Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » podložky(redukce pod miniblinkry)

Dado (Člen)
19.03.2010 11:36:41

podložky(redukce pod miniblinkry)

Zdravím pánové, mám otázku na ty kdo na eskovým Banditovi měnily originální blinkry za mini.Jde mi o to, že jsem si objednal ty podložky který redukujou ty origo díry na díru miniblikny a ačkoli je díl podle blistru vážně určen na Suzuki bandit 1200 01a víš tak bohužel vůbec nepasuje.A tak se chci zeptat máte li někdo zkušenost kde a jaké přesně koupit, budu vděčný za radu, nerad bych kupoval stylem pokus omyl, Díky předemhelpbigsmile

blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
luig (Člen)
19.03.2010 12:07:47

Re: podložky(redukce pod miniblinkry)

Dado psal:

Zdravím pánové, mám otázku na ty kdo na eskovým Banditovi měnily originální blinkry za mini.Jde mi o to, že jsem si objednal ty podložky který redukujou ty origo díry na díru miniblikny a ačkoli je díl podle blistru vážně určen na Suzuki bandit 1200 01a víš tak bohužel vůbec nepasuje.A tak se chci zeptat máte li někdo zkušenost kde a jaké přesně koupit, budu vděčný za radu, nerad bych kupoval stylem pokus omyl, Díky předemhelpbigsmile

Bikerscrown, plastový takže bacha na ně při utahování blinkrů ale mám je na N a i barynek na S a spokojenost

Ne asi
Brkos (Člen)
19.03.2010 12:19:06

luig psal:
Dado psal:

Bikerscrown, plastový takže bacha na ně při utahování blinkrů ale mám je na N a i barynek na S a spokojenost

Tak tak. V bikerscrownu pod názvem indy spacers...Akorát že já je nutně potřeboval a oni na suzuki neměli, tak jsem koupil na yamahu a pilovalbigsmile

Dado (Člen)
19.03.2010 13:27:52

kucí díkygood

Dado (Člen)
19.03.2010 15:08:42

ještě se chci zeptat , jsou vzadu i vhelppředu stejný?

Bedřich (Člen)
19.03.2010 17:02:39

Jo stejný - taky se prodávaj po 4ks.

ELIT smokin

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
luig (Člen)
19.03.2010 18:28:12

Jsou stejný a ještě dodám že ti možná zbydou ty protikusy z druhý strany kapoty/blatníku podle dýlky závitu blinkru. Mě už tam zbylo místo jenom na podložku

Ne asi
Dado (Člen)
20.03.2010 18:27:16

Díky do Prahy a do Chomutova:good::good::-D

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS