Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » gumy pod madla - B6 ´98

smilflek (Člen)
26.02.2010 14:15:13

gumy pod madla - B6 ´98

Zdravím... koupil jsme adaptér Kappa na B6 ´98 spolu s plotnou a kufrem. Při montáži adaptéru se musí demontovat madla spolujezdce, adaptér se strčí pod plastem dovnitř a přichytí se na rám v místě, kde je přichyceno madlo. Tím se madlo dostane o cca 4 mm dál od plastu. K adaptéru dodávají gumové těsnění, které se má přidat k tomu původnímu, co je pod madlem, jenže když jsem ho tam dal, tak se mi za jízdy otáčí (nelze ho pořádně dotáhnout).
Dotaz zní: neví někdo, kde by se dala vyrobit těsnící guma mezi madlem a podsedlovým plastem přesně taková, jaká tam je, jen o cca 5 mm silnější?

Díkes....help

Jezdím dle svých možností, někdy i pomaleji ... B6N ´98
K.a.s.y.m. (Člen)
26.02.2010 14:18:01

Re: gumy pod madla - B6 ´98

hmm a co jí podložit něčim jinym než gumou,he bigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
smilflek (Člen)
26.02.2010 14:23:54

K.a.s.y.m. psal:

hmm a co jí podložit něčim jinym než gumou,he bigsmilebigsmile

Rád bych aby to vypadalo slušně, tzn. mělo by to být něco černého a měl by se z toho dát udělat stejný tvar jako má ta guma...

Fakt mě nenapadá co...

K.a.s.y.m. (Člen)
26.02.2010 14:24:29

foto

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
smilflek (Člen)
26.02.2010 14:25:28

K.a.s.y.m. psal:

foto

hm, to bude horší ;-)
snad až dorazm z práce, tak sem něco hodim...

smilflek (Člen)
26.02.2010 16:40:35

smilflek (Člen)
26.02.2010 16:43:45

aha, tak je budu muset nahrát nějak jinak smile2

Banditatom (Člen)
26.02.2010 16:49:13

smilflek psal:

aha, tak je budu muset nahrát nějak jinak smile2

nahoře v liětě máš kolonku Nahrát obrázek

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
pavlikbary (Člen)
26.02.2010 17:10:54

ja mel tuhle kappu taky ale kdyz jsem to rozstrik tak byla polamana a dal jsem ji pryc ale mozna bych ty podlozky nekde doma naselgood ja s tim problem nemel

smilflek (Člen)
26.02.2010 18:31:32

pavlikbary psal:

ja mel tuhle kappu taky ale kdyz jsem to rozstrik tak byla polamana a dal jsem ji pryc ale mozna bych ty podlozky nekde doma naselgood ja s tim problem nemel

tak to bych ti byl vděčný... ;-) a třeba nejen to

smilflek (Člen)
26.02.2010 18:40:39

Tady jsou ty fotky ještě raz...

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2764_dsc01175.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2764_dsc01176.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2764_dsc01178.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2764_dsc01179.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/2764_dsc01181.jpg

Origo gumové podložky mají cca 3 mm, když tam namontuju ten adaptér, zvětší se mezera na o cca 4 mm...

pavlikbary (Člen)
26.02.2010 18:49:51

jo v pohode tak ja zejtra prohledam garage a poslu ti vsechno co najdu a mohlo by se ti to hodit ja ted nejsem doma ale zejtra tu budu tak se dohodnem poslu ti to balikem obyc a za postovny si dej jedno na mi zdravi zejtra to prohledam nafotim a poslu ti to na mejla ty mi jen napis co budes chtit a co mam vyhodit good

morganzd (Člen)
26.02.2010 20:18:26

No mě se ty gumy protáčí, ikdyž tam nosič nemám.

NICMÉNĚ... mi dnes shodou okolností došel přesně tento noscič domů a jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistil, že chybí plotna a takové ty "klouby" co ji drží na těch tyčích!!! Nasranej jsem maximálně! Ku*wa pussy!!! Balík byl neporušen! Jsem zvědav, jak to budu u prodejce reklamovat sick
Do pussypussypussy!!!!
(omlouvám se, ale su vážně nasranej...)

GSF 600 S '99
morganzd (Člen)
26.02.2010 20:52:18

Ježíš marjá... teď na to čumím přímo na kappa webu... je to možný, že by se ta montážní na přichycení plotny k tyčím musel koupit extra???

smilfleku, objednávals to prosimtě extra nebo to bylo komplet u té konstrukce?? Dík za info

surprisedidontknow

GSF 600 S '99
kojaksro (Člen)
26.02.2010 21:14:49

morganzd psal:

Ježíš marjá... teď na to čumím přímo na kappa webu... je to možný, že by se ta montážní na přichycení plotny k tyčím musel koupit extra???

smilfleku, objednávals to prosimtě extra nebo to bylo komplet u té konstrukce?? Dík za info

surprisedidontknow

..jj, je to přesně tak a nejen u kappysmokin

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
morganzd (Člen)
26.02.2010 21:32:25

Takže kdybych si trotl koupil např. givi, kterej jsem zamítl páč byl o cca 300 dražší, tak to tam je komplet??? Ku*wa kokot, jsem pussy zralá na hospitalizaci... bad

GSF 600 S '99
pavlikbary (Člen)
26.02.2010 23:12:39

tak bohuzel ty podlozky mam jen tri ale kdyz si riznes jen vrstvicku na dorovnani tak to bude asi prdel mam jeste par kramu co zbylo tak ti to poslu klido vsechno a poslu ti kousek 3M podlipni to tim a ani se to nehne mel jsem v cajku i kufr plotnu a zbytek toho druhyho ramene ale po stipacce jsem to vsechno na motyku nepobral a kdyz jsem se tam za hodinu vratil tak uz to nakej dobrodinec znarodnil.
Pisni mi adresu a mejla at ti muzu poslat foto good
bandit pussy

VikecB12 (Člen)
26.02.2010 23:50:26

Na starcovi mám ten stejnej nosič a ty podložky mám udělaný z vobyč silné gumy,prostě vyřízlej stejnej tvar jako ten origo a sou teda dva stejný na sobě....

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Bedřich (Člen)
27.02.2010 00:15:41

Proč hledat tak složitý řešeníidontknow
měl jsem tenkrát stejnej problém na svoji B6. Madla jsem vzal a normálně jsem je o tu tloušku těch nástavců ufiknul(zkrátil) a byl klid. Když jsem chtěl jet bez džáku, tak jsem tam dal podložky o stejné tloužce těch držáků...

na fukci to nemělo žádnej vliv a madla máš ve stejné "vzdálenosti" od plastů..

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
smilflek (Člen)
27.02.2010 07:04:02

Bedřich psal:

Proč hledat tak složitý řešeníidontknow
měl jsem tenkrát stejnej problém na svoji B6. Madla jsem vzal a normálně jsem je o tu tloušku těch nástavců ufiknul(zkrátil) a byl klid. Když jsem chtěl jet bez džáku, tak jsem tam dal podložky o stejné tloužce těch držáků...

na fukci to nemělo žádnej vliv a madla máš ve stejné "vzdálenosti" od plastů..

dík za radu, taky mě to napadlo, ale nechtělo se mi to řešit tak rázně... ty silnější gumy jsou myslím snadnější řešení...
nakonec ale možná bude to tvé řešení nejlepší...

smilflek (Člen)
27.02.2010 07:06:24

pavlikbary psal:

tak bohuzel ty podlozky mam jen tri ale kdyz si riznes jen vrstvicku na dorovnani tak to bude asi prdel mam jeste par kramu co zbylo tak ti to poslu klido vsechno a poslu ti kousek 3M podlipni to tim a ani se to nehne mel jsem v cajku i kufr plotnu a zbytek toho druhyho ramene ale po stipacce jsem to vsechno na motyku nepobral a kdyz jsem se tam za hodinu vratil tak uz to nakej dobrodinec znarodnil.
Pisni mi adresu a mejla at ti muzu poslat foto good
bandit pussy

ty podložky potřebuju hlavně na zadní část madel, u přední části madel je platovej podsedlák blízko držáku a neprohýbá se tolik, takže ty origo podložky co tam dodaly se neprotáčej...

jinak mejlík: michalbasak@seznam.cz

budu u netu až odpoledne...

smilflek (Člen)
27.02.2010 07:10:45

morganzd psal:

surprisedidontknow

já to koupil na www.yacomi.cz, ten balík s adaptérem byl rozbalenej, tak je možné, že do něj ten kloub dodali zvlášť... jinak jsem k tomu musel koupit větší plotnu, páč ta co je dodávaná ke kufru je užší a nejde na ten adaptér nasadit...
taky jsem přemýšlel o givi, ale bylo mi řečeno, že u givi bych dal za to všechno o necelej litr víc, tak jsem si to rozmyslel bigsmile už takhle to vyšlo s kufrem 46l na šestku.

smilflek (Člen)
27.02.2010 07:13:11

morganzd psal:

surprisedidontknow

teď mě tak napadá, že vlastně ty klouby byly v balení té větší plotny... crëna té plotny byla cca 700 Kč

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS