Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Znova spojka (seřízení?)

kangalik (Člen)
28.02.2010 19:17:05

Znova spojka (seřízení?)

zdravim,dnes jsem to už nevydržel,šel jsem do garáže. Trápili mě didontknowvě věci,první:po zahřátí motorky a stažení sytiče jsem přidával plyn,motorka se dusila,ale to už je v pohodě.Další věc,spojka mi zabírala téměř u konce,tak jsem sundal černou  krytku na levém boku a pootočil šroubem  proti směru hodinových ručiček,dotáhl sichrmatičku a začla zabírat zhruba v polovině.Konečně dotaz:jak hodně se může ten šroubek potočit a další,zda mi nabude prokluzovat spojka?idontknow

Editoval osiris (28.02.2010 21:59:59)

Banditatom (Člen)
28.02.2010 19:27:38

Re: Znova spojka (seřízení?)

1) ty karburátory to je normálka po dlouhé odstávce
2) ten šrobek můžeš povolovat dokaď ti bude vypínat spojka
3) po zimě máš slepené lamely je to taky celkem normální po zahřáti a projeti by se měli dát dohromady je to taky celkem normálka po odstávce

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kakac (Člen)
28.02.2010 19:36:17

kangalik psal:

zdravim,dnes jsem to už nevydržel,šel jsem do garáže. Trápili mě didontknowvě věci,první:po zahřátí motorky a stažení sytiče jsem přidával plyn,motorka se dusila,ale to už je v pohodě.Další věc,spojka mi zabírala téměř u konce,tak jsem sundal černou  krytku na levém boku a pootočil šroubem  proti směru hodinových ručiček,dotáhl sichrmatičku a začla zabírat zhruba v polovině.Konečně dotaz:jak hodně se může ten šroubek potočit a další,zda mi nabude prokluzovat spojka?idontknow

Udělal jsem přesně co ty a motorka se dusila bigsmilebigsmilebigsmile.Což je naprosto normální po 4 měsícíchbigsmilebigsmilebigsmile
A spojka , ta mě taky čeká , klouže- neklouže tak na to serbigsmilebigsmilebigsmile

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
kangalik (Člen)
28.02.2010 19:38:47

no jo,zatim na to seru,ale v létě jedeme s bandou do Itálie,tak by bylo nemilé,kdyby se mi někde podělala

Ton@l (Člen)
28.02.2010 20:12:54

kangalik psal:

no jo,zatim na to seru,ale v létě jedeme s bandou do Itálie,tak by bylo nemilé,kdyby se mi někde podělala

hod do batohu novou vymenis i na cestesmile1

Vzdy muze byt hur :-)
VikecB12 (Člen)
28.02.2010 20:30:40

Vono je hlavně nahovno se do toho hnet vrtat po prvním nastartování po zimě,lepší je problém řešit až po nějaké delší vyjížďce,vječinou problém zmizí sámgood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Brejn (Člen)
28.02.2010 20:58:04

VikecB12 psal:

Vono je hlavně nahovno se do toho hnet vrtat po prvním nastartování po zimě,lepší je problém řešit až po nějaké delší vyjížďce,vječinou problém zmizí sámgood

Ano, tzv. "samoopravení". Prý to má nainstalovaný každá Bandaska od výroby cool

Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
kangalik (Člen)
28.02.2010 21:15:23

jasný,karburátory se srovnali,šlo o tu spojku,tu sem musel poštelovat,páč jsem měnil řídítka a hýbal sem se vším možným a nemožným,páč jsem ji na podzimek položil,ale už je zase v kondici!SUZIKI BANDIT FOREVER!PIČO!

Filous (Člen)
01.03.2010 08:11:33

...tu spojku bys měl mít seřízenou tag, že toho červika dotáhneš lehce na doraz a vo štvrt votáčky ho povolíš pro vymezení vůle...celý...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kangalik (Člen)
01.03.2010 08:38:18

ju?tak to sem asi v pussy,protože po dotažení,(beru po směru hodinových ručiček),a povolení,mi spojka nezabírala vůbec,čím víc jsem šroubek povoloval,tím víc začínala zabírat.idontknow,no mám najeto 29000,to snad na výměnu ještě neníidontknow

Filous (Člen)
01.03.2010 08:45:06

...ale dotahovals jen na kontakt s ovládací tyčkou??? ...né zašroubovat nadoraz!!! ...esis ho zašrouboval nadoraz, tag je jasný, že ti spojka nezabírala, bo si ji vlastně natvrdo rozpojil...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kangalik (Člen)
01.03.2010 08:52:07

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS