Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 12.03.2010 16:00:01 Offline |
Re: výfuk CREPTUS nebo SHARON
Meloun psal:Sharon mi evokuje tu hérečku..ta má asi dobrej vejfuk(nebo spíš měla)..
Creptus zní jak česká heavymetalová formace osmej dekády..
Nehlasuju pro žádnej
zdenoj ta tvoje cakačka by se s tím nemusela kamarádit
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...po stoprvní...měl sem Sharon a uš nigdy bych si ho nekoupil...spracování hnusný, fšude foukal, vostrý hrany, prostě ne...Creptus je voproti Sharonu uplně jiná liga, vlastně je to uplně jinej sport, tagže esi se rozhoduješ mezi temadle dvjema, tag Creptus ...a nenech se zmást tema laufama, kerý Sharon, teda Láďa Kopánek vystavuje na reklamních panelech, bo na tech laufech si dal buťto ekstrémně záležet a nebo je dělal něgdo jinej, páč ty vypadaj solidně, ofšem bježná produkce je votřes
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Za mě Creptus, mám ho na svý B6 a jsem s ním spokojen, vzhled pěknej, zvuk parádní
Jestli chceš slyšet zvuk, tak tady je link, ale není to ono, na živo o hodně lepčí:
http://www.youtube.com/watch?v=3IVYghIUCME
motto "Vem za heft a val"
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2010 17:49:38 Offline |
Jaster psal:Za mě Creptus, mám ho na svý B6 a jsem s ním spokojen, vzhled pěknej, zvuk parádní
Jestli chceš slyšet zvuk, tak tady je link, ale není to ono, na živo o hodně lepčí:
http://www.youtube.com/watch?v=3IVYghIUCME
na živo a hlavně v zátěži je každej vejfuck úplně jinej.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom psal:Meloun psal:Sharon mi evokuje tu hérečku..ta má asi dobrej vejfuk(nebo spíš měla)..
Nehlasuju pro žádnejzdenoj ta tvoje cakačka by se s tím nemusela kamarádit
tome ta si vše seřídí...
zdenek 1 psal:Co jsi myslíte výfuk CREPTUS nebo SHARON ??? vím že nemaj homologaci atd. atd. ale zajímalo by mě,jaký je mezi nimi rozdíl...pro který by jste z těchto DVOU hlasovali a proč??? dík....
Ani pro jeden, bo by se mi tak chtělo při každým výletu za hranice dávat zpátky origo...
WD club member...
Fik-B6S psal:Banditatom psal:Meloun psal:Sharon mi evokuje tu hérečku..ta má asi dobrej vejfuk(nebo spíš měla)..
Nehlasuju pro žádnejzdenoj ta tvoje cakačka by se s tím nemusela kamarádit
tome ta si vše seřídí...
...ne dycky...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Marián psal:ja bych taky ani jeden z nich,pac se mi proste nelibi,at dizajnove,tak zpracovanim
...dyš českej lauf, tag třeba RP se mi líbí...
jj,asi jediny RPcka vypadaj trosku na urovni
nevypadaj,ze si je jen nejakej trosku sikovnej kutil udelal doma...tak na me bohuzel pusobi vsechny ostatni cesky,at sharon,creptus nebo tenax...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:Filous psal:Marián psal:ja bych taky ani jeden z nich,pac se mi proste nelibi,at dizajnove,tak zpracovanim
...dyš českej lauf, tag třeba RP se mi líbí...
jj,asi jediny RPcka vypadaj trosku na urovni
nevypadaj,ze si je jen nejakej trosku sikovnej kutil udelal doma...tak na me bohuzel pusobi vsechny ostatni cesky,at sharon,creptus nebo tenax...
RP nechal dělat kolega na xjr... jednička vono na to xjr normální laďák takňák nepasuje esteticky, takže padla volba na Ivančice
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1