Nejsi přihlášen
Tak a je po prdeli...
Zdravim kolegové,dneska jsem se rozloučil se svým Banditem.Po skoro čtyřech sezonách šel k novýmu páníčkovi.Tak doufam,že mu bude sloužit jako mě.Ale fakt jsem nečekal ,že mě to tak veme kurwa.Máte to taky tak,nebo jsem taková baba.Jinak zdravim kluky Krušnohorský
Re: Tak a je po prdeli...
pardál 77 psal:Zdravim kolegové,dneska jsem se rozloučil se svým Banditem.Po skoro čtyřech sezonách šel k novýmu páníčkovi.Tak doufam,že mu bude sloužit jako mě.Ale fakt jsem nečekal ,že mě to tak veme kurwa.Máte to taky tak,nebo jsem taková baba.Jinak zdravim kluky Krušnohorský
sem byl šťastnej, že sem se ho zbavil
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nety psal:taky sem tlačil slzu, ale teď sice vzpomenu, ale nemůžu se dočkat, jak vyjedu s kriplíkem.
ty ale ještě to srovnání v reálu nemáš, co?
si to koupil v zimě
ross psal:nety psal:taky sem tlačil slzu, ale teď sice vzpomenu, ale nemůžu se dočkat, jak vyjedu s kriplíkem.
si to koupil v zimě
Mam cca 20km, kuwa, to ti jede a takovej zvuk.. brzdí, sedí...až sem se normálně bál.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:ross psal:nety psal:taky sem tlačil slzu, ale teď sice vzpomenu, ale nemůžu se dočkat, jak vyjedu s kriplíkem.
si to koupil v ziměMam cca 20km, kuwa, to ti jede a takovej zvuk.. brzdí, sedí...až sem se normálně bál.
stejný pocity jsem měl po přesedlání na kawu
zvuk jsem tomu dodal až za měsíc, takže efekt ještě větší
brzdy musím i po čase hodnotit jako super
podvozek ale určo nechám na nějaký akci trochu prověřit, páč sám poznám hofno
teď jdu ještě do power comanderu, tak na jaře budu mít pocit, že to letí jako stíhačka
ross psal:nety psal:ross psal:
si to koupil v ziměMam cca 20km, kuwa, to ti jede a takovej zvuk.. brzdí, sedí...až sem se normálně bál.
stejný pocity jsem měl po přesedlání na kawu
zvuk jsem tomu dodal až za měsíc, takže efekt ještě větší
brzdy musím i po čase hodnotit jako super
podvozek ale určo nechám na nějaký akci trochu prověřit, páč sám poznám hofno
teď jdu ještě do power comanderu, tak na jaře budu mít pocit, že to letí jako stíhačka
zas to tak nechval!
...sam mezi jebkarema...
ross psal:pardál 77 psal:Zdravim kolegové,dneska jsem se rozloučil se svým Banditem.Po skoro čtyřech sezonách šel k novýmu páníčkovi.Tak doufam,že mu bude sloužit jako mě.Ale fakt jsem nečekal ,že mě to tak veme kurwa.Máte to taky tak,nebo jsem taková baba.Jinak zdravim kluky Krušnohorský
sem byl šťastnej, že sem se ho zbavil
Taky tak
Jebat motorky :-)
pardál 77 psal:Zdravim kolegové,dneska jsem se rozloučil se svým Banditem.Po skoro čtyřech sezonách šel k novýmu páníčkovi.Tak doufam,že mu bude sloužit jako mě.Ale fakt jsem nečekal ,že mě to tak veme kurwa.Máte to taky tak,nebo jsem taková baba.Jinak zdravim kluky Krušnohorský
Nesmutni Pardále,myslím,že "buzinec" proběhl k oboustranné spokojenosti,
a Bandaska je v dobrých rukou krále Miroslava
Díky
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2010 08:04:39 Offline |
karlos100 psal:pardál 77 psal:Zdravim kolegové,dneska jsem se rozloučil se svým Banditem.Po skoro čtyřech sezonách šel k novýmu páníčkovi.Tak doufam,že mu bude sloužit jako mě.Ale fakt jsem nečekal ,že mě to tak veme kurwa.Máte to taky tak,nebo jsem taková baba.Jinak zdravim kluky Krušnohorský
Díky
no to budeš s Jelenem dvojka... voba na stříbrnym
gratulejšn.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:pardál 77 psal:Zdravim kolegové,dneska jsem se rozloučil se svým Banditem.Po skoro čtyřech sezonách šel k novýmu páníčkovi.Tak doufam,že mu bude sloužit jako mě.Ale fakt jsem nečekal ,že mě to tak veme kurwa.Máte to taky tak,nebo jsem taková baba.Jinak zdravim kluky Krušnohorský
Díkyno to budeš s Jelenem dvojka... voba na stříbrnym
gratulejšn.
To sice jó,ale já mám krásný Nko a von jen vobyčejný Sko
to zas bude kecůch
...a bude hůř!
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:Nesmutni Pardále,myslím,že "buzinec" proběhl k oboustranné spokojenosti,
Díkyno to budeš s Jelenem dvojka... voba na stříbrnym
gratulejšn.To sice jó,ale já mám krásný Nko a von jen vobyčejný Sko
to zas bude kecůch
..krasné N-ko to bude až urveš ten blbinec nad světlem..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Zdravim Pardála, vypadal hodně smutnej aj s pani... můžeš bejt poměrně v klidu ten náš Karlos svítil celou cestu jak žárovka a dokonce dodržoval i rychlost vozíku 80kmh a po cestě jsme ještě stavěli a kontrolovali upnutí (nevěřil ) bude to dobrej majitel...jinak přejeme brzký shledání s nějakým pěkným autobusem
Kásym - jojo dvojka - duo dementos jak za starejch časů, ešče musíme ňák vyřešit Kubu, esli ho teda dřív nepořeší pani.
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2010 09:42:19 Offline |
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Smoula.koumak (Člen) 10.03.2010 16:31:41 Offline |
ani neví jak tím zestárnul, teď budou staří pááni na dvanáctkách a mladý klucí na šestkách
Bandit v lese :-))
Smoula.koumak psal:ani neví jak tím zestárnul, teď budou staří pááni na dvanáctkách a mladý klucí na šestkách
co vole já jsem se stim už smířil ale Karlos se pořád brání... pořád mění pani za mladší, lyže za prkno...
Strýcfajtr !!!
Smoula.koumak (Člen) 10.03.2010 17:07:02 Offline |
takže si ho nakazil a místo gixera koupil B12
Bandit v lese :-))
Banditatom (Člen) 10.03.2010 17:29:53 Offline |
Ondráš psal:PALOUS psal:ross psal:sem byl šťastnej, že sem se ho zbavil
Taky tak
Mrdat jebky...
ámen
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 10.03.2010 18:11:22 Offline |
barynkos já ti dám standard
psst prej tu byla řeč o prdeli
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
karlos100 psal:pardál 77 psal:Zdravim kolegové,dneska jsem se rozloučil se svým Banditem.Po skoro čtyřech sezonách šel k novýmu páníčkovi.Tak doufam,že mu bude sloužit jako mě.Ale fakt jsem nečekal ,že mě to tak veme kurwa.Máte to taky tak,nebo jsem taková baba.Jinak zdravim kluky Krušnohorský
Díky
Jojo taky jsem rád,že šla do dobrejch rukouAle zapoměl jsem ti říct,že ji musíš každý ráno podrbat na motoru,pohladit po vejfucku a každý pondělí,čtvrtek a neděli pořádně přeleštit,je na to zvyklá
pardál 77 psal:karlos100 psal:pardál 77 psal:Zdravim kolegové,dneska jsem se rozloučil se svým Banditem.Po skoro čtyřech sezonách šel k novýmu páníčkovi.Tak doufam,že mu bude sloužit jako mě.Ale fakt jsem nečekal ,že mě to tak veme kurwa.Máte to taky tak,nebo jsem taková baba.Jinak zdravim kluky Krušnohorský
DíkyJojo taky jsem rád,že šla do dobrejch rukouAle zapoměl jsem ti říct,že ji musíš každý ráno podrbat na motoru,pohladit po vejfucku a každý pondělí,čtvrtek a neděli pořádně přeleštit,je na to zvyklá
Právě se koupe,pak osuším,vyblejskám a navoním
a pomaže si ještě schrupnout do tepla na salon
...a bude hůř!
XJelen psal:Smoula.koumak psal:ani neví jak tím zestárnul, teď budou staří pááni na dvanáctkách a mladý klucí na šestkách
co vole já jsem se stim už smířil ale Karlos se pořád brání... pořád mění pani za mladší, lyže za prkno...
víte kam máte jít,vobá dvá
...a bude hůř!
Stránky: 1