Nejsi přihlášen
vytekl olej
Zdaravim vas tak jsem dne vyrazil na prvni projizku a hned me privezli na kare no des ale rekl co se stalo z vika ventilu se mi vyklepal sroub a vytekl olej vse samo od oleje a hlavne me stve zadni guma mate nejaky osveceny prostedek na odstraneni mastnoty z pneu a hlavne dotaz zda ten sroub slouzi jen jako ucpavka nebo zda tam ma nejakou jinou funkci a nahodou ho doma nekdo nemate treba z bouracky kdy to odnesl motor.Byl bych moc vdecnej diky moc
Banditatom (Člen) 20.03.2010 17:57:49 Offline |
Re: vytekl olej
kerej myslíš člověče tu gumu třeba lihem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 20.03.2010 18:10:32 Offline |
tak k vložení fotky: nahoře v liště máš nahrát obrázek pak už to tam je krásně popsané
K tomu šrouby je to ucpávka olejového vedení...teda myslím
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 20.03.2010 18:15:53 Offline |
ten zaslepuje chladící kanál oleje..takže je to jen ucpávka.řek bych ,že na www.partsdepot.cz ho seženeš..pokud chceš originál
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:ten zaslepuje chladící kanál oleje..takže je to jen ucpávka.řek bych ,že na www.partsdepot.cz ho seženeš..pokud chceš originál
tak ucpavku maj chtej za nej 126 voci + postovni sakra to me dostaly za jeden sroub
K.a.s.y.m. (Člen) 20.03.2010 18:35:10 Offline |
Gaga2 psal:K.a.s.y.m. psal:ten zaslepuje chladící kanál oleje..takže je to jen ucpávka.řek bych ,že na www.partsdepot.cz ho seženeš..pokud chceš originál
tak ucpavku maj chtej za nej 126 voci + postovni sakra to me dostaly za jeden sroub
to víš no..origo něco stojí..dej tam jinou za pár korun...akorát to nebude vypadat jako origo
Skočil bych s tím do fabory a vzal nějakej co nejvíc podobnej,zaplatil bych 30kaček a vesele vodešel Nebo by mě řekli že takovej rozměr nemají a šel bych pro něho do suzuki za dvě kila,ale s jistotou že ho budu mít do týdne doma,což na partdepot nevím nevím...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Skočil bych s tím do fabory a vzal nějakej co nejvíc podobnej,zaplatil bych 30kaček a vesele vodešel Nebo by mě řekli že takovej rozměr nemají a šel bych pro něho do suzuki za dvě kila,ale s jistotou že ho budu mít do týdne doma,což na partdepot nevím nevím...
Ve suzuki koupit origo a gumu umýt Cleanchemem R
Je fakt že origoš stojí nehorázný love
Mě vyšla zátka oleje s těsněním 150 kč děs
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
VikecB12 psal:Skočil bych s tím do fabory a vzal nějakej co nejvíc podobnej,zaplatil bych 30kaček a vesele vodešel Nebo by mě řekli že takovej rozměr nemají a šel bych pro něho do suzuki za dvě kila,ale s jistotou že ho budu mít do týdne doma,což na partdepot nevím nevím...
nebo si ho nechat vytočit....
Ondráš psal:Kakac psal:Ve suzuki koupit origo a gumu umýt Cleanchemem R
Je fakt že origoš stojí nehorázný love
Mě vyšla zátka oleje s těsněním 150 kč děsNepovídej, že si ztratil výpušťák.
Ne vypušťák, ale navrchu ta černá zátka co se lije olej.
Nějakej expert přede mnou to povoloval sikofkama a ulomil to
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2010 13:26:09 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2010 20:05:50 Offline |
Pšán psal:..hezké zadní kolo..
no 230 tam tušim byla a poháněná řemenem..a na předku byla 160 no moc původního z toho gixera nezbylo..ještě tam bylo takovyhle podobný VTR.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.03.2010 13:30:17 Offline |
K.a.s.y.m. psal:zeptám se..proč by někdo upravoval takhle to víko..teda krom toho,že by bylo po kreši..pod timhle víkem nic neni krom převodu na starter,ne?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0168.jpg
Přesně, je tam jen převod. Asi nic funkčního...
Koukám, že je to někdo z Konopáče asi, jestli se tam letos pojedu podívat, tak se ho zeptám
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
K.a.s.y.m. (Člen) 22.03.2010 14:17:33 Offline |
Inženýrek psal:K.a.s.y.m. psal:zeptám se..proč by někdo upravoval takhle to víko..teda krom toho,že by bylo po kreši..pod timhle víkem nic neni krom převodu na starter,ne?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0168.jpgPřesně, je tam jen převod. Asi nic funkčního...
Koukám, že je to někdo z Konopáče asi, jestli se tam letos pojedu podívat, tak se ho zeptám
Nevim já to viděl v Pardubicích v Ideonu teď o vikendu na koncertě Morčat a Stresoru
http://kasym.rajce.idnes.cz/Suzuki_GSXR_1100_prestavba/
Gaga2 psal:Zdaravim vas tak jsem dne vyrazil na prvni projizku a hned me privezli na kare no des ale rekl co se stalo z vika ventilu se mi vyklepal sroub a vytekl olej vse samo od oleje a hlavne me stve zadni guma mate nejaky osveceny prostedek na odstraneni mastnoty z pneu a hlavne dotaz zda ten sroub slouzi jen jako ucpavka nebo zda tam ma nejakou jinou funkci a nahodou ho doma nekdo nemate treba z bouracky kdy to odnesl motor.Byl bych moc vdecnej diky moc
ja zas lehce prelil olej malinko nad rysku ted trnu co to udela
Skáču dobře,skáču rád
Progear 650 (Člen) 25.03.2010 18:12:00 Offline |
dala psal:osiris psal:dala psal:ja zas lehce prelil olej malinko nad rysku ted trnu co to udela
...vůbec nic ;) (kdyžs to nepřelil o litr)
Dik enom o par deci naak mi ujela ruka
bud v klidu... já dávám celý 4 litry.... ovšem pořádně to nechám vytéct a je to akorát..., jen o malinko víc...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:dala psal:osiris psal:
...vůbec nic ;) (kdyžs to nepřelil o litr)Dik enom o par deci naak mi ujela ruka
bud v klidu... já dávám celý 4 litry.... ovšem pořádně to nechám vytéct a je to akorát..., jen o malinko víc...
Koukam ze jsi Prazak,ja ted taky nepujdem se nekdy projet? Bydlim ted na Repech
Skáču dobře,skáču rád
dala psal:Koukam ze jsi Prazak,ja ted taky nepujdem se nekdy projet? Bydlim ted na Repech
Tak to to máš blíž ke mě (Stodůlky).Smůla jen, že Progear je za velkou louží a já dosud nevyjel, ale do hospody chodím.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:dala psal:Koukam ze jsi Prazak,ja ted taky nepujdem se nekdy projet? Bydlim ted na Repech
Tak to to máš blíž ke mě (Stodůlky).Smůla jen, že Progear je za velkou louží a já dosud nevyjel, ale do hospody chodím.
Hvizdnu ti na mobil co mas v profilu mam to jeste ne na Morave o vikendu to sem privezu a vyrazime
Skáču dobře,skáču rád
Stránky: 1