Nejsi přihlášen
Diskriminace už i v Německu...
Dnešní usměvná příhoda...
Firma pro kterou tady v Německu makám je v jednom baráku s úřadem práce... ...dneska při návratu z oběda slyšíme u hlavního vchodu rozhovor v češtině s jedním takovým velmi specifickým přízvukem...
A: "Ty vole Dežo, to jako že sem musíme každej den, jinak nám tu podporu nedaj, jo...?"
B: "Jo, tak to řikala"
A: "To je blbý, tady budem muset každej den vystát tu frontu"
B: "Ty vole, to se na to asi vyserem, bo bysme víc projezdili, než by mám dali..."
A: "To je dysgriminace pičo..."
Bandit rulezz!!!
![]() |
Banditatom (Člen) 04.03.2010 16:24:48 Offline |
Re: Diskriminace už i v Německu...
dobrý přístup ze strany ouřadů
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Banditatom (Člen) 04.03.2010 16:52:09 Offline |
Brejn psal:Chodit na prcák každý den by mě taky sralo. To bych si radši našel práci. Ještě že jsme v Česku
já tam byl jednou pro podporu a pak sem se na ně vysral
No a já mám příhodu z opačnýho pole otřesnou
1. nikdy jsem nebyl nezaměstaný-zatím
2. nejsem cigán:
3. moji nadřízení si koupili VŠ
Takže polemizace:
Jedu autem do práce-místama sníh, místama už šotolina, nikoho neomezuju ani neohrožuju, na výjezdu z poslední zatáčky je vesnice tak zpomaluju na 50 jak se má, a vidím: Proti mě nejakej obrovskej džíp, takže zastavuju na straně protože mám zkušenost, že tyhle auta řídí idioti, přesto on vjíždí do PROTISMĚRU a zablokuje mě cestu, frajer z falešnýma zubama a čepici mi říká: ,,Jezdi jako běloch''.
Zalapal jsem po dechu, co by jste udělali chlapi v týdle situaci? Mě to vyrazilo dech protože když byl sníh a led na silnici tak jsem tydle ,,bělochy,, v džípech nepotkával
Prstořeza známej:-)
![]() |
Banditatom (Člen) 04.03.2010 21:01:05 Offline |
VikecB12 psal:Brejn psal:Chodit na prcák každý den by mě taky sralo. To bych si radši našel práci. Ještě že jsme v Česku
Pak to tady nemá takhle vypadat
3měsíční prázdniny bys nebral
![]() |
nicola.foxx (Člen) 04.03.2010 21:38:37 Offline |
Banditatom psal:VikecB12 psal:Brejn psal:Chodit na prcák každý den by mě taky sralo. To bych si radši našel práci. Ještě že jsme v Česku
Vsadim se, ze by je nebral stejne jako ja, protoze by to stalo moc penez.
Leda vyhrat ve sportce prvni a pak si vzit neplaceny volno a stejne by mi ho v praci nedali. Ja jsem tam totiz moc dulezitej pan
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
béšestka psal:No a já mám příhodu z opačnýho pole
otřesnou
2. nejsem cigán:
Takže polemizace:
Jedu autem do práce-místama sníh, místama už šotolina, nikoho neomezuju ani neohrožuju, na výjezdu z poslední zatáčky je vesnice tak zpomaluju na 50 jak se má, a vidím: Proti mě nejakej obrovskej džíp, takže zastavuju na straně protože mám zkušenost, že tyhle auta řídí idioti, přesto on vjíždí do PROTISMĚRU a zablokuje mě cestu, frajer z falešnýma zubama a čepici mi říká: ,,Jezdi jako běloch''.
Zalapal jsem po dechu, co by jste udělali chlapi v týdle situaci? Mě to vyrazilo dech protože když byl sníh a led na silnici tak jsem tydle ,,bělochy,, v džípech nepotkával
Asi jsem blbej, ale vůbec nechápu pointu
Datel psal:béšestka psal:No a já mám příhodu z opačnýho pole
otřesnou
2. nejsem cigán:
Takže polemizace:
Zalapal jsem po dechu, co by jste udělali chlapi v týdle situaci? Mě to vyrazilo dech protože když byl sníh a led na silnici tak jsem tydle ,,bělochy,, v džípech nepotkávalAsi jsem blbej, ale vůbec nechápu pointu
taky netušim vo co de
Bandit pičo
Taky sem to louskal 2x a nic
Poustel bych toto na pracaku, nastesti sem to tam nikdy nenavstivil
http://www.youtube.com/watch?v=XyTWCKztzpA
spolecne s timto http://www.youtube.com/watch?v=hfKknd4-FQY
Billy psal:Poustel bych toto na pracaku, nastesti sem to tam nikdy nenavstivil
http://www.youtube.com/watch?v=XyTWCKztzpA
Tak tento díl jsem neviděl.......dobré jak sfiňa
Datlovi a Frešovi: Pointa je o chování lidí, tj. když ti borec z pozice nějaký domělýá síly vjede do protisměru a myslí že von je ten pravej a určuje ti co bys měl a neměl, chápete kuciíí? De vo to že takový voly budem potkávat na moto a toho se bojím
Prstořeza známej:-)
béšestka psal:Datlovi a Frešovi: Pointa je o chování lidí, tj. když ti borec z pozice nějaký domělýá síly vjede do protisměru a myslí že von je ten pravej a určuje ti co bys měl a neměl, chápete kuciíí?
De vo to že takový voly budem potkávat na moto a toho se bojím
sorry takový potkávám co sem se narodil .... žádný překvapení... taky řídim jenom velký auta... dyš auto tak bezpečný.... dyš motorku tak rychlou .... a jesi se chceš na motorce vodvolávat na přednost v jízdě tak .... odpočívej v pokoji ...
Bandit pičo
Fresh Man psal:béšestka psal:Datlovi a Frešovi: Pointa je o chování lidí, tj. když ti borec z pozice nějaký domělýá síly vjede do protisměru a myslí že von je ten pravej a určuje ti co bys měl a neměl, chápete kuciíí?
sorry takový potkávám co sem se narodil .... žádný překvapení... taky řídim jenom velký auta... dyš auto tak bezpečný.... dyš motorku tak rychlou .... a jesi se chceš na motorce vodvolávat na přednost v jízdě tak .... odpočívej v pokoji ...
...odpočívám v obýváku
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
béšestka psal:Datlovi a Frešovi: Pointa je o chování lidí, tj. když ti borec z pozice nějaký domělýá síly vjede do protisměru a myslí že von je ten pravej a určuje ti co bys měl a neměl, chápete kuciíí?
...jak píče freš
....na silnici tohle budeš potkávat pořád. V tvém případě to někdo udělal jak píšeš schválně
....myslím, že každý si tady prošel na silnici nějakou krizovkou, a za mě.... i v autě jsem údělal kravinu a ne schválně a na motce....nezpočet, nesprávné předjíždění, projetí do protisměru, o rychlosti nemluvě.
...a ať jedu autem nebo na motce, prostě lidi chyby dělaj a dělat budou
kojaksro psal:béšestka psal:Datlovi a Frešovi: Pointa je o chování lidí, tj. když ti borec z pozice nějaký domělýá síly vjede do protisměru a myslí že von je ten pravej a určuje ti co bys měl a neměl, chápete kuciíí?
...jak píče freš
....na silnici tohle budeš potkávat pořád. V tvém případě to někdo udělal jak píšeš schválně![]()
....myslím, že každý si tady prošel na silnici nějakou krizovkou, a za mě.... i v autě jsem údělal kravinua ne schválně a na motce....nezpočet, nesprávné předjíždění, projetí do protisměru, o rychlosti nemluvě.
...a ať jedu autem nebo na motce, prostě lidi chyby dělaj a dělat budou
...a to nebudu mluvit, o to když jsem jel bez brejlí
Tohle podezření jsem měl, ale tak jak jsi to podal to nemělo hlavu ani patu
U takových jedinců je důležité se nad jejich chováním povznést....oni jednou narazí na jedince, který umí vysvětlit odchylky v jejich chování
...a nebo se zhostit toho nevděčného úkolu sám
...mi říká: ,,Jezdi jako běloch''.
celkem nechapu, ale prestal bych chodit do solára, pripadne bych se zacal mejt dyz du z prace.
bla...blabla...!
![]() |
Banditatom (Člen) 06.03.2010 13:55:09 Offline |
nicola.foxx psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:
Vsadim se, ze by je nebral stejne jako ja, protoze by to stalo moc penez.
Leda vyhrat ve sportce prvni a pak si vzit neplaceny volno a stejne by mi ho v praci nedali. Ja jsem tam totiz moc dulezitej pan
já si nestěžoval na financto jen kvůli socialího zdravotního
no coco musím si nějaký ty daně vzít zpět
Nesmíš bejt měkkejjedu ti takhle s marunou a von vepředu já zaním a najednou mi vjel jakejsi kokot do protisměru a asi čekal co budu dělat a tak zatáhnu za heft předjedu a zastavím marunu a povídám,hele nachvilku se votočím jo?
potáhnu tu mršinu a dojedu toho borce v jaroměři na křižovatce a vidím jak je v hajzlu že stojím vedle něj
no a co,mám si nechat srát na hlavu?
tak sem mu to auto mainko dokopal že chudák nevěděl jak co nejrychlejc vodjet bo z vobou stran jezdily auta a nemoch vypálit
já bych si trouf tvrdit že byl vyléčenej
a takovejch volů je furt dost de jen voto to pokud možno nenechat bejt pokud to jde.ale dybych to měl tak brát tak bych se musel zachvilku bát chodit aj pješky že mě při procházce sejme srnka co jak jitrnice vylítne z lesa a nedejbože že mě dá zajíc kosu
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:béšestka psal:Datlovi a Frešovi: Pointa je o chování lidí, tj. když ti borec z pozice nějaký domělýá síly vjede do protisměru a myslí že von je ten pravej a určuje ti co bys měl a neměl, chápete kuciíí?
Nesmíš bejt měkkej
jedu ti takhle s marunou a von vepředu já zaním a najednou mi vjel jakejsi kokot do protisměru a asi čekal co budu dělat a tak zatáhnu za heft předjedu a zastavím marunu a povídám,hele nachvilku se votočím jo?
potáhnu tu mršinu a dojedu toho borce v jaroměři na křižovatce a vidím jak je v hajzlu že stojím vedle něj
tak sem mu to auto mainko dokopal že chudák nevěděl jak co nejrychlejc vodjet bo z vobou stran jezdily auta a nemoch vypálit
a takovejch volů je furt dost de jen voto to pokud možno nenechat bejt pokud to jde.ale dybych to měl tak brát tak bych se musel zachvilku bát chodit aj pješky že mě při procházce sejme srnka co jak jitrnice vylítne z lesa a nedejbože že mě dá zajíc kosu
a pak te mam hledat,kdyz si vodjel nevim kam
...sam mezi jebkarema...
![]() |
nicola.foxx (Člen) 06.03.2010 18:55:26 Offline |
PALOUS psal:Nesmíš bejt měkkej
jedu ti takhle s marunou a von vepředu já zaním a najednou mi vjel jakejsi kokot do protisměru a asi čekal co budu dělat a tak zatáhnu za heft předjedu a zastavím marunu a povídám,hele nachvilku se votočím jo?
No nechtel by jsi takhle ty xindly lecit po cely republice?? Bych si zaridil nejakou mobilni klempirnu s lakovnou a jezdil hned za tebou
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
to já měl taky jedno setkání s duševně vyplahlím jedincem
je to asi 10 let zpátky
jedu si takhle feldou přes město a u přechodu stojí evidentně nachcanej borec
skočila mi tam červená, on se vydal na přechod a s obrouvskou solidaritou s ostaníma chodcema tam začal řídit dopravu na přechodu
furt tam pořvával na ostatní chodce ať jako jdou, že jim tu dopravu zastaví
já už měl zelenou ale on furt tu spásnou myšlenku, že převede všechny chodce jak "ježíš přes moře"
tak na něho zatroubím, což ho lehce nasralo a stoupl si mi tešně před auto dal ruce na kapotu a čekal asi, že tam budu čekat do vánoc
byl jsem evidentně z něčeho trochu nasranej a tak si říkám, že s ním nebudu srát
zařadil jsem jedničku, nabral borce na kapotu, 5 metrů jsem ho měl naloženýho na přední kapotě, pak jsem šlápl na brzdu, čímž borec sjel po tlamě na silnici
pak jsem vystoupil, trochu mu upravil fasádu a v klidu "čaka norise" vodjel
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
![]() |
Banditatom (Člen) 08.03.2010 15:45:52 Offline |
ross psal:to já měl taky jedno setkání s duševně vyplahlím jedincem
je to asi 10 let zpátky
jedu si takhle feldou přes město a u přechodu stojí evidentně nachcanej borec
skočila mi tam červená, on se vydal na přechod a s obrouvskou solidaritou s ostaníma chodcema tam začal řídit dopravu na přechodu
furt tam pořvával na ostatní chodce ať jako jdou, že jim tu dopravu zastaví
já už měl zelenou ale on furt tu spásnou myšlenku, že převede všechny chodce jak "ježíš přes moře"
tak na něho zatroubím, což ho lehce nasralo a stoupl si mi tešně před auto dal ruce na kapotu a čekal asi, že tam budu čekat do vánoc
byl jsem evidentně z něčeho trochu nasranej a tak si říkám, že s ním nebudu srát
zařadil jsem jedničku, nabral borce na kapotu, 5 metrů jsem ho měl naloženýho na přední kapotě, pak jsem šlápl na brzdu, čímž borec sjel po tlamě na silnici
pak jsem vystoupil, trochu mu upravil fasádu a v klidu "čaka norise" vodjel
to je kurva přístup
moje jednou takhle zastavila na přechodě že pustí dvě babky čekáme babky žvanily a na nás sraly
moje z gracii vystoupila z auta sjela babky takovým způsobem že jsem měl strach jestli mě nebo je nestluče
(slovník nebudu komentovat pač by to bylo nepublikovatelné
)sedla do auta uklidněná spokojena
Stránky: 1