Nejsi přihlášen
Motosalon 2010. Nuda v Brně ...?
http://www.motorkar.cz/motocyklove-clan … uda-v-brne
p.s. fotky stojí za to
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Re: Motosalon 2010. Nuda v Brně ...?
Taky mám jeden postřeh. Mraky úchylů co tam jdou fotit kozatý na motorce, stojej tam vedle sebe sebe a bezmocně mačkaj Hi-tech dižitály, až se nikam nedá projít, či kouknout na mašinu...
Je výstava nebo bajků
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Mě se líbíla skromná výstava prehisorických závodních Jaw, který měly na svou dobu špica parametry, vůbec nechápu jak na tom ti borci mohli jezdit.
A taky jsem tam zahlídl Kožaka, jak chčije zvenku na P pavilon, snad ho tam ti rozdivočení čtyřkolkáři k večeru nezajeli
Prstořeza známej:-)
Bedřich psal:Taky mám jeden postřeh. Mraky úchylů co tam jdou fotit kozatý na motorce, stojej tam vedle sebe sebe a bezmocně mačkaj Hi-tech dižitály, až se nikam nedá projít, či kouknout na mašinu...
Je výstava nebo bajků
Já tam byl ve čtvrtek navečer a místa na focení bylo dost. Dneska v Praze trága. Ani žádný holky, když už nic. Připadal jsem jak v Holešárně na tržnici. Jen ti prodavači nebyli šikmovocí a uměly cesky.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Bedřich psal:Taky mám jeden postřeh. Mraky úchylů co tam jdou fotit kozatý na motorce, stojej tam vedle sebe sebe a bezmocně mačkaj Hi-tech dižitály, až se nikam nedá projít, či kouknout na mašinu...
Je výstava nebo bajků
Úchylů tam bylo dost, nějaký jsem nafotil HI-tech dižitálem:
Bedřichovic:
Póla men alias Datel:
Bandit piča reprezentant:
Trhovec:
Ostatní méé fotky jsou tady:
http://mirekgsx14.rajce.net/Vystava_Mot … 010_v_Brne
Autobus je taky Suzuki... .
redik27 psal:Bedřich psal:Taky mám jeden postřeh. Mraky úchylů co tam jdou fotit kozatý na motorce, stojej tam vedle sebe sebe a bezmocně mačkaj Hi-tech dižitály, až se nikam nedá projít, či kouknout na mašinu...
Je výstava nebo bajkůJá tam byl ve čtvrtek navečer a místa na focení bylo dost. Dneska v Praze trága. Ani žádný holky, když už nic. Připadal jsem jak v Holešárně na tržnici. Jen ti prodavači nebyli šikmovocí a uměly cesky.
Uměli česky?
Spousta Indů co prodávali šusťákový bundy na motorku a pletený rukavice
Takže matějská to jistila :)
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Smoula.koumak (Člen) 16.03.2010 07:38:22 Offline |
PFremer psal:Uměli česky?
Takže matějská to jistila :)
to je přesný
a k tomu na každý motorce cedulka nesedat, nejedná se o pouťovou atrakci (ne že bych se jim divil), hromada metroušů co přijela metrem v bundě plný chráničů, řízek měl centimetrovou vrstvu mouky, hostesky taky hrůza, obecně víc čtyřkolek a aut než motorek.
jedině customy mi přišli lepší než dřív
Bandit v lese :-))
Smoula.koumak psal:PFremer psal:Uměli česky?
Takže matějská to jistila :)to je přesný
a k tomu na každý motorce cedulka nesedat, nejedná se o pouťovou atrakci (ne že bych se jim divil), hromada metroušů co přijela metrem v bundě plný chráničů, řízek měl centimetrovou vrstvu mouky, hostesky taky hrůza, obecně víc čtyřkolek a aut než motorek.
To je taky přesný
Samej narvanec v moto bundě... dva šli přede mnou, jeden povídá, ty vole, koupil jsem si nový auto...druhej na to, a jakou máš mašinu? odpověď: ja motorku nemám, nemám na ní papíry
Sem myslel, ža se pochčiju smíchy.
Hlavně, že se tam smažili v moto bundách
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:Samej narvanec v moto bundě... dva šli přede mnou, jeden povídá, ty vole, koupil jsem si nový auto...druhej na to, a jakou máš mašinu? odpověď: ja motorku nemám, nemám na ní papíry
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Smoula.koumak psal:PFremer psal:Uměli česky?
ser na to v říjnu hrneme zasejc do kolína na Intermot, tam i pojezdíme bude veselo
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Smoula.koumak psal:PFremer psal:Uměli česky?
jedině customy mi přišli lepší než dřívser na to v říjnu hrneme zasejc do kolína na Intermot, tam i pojezdíme bude veselo
dej mi vědít
momentalně zavostalej
bery psal:XJelen psal:Smoula.koumak psal:
to je přesný
jedině customy mi přišli lepší než dřívser na to v říjnu hrneme zasejc do kolína na Intermot, tam i pojezdíme bude veselo
dej mi vědít
http://www.intermot.de/ většinou jezdíme ve čtvrtek, to je ještě únosný s návštěvností
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:bery psal:XJelen psal:
ser na to v říjnu hrneme zasejc do kolína na Intermot, tam i pojezdíme bude veselodej mi vědít
http://www.intermot.de/ většinou jezdíme ve čtvrtek, to je ještě únosný s návštěvností
hlásím taky účast
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Stránky: 1