Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2010 10:00:56 Offline |
Motoshop Pardubice
nevíte o něčem rozumnym v Pardubicích a blizkym okolí???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: Motoshop Pardubice
K.a.s.y.m. psal:nevíte o něčem rozumnym v Pardubicích a blizkym okolí???
Neví co potřebuješ, ale na šprcky a servis je dobrej Tomáš Antl, ten je v Pardubkách naproti celnici.
Pro vše ostatní jezdím do Vysokýho Mýta B+B moto
Hlavně si z toho nemuset převlíkat spoďáry
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2010 10:43:01 Offline |
Grizly psal:K.a.s.y.m. psal:nevíte o něčem rozumnym v Pardubicích a blizkym okolí???
Neví co potřebuješ, ale na šprcky a servis je dobrej Tomáš Antl, ten je v Pardubkách naproti celnici.
Pro vše ostatní jezdím do Vysokýho Mýta B+B moto
no myslel jsem spíš hadry a helmy..do Mejta jedu zejtra tak tam kouknu dík.
K.a.s.y.m. psal:Grizly psal:K.a.s.y.m. psal:nevíte o něčem rozumnym v Pardubicích a blizkym okolí???
Pro vše ostatní jezdím do Vysokýho Mýta B+B motono myslel jsem spíš hadry a helmy..do Mejta jedu zejtra tak tam kouknu dík.
V Mejtě to je celkem slušný, jestli pojedeš třeba okolo Chrudimi, tak doporučuju ještě Motoslužby Chrudim - DENICOL. Třeba hadrů tam mají opravdu velký výběr.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
tak Motoslužby Chrudim leda na helmy ale co se hader týče je to docela průser, maj tam teď sice slevy, doprodávaj věci který tam maj co já je znám, helmy shoei za katalogový ceny, to v tom mejtě držej většinou inetový ceny+malej rozdíl, u Tasse je to spíš bazar a tak těch věcí moc nemá. Dolamoto neni v Přelouči jak by se podle billboardu mohlo zdát, ale v nějaký prdeli uplně bokem od hlavní cca tak 5km,no jinak něco bys sehnal v Pcích v Hondě a dokonce i Chalupamotors což je Suzuki v Pardubicích. Jo a ještě , ale to už není moc okolí Pardubic, v Dlouhý Třebový Paolo.
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2010 12:11:36 Offline |
No vidim to na to Mejto bo tam má zejtra cestu..dál se mi cestovat nechce.
Dado psal:tak helmy to B&B určitě gut, a hadry a boty mě tam vždycky přišly takový zaprášený ušmudlaný, ale jinak jsou fakt dobrý hlavně ta zrzečka
Klucí to celý přestavěli a mají v podstatě jednou tak velkej krám.
Hlavně si z toho nemuset převlíkat spoďáry
Jojo, zrzka je Už tam dělala kdysi když jsem tam chodil do školy a už si ani nepamatuju na co jsem se tam vlastně chodil dívat, jestli na motorky, nebo na ni
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Dado psal:tak Motoslužby Chrudim leda na helmy ale co se hader týče je to docela průser, maj tam teď sice slevy, doprodávaj věci který tam maj co já je znám, helmy shoei za katalogový ceny, to v tom mejtě držej většinou inetový ceny+malej rozdíl, u Tasse je to spíš bazar a tak těch věcí moc nemá. Dolamoto neni v Přelouči jak by se podle billboardu mohlo zdát, ale v nějaký prdeli uplně bokem od hlavní cca tak 5km,no jinak něco bys sehnal v Pcích v Hondě a dokonce i Chalupamotors což je Suzuki v Pardubicích. Jo a ještě , ale to už není moc okolí Pardubic, v Dlouhý Třebový Paolo.
jo dnes jsem jel kolem a všiml si že to neni přelouč ale nějaká vesnice. a asi 3km od přelouče
motto "Vem za heft a val"
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2010 13:27:52 Offline |
nakonec jsem byli stejně v Mejtě koupili jsme pěknýho Sharka
Stránky: 1