Nejsi přihlášen
...displej u noťasu
...héééj, montéři písíček, dá se vopravit podsvícení displeje u noťasu Fudžicu Símenc AmiloPro??? ...stmavlo mi to, displej funguje, to vidim, ale je uplně tmavej...případně co to tag stojí???...thanks...
P.S. ...že by bylo jednodušší koupit novej vim, ale............
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...displej u noťasu
Filous psal:...héééj, montéři písíček, dá se vopravit podsvícení displeje u noťasu Fudžicu Símenc AmiloPro??? ...stmavlo mi to, displej funguje, to vidim, ale je uplně tmavej...případně co to tag stojí???...thanks...
A nezeslabil sis třeba jen podsvícení?
Někdy se to udělá samo ani nevíš jak...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Filous psal:...héééj, montéři písíček, dá se vopravit podsvícení displeje u noťasu Fudžicu Símenc AmiloPro??? ...stmavlo mi to, displej funguje, to vidim, ale je uplně tmavej...případně co to tag stojí???...thanks...
P.S. ...že by bylo jednodušší koupit novej vim, ale............A nezeslabil sis třeba jen podsvícení?
Někdy se to udělá samo ani nevíš jak...
...bohužel ne ...začlo to tag, že to stmavlo a zas se to rosvítilo...no a tag jednoho dne blik a............tma
Loser psal:poradil bych ti to, co uz sam moc dobre vis
rek bych, ze opravit by se to dalo, ale fakt netusim za kolik chechtaku
...vim ...ale za prvý nejni škvára a za druhý přesejpat data, fotky a fšecko??? ...éééé...proto třeba i telefony hrozně nerat měnim a mam aparát dokunda prostě funguje...no tag sem si myslel, že třeba napíšeš, "hele negře, nemáš žádnej problém, votevři ho, vyměň tu zářifkovou trubici, co ti tam přestala svítit, koupíš ji ve firmě Dijoda-pojistka s.r.o. f Bráníku za pjéťo a fertig"
Filous psal:...héééj, montéři písíček, dá se vopravit podsvícení displeje u noťasu Fudžicu Símenc AmiloPro??? ...stmavlo mi to, displej funguje, to vidim, ale je uplně tmavej...případně co to tag stojí???...thanks...
Tuším,že tedle kix měl v nedávnej dobje Tajnej tak ho skus co s tím urobil
Jebat motorky :-)
nicola.foxx (Člen) 19.03.2010 14:50:28 Offline |
A dela ti to jen na baterku a nebo i kdyz napajis z elekriky?
Kdyz jedes na batery, tak se to ztmavuje automaticky.
Mozna ti to nekdo ftipne ztmavil zkus to tlacidlo na zesvetleni a ztmaveni je hnedle vedle vjecinou dokupy s tlacidlem funkce nebo fn.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
ok, tak si rusim domaci vezeni.
Hele negre, nemas zadnej problem. Dej to k Nemeckovi.
http://www.nemecek.cz/opravy-notebooku/ … -notebooku
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:ok, tak si rusim domaci vezeni.
Hele negre, nemas zadnej problem. Dej to k Nemeckovi.
http://www.nemecek.cz/opravy-notebooku/ … -notebooku
...no Lůzre, ty si hvjezda!!!!!!!!!!!! ...to je přesně vono!!! ...thanks, máš to u mě
nicola.foxx psal:A dela ti to jen na baterku a nebo i kdyz napajis z elekriky?
Kdyz jedes na batery, tak se to ztmavuje automaticky.
Mozna ti to nekdo ftipne ztmavil zkus to tlacidlo na zesvetleni a ztmaveni je hnedle vedle vjecinou dokupy s tlacidlem funkce nebo fn.
...ne ne, dělá to furt a je to uplně tmavý, ne stmavený tlačítkem, sem počitačovej analfabet, ale ne debil
Filous psal:...vim ...ale za prvý nejni škvára a za druhý přesejpat data, fotky a fšecko??? ...éééé...proto třeba i telefony hrozně nerat měnim a mam aparát dokunda prostě funguje...no tag sem si myslel, že třeba napíšeš, "hele negře, nemáš žádnej problém, votevři ho, vyměň tu zářifkovou trubici, co ti tam přestala svítit, koupíš ji ve firmě Dijoda-pojistka s.r.o. f Bráníku za pjéťo a fertig"
Ono dost často stačí prohodit disky, možná tam bude pár drobností s HW, ale to se dá nějak dotáhnout. Pak máš systém uplně ten samej. A nebo určitě Spidys nebo někdo bude mít Ghosta a ten ti celej systém přenese z jednoho na druhej (ale nevim jak je to s HW)
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mě vonehdá měnili to zářivku tady
http://www.pcplus.cz/default.asp?show=pcpkontakt
ale chce to dopředu domluvit jakej noťas máš aby sehnali tu pravou trubici. Pak je výměna věcí pár minut. Sem jim jednou koukal pod pracky. Ale každá ta plastová mrchy má svý grify jak rozebrat.
Máme stejnej problém u malý lcd televize. Úplně tmavej displej na kterym je vidět něco jen když kouknu pod určitym úhlem proti slunci, takže předpokládám, že je v nějaká výbojka nebo co to v tom je za mrdku. Kdyžtak sem dej pak vědět kde ti to udělaly a za jakou cenu. Tohle mám jen cca 10palcovou obrazovku jen tak do kuchyně, nebo do nemocnice a tak. Na to kolik stála toho moc neukázala...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
co todlencto?:
http://www.parafinove-svicky.cz/
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1