Nejsi přihlášen
Brno 2010 - veletrh
http://www.bvv.cz/motosalon
Chystá se někdo na moto
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
zzzmrzlinar (Člen) 03.03.2010 15:03:33 Offline |
Re: Brno 2010 - veletrh
já se chystám, ale asik v plechofce, užý nám tu zasejc sněží,
inkvizitorr (Administrator) 04.03.2010 07:42:48 Offline |
kdybyste měli dlouhou chvíli, stavte se na stánku supermota, budu tam vod středy do neděle a za přátelské pozdravení "bandit pičo" budu rozlévat chutný vánoční božkovský pičonápoj do malých paňáků
doba je temná...
inkvizitorr psal:kdybyste měli dlouhou chvíli, stavte se na stánku supermota, budu tam vod středy do neděle a za přátelské pozdravení "bandit pičo" budu rozlévat chutný vánoční božkovský pičonápoj do malých paňáků
ve štvrtek mě ta máš i s baťůžkem
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
inkvizitorr psal:kdybyste měli dlouhou chvíli, stavte se na stánku supermota, budu tam vod středy do neděle a za přátelské pozdravení "bandit pičo" budu rozlévat chutný vánoční božkovský pičonápoj do malých paňáků
Jo, my z fíkem taky dojedem,a to si piš že pozdravíme a pěkně nahlas aby bylo jasno kdo to je !! akorát nemám uniformu ....
když to jede,je to OK
eksponát pičo!
jebu to mrdat se přes celou republiku až do Ázijej, pozdravím tě jindy
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 04.03.2010 12:03:25 Offline |
já jedu taky v pátek, to bude půl výstaviště jen pičolidi.
Inkviz, hm, férová nabídka
inkvizitorr (Administrator) 04.03.2010 12:12:48 Offline |
zzzmrzlinar psal:Inkviz, hm, férová nabídka
hmm, to sem to zas posral nic, du rozbít prasátko a nabírám směr božkof
doba je temná...
zzzmrzlinar (Člen) 04.03.2010 12:51:15 Offline |
jaryn psal:jedu ve stredu 10.3. Vlakem. Se synkem.
pojeď woe v pátek a vezmu vás autem, tam aj zpět
inkvizitorr psal:zzzmrzlinar psal:Inkviz, hm, férová nabídka
Budu tě hledat
zzzmrzlinar psal:jaryn psal:jedu ve stredu 10.3. Vlakem. Se synkem.
pojeď woe v p�¡tek a vezmu v�¡s autem, tam aj zpět
dik za nabidku,ale mam volno jen ve stredu. Pak uz jen sichty,holt nadrazak.
God Gave me Everything I want
jaryn psal:zzzmrzlinar psal:jaryn psal:jedu ve stredu 10.3. Vlakem. Se synkem.
pojeď woe v p�¡tek a vezmu v�¡s autem, tam aj zpět
dik za nabidku,ale mam volno jen ve stredu. Pak uz jen sichty,holt nadrazak.
ale zas pojedeš na nezdaněnou režíku
vogo vyhlašte stáfku a máš volno raz dva
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 04.03.2010 14:15:40 Offline |
inkvizitorr psal:zzzmrzlinar psal:Inkviz, hm, férová nabídka
no já tě určitě nevypiju, ale pravda hodit takovouhle nabídku jen tak do placu to se ti může sakramentsky prodražit, bez podepsané sponzorské smlouvy s panem ŠtokemBožkovem bych si to nelajznul.
Kdybys potřeboval tak ti aspoň udělám cenu na kamion z Božkova do Brna
jaryn psal:koukam,ze ve stredu 10.3. je to pro novinare a odborn�ky. Takze smůla. Zkusim to hodit na ctvrtek,pro civilisti.
...jdu taky ve středu, můžeš jít taky, jen budeš mít lístek o 300% dražší
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:jaryn psal:koukam,ze ve stredu 10.3. je to pro novinare a odborn�ÂÂky. Takze smĂ…Ă?‚Å»la. Zkusim to hodit na ctvrtek,pro civilisti.
...jdu taky ve středu, mĂ…ÂŻĂ…ÂľeÅ¡ jĂ?Ât taky, jen budeÅ¡ mĂ?Ât lĂ?Âstek o 300% dražšĂ?Â
a haranta vodlozim v satne,ne?
God Gave me Everything I want
XJelen psal:jaryn psal:zzzmrzlinar psal:
pojeď woe v p�¡tek a vezmu v�¡s autem, tam aj zpětdik za nabidku,ale mam volno jen ve stredu. Pak uz jen sichty,holt nadrazak.
ale zas pojedeš na nezdaněnou režíku
vogo vyhlašte stáfku a máš volno raz dva
Cim by jel?
řikám si hurikán
Jedu stoprocentně,pokud nebude sněžit tak na motce Jinak vlakem pár lahvoňu ať je veselo a bude
Hanz psal:Janna psal:pepas psal:taky v pátek a z teho zlína jedete jak?
Já jedu autem,zatím sama
Tak to vem přes Ostravu, ať nejedeš po prázdnu...., samozřejmě, že přes Slovensko, je to tama blíž.....
Jo,přes Slovensko,to je
Můžu že nabrat ,pokud chceš
Janna psal:Hanz psal:Janna psal:
Já jedu autem,zatím samaTak to vem přes Ostravu, ať nejedeš po prázdnu...., samozřejmě, že přes Slovensko, je to tama blíž.....
Jo,přes Slovensko,to je
Můžu že nabrat ,pokud chceš
Děkuju, si hodná, ale to by se ti vůbec neoplatilo i kdyby jsi to brala tou zkratkou přes slováky..
Někde tam snad na tebe a ostatní narazíme..
WD club member...
Janna psal:Hanz psal:Janna psal:tak třeba se potkáme někde po cestě.Jinak si napíšu tvůj telefon a můžem si brnknout
Jedeš úplně odděleně nebo s Pólinou sestavou...
S Pólinou sestavou
Copak to bude za sestavu, taneční...
Tak si nějak cinkneme, sejdem se tam a můžem třeba zajít společně na nějaký krmivo. Vemu sebou mladou, ať ví do čeho jde a že jste fajn lidičky....
Se těším...
WD club member...
Hanz psal:Janna psal:Hanz psal:
Jedeš úplně odděleně nebo s Pólinou sestavou...S Pólinou sestavou
Copak to bude za sestavu, taneční...
Tak si nějak cinkneme, sejdem se tam a můžem třeba zajít společně na nějaký krmivo. Vemu sebou mladou, ať ví do čeho jde a že jste fajn lidičky....
Se těším...
jasně že tanečníí
tak jo,tak se tam potkáme.
Taky se těším
Hanz psal:Samozřejmě, že počítám s první vyjížďkou, tam někde k vám, tak to pak musíme domluvit....počkáte na mě na státní hranici se Slovenskem a dál už to bude na tobě(vás)...
OK,jasný,beru to na vědomí,už aby to bylo.Jsem už tam natěšená
Janna psal:Hanz psal:Samozřejmě, že počítám s první vyjížďkou, tam někde k vám, tak to pak musíme domluvit....počkáte na mě na státní hranici se Slovenskem a dál už to bude na tobě(vás)...
Mi ani nemluv, jak na to sednu, tak mě z toho nikdo tak min. týden nesundá.....snad budu vykonávat i potřebu za jízdy....
WD club member...
Hanz psal:Janna psal:Hanz psal:Samozřejmě, že počítám s první vyjížďkou, tam někde k vám, tak to pak musíme domluvit....počkáte na mě na státní hranici se Slovenskem a dál už to bude na tobě(vás)...
Mi ani nemluv, jak na to sednu, tak mě z toho nikdo tak min. týden nesundá.....snad budu vykonávat i potřebu za jízdy....
No,já sem na tom stejně,už aby ta hnusná zima šla do háje a začalo být konečně teplo
OK,jasný,beru to na vědomí,už aby to bylo.Jsem už tam natěšenáMi ani nemluv, jak na to sednu, tak mě z toho nikdo tak min. týden nesundá.....snad budu vykonávat i potřebu za jízdy....
No,já sem na tom stejně,už aby ta hnusná zima šla do háje a začalo být konečně teplo
A už to vypalo tak nedějně a zas ten sníh a za zima....
WD club member...
Mi ani nemluv, jak na to sednu, tak mě z toho nikdo tak min. týden nesundá.....snad budu vykonávat i potřebu za jízdy....No,já sem na tom stejně,už aby ta hnusná zima šla do háje a začalo být konečně teplo
A už to vypalo tak nedějně a zas ten sníh a za zima....
Hm,já už se taky těšila,že je po všem.Mám koupený nový řidítka a brašny,ať můžu v létě někam vyjet.
Banditatom (Člen) 04.03.2010 21:16:21 Offline |
Janna psal:Hanz psal:Kam se chystáš??
nemáš nějaký to icq nebo tak?
Chci jet do alp a taky třeba do Chorvatska
nemá samotnýho by mě to zajímalo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Janna psal:Hanz psal:Kam se chystáš??
Chci jet do alp a taky třeba do Chorvatska
Mám skype, ale žes to ty si pořídím to icq nebo co to je...
Jo taky zvažuju aspoň víkendový výlet někde a kdyby byli večer ty tvoje slíbený pohádky, tak by to nemělo chybu...
WD club member...
Hanz psal:Janna psal:Hanz psal:Kam se chystáš??
Chci jet do alp a taky třeba do ChorvatskaMám skype, ale žes to ty si pořídím to icq nebo co to je...
Jo taky zvažuju aspoň víkendový výlet někde a kdyby byli večer ty tvoje slíbený pohádky, tak by to nemělo chybu...
mám i skype,ale na icq jsem nonstop.Ty pohádky budou,neboj
Banditatom psal:Janna psal:Hanz psal:Kam se chystáš??
Chci jet do alp a taky třeba do Chorvatskanemá samotnýho by mě to zajímalo
...co.. tě nějak nažhavil ten můj příspěvek v jiným vlákně a teď bys mi chtěl dělat nemravný návrhy, aby o tom ostatní z fóra nevěděli co...
WD club member...
Chci jet do alp a taky třeba do ChorvatskaMám skype, ale žes to ty si pořídím to icq nebo co to je...
Jo taky zvažuju aspoň víkendový výlet někde a kdyby byli večer ty tvoje slíbený pohádky, tak by to nemělo chybu...mám i skype,ale na icq jsem nonstop.Ty pohádky budou,neboj
To icq je to co máš v profilu?? Tak na ty pohádku sem nedočkavej, jak malej Jarda....
WD club member...
Mám skype, ale žes to ty si pořídím to icq nebo co to je...
Jo taky zvažuju aspoň víkendový výlet někde a kdyby byli večer ty tvoje slíbený pohádky, tak by to nemělo chybu...mám i skype,ale na icq jsem nonstop.Ty pohádky budou,neboj
To icq je to co máš v profilu?? Tak na ty pohádku sem nedočkavej, jak malej Jarda....
jo,mám tam icq i skype.Ale neříkej,tobě se tam moc pohádky líbí
mám i skype,ale na icq jsem nonstop.Ty pohádky budou,nebojTo icq je to co máš v profilu?? Tak na ty pohádku sem nedočkavej, jak malej Jarda....
jo,mám tam icq i skype.Ale neříkej,tobě se tam moc pohádky líbí
Ani ne.., ale v tvém podání budou....
Jdu si nějak instalovat to icq nebo co to je za potvoru...
WD club member...
To icq je to co máš v profilu?? Tak na ty pohádku sem nedočkavej, jak malej Jarda....jo,mám tam icq i skype.Ale neříkej,tobě se tam moc pohádky líbí
Jdu si nějak instalovat to icq nebo co to je za potvoru...
to si piš že budou
Tak hodně štěstí
jo,mám tam icq i skype.Ale neříkej,tobě se tam moc pohádky líbíAni ne.., ale v tvém podání budou....
Jdu si nějak instalovat to icq nebo co to je za potvoru...to si piš že budou
Tak hodně štěstí
Tak už to asi mám, zkusím něco napsat, ale vůbec se v tom icq nevyznám, tak kdyby mi to dlouho trvalo, tak není chyba na tvém přijímači, je to zmatek....zlatý skype...
WD club member...
Jdu si nějak instalovat to icq nebo co to je za potvoru...to si piš že budou
Tak hodně štěstíTak už to asi mám, zkusím něco napsat, ale vůbec se v tom icq nevyznám, tak kdyby mi to dlouho trvalo, tak není chyba na tvém přijímači, je to zmatek....zlatý skype...
zvykneš si a naučíš,ale ten Skype mám taky,tak pokud by ti to nešlo,tak si mě najdi na Skype
vorel psal:XJelen psal:jaryn psal:
dik za nabidku,ale mam volno jen ve stredu. Pak uz jen sichty,holt nadrazak.ale zas pojedeš na nezdaněnou režíku
vogo vyhlašte stáfku a máš volno raz dvaCim by jel?
Drezínou......všade volno a na čekající na zastávkách by řval......nezastavujéééééém!!
Datel psal:Kurňa nechcete si raději zavolat? Kdo se tím má pročítat
To su zvědavý přes co Hanzi pojedeš tentokrát
To nečti, stejně tomu nerozumíš a jsi jenom zvědavý...
Nech se překvapit, výstava je do neděle, tak to mám ještě dvoudenní rezervu...
WD club member...
Hanz psal:Datel psal:Kurňa nechcete si raději zavolat? Kdo se tím má pročítat
To su zvědavý přes co Hanzi pojedeš tentokrátTo nečti, stejně tomu nerozumíš a jsi jenom zvědavý...
Nech se překvapit, výstava je do neděle, tak to mám ještě dvoudenní rezervu...
Tak to su klidný!
Datel psal:vorel psal:XJelen psal:ale zas pojedeš na nezdaněnou režíku
vogo vyhlašte stáfku a máš volno raz dvaCim by jel?
Drezínou......všade volno a na čekající na zastávkách by řval......nezastavujéééééém!!
máme zpoždění!!! ale můžeme vám přibrzdit!!!
jenom mimo brněnské téma... ta pražská bude taky zajímavá...bo následné výstavy co měly být potom jsou podezřele rychle přesouvány pod ABF do Letňan i za cenu posunutí termínů skoro o měsíc... konec interní informace...
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 09.03.2010 23:42:14 Offline |
tak na stánku supermota je nainštalovaná berta na piedestálu i s našim echtovnim stolečkem, takže se můžete stavět na paňáka pravé božkovské lihoviny p.s. starobrno nic moc praotec morava kecal
doba je temná...
inkvizitorr psal:tak na stánku supermota je nainštalovaná berta na piedestálu i s našim echtovnim stolečkem, takže se můžete stavět na paňáka pravé božkovské lihoviny p.s. starobrno nic moc praotec morava kecal
tak na mleko hrdinu se rad stavim
Vzdycky kdyz slysim z ty reklamy:"...nejlepsi pivo na cele Morave"
Tak dodavam: "na Morave mozna..."
jinak nic proti asiatum PEACE
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:inkvizitorr psal:tak na stánku supermota je nainštalovaná berta na piedestálu i s našim echtovnim stolečkem, takže se můžete stavět na paňáka pravé božkovské lihoviny p.s. starobrno nic moc praotec morava kecal
tak na mleko hrdinu se rad stavim
taky se stavim
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
inkvizitorr psal:tak na stánku supermota je nainštalovaná berta na piedestálu i s našim echtovnim stolečkem, takže se můžete stavět na paňáka pravé božkovské lihoviny p.s. starobrno nic moc praotec morava kecal
je to jako se vším, s vínem gořkou atd. pro vás pražce máme schovaný to horší, nepovedený
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
....jasný, vememe si sebou vlastní barový židle ne
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:inkvizitorr psal:tak na stánku supermota je nainštalovaná berta na piedestálu i s našim echtovnim stolečkem, takže se můžete stavět na paňáka pravé božkovské lihoviny p.s. starobrno nic moc praotec morava kecal
....jasný, vememe si sebou vlastní barový židle ne
...no to si vem, páč je tele zapomněl doma
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 10.03.2010 22:48:13 Offline |
nechtěl jsem jet ale kvůli pičo lidemjedu! Mamuti startují v 9h v deset už tam běháme s tričkama po place
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1