Nejsi přihlášen
Re: DALFOS MOTOSHOP
Jaster psal:číslo zásilky: BX0201168549X
a teď smažte celý vlákno. jedna stačí, znovu hledat nebudu, už sem ji uklidil zpět a přepsal si číslo na papír. nehodlám tady něco řešit celej den, proto tě žádám inkvizi smaž celý téma. kdyby jsem to psal, tak mi to je jedno. ale já to nepsal a nehodlám se tím dál zabývat, fakturu jsem vám ukázal, čílo zásilky ted. už sem za vola dost velkýho, zbytečně a bezdůvodně.
vidiš já ti to řikal dybys šel rači s banditama chlastat ....
Bandit pičo
chodím sem často, sem tady asi tak půl roku registrovanej. ti kteří mě znaji, vědí že bych to nikdy nenapsal. vím, nemá cenu tady už nic psát. je mi jedno co si kdo už myslí, byla chyba tady psát o tom novým shopu. můžu psát dokola že jsem to nepsal, vipora neznám. ale neuvěří. snad to tady vipor vysvětloval, já ukázal fakturu.... proto bych nejradši kdyby se to tady uzavřelo a samazalo tot téma. všichni co jsou tady si to budou pamatovat, tak není potřeba to tu nechávat. možná tak aby až budou mít blbou náladu se mohli pochcat smíchy co sem za vola.
motto "Vem za heft a val"
Brkos psal:Ten JASTER a VIPOR mi jsou nějaký povědomí...Ale ani jeden z nich nemá ten nick napsanej dobře
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … jester.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _viper.jpg
Si z tebe cvrknu dobryy
Fresh Man psal:Jaster psal:číslo zásilky: BX0201168549X
a teď smažte celý vlákno. jedna stačí, znovu hledat nebudu, už sem ji uklidil zpět a přepsal si číslo na papír. nehodlám tady něco řešit celej den, proto tě žádám inkvizi smaž celý téma. kdyby jsem to psal, tak mi to je jedno. ale já to nepsal a nehodlám se tím dál zabývat, fakturu jsem vám ukázal, čílo zásilky ted. už sem za vola dost velkýho, zbytečně a bezdůvodně.vidiš já ti to řikal dybys šel rači s banditama chlastat ....
taky jsem si řikal a chtěl sem na nějakou akci jet. po tomhle se mi už nikam nechce
Brkos psal:Ten JASTER a VIPOR mi jsou nějaký povědomí...Ale ani jeden z nich nemá ten nick napsanej dobře
sem ani nevěděl že moje přezdívka je někde ve filmu, ale já ji mám už někdy od základky. to sem ten film ani neviděl
...
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Jaster psal:Fresh Man psal:Jaster psal:číslo zásilky: BX0201168549X
a teď smažte celý vlákno. jedna stačí, znovu hledat nebudu, už sem ji uklidil zpět a přepsal si číslo na papír. nehodlám tady něco řešit celej den, proto tě žádám inkvizi smaž celý téma. kdyby jsem to psal, tak mi to je jedno. ale já to nepsal a nehodlám se tím dál zabývat, fakturu jsem vám ukázal, čílo zásilky ted. už sem za vola dost velkýho, zbytečně a bezdůvodně.vidiš já ti to řikal dybys šel rači s banditama chlastat ....
taky jsem si řikal a chtěl sem na nějakou akci jet. po tomhle se mi už nikam nechce
Ale dyk právě naživo to bude nejlepší..ty jejich protáhlý ksixty!
Nevzdávej to, bojuj, oroduj za dobrou věc! Prauda víťazí!
Teď těsně před cílem to nesmíš vzdát!
Nadělej z nich tukany
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Ale dyk právě naživo to bude nejlepší..ty jejich protáhlý ksixty!
Nevzdávej to, bojuj, oroduj za dobrou věc! Prauda víťazí!
Teď těsně před cílem to nesmíš vzdát!
Nadělej z nich tukany
se ti to řekne když celou dobu do mě takhle buší. oni mě chtěji donutit asi lhát, abych řekl že jsem to psal
Musíš být silný..našeptávači tě budou chtít oklamat..zlý jazykové zesměšnit..nečisté, ďáblovy duše pohanit..Bůh je ti ale nápomocen a víra tvá konečně zůčtuje s hříšníky, jenž procitnou v svaté pravdě..haleluja
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Musíš být silný..našeptávači tě budou chtít oklamat..zlý jazykové zesměšnit..nečisté, ďáblovy duše pohanit..Bůh je ti ale nápomocen a víra tvá konečně zůčtuje s hříšníky, jenž procitnou v svaté pravdě..haleluja
díky za pdoporu, ale já takhle po netu na to už prdím. na chlastačce to bude jiný, třeba po ní si získám důvěru a nebo mě tam zbijí jak psa
Meloun psal:Musíš být silný..našeptávači tě budou chtít oklamat..zlý jazykové zesměšnit..nečisté, ďáblovy duše pohanit..Bůh je ti ale nápomocen a víra tvá konečně zůčtuje s hříšníky, jenž procitnou v svaté pravdě..haleluja
Hele, ty furt nekouříš, že ses dal na víru?
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Žirafa psal:Meloun psal:Musíš být silný..našeptávači tě budou chtít oklamat..zlý jazykové zesměšnit..nečisté, ďáblovy duše pohanit..Bůh je ti ale nápomocen a víra tvá konečně zůčtuje s hříšníky, jenž procitnou v svaté pravdě..haleluja
...eksistuje jen jediny bůch
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
pavlikbary (Člen) 17.03.2010 10:20:22 Offline |
me to spis pripomina tu hlasku z pulp fiction
gore psal:Žirafa psal:Meloun psal:Musíš být silný..našeptávači tě budou chtít oklamat..zlý jazykové zesměšnit..nečisté, ďáblovy duše pohanit..Bůh je ti ale nápomocen a víra tvá konečně zůčtuje s hříšníky, jenž procitnou v svaté pravdě..haleluja
...eksistuje jen jediny bůch
a ten je úplně nejvíc
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Nekouřim no..a pulp fiction jsem viděl jdnou a ani snad znova neusim..nelíbí..
Spíš tohle mi utkvělo v palici..tyhle zmrdi..
http://navratdoreality.cz/?p=view&id=2982
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Nekouřim no..a pulp fiction jsem viděl jdnou a ani snad znova neusim..nelíbí..
to je štípač
pavlikbary (Člen) 17.03.2010 11:47:20 Offline |
tak tohle uz fakt trochu moc
zaslouzil by par facek
nebo spis kristovu ranu
Žirafa psal:Meloun psal:Nekouřim no..
Počkej to jako fakt? já myslela že to bylo jen jakože na zkoušku jaké by to bylo přestat?
Tak to držím palce ať ti to vydrží
Žirafko mám chuť jak kráva..to ako jo..
Dneska musim koupit doutníčky..jinak budu furt žrát...na váze to zatim znát neni, ale myslim, že ve mě něco roste....buď plod anebo vetřelec
Zajímavý je, že jen v těhle místech
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Nekouřim no..a pulp fiction jsem viděl jdnou a ani snad znova neusim..nelíbí..
.... pulp fiction asik se na to huleni taky vyseru
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
pavlikbary (Člen) 17.03.2010 11:54:45 Offline |
a to jsi prestal jen tak z niceho nic nebo s nicoret atp.
ja uz se o to pokousim asi dva roky ale vzdycky zklamu a nevydrzim
Ohledně cigár vám poradím odpovědně:
Kouřil jsem 29 let, posledních 5 let cca stovku Camelek denně, cíleně přestat kouřit nejde, omezování nefunguje, vše ostatní jsou šaškárny, protože v podstatě ani přestat kouřit nechcete..
Jsou v podstatě jen 2 možnosti:
1) nikdy k ní dedojde
2) jednou se probudíte a najednou víte že už nechcete kouřit
Pak nejsou žádné absťáky, třesy, nenávist ke kuřákům, nevadí vám zakouřené prostředí apod., navíc vám to i po letech voní, ale víte že stačí jedno potáhnutí a do rána jste zas na stovce
Já to podpořil zavařeným železným válcem s vyfrézovanou štěrbinkou kam jsem ráno, ještě se zakysanýma očima hodil 270 očí který to stálo(2x90 v trafice ráno + 3x60 odpoledne v hospodě).. Po půl roku při otevření je to navíc velmi příjemné shledání
Jo, a můj důvod byl: kouřil jsem i při jídle, nechodil k nekuřákům, kouřil v posteli, na kole, při chůzi, holt všude, nebyl na nic jinýho čas a začínal jsem se stydět před lidmi že pálím jednu od druhé..
Žádný jiný důvod nebyl, štítkování plic týden před tím - plíce čisté a jako zvon
God Save The Queen!
Kelly- Hezkyyyy s těma retkama..začínáš se mi pozdávat..ale nepokaž si to!
Absťák tak jako první dny nemám..několik už jsem jich vykouřil+ doutníky a závislost nevznikla..jen se holt tak nějak nudim, když třeba datluju do tej klávesnice no..
Z Tarantina je akorát tak masofka..
Každej trouba s tim v tý době plašil..
Neříkám, že se mi něco nelíbí, ale vesměs je to od něj všechno stejný..průhledný..
Když budu chtít mít ve filmu avantgardu, šáhnu po něčem jiným..
PURE NAKED BIKE!
pavlikbary (Člen) 17.03.2010 13:40:45 Offline |
tak to cumim cek chvilku bastli odsavacku brzdovky a vlakno se rozjede teda kelly delal jsi i neco jinyho nez ze si kouril? to ja dam + - krabku denne ale zda se mi to moc tak na to asik seru tak spatne na tom nejsem
ale od spousty lidi jsem slysel ze ty zlepsovaky jsou na
a ze lepci je ze dne na den prestal a neomezovat ale to asi nezvladnu
ale ted uz musim do prace
zas az vecer
Jaster psal:číslo zásilky: BX0201168549X
a teď smažte celý vlákno. jedna stačí, znovu hledat nebudu, už sem ji uklidil zpět a přepsal si číslo na papír. nehodlám tady něco řešit celej den, proto tě žádám inkvizi smaž celý téma. kdyby jsem to psal, tak mi to je jedno. ale já to nepsal a nehodlám se tím dál zabývat, fakturu jsem vám ukázal, čílo zásilky ted. už sem za vola dost velkýho, zbytečně a bezdůvodně.
Tak ti to trvalo všeho všudy 20min. zas taková práce najít to asi nebyla
Akorát je škoda, že Česká počta ukáže na netu stav zásilky max. do dne následujícího po doručení
Takže zase budeme muset na někoho počkat, kdo to ověří
Wogo to je jak Kriminálka Las Vegas Už jenom uzavírat sázky
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Jaster psal:číslo zásilky: BX0201168549X
a teď smažte celý vlákno. jedna stačí, znovu hledat nebudu, už sem ji uklidil zpět a přepsal si číslo na papír. nehodlám tady něco řešit celej den, proto tě žádám inkvizi smaž celý téma. kdyby jsem to psal, tak mi to je jedno. ale já to nepsal a nehodlám se tím dál zabývat, fakturu jsem vám ukázal, čílo zásilky ted. už sem za vola dost velkýho, zbytečně a bezdůvodně.Tak ti to trvalo všeho všudy 20min. zas taková práce najít to asi nebyla
Akorát je škoda, že Česká počta ukáže na netu stav zásilky max. do dne následujícího po doručení
Takže zase budeme muset na někoho počkat, kdo to ověří
Wogo to je jak Kriminálka Las Vegas Už jenom uzavírat sázky
trvalo to díl, sem to hledal pro jistotu už ráno. měl jsem to opsaný a pak koukl sem. viděl že to mám napsat, tak sem napsal. jak je vidět, tak je to jak jsem psal, i když to opíšu, pátrání nepřestane
PALOUS psal:gore psal:spidys psal:
Gothaj Pyčo!...a jeho pobočnice Gothajka s Gothajikem
...budiž mu vječna slávaA co šunkáček pyčo
...šunkáček s lofčíčkem musej počkat než se povznesou na božskou uronven Gothajovu
...to sou normalni prospekti
...ale chvala jim ve jmenu Gothaje
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:PALOUS psal:gore psal:
...a jeho pobočnice Gothajka s Gothajikem
...šunkáček s lofčíčkem musej počkat než se povznesou na božskou uronven Gothajovu
Jéje a je to tadykua to chce zas moravu
Jebat motorky :-)
gore psal:PALOUS psal:gore psal:
...a jeho pobočnice Gothajka s Gothajikem
se poseru kurva
nicola.foxx (Člen) 17.03.2010 16:32:04 Offline |
No ty krawo to je zase vlakno.
To PALOUS: Ty woe co ta Jitrnice v avataru LUXUS
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 17.03.2010 20:02:58 Offline |
PALOUS psal:Změna je životpo letech sem fakt jak jitrnice a v záloze mám ještě gothaj nechceš?
A uzávěr na lahev z lídlu by nebyl
PALOUS psal:nicola.foxx psal:No ty krawo to je zase vlakno.
To PALOUS: Ty woe co ta Jitrnice v avataru LUXUSZměna je životpo letech sem fakt jak jitrnice a v záloze mám ještě gothaj nechceš?
a kdyz sem ti v nedeli rikal, ze ses jitrnice nejvetsi, tak ses urazil...
a pritom to je pravda
...sam mezi jebkarema...
nicola.foxx (Člen) 17.03.2010 20:24:08 Offline |
PALOUS psal:nicola.foxx psal:No ty krawo to je zase vlakno.
To PALOUS: Ty woe co ta Jitrnice v avataru LUXUSZměna je životpo letech sem fakt jak jitrnice a v záloze mám ještě gothaj nechceš?
Jo a samozrejme dekuju za obrovskou nabidku avataru:klanicisesmajl:
Kelly01 psal:Jsou v podstatě jen 2 možnosti:
1) nikdy k ní dedojde
2) jednou se probudíte a najednou víte že už nechcete kouřit
hele eště ti tam chybí třetí možnost, co sa nechat zbůchnůt, mojí to pomohlo a báňat přestala
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Kelly01 psal:Jsou v podstatě jen 2 možnosti:
1) nikdy k ní dedojde
2) jednou se probudíte a najednou víte že už nechcete kouřithele eště ti tam chybí třetí možnost, co sa nechat zbůchnůt, mojí to pomohlo a báňat přestala
Ta varianta se bude Melounoj líbit
Koldan psal:Kelly01 psal:Jsou v podstatě jen 2 možnosti:
1) nikdy k ní dedojde
2) jednou se probudíte a najednou víte že už nechcete kouřithele eště ti tam chybí třetí možnost, co sa nechat zbůchnůt, mojí to pomohlo a báňat přestala
Teť sem hotovej z tebe,melouna aj rossebavíte se vo cigaretách?bo vo voháňce
PALOUS psal:Koldan psal:Kelly01 psal:Jsou v podstatě jen 2 možnosti:
1) nikdy k ní dedojde
Teť sem hotovej z tebe,melouna aj rossebavíte se vo cigaretách?bo vo voháňce
Ty užs to fakt zapomněl,viď?
I gravidní může řádit..ovšem cigarety se vzhledem k zdravému a bezproblémovému vývoji embrya potažmo haranta kurevsky nedoporučuje..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:PALOUS psal:Koldan psal:
hele eště ti tam chybí třetí možnost, co sa nechat zbůchnůt, mojí to pomohlo a báňat přestalaTeť sem hotovej z tebe,melouna aj rossebavíte se vo cigaretách?bo vo voháňce
I gravidní může řádit..ovšem cigarety se vzhledem k zdravému a bezproblémovému vývoji embrya potažmo haranta kurevsky nedoporučuje..
Ahatakže seš teda jako problémový embryo dyš mamina smažila?
PALOUS psal:Meloun psal:PALOUS psal:
Teť sem hotovej z tebe,melouna aj rossebavíte se vo cigaretách?bo vo voháňceTy užs to fakt zapomněl,viď?
I gravidní může řádit..ovšem cigarety se vzhledem k zdravému a bezproblémovému vývoji embrya potažmo haranta kurevsky nedoporučuje..Ahatakže seš teda jako problémový embryo dyš mamina smažila?
pyčo, hoď do prdele to jelito
nejsem na to zvyklej
ross psal:PALOUS psal:Meloun psal:
I gravidní může řádit..ovšem cigarety se vzhledem k zdravému a bezproblémovému vývoji embrya potažmo haranta kurevsky nedoporučuje..Ahatakže seš teda jako problémový embryo dyš mamina smažila?
pyčo, hoď do prdele to jelito
nejsem na to zvyklej
moment
nicola.foxx (Člen) 17.03.2010 22:14:37 Offline |
PALOUS Mas tam i malinkatej Gothaj
PALOUS psal:ross psal:PALOUS psal:
Ahatakže seš teda jako problémový embryo dyš mamina smažila?pyčo, hoď do prdele to jelito
nejsem na to zvyklejmoment
dáme chleba s gothajem,
s tím to teda vyhrajem!
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
nicola.foxx (Člen) 17.03.2010 22:48:32 Offline |
faitík psal:dáme chleba s gothajem,
s tím to teda vyhrajem!
Týýý woe nech na hlavě