jedna a hlavní má každej ve svým kompu. s kompama dělám často, programování, atd.tady sem zobrazil IP adresy z naší návštěvní knihy a jak vidíte ti co máme stejnýho poskytovatele máme stejnou výchozí IP:
http://motoganglibe.wz.cz/Fotky/ipkniha.jpg
tak co mám ještě ukázat? fakturu?Tohle sfouknu ve photoshopu za 5 minut
Jinak stejnou IP adresu maj lidi připojený na stejnej přístupovej bod...Teda u nás to tak bejvá...
kvůli tomu nebudu pouště photoshop a srát se s tím aby to bylo stejný. lepší je zobrazit a printscreen. tady to maji i jinde stejný, poskytujou net na kutnohorsku, kolínsku, kolem vlašimi a benešova a všichni ji maji na netu stejnou. nevim proč to tak dělaji. ale právě je ta jedna IP hlavní, pak je Ip skrytá z toho vysílače a pak ta kterou se připojíš k netu na tvým kompu.
Jaster psal:tak jsem konečně našel ještě fakturu, tady ji máte:
http://motoganglibe.wz.cz/Fotky/fakt.jpg
víc toho podat už nemůžu
ty voe já se z tebe pochčijuprosímtě vyser se na to a přestaň ze sebe dělat ještě vjetšího volanení lepší přiznat barvu nebo to nerozebírat bo se utlučeš sám v tom za koho tě budou všichni mět?
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Jaster psal:tak jsem konečně našel ještě fakturu, tady ji máte:
http://motoganglibe.wz.cz/Fotky/fakt.jpg
víc toho podat už nemůžuty voe já se z tebe pochčijuprosímtě vyser se na to a přestaň ze sebe dělat ještě vjetšího volanení lepší přiznat barvu nebo to nerozebírat bo se utlučeš sám v tom za koho tě budou všichni mět?
taky že už na to seru to rozebírat. prostě sem to nepsal a každej si může myslet svý. jen mě může štvát, spíš srát, že si myslíte že jsem to psal. zase kdyby tady nějakej zákazník měl stížnosti a měl tu IP masku stejnou, tak by to nikdo neřešil určitě. tak to bejt váma beru stejně. třeba se brzo někdo takovje najde
PALOUS psal:Jo a je dost blbý že dáš letos jen 99 fakturdržím ti palce ať sou tučný
můžu jich dát 999 ale tolik to asi určitě nebude. na menší objednávky myslim do 5000kč stačí paragon. ale zatim jsme psali na vše.
přesvěč mě vo tom aš ti naskočí desátej měsícže jich dáš 100 a nějaký takový dělám každou zvlášť a to si tam dopíšu svědčí vo špatným obchodníkojkerej nemá ani na program na tvoření faktur a pak f tom má takovej bordel,že jak rychle začal tak rychle skončía tímto končím diskusi bo to nemá fakt cenujen ti držím palce ať se vo tom co tady píšeš nedozví otec bo mu děláš fakt super reklamu
Jebat motorky :-)
Jaster psal:kvůli tomu nebudu pouště photoshop a srát se s tím aby to bylo stejný. lepší je zobrazit a printscreen. tady to maji i jinde stejný, poskytujou net na kutnohorsku, kolínsku, kolem vlašimi a benešova a všichni ji maji na netu stejnou. nevim proč to tak dělaji. ale právě je ta jedna IP hlavní, pak je Ip skrytá z toho vysílače a pak ta kterou se připojíš k netu na tvým kompu.
Chtěl jsem tě zmrdat za tu adresu 10.X.X.X, ale tu sis opravil.
Dokonce si napsal i takovou, která by se mohla v tvém okolí vyskytovat...
Sice v tom názvosloví trochu plaveš, v teorii teda asi trochu taky, ale můžeme uznat, že si jim šroubovák možná podával.
Jen je mi přijde trochu podezřelé, že bys měl stejnou IP adresu, jako nějakej chlápek z Benešova, který je od tebe vzdušnou čarou nějakejch 45 km. Věřil bych, kdyby to byl člověk z tvého okolí, ale 45km se mi zdá docela dost. Teoreticky to možné je.
Když už si sem dával tu fakturu... Koukal jsem na tvého poskytovatele a že by poskytoval i v Benešově jsem tam teda nenašel, ale možná jsou moje informace staré.
BTW, Pokud u tebe koupím olej a filt na motku, dostanu slevu 500 jako ten maník?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Jaster psal:kvůli tomu nebudu pouště photoshop a srát se s tím aby to bylo stejný. lepší je zobrazit a printscreen. tady to maji i jinde stejný, poskytujou net na kutnohorsku, kolínsku, kolem vlašimi a benešova a všichni ji maji na netu stejnou. nevim proč to tak dělaji. ale právě je ta jedna IP hlavní, pak je Ip skrytá z toho vysílače a pak ta kterou se připojíš k netu na tvým kompu.
Sice v tom názvosloví trochu plaveš, v teorii teda asi trochu taky, ale můžeme uznat, že si jim šroubovák možná podával.
Jen je mi přijde trochu podezřelé, že bys měl stejnou IP adresu, jako nějakej chlápek z Benešova, který je od tebe vzdušnou čarou nějakejch 45 km. Věřil bych, kdyby to byl člověk z tvého okolí, ale 45km se mi zdá docela dost. Teoreticky to možné je.
Když už si sem dával tu fakturu... Koukal jsem na tvého poskytovatele a že by poskytoval i v Benešově jsem tam teda nenašel, ale možná jsou moje informace staré.
BTW, Pokud u tebe koupím olej a filt na motku, dostanu slevu 500 jako ten maník?
Nejsem síťař a tomu rozumím, ale chtěl jsem napsat úplně to samý.
Je jasný, že IP by mohla být teoreticky stejná, ale že by chytal wifinu od stejnýho poskytovatele přes "čtvrt" republiky je trošku divný.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
PALOUS psal:přesvěč mě vo tom aš ti naskočí desátej měsícže jich dáš 100 a nějaký takový dělám každou zvlášť a to si tam dopíšu svědčí vo špatným obchodníkojkerej nemá ani na program na tvoření faktur a pak f tom má takovej bordel,že jak rychle začal tak rychle skončía tímto končím diskusi bo to nemá fakt cenujen ti držím palce ať se vo tom co tady píšeš nedozví otec bo mu děláš fakt super reklamu
faktury dělám v excelu, program tolik potřeba neni. Dělám je v pořádí jak se má, bordel v tom nemám, aspon zatim. A jsou myslim dvě možnosti dokladů o nákupu, buď faktura nebo paragon (ten do ceny 5000kč) Ale zatím píšu vše na faktury.
Ondráš psal:Jaster psal:kvůli tomu nebudu pouště photoshop a srát se s tím aby to bylo stejný. lepší je zobrazit a printscreen. tady to maji i jinde stejný, poskytujou net na kutnohorsku, kolínsku, kolem vlašimi a benešova a všichni ji maji na netu stejnou. nevim proč to tak dělaji. ale právě je ta jedna IP hlavní, pak je Ip skrytá z toho vysílače a pak ta kterou se připojíš k netu na tvým kompu.
když maji ty vysílače mezi sebou provázaný, tak to ten dosah má dost daleko. wifi je přece taky jako síť. Většinou aby měli pokrytí vysílače mezi sebou provážou aby nebyli místa kde by se to nedalo chytit. jejich vysílač máme za domem a vždy když jsou tady, tak s nimi kecám. sami řeknou co kde dělaji novýho atd.
olej a filtr neprodávám... a slevu dávám takovou jakou můžu, když si toho objednal tolik, pak sem si mohl dovolit mu dát takovou slevu
nicola.foxx (Člen) 16.03.2010 10:55:06 Offline |
Hele k ty fakture:
koukal jsem na verejnej telefoni seznam a i na skrytej u mobilnich operatoru a zadnej Holoubek v benesove a okoli nic nic nic
Tak jak to teda je.
To Ondras: Muzou to mit smerovany na jednu central branu pod kterou jsou vsichni schovany a tam muze bejt klidne v suchy prdeli. Podobne jako ma spousta poskytovatelu DNS od O2.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
a vůbec už na to serem se v tom rejpat. mě to nebaví. jak řikám, kdyby napsal někdo jak je nespokojen, atd. a měl stejnou IP adresu, tak by vám to vůbec divný nepřišlo. tak je to dycky a pořád bude. když se něco chválí, je to divný. Pokud se na to nadává, nikomu to nevadí, neřeší to a rád se přidá
nicola.foxx psal:Hele k ty fakture:
koukal jsem na verejnej telefoni seznam a i na skrytej u mobilnich operatoru a zadnej Holoubek v benesove a okoli nic nic nic
Tak jak to teda je.
To Ondras: Muzou to mit smerovany na jednu central branu pod kterou jsou vsichni schovany a tam muze bejt klidne v suchy prdeli. Podobne jako ma spousta poskytovatelu DNS od O2.
nevim, mě při objednávce telefon žádnej neuvedl. uvedl jen adresu. peníze už dorazili, takže to převzal.
Jaster psal:nicola.foxx psal:Hele k ty fakture:
Tak jak to teda je.
To Ondras: Muzou to mit smerovany na jednu central branu pod kterou jsou vsichni schovany a tam muze bejt klidne v suchy prdeli. Podobne jako ma spousta poskytovatelu DNS od O2.nevim, mě při objednávce telefon žádnej neuvedl. uvedl jen adresu. peníze už dorazili, takže to převzal.
jo a teď jsem si to vyhledal taky, našlo mi to někoho z uhlířských janovic a to je blíž o hodně než benešov. neim jak to má ten člověk. mohl si to poslat do práce, nebo bydlí ještě jinde než je hlášenej, atd. možností je plno
Jaster psal:a vůbec už na to serem se v tom rejpat. mě to nebaví. jak řikám, kdyby napsal někdo jak je nespokojen, atd. a měl stejnou IP adresu, tak by vám to vůbec divný nepřišlo. tak je to dycky a pořád bude. když se něco chválí, je to divný. Pokud se na to nadává, nikomu to nevadí, neřeší to a rád se přidá
Proč by sis sem měl taky psát, že obchod stojí za prd žejo...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Ondráš psal:Chtěl jsem tě zmrdat za tu adresu 10.X.X.X, ale tu sis opravil.
Hezky si to napsal zasloužíš si... jedničku
Maličko sem zapátral taktéž, jen pro tu prdel - nemám do čeho po noční píchnout
Držitel IP adresy: 88.146.244.243 kterou by měl mít Jaster stejnou s půlkou Středočeskýho okresu je SLOANE PARK Property Trust, a.s. (http://www.sloane.cz) na jejich stránkách je uvedená i mapa pokrytí (http://www.sloane.cz/upload/Image/mapa.jpg) a tam je jasně vidět, že do Benešova nic neposkytujou.
Může od nich mít jistojistě v pronájmu tuhle IP adresu někdo kdo poskytuje bezdrátový spoj, ale aby na jednu IP adresu pověsil byť i trasu Kolín -> Benešov by byla pěkná -ina
Možná to dotyčnej objednal v Kolíně v nějakym CofeeShopu
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Jaster psal:nicola.foxx psal:Hele k ty fakture:
Tak jak to teda je.
To Ondras: Muzou to mit smerovany na jednu central branu pod kterou jsou vsichni schovany a tam muze bejt klidne v suchy prdeli. Podobne jako ma spousta poskytovatelu DNS od O2.nevim, mě při objednávce telefon žádnej neuvedl. uvedl jen adresu. peníze už dorazili, takže to převzal.
Pošli výpis z účtu a máš klid
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Jaster psal:nicola.foxx psal:Hele k ty fakture:
Tak jak to teda je.
Pošli výpis z účtu a máš klid
na účet se to neposílalo, poslalo se to na složenku