Nejsi přihlášen
podložky(redukce pod miniblinkry)
Zdravím pánové, mám otázku na ty kdo na eskovým Banditovi měnily originální blinkry za mini.Jde mi o to, že jsem si objednal ty podložky který redukujou ty origo díry na díru miniblikny a ačkoli je díl podle blistru vážně určen na Suzuki bandit 1200 01a víš tak bohužel vůbec nepasuje.A tak se chci zeptat máte li někdo zkušenost kde a jaké přesně koupit, budu vděčný za radu, nerad bych kupoval stylem pokus omyl, Díky předem
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Re: podložky(redukce pod miniblinkry)
Dado psal:Zdravím pánové, mám otázku na ty kdo na eskovým Banditovi měnily originální blinkry za mini.Jde mi o to, že jsem si objednal ty podložky který redukujou ty origo díry na díru miniblikny a ačkoli je díl podle blistru vážně určen na Suzuki bandit 1200 01a víš tak bohužel vůbec nepasuje.A tak se chci zeptat máte li někdo zkušenost kde a jaké přesně koupit, budu vděčný za radu, nerad bych kupoval stylem pokus omyl, Díky předem
Bikerscrown, plastový takže bacha na ně při utahování blinkrů ale mám je na N a i barynek na S a spokojenost
Ne asi
Re: podložky(redukce pod miniblinkry)
luig psal:Dado psal:Zdravím pánové, mám otázku na ty kdo na eskovým Banditovi měnily originální blinkry za mini.Jde mi o to, že jsem si objednal ty podložky který redukujou ty origo díry na díru miniblikny a ačkoli je díl podle blistru vážně určen na Suzuki bandit 1200 01a víš tak bohužel vůbec nepasuje.A tak se chci zeptat máte li někdo zkušenost kde a jaké přesně koupit, budu vděčný za radu, nerad bych kupoval stylem pokus omyl, Díky předem
Bikerscrown, plastový takže bacha na ně při utahování blinkrů ale mám je na N a i barynek na S a spokojenost
Tak tak. V bikerscrownu pod názvem indy spacers...Akorát že já je nutně potřeboval a oni na suzuki neměli, tak jsem koupil na yamahu a piloval
Stránky: 1