Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Doraz centrálního stojanu

Brejn (Člen)
27.02.2010 18:11:53

Doraz centrálního stojanu

Zdravim, mám takovej pussy problém. Po výměně centrálu z novějšího a většího bandita se mi centrál opírá o šroub.
Co mě napadlo, tak je dát na ten šroub plastovou krytku a kus stojanu omotat gumou.
Nebo nejaký nápad na douhý váleček gumy, co bych ho samořeznym šroubkem uchytil místo nýnější, ale kde ho sehnat.

http://s2.imgupload.cz/img/208568/8n3pB/ob2.jpg

Při jízdě to vibruje, což je na pussy

Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
osiris (Člen)
27.02.2010 18:19:05

Re: Doraz centrálního stojanu

...kup v mototechně dostatečně dlouhej silentblok (alespoň na jedný straně s požadovaným šteftem) a druhej železnej konec uřízni (uřízni si to tak dlouhý jak potřebuješ) ...nebo převař doraz na stojanu ...třeba

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
XJelen (Člen)
27.02.2010 19:10:29

esli to dobře kapíruju ten stojan je jinej... protože má delší ten kus od uložení, protože jinak je tam místa tři ass takže to převaření tý plošky pro ten gumovej fíforec nic nevyřeší, alespoň takhle od pohledu myslím, leda by teda udělal ten doraz delší, jak psal šéf, čímž bych se ale zase bál jak to bude v náklonech, odřenou packu už jsem viděl, tak aby to nebylo nějak moc... možná jsou mé obavy liché help

Strýcfajtr !!!
Brejn (Člen)
28.02.2010 11:08:19

On je vyměněn centrální tlumič, ne stojan. Špatně popsáno. Strach z náklonů nemám, jsem takový "Přímý jezdec" bigsmile

Brejn (Člen)
28.02.2010 11:12:15

Když teďka na to tak čumim, tak je i ten stojan nějakej zvláštní, to navařený opěrátko je trochu jinde, než by mělo být. Koukám že předchozí majitelé to skládali asi ze všech možných dílů. idontknow

Bedřich (Člen)
28.02.2010 11:32:04

A před výměnou centrálního tlumiče ti to šlo guma na ten doraz??? To je divný, se mi nezdáidontknow

Ten náklon moc nepodceňuj. Měl jsem stejný Béčko a když jsem dal laďák, dělal jsem i jiný doraz a vím jak málo stačilo jej popustit a už jsme ho brousil. Ve dvou to šlo hned, bacha na to.

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS