Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » DALFOS MOTOSHOP

Kakac (Člen)
16.03.2010 11:14:51

Re: DALFOS MOTOSHOP

Inženýrek psal:
Ondráš psal:
Jaster psal:

kvůli tomu nebudu pouště photoshop a srát se s tím aby to bylo stejný. lepší je zobrazit a printscreen. tady to maji i jinde stejný, poskytujou net na kutnohorsku, kolínsku, kolem vlašimi a benešova a všichni ji maji na netu stejnou. nevim proč to tak dělaji. ale právě je ta jedna IP hlavní, pak je Ip skrytá z toho vysílače a pak ta kterou se připojíš k netu na tvým kompu.

Chtěl jsem tě zmrdat za tu adresu 10.X.X.X, ale tu sis opravil. smile1
Dokonce si napsal i takovou, která by se mohla v tvém okolí vyskytovat... good

Sice v tom názvosloví trochu plaveš, v teorii teda asi trochu taky, ale můžeme uznat, že si jim šroubovák možná podával.smile1

Jen je mi přijde trochu podezřelé, že bys měl stejnou IP adresu, jako nějakej chlápek z Benešova, který je od tebe vzdušnou čarou nějakejch 45 km.help Věřil bych, kdyby to byl člověk z tvého okolí, ale 45km se mi zdá docela dost. Teoreticky to možné je.help

Když už si sem dával tu fakturu... Koukal jsem na tvého poskytovatele a že by poskytoval i v Benešově jsem tam teda nenašel, ale možná jsou moje informace staré.help

BTW, Pokud u tebe koupím olej a filt na motku, dostanu slevu 500 jako ten maník?smokin

Nejsem síťař a pussytomu rozumím, ale chtěl jsem napsat úplně to samý.
Je jasný, že IP by mohla být teoreticky stejná, ale že by chytal wifinu od stejnýho poskytovatele přes "čtvrt" republiky je trošku divný.

To že by mohl mít Wifinu od stejnýho poskytovatele je naprosto normální a vzdálenost 45 km je prdbigsmile
Ti řeknu hraniční wifi body naší sítě :Vratěnín okr Znojmo-Ivanovice n.Hané okr Vyškov dále Veselí n.Moravou okr Hodonín-Nedvědice okr Brno venkov
Co ? a teďka babo raď  bigsmilebigsmile
A uvnitř tohoto uzemí jsou další AP a klienti a když budem chtít tak polezou všichni s jednou IP bigsmile

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Jaster (Člen)
16.03.2010 11:16:38

Kakac psal:
Inženýrek psal:
Ondráš psal:

Chtěl jsem tě zmrdat za tu adresu 10.X.X.X, ale tu sis opravil. smile1
Dokonce si napsal i takovou, která by se mohla v tvém okolí vyskytovat... good

Sice v tom názvosloví trochu plaveš, v teorii teda asi trochu taky, ale můžeme uznat, že si jim šroubovák možná podával.smile1

Jen je mi přijde trochu podezřelé, že bys měl stejnou IP adresu, jako nějakej chlápek z Benešova, který je od tebe vzdušnou čarou nějakejch 45 km.help Věřil bych, kdyby to byl člověk z tvého okolí, ale 45km se mi zdá docela dost. Teoreticky to možné je.help

Když už si sem dával tu fakturu... Koukal jsem na tvého poskytovatele a že by poskytoval i v Benešově jsem tam teda nenašel, ale možná jsou moje informace staré.help

BTW, Pokud u tebe koupím olej a filt na motku, dostanu slevu 500 jako ten maník?smokin

Nejsem síťař a pussytomu rozumím, ale chtěl jsem napsat úplně to samý.
Je jasný, že IP by mohla být teoreticky stejná, ale že by chytal wifinu od stejnýho poskytovatele přes "čtvrt" republiky je trošku divný.

To že by mohl mít Wifinu od stejnýho poskytovatele je naprosto normální a vzdálenost 45 km je prdbigsmile
Ti řeknu hraniční wifi body naší sítě :Vratěnín okr Znojmo-Ivanovice n.Hané okr Vyškov dále Veselí n.Moravou okr Hodonín-Nedvědice okr Brno venkov
A uvnitř tohoto uzemí jsou další AP a klienti a když budem chtít tak polezou všichni s jednou IP bigsmile

to pokrejváte celou moravu ne?bigsmile

motto "Vem za heft a val"
spidys (Člen)
16.03.2010 11:17:39

Kakac psal:

...a máme po pussy
bigsmile bigsmile bigsmile

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Kakac (Člen)
16.03.2010 11:24:07

spidys psal:
Kakac psal:

...a máme po pussy

Po pussymáte bigsmile ,ale u nás to úplně tak není bigsmile
A pokrýváme celej Jihomoravskej krajbigsmile

Hanz (Člen)
16.03.2010 11:26:39

Ty woe, že vás to bavíheadshake, je vidět, že hodně z vás má pussy co na práci. Kdyby jste byli tak akční třeba když má někdo technickej trabl, tam mu píšete pussy, že je to tím, že má S-ko, jebku apod. Vím, že jde většinou o místní humor, proti kterému nic nemám a často se i zasměju, ale todle už je přehnané. Googlíte, zjištujete informace a trávíte nad tím celý dopoledne. Nepochopím. Stejně když bude mít v shopu nabídku, které neodoláte, tak si to u něj koupíte, ať si to sám psal nebo ne.
To jaster: už se v tom nehrab, čím déle si s hovnem hraješ, tím víc smrdíš...

WD club member...
Jaster (Člen)
16.03.2010 11:30:18

to kakac - konečně někdo kdo má tady vliv a umí to správně vysvětlit. už jsem chtěl hledat knížku se správným názvoslovím.

a nevím odkud píše, kde se připojuje k netu, takže to nemůžu vysvětlit jak to je. kdybych to psal, tak takovej nátlak bych nevydržel a přiznal se. jenže já neměl k čemu kuwa, musel jsem se obhajovat.

Meloun (Člen)
16.03.2010 11:38:58

AdoprdelesurprisedKakac má vlivsurprisedsmile2bigsmile

PURE NAKED BIKE!
Ondráš (Člen)
16.03.2010 11:44:59

Jaster psal:

když maji ty vysílače mezi sebou provázaný, tak to ten dosah má dost daleko. wifi je přece taky jako síť. Většinou aby měli pokrytí vysílače mezi sebou provážou aby nebyli místa kde by se to nedalo chytit. jejich vysílač máme za domem a vždy když jsou tady, tak s nimi kecám. sami řeknou co kde dělaji novýho atd.

olej a filtr neprodávám... a slevu dávám takovou jakou můžu, když si toho objednal tolik, pak sem si mohl dovolit mu dát takovou slevu

Wi-Fi má dosah tak daleko, jak daleko je z vysílače vidět (+/-). Samozřejmě závisí na okolních podmínkách a vzdálenosti. Nepředstavuj si, že má Wi-Fi pokrytí jako třeba GSM. Nemá ani vlastnosti jako WiMax, že ho chytneš bez problémů i z odrazu. Z osobních zkušeností je ten dosah v závislosti na použité technologii a anténě pár km. Při spoji bod, bod se to samozřejmě lepší, ale my se bavíme o poslední míli, kam se dávají buď sektorovky, nebo všesměrovky a ty z principu nemůžou mít velký dosah (teoreticky by mohly, ale to by se zase přešvihly hygienické normy). Míst, kde se to nedá chytit bude spousta.
Vysílače mezi sebou provázaný maji. Jinak by to bylo k ničemu. smile1 A zrovna trasa od Kutné hory do Benešova je dost členitá a pokrýt to tam taky, aby nebylo hluché místo, hm... Bych se nedivil, kdybych tam někde nechytil signál na mobil.
Když máte vysílač za domem, tak to chytneš třeba i u sebe v pokoji. Zkus si jít ale 300-400m od toho vysílače a sedni si někam na záchod. Myslím, že NB nechytíš ani prd (možná tak vypustíšsmokin). A že si s tebou povídají, tak za to mají +. Kamarádský přístup k zákazníkům. To se cení.good

Tak s tím olejem holt nic... smile2

2 nicolla.Fox: Já neříkal, že to není možné, ale tahat signál 45 km, když maj třeba Kutnou Horu, kde by se mohli píchnout u železnice na optiku mi přijde trochu nerozum. Spíš si říkám, jestli působí v Kutné hoře, Kolíně, Čáslavi, Vlašimi, Benešově... To je kurva plocha. A všechno by to schovali pod jeden bod? Říká jim něco SPOF?help
Nejsem taky síťař, ale tohle řešení by se mi zdálo přinejmenším nešťastné.
P.S.: DNS od O2 radši nezmiňuj. Někdy bych z nich blil. Navíc, DNS můžeš mít nastavený jaký chceš. Třeba i od Googlu (primár 8.8.8.8, sekundár 8.8.4.4), nebo ČVUT (147.32.1.20). Tam je jedno na koho jsi připojený. používáš DNS, kterým věříš. Bránu si takhle vybrat nemůžeš.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jaster (Člen)
16.03.2010 11:45:01

Hanz psal:

Ty woe, že vás to bavíheadshake, je vidět, že hodně z vás má pussy co na práci. Kdyby jste byli tak akční třeba když má někdo technickej trabl, tam mu píšete pussy, že je to tím, že má S-ko, jebku apod. Vím, že jde většinou o místní humor, proti kterému nic nemám a často se i zasměju, ale todle už je přehnané. Googlíte, zjištujete informace a trávíte nad tím celý dopoledne. Nepochopím. Stejně když bude mít v shopu nabídku, které neodoláte, tak si to u něj koupíte, ať si to sám psal nebo ne.
To jaster: už se v tom nehrab, čím déle si s hovnem hraješ, tím víc smrdíš...

jo souhlasim. v technický je dotaz, hned se zprcá že nepoužil hledat, hlavně 80% je pak jen kecání a ne k tématu. ale jako někdy to pobaví a musím se tomu zasmát. je tu ale lepší zábava než na jiných fórech, tam si na chytrý hrajou, nežto tady jsoucool

Kakac (Člen)
16.03.2010 11:50:42

A už dost bigsmilebigsmilebigsmile
Vím že to Jastera sere ,ale jak psal Hanz: čím víc .......bigsmile
Když budeš mít dobrou cenofku nemám problém u tebe něco koupit ,ale jak jsem psal úplně na začátku Kojak 1Abigsmile

P.S. sice nevím jakej tady mám vlivbigsmilebigsmile možná na to kdy se půjdu vychcat (a i to mě dělá občas problémbigsmile)
Jen jsem trochu uvést trošku na míru nesprávnej názor ohledně sítě wifi, ale jak jsem řekl u nás je to trošku jinak tzn. máme více veřejných IP a sít dotační projekt EU a JM krajebigsmile

Jaster (Člen)
16.03.2010 11:56:17

To Ondráš - jak jsem psal, nevím kde se připojuje přesně. nemusí se připojovat zrovna v benešově, kam to chtěl poslat. mrkni co ti napsal kakac, pokrývaji celkem velkou plochu. No já nepoužívám tady u nás wifi přímo z té antény. ale doma mám svůj router s wifi a ten mám u okna. dosah má 300m a zkoušel jsem to. a opravdu od toho okna těch 300m chytám signál, sice rychlost netu už není taková, asi 20%. ale i tak to jde. mezi těmi vysílači tu maji klidně i 5km i víc. takže jestli to maji do benešova, stačí jim 10 vysílačů. ale jak řikám, nemusí být na netu v benešově ale někde tady poblíž

Kelly01 (Člen)
16.03.2010 11:56:24

Jasně, vždy je to jen o ceněgoodsmile1

God Save The Queen!
Pšán (Člen)
16.03.2010 11:56:42

..vše bude křišťálově čisté,že křišťálově čistějši už to nebude možné být,až se k
  tomuto vyjádří Vipor..
..zatím čekám..

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Jaster (Člen)
16.03.2010 12:00:21

Kakac psal:

A už dost bigsmilebigsmilebigsmile
Vím že to Jastera sere ,ale jak psal Hanz: čím víc .......bigsmile
Když budeš mít dobrou cenofku nemám problém u tebe něco koupit ,ale jak jsem psal úplně na začátku Kojak 1Abigsmile

P.S. sice nevím jakej tady mám vlivbigsmilebigsmile možná na to kdy se půjdu vychcat (a i to mě dělá občas problémbigsmile)
Jen jsem trochu uvést trošku na míru nesprávnej názor ohledně sítě wifi, ale jak jsem řekl u nás je to trošku jinak tzn. máme více veřejných IP a sít dotační projekt EU a JM krajebigsmile

taky myslím že už dost. já u kojaka taky nakoupím, co budu potřebovat na b6. já to neprodávám, mám většinou jiný zboží. a slevy se Vám budu snažit dělat taky. Zatím moc velký nedokážu, ale jak u čeho. Máme v plánu udělat tu menší prodejnu s pár vzorky na ozkoušení a zkouknutí. ale aby jste se mi sem nepřijeli vožrat a udělali další bandit festbigsmile

Ondráš (Člen)
16.03.2010 12:11:38

Kakac psal:

Vogo, když by Cesnet chtěl, tak je pod jednou IP celá republika. bigsmile Není to tak dlouho co tu nějaký technik napsal na páteři blbě masku a vypadly směrovače v půlce Evropy. smile1
Otázka je, kdo by tak velký území dával pod jeden přístupový bod. Neříkej, že to všechno ženete na jedno místo.smile1 Jo, šlo by to naven vylejzat s jednou IP. Třeba za použití HAProxy, možná, že i Mikrotik něco takového má, ale kdo by se s tím sral. Když jsem velkej poskytovatel, tak si koupím celý Cčkový rozsah a mrdat na to.smokin
Když jsem to teda vytáhnul. Tak jeho poskytovatel. http://www.nasbezdrat.net/

Celé je to o ničem. To bych ho museli trasovat. Až bude IPv6 a každej PC bude mít svoji IP adresu, tak to bude o něčem jiném.smokin Ale alespoň trochu vzrušení.

2 Hanz a Jaster: Proč je tu tolik příspěvku? Protože v technický je to furt to samé, fur ty samé dotazy dokola. Tohle je trochu změna.smokin

Kakac (Člen)
16.03.2010 12:12:49

Ondráši píšeš to pěkně, je nesmysl tahat 45 Km  wifi lepší si vzít konektivitu z optiky
ale zrovna mi máme vše vzduchem ,protože to zaplatilo EUbigsmile, a konektivita se bere v Brně z optiky a odsud vše vzduchem po celým JM kraji

P.S Ale je to oser to udržet v chodu bad a těch kilometrů děsbigsmile

Kelly01 (Člen)
16.03.2010 12:15:57

Sleva je jednoduchá, pokud to není v převážné většině 20-30%(u něčeho i 60, u něčeho zas jen 20) ceny kterou uvádí importér tak nemáš šanci, běžné jím dávané marže se dají zjistit, a 10% ti musí stačitbigsmile

Pokud ne, tak 80-90% importérů mi to prodá přímo, pro ně to jsou stejný hákybigsmile

Problém je s molochy jak Hubík, tam zas musíš u dealera, bo ten potřebuje prachy víc než oni, a na rozdíl od nich nemá tu hrdostbigsmile

God Save The Queen!
Ondráš (Člen)
16.03.2010 12:18:04

Kakac psal:

Jen jsem trochu uvést trošku na míru nesprávnej názor ohledně sítě wifi, ale jak jsem řekl u nás je to trošku jinak tzn. máme více veřejných IP a sít dotační projekt EU a JM kraje:-D

To u nás bylo taky. S velkou slávou začli stavět WiMax a přišli s tím, že cena za instalaci bude asi 8 tis a pak měsíčně cca 500kč za 256/256 kb (a to bez prdelesurprised). Dodneška to není dodělané a dnes už by si to ani nikdo nevzal. smile1
No ty voe, tak to se vám to žije, staví a expanduje. bigsmile My, co si ty střechy museli odlézt, ve větru rovnat antény a navíc si na zařízení vydělat... smile1
Co používáte? Mikrotiky? Nebo jste někde výš (Cisco)? Jaká pásma? 5GHz? 10GHz? WiMax?

Ondráš (Člen)
16.03.2010 12:21:06

Kakac psal:

Ondráši píšeš to pěkně, je nesmysl tahat 45 Km  wifi lepší si vzít konektivitu z optiky
ale zrovna mi máme vše vzduchem ,protože to zaplatilo EUbigsmile, a konektivita se bere v Brně z optiky a odsud vše vzduchem po celým JM kraji

Jen počkej až vám ukrajinci překopnou kabel jako se to stalo Noveře. bigsmile

Vipor (Nový člen)
16.03.2010 12:24:46

Zdravím. No čumím jak vrána jak jste se pustili do Jastera bezdůvodně. Takže aby nebyli dohady, upřesním Vám jak to je. Na net chodím u své přítelkyně, která bydlí na kutnohorsku, do benešova jsem si věci nechal poslat ke své matce u které teď jsem. Jezdím na služební cesty a moc nejsem v ČR. Mé číslo nenajdete, mám služební telefon, kterej je na firmu. Svůj dům mám ve Zruči nad Sázavou, ale ten pronajímám. Proto když se vrátím do ČR jsem u matky nebo u přítelkyně. Doufám že Vám to stačí. V tom jak jsou nějaký sítě se nevyznám a od koho má přítelkyně internet nevím. Když je to stejný, pak má asi stejného poskytovatele jako Jaster. Jak i psal, kdybych napsal pomluvu, nespokojenost, atd. vůbec by jste se nestarali o to, kdo to psal, odkud… Už na to kašlete, vysvětlil jsem jak to je. Asi tu jsem naposled, raději už nic psát nebudu.

To Jaster – Promiň za tyhle nepříjemnosti, kdyby mi někdo řekl že se to tady takhle hned pitvá, raději bych nic nepsal a napsal ti jen mail.

jezdím pod své hranice, proto nepadám
Kelly01 (Člen)
16.03.2010 12:33:00

Ale nás to už nezajímábigsmile

Vlákno už si žije svým vlastním životembigsmile

God Save The Queen!
Kakac (Člen)
16.03.2010 12:40:50

Ondráši neser takovýma řečma o lezení na streše fuckbigsmile
Si myslíš že zisk mám v kapse , jsem zaměstnanecbigsmile
Takovej projekt nějakej domanet bigsmile může realizovat a hlavně vyhrát ?
Se koukni http://www.internet-jmk.cz/index.php?op … p;Itemid=1
Technologie 2,4 GHz 5GHz 10 GHz,Mikrotik,Cisco,Ubiquitibigsmile

nicola.foxx (Člen)
16.03.2010 12:50:28

Kakac psal:

Jenze vy jste ASIE. Tam je fsechno jinakevilbigsmilebigsmile

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Kakac (Člen)
16.03.2010 13:41:29

nicola.foxx psal:
Kakac psal:

Jenze vy jste ASIE. Tam je fsechno jinakevilbigsmilebigsmile

To sice sme ,ale není tady sníh a hlavně je tady teplo , ale teďka ale moc ne smile2

nicola.foxx (Člen)
16.03.2010 13:52:44

A to s tou internetovou kavarnou je fakt dobry. Ja kdyz chci na internet, tak jedu taky xxx km abych si zaserfoval goodgoodgood

Marián (Člen)
16.03.2010 14:22:06

tem vipor musi bejt u naky tajny sluzby,podle toho co pise,je vsude a zaroven nikdebigsmilebigsmilebigsmile

...sam mezi jebkarema...
osiris (Člen)
16.03.2010 14:34:13

viporoj: deš jak na zavolanou goodbigsmile

foxxoj: chodíš čekat na vlnu ? bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
VikecB12 (Člen)
16.03.2010 15:12:50

osiris psal:

viporoj: deš jak na zavolanou goodbigsmile

foxxoj: chodíš čekat na vlnu ? bigsmile

No co,šel zrovna vokolo,tak nakouk. Už podruhé v životěbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Jaster (Člen)
16.03.2010 15:34:56

Vipor psal:

Zdravím. No čumím jak vrána jak jste se pustili do Jastera bezdůvodně. Takže aby nebyli dohady, upřesním Vám jak to je. Na net chodím u své přítelkyně, která bydlí na kutnohorsku, do benešova jsem si věci nechal poslat ke své matce u které teď jsem. Jezdím na služební cesty a moc nejsem v ČR. Mé číslo nenajdete, mám služební telefon, kterej je na firmu. Svůj dům mám ve Zruči nad Sázavou, ale ten pronajímám. Proto když se vrátím do ČR jsem u matky nebo u přítelkyně. Doufám že Vám to stačí. V tom jak jsou nějaký sítě se nevyznám a od koho má přítelkyně internet nevím. Když je to stejný, pak má asi stejného poskytovatele jako Jaster. Jak i psal, kdybych napsal pomluvu, nespokojenost, atd. vůbec by jste se nestarali o to, kdo to psal, odkud… Už na to kašlete, vysvětlil jsem jak to je. Asi tu jsem naposled, raději už nic psát nebudu.

To Jaster – Promiň za tyhle nepříjemnosti, kdyby mi někdo řekl že se to tady takhle hned pitvá, raději bych nic nepsal a napsal ti jen mail.

to jsem si odfrknul, Už jsem se bál že se tu neukážeš a nevysvětlíš jak to je

VikecB12 (Člen)
16.03.2010 15:40:14

Taky se nám ulevilo,su ščastnéevil

spidys (Člen)
16.03.2010 15:48:43

evilbigsmilebigsmilebigsmile
komedie smokin

Meloun (Člen)
16.03.2010 15:59:39

..toho dne vše vysvětleno bylo a všem se nám dost ulevilo..
..vipor prokázal tu čest a objasnil tu hloupou lest..
..propojeni kabelem - soused vipor s Jasterem..
..ruka ruku myje, internet nás kryje..surprised

PURE NAKED BIKE!
Hanz (Člen)
16.03.2010 16:02:18

Meloun psal:

ty voe básnický střevosurprised...tleskajícísmajlícgood

WD club member...
Ondráš (Člen)
16.03.2010 16:05:45

Kakac psal:

No, ty z toho máš alespoň živobytí, ale my co to děláme jako občanské sdružení si ze zákona ani nějaký zisk rozdělit nemůžem, bo ho ani mít nesmíme. Takže děláme za králičí kožky, trochu peří do duchny, nocleh či stravu a v pátek večer posloucháme, že si pustili internet, to éčko se točí, ale nic to nedělá.helpgood
Máme to samé co vy (až na to Cisco). BTW. Prej se má rušit 10 GHz jako bezlicenční pásmo a má se za to platit. Co je na tom pravdy?help
BTW ceny instalace a měsíční poplatky máte jinde než my, ale nějak se ten moloch uživit musí.smokin
Projekt SROP byl u nás taky. Velká sláva, velká sláva. To bude něco lidi... A 5 let poté?
http://www.hudlicko.cz/index.php?nid=58 … oid=513201
Tahle internetová stránka. Jediné co z toho zbylo. Jo, nakoupili se počítače (9 kusů) a udělal se bezdrátový rozhlas (který už měla většina obcí stejně v rozpočtu). Takže takhle se nějak vypařilo cca 7 milionů.
Internet na těch místech běží přes ADSL. Antény tam jsou, ale dráty všude končí v komíněsmile1

nicola.foxx (Člen)
16.03.2010 16:07:42

Meloun psal:

Gde se to f tobje bere wogosurprised
Jak dlouho si to plodil? Sis nevzal na hajzlik noviny coevilbigsmile

ALE je to goodgoodgood

Ondráš (Člen)
16.03.2010 16:09:29

Meloun psal:

Pěkné.good

Stejně si myslím, že to byl vorel. bigsmile

Meloun (Člen)
16.03.2010 16:20:00

Co?surprised
Asi tak dloho, co by mi trvalo vykouřit cigaretusmile2
To jsou jen takový dětský říkankybigsmile
Zplodit něco duchaplnýho by se mi asi nemuselo v tomhle životě zdařitbigsmile

PURE NAKED BIKE!
Marián (Člen)
16.03.2010 16:31:15

Ondráš psal:
Kakac psal:

No, ty z toho máš alespoň živobytí, ale my co to děláme jako občanské sdružení si ze zákona ani nějaký zisk rozdělit nemůžem, bo ho ani mít nesmíme. Takže děláme za králičí kožky, trochu peří do duchny, nocleh či stravu a v pátek večer posloucháme, že si pustili internet, to éčko se točí, ale nic to nedělá.helpgood
Máme to samé co vy (až na to Cisco). BTW. Prej se má rušit 10 GHz jako bezlicenční pásmo a má se za to platit. Co je na tom pravdy?help
BTW ceny instalace a měsíční poplatky máte jinde než my, ale nějak se ten moloch uživit musí.smokin
Projekt SROP byl u nás taky. Velká sláva, velká sláva. To bude něco lidi... A 5 let poté?
Tahle internetová stránka. Jediné co z toho zbylo. Jo, nakoupili se počítače (9 kusů) a udělal se bezdrátový rozhlas (který už měla většina obcí stejně v rozpočtu). Takže takhle se nějak vypařilo cca 7 milionů.
Internet na těch místech běží přes ADSL. Antény tam jsou, ale dráty všude končí v komíněsmile1

uz sem se lek, jak sem to cet, ze delate za kralici bobky...smile1
ale vono je to skoro jednogood

...sam mezi jebkarema...
ross (Člen)
16.03.2010 17:42:21

Vipor psal:

Asi tu jsem naposled, raději už nic psát nebudu.

ale hlavně objednávejbigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Zdenák (Člen)
16.03.2010 18:40:01

"To Jaster – Promiň za tyhle nepříjemnosti, kdyby mi někdo řekl že se to tady takhle hned pitvá, raději bych nic nepsal a napsal ti jen mail
to jsem si odfrknul, Už jsem se bál že se tu neukážeš a nevysvětlíš jak to je"

Nemůžu si nerejpnout bigsmilebigsmilebigsmile
na WIFI seru pač tomu pussy rozumím. Ale řekl bych, že na světě je málo těch který se někam přuhlásí jen proto aby poděkovali za dobrý obchod a udělali reklamu. idontknow
Navíc Jaster před 5 dny na vykačku a teď už si se zákazníkem tyká...

Ale je to pravda... alespoń je tu nějaká změna a může se tady objevovat to basnický střevo od skla. bigsmile

*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Banditatom (Člen)
16.03.2010 19:22:33

surprised ničemu co je výše popisuje nerozumímsurprised ale zasmál jsem se bigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jaster (Člen)
16.03.2010 19:26:00

Zdenák psal:

"To Jaster – Promiň za tyhle nepříjemnosti, kdyby mi někdo řekl že se to tady takhle hned pitvá, raději bych nic nepsal a napsal ti jen mail
to jsem si odfrknul, Už jsem se bál že se tu neukážeš a nevysvětlíš jak to je"

Nemůžu si nerejpnout bigsmilebigsmilebigsmile
na WIFI seru pač tomu pussy rozumím. Ale řekl bych, že na světě je málo těch který se někam přuhlásí jen proto aby poděkovali za dobrý obchod a udělali reklamu. idontknow
Navíc Jaster před 5 dny na vykačku a teď už si se zákazníkem tyká...

Ale je to pravda... alespoń je tu nějaká změna a může se tady objevovat to basnický střevo od skla. bigsmile

tykáme si tu všichni, tak jsem si na vykání ani nevzpoměl jako když psal poprvé.  Navíc ten den, co to psal, jsem nebyl doma a notas sem nechal doma taky, byl jsem pryč. Kdyby jsem si to psal sám, tak bych si poděkoval hned a ne až dva dny potom. už mě to fakt nebaví řešit a vysvětlovat. Vipor se sem asi už nevrátí, nevím kde přesně bydlí, co dělá atd. neznám se s ním osobně. proč se přihlásil? no má bandita, tak to je asi důvod proč se přihlásil.

Koldan (Člen)
16.03.2010 20:05:15

tak je fakt, že ten děkovnej dopis ně taky neštymuje, prostě to na mě působí stejně jako na Rosse a nepřesvědčila mě ani obhajoba Jastera, ani načasované přihlášení Vipora. Pokud si to Jaster nepsal sám, klidně bych věřil, že to psal jeho kamoš atd. Každopádně si myslím, že je to šumák, pokud budou ceny dobré a služby stejně tak, lidi koupí.

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kakac (Člen)
16.03.2010 20:06:11

Ondráš psal:
Kakac psal:

Jo tak to asik dopadne po skončení našeho projektu bigsmilebigsmile
O rušení 10 Ghz jsem neslyšelidontknow
A|o těch ziscích ani nemluv protože OZ to je morbigsmile můžou dotovat klienty,kupovat novej vercajk a auta a platy maj jak Onasisi protože plat je náklad a ten snižuje ziskybigsmile

Jaster (Člen)
16.03.2010 20:10:28

Koldan psal:

tak je fakt, že ten děkovnej dopis ně taky neštymuje, prostě to na mě působí stejně jako na Rosse a nepřesvědčila mě ani obhajoba Jastera, ani načasované přihlášení Vipora. Pokud si to Jaster nepsal sám, klidně bych věřil, že to psal jeho kamoš atd. Každopádně si myslím, že je to šumák, pokud budou ceny dobré a služby stejně tak, lidi koupí.

na mě nepůsobí nikdy takovýhle pochvalný texty, abych tam hned něco kupoval. tak bych to ani nepsal, stejně by to nezapůsobilo. každej si myslete co chcete, to je každýho věc. když někdo bude něco chtít, tak si objedná a nepotřebuje k tomu chválu od vipora

spidys (Člen)
16.03.2010 20:14:39

Jaster psal:

na mě nepůsobí nikdy takovýhle pochvalný texty, abych tam hned něco kupoval. tak bych to ani nepsal, stejně by to nezapůsobilo. každej si myslete co chcete, to je každýho věc. když někdo bude něco chtít, tak si objedná a nepotřebuje k tomu chválu od vipora

Chválu od Vipora si fakt nepotřeboval, ale timhle si na sebe fakt upozornil. Bohužel spíš negativně bad

Jaster (Člen)
16.03.2010 20:24:03

spidys psal:
Jaster psal:

Chválu od Vipora si fakt nepotřeboval, ale timhle si na sebe fakt upozornil. Bohužel spíš negativně bad

bohužel. příště když to bude někdo z fóra, snad se nebudu muset znovu obhajovat. pro některý zbytečně.

A víš čeho jsem si všiml už v TV, když je reklama kde se něco porušuje, nebo nějaká blbost a pak ti to serou v novinách v tv furt do hlavy, pak si to pomatuje každý, např. ty předvolební upoutávky. na klipy kde se jne mluví a nic, nikdo nekouká, ale když měla národní strana, nebo kdo to byl, rasistickej klip proti romům, ten viděli všichni

Banditatom (Člen)
16.03.2010 20:27:13

Jaster psal:
spidys psal:
Jaster psal:

bohužel. příště když to bude někdo z fóra, snad se nebudu muset znovu obhajovat. pro některý zbytečně.

A víš čeho jsem si všiml už v TV, když je reklama kde se něco porušuje, nebo nějaká blbost a pak ti to serou v novinách v tv furt do hlavy, pak si to pomatuje každý, např. ty předvolební upoutávky. na klipy kde se jne mluví a nic, nikdo nekouká, ale když měla národní strana, nebo kdo to byl, rasistickej klip proti romům, ten viděli všichni

já nee!bigsmile hele taky nic proti, ale 3 příspěvky a pouze na toto témaevil

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Koldan (Člen)
16.03.2010 20:32:54

Jaster psal:
Koldan psal:

každopádně i negativní reklama je reklama, já třeba dnes na ty tvé stránky kouklbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Meloun (Člen)
16.03.2010 20:38:38

Ten vipor je ale lupínek..takhle ti to zavařit..smile2

Obhajování stejně nepomůže..každej si rád kopne..bigsmile

Bejt tebou, tak bych všechny poslal hromadně do piči a po prdeligoodsmokin

PURE NAKED BIKE!
Jaster (Člen)
16.03.2010 20:51:51

to meloun - já si taky někdy kopnu, ale jen když si sem trochu jistej že to tak je...
a poslat všechny dopussy to nemám ve zvyku, já se snažím být se všema kamarád a za dobře, ale s některými to nejde.

jeidný co dáme do pussy je řešení chvály vipor a všeho okolo. Pokud někdo bude něco sem psát, tak jiný téma na tohle už serem. celej den to už stačilo

inkvizitorr (Administrator)
16.03.2010 21:03:26

nebylo by na tu obhajobu jednodušší dát sem čísla těch balíků...? hned by byl pokojsmokin

doba je temná...
Jaster (Člen)
16.03.2010 21:07:17

inkvizitorr psal:

nebylo by na tu obhajobu jednodušší dát sem čísla těch balíků...? hned by byl pokojsmokin

podací lístky jsou založený, hledat a vyndavat je kvůli tomu nebudu. kdybych sem ty čísla balíků napsal. stejně by se někdo našel kdo by tomu nevěřil a nevim jak je dlouho uchovává pošta v té databázi kde se sleduje zásilka

osiris (Člen)
16.03.2010 21:19:15

Jaster psal:
inkvizitorr psal:

podací lístky jsou založený, hledat a vyndavat je kvůli tomu nebudu. kdybych sem ty čísla balíků napsal. stejně by se někdo našel kdo by tomu nevěřil a nevim jak je dlouho uchovává pošta v té databázi kde se sleduje zásilka

...je mi po tom hovno, já bych ale radši napsal že při požáru shořerly, bylo by to důvěryhodnější než to, že po dvaceti dnech máš podací lístek archivovanej tak hluboko, že se ti nevyplatí pro něj sáhnout ;)

16.03.2010 21:22:01

Jaster psal:
inkvizitorr psal:

kdybys je sem napsal, je to jasnej důkaz a přídu s omluvou a pošlu ti balík dobrejch vod poštou i s omluvným dopisemsmokin a v databázi je to dlouho, nemusíš mít strachgood

doba je temná...
Jaster (Člen)
16.03.2010 21:27:06

osiris psal:
Jaster psal:
inkvizitorr psal:

...já bych radši napsal že při požáru shořerly, bylo by to důvěryhodnější než to, že po dvaceti dnech máš podací lístek archivovanej tak hluboko, že se ti nevyplatí pro něj sáhnout ;)

jelikož firma dělá další činnosti a eshop je něco navíc, tak opravdu někde hluboko jsou, posílalo se to minulý měsíc a každá složka za ten měsíc se ukládá myslím do trezoru, ten je zamčenej, klíč nemám a kód neznám, takže kvůli tomu to hledat nebudu. navíc to všechno zakládá táta, já mu to jen předám. když vám nestačí ta faktura, tak víte copussy ale inkvizitor má pravdu, podle čísla zásilky se to dohledá a proti tomu už nejde co říct. ale jak jsem psal, seru na to, srát se tady s tím už nebudu

Meloun (Člen)
16.03.2010 21:31:54

Hele..tak si dej tu práci,najdi to a udělej tady z nich kokoty..bigsmile..bude prdel!bigsmile

PURE NAKED BIKE!
ross (Člen)
16.03.2010 21:32:18

bigsmile

Jaster (Člen)
16.03.2010 21:38:52

stálo by to za to to najít. ale psal jsem že to tady už nebudu řešit. navíc bych jim zkazil zábavu, když se tu celý den tak pěkně baví. potom by jim omluvy nestačili, jestli jsou slušný

Inženýrek (Člen)
16.03.2010 21:49:25

Jaster psal:

stálo by to za to to najít. ale psal jsem že to tady už nebudu řešit. navíc bych jim zkazil zábavu, když se tu celý den tak pěkně baví. potom by jim omluvy nestačili, jestli jsou slušný

Ale bavíme se taky všichni na tvůj účet, tak by jsi nám to měl vpálit do xichtu a tím nás usadit a ztrapnit good

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Jaster (Člen)
16.03.2010 21:52:42

Inženýrek psal:
Jaster psal:

Ale bavíme se taky všichni na tvůj účet, tak by jsi nám to měl vpálit do xichtu a tím nás usadit a ztrapnit good

když já bych chtěl vidět pak ty xichtybigsmilebigsmile a to bych takhle neviděl. tak pokud pojedu an bandit fest, okopíruju jebigsmile aspoň tu kterou najdu

osiris (Člen)
16.03.2010 22:06:19

Jaster psal:
osiris psal:
Jaster psal:

...já bych radši napsal že při požáru shořerly, bylo by to důvěryhodnější než to, že po dvaceti dnech máš podací lístek archivovanej tak hluboko, že se ti nevyplatí pro něj sáhnout ;)

jelikož firma dělá další činnosti a eshop je něco navíc, tak opravdu někde hluboko jsou, posílalo se to minulý měsíc a každá složka za ten měsíc se ukládá myslím do trezoru, ten je zamčenej, klíč nemám a kód neznám, takže kvůli tomu to hledat nebudu. navíc to všechno zakládá táta, já mu to jen předám. když vám nestačí ta faktura, tak víte copussy ale inkvizitor má pravdu, podle čísla zásilky se to dohledá a proti tomu už nejde co říct. ale jak jsem psal, seru na to, srát se tady s tím už nebudu

...já wůl jsem se k tomu vůbec neměl vyjadřovat, teď abych reagoval :))
...uznej, že je to kravina, i kdybys měl 200 zaměstnanců, tak nevyprodukuješ za 20 dnů tolik dokladů abys měl problém sáhnout a vytáhnout jeden konkrétní doklad, nehledě na to, že i když dělám víc druhů činností, všechno se zakládá a archivuje zvlášť, ne dohromady a už vůbec ne do trezoru, proč taky ? ;)

Meloun (Člen)
16.03.2010 22:09:54

Protože je kurva táta vopatrnej!evil
Ty vole..já se těšim,kdyby mu to vyšlobigsmile
Ale nevěřim tomu..smile2

PURE NAKED BIKE!
Jaster (Člen)
16.03.2010 22:14:32

...já wůl jsem se k tomu vůbec neměl vyjadřovat, teď abych reagoval :))
...uznej, že je to kravina, i kdybys měl 200 zaměstnanců, tak nevyprodukuješ za 20 dnů tolik dokladů abys měl problém sáhnout a vytáhnout jeden konkrétní doklad, nehledě na to, že i když dělám víc druhů činností, všechno se zakládá a archivuje zvlášť, ne dohromady a už vůbec ne do trezoru, proč taky ? ;)

já psal ať už nikdo nic na to téma nepíše. kdybych nebyl tak hodně línej, tak by se našly. ale do firmy nejdu, faktury zaměstnancům se dávaji jinam. to jako jo. ale za práci a obchod je dáváme společně. faktury jsou za práce, truhlařina, atd. prostě to nebudem rozebírat. já když bude někdy čas, tak to sem snad hodím ty čísla zásilek. já už z toho mám prdel jako vy, jen ze svýho pohledu. sice je to proti mě, ale já se zapojím všude když je prdel, sice mě to dopoledne sralo, ale ted večer mě to už tak nesere, ráno až se probudím, už si na tohle ani nevzpomenu. já si snad založím nějakej profil a totálně si vynadám.

bery (Člen)
16.03.2010 22:25:51

Jaster psal:
osiris psal:
Jaster psal:

a ted uz sem se smíchy asi pochcalsurprisedbigsmile
ty vole vy musíte mít trezor jak fotbalovou halu na klasický účtoidontknow

momentalně zavostalej
Jaster (Člen)
16.03.2010 22:32:59

bery psal:

divil by ses, ale ten trezor je docela velkej. asi tak 2mx2mx1m
kdysi firmu vykradli, proto to dávaji radši do trezoru.
neřešit. vy mě snad o půlnoci donutíte vstát, zjistit kód na oba trezory a vzít klíče z jednoho trezoru do druhýho a ty čísla najít

ross (Člen)
16.03.2010 22:52:28

Jaster psal:
bery psal:

neřešit. vy mě snad o půlnoci donutíte vstát, zjistit kód na oba trezory a vzít klíče z jednoho trezoru do druhýho a ty čísla najít

sposta firem by byla ráda, když by jim zmizlo účetnictví

a vy máte takovej trezor

kam dáváte prachy?

bigsmile

Jaster (Člen)
16.03.2010 22:54:34

už to rozebírat nechci, jak psal Hanz, čím víc si s hovnem hraješ, tím víc smrdím.
myslim, že užj sem si hrál s hovnem dost. máte prdel ze mě velikou, tak já to nebudu přehánět. jinak by jste si smíchy nachcali do kompubigsmile

Jaster (Člen)
16.03.2010 22:56:17

ross psal:
Jaster psal:
bery psal:

a vy máte takovej trezor

kam dáváte prachy?

bigsmile

naše ho má správně, tak si to přát nemusíme. peníze jsou na účtě, a vybere se jen když je třeba

ross (Člen)
16.03.2010 22:58:22

Jaster psal:
ross psal:
Jaster psal:

a vy máte takovej trezor

kam dáváte prachy?

bigsmile

naše ho má správně, tak si to přát nemusíme. peníze jsou na účtě, a vybere se jen když je třeba

tak jestli ho máte správně, tak není problém ten doklad najítsmokin

Jaster (Člen)
16.03.2010 23:01:27

to ross - lenost je svině. a ty tady to řešíš nejvíc, já tě v tom nechám. nepujdu to hledat.

PALOUS (Člen)
16.03.2010 23:02:38

Jaster psal:
ross psal:
Jaster psal:

a vy máte takovej trezor

kam dáváte prachy?

bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/91_zdarma_vytukampin.jpg

Jebat motorky :-)
Jaster (Člen)
16.03.2010 23:12:38

asi bude nejlepší když se to tady celý smaže. takže inkviz smaž to celý, nechci to už rozebírat. nemusíš to promazávat jen něco, ale komplet celý téma

nicola.foxx (Člen)
16.03.2010 23:14:11

No to je jasný s tím trezorem je to tutovka good
Statní správa a finanční instituce archivují věci ve sklepě, ale vy je máte hnedle ve dvou trezorech(Hele a stojí tam taky dva mladý bojovníci z Group4, kdy má každej svůj speciální klíč k trezoru a je tam scan na sítnici a scan na otisky a scan na smrad z huby????????).
Hele dej sem ty čísla balíků jak psal Inkviz a já se stavím u kámošky, ať mi to dohledá.
Stejně tam bude zápis o nějakým traktoru do Slušovic.evil
A je mi úplně jasný proč to máte v tom trezoru. Už máte uzavřený daňový příznání za rok 2010.

Ale jinak ses fakt hustej bavic JasterVipere goodgood

Jaster (Člen)
16.03.2010 23:18:48

nicola.foxx psal:

No to je jasný s tím trezorem je to tutovka good
Statní správa a finanční instituce archivují věci ve sklepě, ale vy je máte hnedle ve dvou trezorech(Hele a stojí tam taky dva mladý bojovníci z Group4, kdy má každej svůj speciální klíč k trezoru a je tam scan na sítnici a scan na otisky a scan na smrad z huby????????).
Hele dej sem ty čísla balíků jak psal Inkviz a já se stavím u kámošky, ať mi to dohledá.
Stejně tam bude zápis o nějakým traktoru do Slušovic.evil
A je mi úplně jasný proč to máte v tom trezoru. Už máte uzavřený daňový příznání za rok 2010.

Ale jinak ses fakt hustej bavic JasterVipere goodgood

no jistě, a ještě kontroluje pach jak smrdíš. a podle čísel objednávky se to najde i na netu na stránkách český pošty

nicola.foxx (Člen)
16.03.2010 23:19:33

Ty wole, napis uz ze to byl krok vedle a mas klid.

Inženýrek (Člen)
16.03.2010 23:20:25

Proč by to měl mazat? Snad je tady zavedeno, že se tady nechávají jakýkoliv příspěvky, kdyby to bylo jinak, tak by to stálo za prd.
Pořád píšeš že už nebudeš reagovat a pořád a pořád se do toho zamotáváš čím dál víc a víc

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Jaster (Člen)
16.03.2010 23:21:57

nicola.foxx psal:

napsal bych, kdyby to byla pravda. já se nemám k čemu přiznávat. přiznat se k věci, který sem neudělal nemusím.
Proto smažte celý téma a nebudem to dál řešit

Jaster (Člen)
16.03.2010 23:22:42

Inženýrek psal:

Proč by to měl mazat? Snad je tady zavedeno, že se tady nechávají jakýkoliv příspěvky, kdyby to bylo jinak, tak by to stálo za prd.
Pořád píšeš že už nebudeš reagovat a pořád a pořád se do toho zamotáváš čím dál víc a víc

protože to jinak nejde

spidys (Člen)
16.03.2010 23:45:12

Jaster psal:
nicola.foxx psal:

napsal bych, kdyby to byla pravda. já se nemám k čemu přiznávat. přiznat se k věci, který sem neudělal nemusím.
Proto smažte celý téma a nebudem to dál řešit

...a co kouzelný slovíčko surprised evil

nicola.foxx (Člen)
16.03.2010 23:48:17

NENENENENE zadnej dukaz trapny a podlejzavy reklamy se mazat nebude to teda neeeeeeefuckbigsmilebigsmilebigsmile

pavlikbary (Člen)
16.03.2010 23:55:29

kua ze jsem byl dnes tak dlouho v praci a nevidel jsem to nazivo ale i tak se ve me smichy varej chcanky bigsmile

takhle si nabehnoutbad

a ty cisla by se sikly jsem postak tak bych se v praci zeptal...good

spidys (Člen)
16.03.2010 23:57:05

Jaster psal:

...já si snad založím nějakej profil a totálně si vynadám.

Nic už nezakládej, Vipor ti nestačí?? evilsmokin
Víš jak by to tu vypadalo, když by si tu každej zakládal co druhej den novej oučet idontknow

pavlikbary (Člen)
17.03.2010 00:01:16

treba by si tady zalozil svuj fanklubbigsmile

a mel by tolik clenu kolik uzna za vhodneevil

Jaster (Člen)
17.03.2010 00:05:50

vy snad čekáte, že na sebe vemu něco, co sem nepsal ne??? jste asi padly na hlavu. dokazovat nebudu už nic, každej si myslete co chcete, mě je to jedno. stačí mi když se to nebude rozebírat a smaže se téma.
Když kouzelný slovíčko:
prosím smazat toto téma, děkuji... nemá cenu tady už nic vysvětlovat

ross (Člen)
17.03.2010 00:40:32

Jaster psal:

to ross - lenost je svině. a ty tady to řešíš nejvíc, já tě v tom nechám. nepujdu to hledat.

začínám ti normálně fandit klukubigsmile

Jaster (Člen)
17.03.2010 00:48:40

ross psal:
Jaster psal:

začínám ti normálně fandit klukubigsmile

fandit? v čem? abych dělal ze sebe většího idiota než jsem. ted je už toho dost. nebudu si přiznávat za něco co jsem nepsal. kdyby jsem to psal, už bych dávno řekl pravdu, už na začátku a nenechal to dojít tak daleko. abych si vymýšlel takovýhle věci a dělal si reklamu... to fakt ne. řikám pravdu že jsem to nepsal. když ty si myslíš že jsem to psal, asi to tak praktikuješ ty, že píšeš někam pr články, když seš tak chytrej a myslíš si že to tak dělaji všichni. myslím že to dělaji obchodníci, kteří v tom oboru dělaji už dlouho. já se za obchodníka nepovažuji, nedávno jsem s tím začal. ještě jsem na škole, ale tu zabalím, vš neni pro mě.

Jaster (Člen)
17.03.2010 00:51:46

to ross - a jinak, mám dotaz k tvýmu banditu. ten kryt na sedlo, kolik jsi za něj dal a neškrápe to někde lak na podsedlovce? já jsem o něm už hodněkrát uvažoval, ale občas někoho vezu, tak asi až časem si ho pořídím. jinak to máš pěkný

pavlikbary (Člen)
17.03.2010 00:54:05

kdyby jsi hrabnul do stohu a nasel ty dodaci listky tak mas vyhrano ale takhle a stimhle pristupem ses nahranej a to uplne nic ve zlymbad

Jaster (Člen)
17.03.2010 01:05:12

pavlikbary psal:

kdyby jsi hrabnul do stohu a nasel ty dodaci listky tak mas vyhrano ale takhle a stimhle pristupem ses nahranej a to uplne nic ve zlymbad

bylo by to nejlepší, kdybych věděl kam, už jsem to udělal. když řeknu otci proč hledat ty lístky, tak se z toho asi posere, že kvůli takový kravině bude něco hledat. problémů okolo máme dost, natož tohle. před půl rokem mi zemřela matka, děda je v nemocnici ted, málem ho zkolila smrt taky. každou chvíli další problémy a já tady budu řešit tohle, doufám že jste se pobavili a zítra to kteří mohou, tohle téma smažou.   Jestli nevěříte ani tomuhle, a chcete vidět úmrtný list matky, tak už jděte vážně dopussy

pavlikbary (Člen)
17.03.2010 01:21:06

tak posledni ceho bych se bal by bylo ze se takhle zivy vlakno smaze jak jsi uz psal spatna reklama taky reklama a ten sentiment? ale nech toho neco ti reknu tata mi umrel v sestnacti brachu mam na vozejku a sere to nekoho? odpovim ne!
a rozhodne tady s tim na nikoho nezapusobis headshake
a pokud sis to vymyslel tak to beru jako naprostej vrchol zavrzenihodneho chovani a v tom pripade bych te ani nepozdravil natoz si neco koupilsick
a k tem listkum staci rict ze to mas kvuli dost velky zakladne potencialnich zakazniku a to nemuze nikdo odmitnout mavnutim rukou to mi nepovidejevil
mimochodem otec ti to jen odemkne hledat budes ty v tom oobrovskym svazkubigsmile
bez tech cisel vidim celou situaci dost jednoznacnebadfuckass

VikecB12 (Člen)
17.03.2010 08:06:12

Doted se nic nemazalo,tak nevím proč by se s tím mělo začínatheadshake Každej tady ze sebe udělal vola,někdo hold trochu věčíhobigsmile

17.03.2010 08:09:49

mazat nic nebudemsmokin myslim, že je nejvyšší čas cinknout pani oučetní do dalfosu a zažádat vo kopii faktury a podacího lístku ať to tady zase neřešíme celej den a můžem se zas v klidu věnovat třeba tématům výstav v praze a brně, ne? idontknowsmokin

doba je temná...
Jaster (Člen)
17.03.2010 08:23:48

inkvizitorr psal:

mazat nic nebudemsmokin myslim, že je nejvyšší čas cinknout pani oučetní do dalfosu a zažádat vo kopii faktury a podacího lístku ať to tady zase neřešíme celej den a můžem se zas v klidu věnovat třeba tématům výstav v praze a brně, ne? idontknowsmokin

účetní byla máma. jdu pro číslo jednoho toho lístku

Jaster (Člen)
17.03.2010 08:27:20

pavlikbary psal:

tak posledni ceho bych se bal by bylo ze se takhle zivy vlakno smaze jak jsi uz psal spatna reklama taky reklama a ten sentiment? ale nech toho neco ti reknu tata mi umrel v sestnacti brachu mam na vozejku a sere to nekoho? odpovim ne!
a pokud sis to vymyslel tak to beru jako naprostej vrchol zavrzenihodneho chovani a v tom pripade bych te ani nepozdravil natoz si neco koupilsick
a k tem listkum staci rict ze to mas kvuli dost velky zakladne potencialnich zakazniku a to nemuze nikdo odmitnout mavnutim rukou to mi nepovidejevil
mimochodem otec ti to jen odemkne hledat budes ty v tom oobrovskym svazkubigsmile

vidíš, mě je tě třeba líto, protože nejsem bezcitná svině. já to bral jako že příklad, že se tady musí pořád něco dokazovat.

Jaster (Člen)
17.03.2010 08:38:36

Jaster psal:
pavlikbary psal:

vidíš, mě je tě třeba líto, protože nejsem bezcitná svině. já to bral jako že příklad, že se tady musí pořád něco dokazovat.

a jestli si myslíš, že si budu vymýšlet i tohle, tak už si vážně natvrdlej. já řikám pravdu celou dobu co to tady řešíte. ale mě nikdo nevěří, vím, hraje to proti mě.

Zdenák (Člen)
17.03.2010 08:39:51

Třeba sem hodí čísla Viper.... bigsmile
až se vratí ze zahraničí....

Doufám, že tohle téma bude delší než historické prasárny 69.
Jaster .... já ti fandím to se jen tak nevidí.... goodbigsmile

Už se těším na rozmotání záhady a potrestání všech kteří zde o Jasterovi pochybovali !!!

*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Jaster (Člen)
17.03.2010 08:43:34

číslo zásilky: BX0201168549X
a teď smažte celý vlákno. jedna stačí, znovu hledat nebudu, už sem ji uklidil zpět a přepsal si číslo na papír. nehodlám tady něco řešit celej den, proto tě žádám inkvizi smaž celý téma. kdyby jsem to psal, tak mi to je jedno. ale já to nepsal a nehodlám se tím dál zabývat, fakturu jsem vám ukázal, čílo zásilky ted. už sem za vola dost velkýho, zbytečně a bezdůvodně.

Petr (Člen)
17.03.2010 09:06:32

Jastere,
čeče je mi to celkem fuck, nečetl sem tu celou story, ale myslím, že už je to stejně jedno..
ať se postavíš na hlavu a nebo ne, asi tu novou duši neulovíš ..
hold asi si tu málo často, bo by ses poučil z chyb druhých..
lidi tu(mě nevyjímaje) nemají rádi změny něčeho co funguje..
nový web- sakra,to bylo řevu.. bigsmile
nedávno "nový" pojišťovák - vyhořel jak papírový čert (máme přeci Polu, proč to měnit ? surprised
myslíš, že s motošopem to bude jiné??

konkurence je zdravá, ale ty sis zvolil špatnou cestu..

někteří lidi se hold nepoučí..

tož tak..
Brkos (Člen)
17.03.2010 09:07:09

Ten JASTER a VIPOR mi jsou nějaký povědomí...Ale ani jeden z nich nemá ten nick napsanej dobřebigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2222_jester.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2222_viper.jpg

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS