Nejsi přihlášen
Re: Nákup doplňků u LOUIS.DE....
Kupoval jsem helmu přes e-shop a zaplatil jsem to kartou (poprvé jsem svěřil číslo karty Internetu).
Za poštovný si počítají 20€, což se ne vždy vyplatí.
Všechno proběhlo v pohodě. Pouze termín dodání se protáhl, protože jsem to objednal před Vánoci a "Dojčepost" nějak nestíhala.
PS Jak by Filous řekl, jsem spokojenej parchant .
Jirka Svatoš z Liberce... objednávat přez něj, nebo přes někoho podobnýho... vyhneš se tomu poštovnýmu do čech za cenu malýho procenta pro pána a poštovnýho po čechách... fungujou přes něj i restposten a vratka zboží např. při výměně velikostí. Velmi solidní pán, kontakt hnedka nemůžu najít, ale Inkviz s nim teď komunikoval ohledně toho UVEXU zkus pohledat ve starších příspěvkách.
Já jedu balík dneska vyzvednout... nějaký píčovinky by se bejvaly vešly
Strýcfajtr !!!
Ja obědnával LOUIZE nebo POLO na www.svetmoto.cz
poštovny taky jen po česky republice
Editoval osiris (11.03.2010 20:25:26)
corimec psal:Ja obědnával LOUIZE nebo POLO na www.svetmoto.cz
poštovny taky jen po česky republice
Kurz 30,10,-/€ ten je lepší jak u nás v lázních ... ale jo když někdo nemá jinou cestu... zmíněnej Jirka je ovšem někde jinde
Strýcfajtr !!!
Smoula.koumak (Člen) 12.03.2010 11:28:38 Offline |
XJelen psal:corimec psal:Ja obědnával LOUIZE nebo POLO na www.svetmoto.cz
poštovny taky jen po česky republiceKurz 30,10,-/€ ten je lepší jak u nás v lázních ... ale jo když někdo nemá jinou cestu... zmíněnej Jirka je ovšem někde jinde
Lhotskej v Kynšperku to vozí za katalogovou cenu v aktuálním kurzu bez příplatku, teda ne věci v akci...
akorát to holt není náš oblíbenec no
Bandit v lese :-))
Smolnej psal:Zdravím....nakupoval jste někdo u louis.de ? jak se to dá poslat do čech? a kolik to stojí...nebo prostě,jak to funguje....dík...
nekupuj přes jejich e shop,mrkni na www.luis.kvalitne.cz zjistíš,že přres toho borce ušetříš,já od něj kupoval tašky na moto,všechno bylo v pohodě,posílá na dobírku
kangalik psal:tak jsem koukal n net,ty stránky teď nejdou,mohu poslat kontakt na ICQ,je to chlap od někud z Ollomouce,myslim.
BTW stránky fungují, máš chybku v adrese http://www.louis.kvalitne.cz/
stoner psal:kangalik psal:tak jsem koukal n net,ty stránky teď nejdou,mohu poslat kontakt na ICQ,je to chlap od někud z Ollomouce,myslim.
BTW stránky fungují, máš chybku v adrese http://www.louis.kvalitne.cz/
no jo,už to vidím,to sem ale
Stránky: 1