Nejsi přihlášen
Opět držáky předního světla (výkres?)
Ahoj...neměl by někdo z Vás lidí přesnej nákres s rozměry origo trojůhelníkových držáků předního světla mám B6 r.v.2002 na B12 budou asi stejný takže prosím i 12káře...Díky
Editoval osiris (09.03.2010 13:58:47)
Re: Opět držáky předního světla (výkres?)
...vonehdá si je nechával dělat Husky...ale na B12...esi sou stejný tvrdit nemůžu, bo sem je nigdy neporovnával...ale skus ho, esi k tomu ňákej výkres nemá...ale vopatrně na něj, jeho druhý méno je Mr. Vochota
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 09.03.2010 15:32:07 Offline |
Kelly01 psal:Dyk za 3 kila koupíš repliky..
Jedinej význam by mělo z velkýho bloku duralu udělat pomocí NC monoblok brýlí,palubky a světel
za 300???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 09.03.2010 15:54:24 Offline |
Kelly01 psal:€ a to celé na druhou
sorry, už blbnu, čekám na grafy od Ondráše
cenou se dost blížíš
něco podobného jako tady http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 … frezka.htm
S Huskym jsem už jednal jednou kvůli oblečení a nebyl problem...ale jestli to někdo má a dá to sem nebudu asi sám komu se to bude hodit...myslím lidi kerý pálej všemožný mřížky chladičů,kryty řetězů a podobný cajky...Nemám v ůmyslu to pálit hromadně ale vyrobit si to samodomo...K mé nucené přestavbě na Nko mi zbývájí už jen tyto držáky...ostatní mám...Takže pro Kellyho:repliky nechcu a ani se mi nelíběj..Ale díky za snahu a jakýkoli komentář kerej mi pomůže..... pomohlo by i odměřit jen rozteče od středu šroubu od světla k hornímu šroubu a od světla ke spodmímu šroubu na držácích vidlic...Takže kdyby někdo s chutí a šuplérou..budu vděčen
Banditatom (Člen) 09.03.2010 17:35:08 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:€ a to celé na druhou
sorry, už blbnu, čekám na grafy od Ondrášecenou se dost blížíš
něco podobného jako tady http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 … frezka.htm
tak to je masakr bych chtěl vidět ten program a určitě bych ho nechtěl opisovat za domácí ůkol
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:...vonehdá si je nechával dělat Husky...ale na B12...esi sou stejný tvrdit nemůžu, bo sem je nigdy neporovnával...ale skus ho, esi k tomu ňákej výkres nemá...ale vopatrně na něj, jeho druhý méno je Mr. Vochota
...výkresy na ně má koldan ...má to v šanonu u těch vejfuků :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:...vonehdá si je nechával dělat Husky...ale na B12...esi sou stejný tvrdit nemůžu, bo sem je nigdy neporovnával...ale skus ho, esi k tomu ňákej výkres nemá...ale vopatrně na něj, jeho druhý méno je Mr. Vochota
..myslíš u testu olejů
Mour psal:osiris psal:Filous psal:...vonehdá si je nechával dělat Husky...ale na B12...esi sou stejný tvrdit nemůžu, bo sem je nigdy neporovnával...ale skus ho, esi k tomu ňákej výkres nemá...ale vopatrně na něj, jeho druhý méno je Mr. Vochota
..myslíš u testu olejů
...ty oleje má taky on ? myslel jsem že jsou někde ztracený
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Mour psal:osiris psal:
...výkresy na ně má koldan ...má to v šanonu u těch vejfuků :))..myslíš u testu olejů
...ty oleje má taky on ? myslel jsem že jsou někde ztracený
Nejsou, má je doma. Minule sem potřeboval poradit na volej do auta a to měl taky ...posílal mě to v elektronický podobě ...je to dobrej kamarád
vořešprutíííííííííííí vám zaliskám ušiska do hlavy
To Osirisbejvalejpičakamoš: hele moderizátore nejni vot tebe vůbec heský, že taghle děláš slepý votkazy ve vláknu. Co až sa ňákej chudák klučina bude schánět za rok po držákoch. Kuwa tag napíše mně a vopět sa nic nedoví ať ťa motorkářskej bůh pojebe dreveným kokotom ty voližhuskykulko
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2010 07:14:01 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:€ a to celé na druhou
sorry, už blbnu, čekám na grafy od Ondrášecenou se dost blížíš
něco podobného jako tady http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 … frezka.htmtak to je masakr bych chtěl vidět ten program a určitě bych ho nechtěl opisovat za domácí ůkol
tohle jsem si říkal..i když jsem je jeden čas dělal tak tohle by byl asi masakr
tak hale, rozteč na horní šroub mam 100 mm a spodní 75 mm, zbytek je myslim celkem fuk, esli to sou rozměry jako na originále nevim ...
for rypáci: tak vám pěkně děkuju, pánové, vybral sem si kouzlo na dobrotu na dalších 100 let dopředu
:)))
ale di, Ty brepto ...
Stránky: 1