Nejsi přihlášen
Miramoto - prohlídka Bandita 1200
Ahoj,
tak se zdá, že jsem se již téměř definitivně rozhodl pro 1200S K6. A líbí se mi v Miramoto Lišov tenhle kus: http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … -abs.html. Než tam ale pojedu (mám to kus cesty), tak jsem se chtěl zeptat, jestli tam náhodou někdy v dohledné době někdo z vás neplánuje cestu, že by mi to zkusil obhlídnout, zda to není hned od pohledu nějaká vražda...
Díky za info...
K.a.s.y.m. (Člen) 22.03.2010 15:06:25 Offline |
Re: Miramoto - prohlídka Bandita 1200
pokud ji tam nemá na komisi tak to vražda nebude...má tam dobrý stroje..navic je s nim fajn jednání a nechá se ukecat i sleva na motorky v komisi
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
sem Nkař...
co tohle ??
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.html
tož tak..
Banditatom (Člen) 22.03.2010 18:08:21 Offline |
pacous psal:To je jasný, že beru jedině Sko. ;-) Díky moc za info, asi si naplánuju výlet.
nechceš si to rozmyslet
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 22.03.2010 18:09:36 Offline |
Nevim jak vypada ve skutecnosti, ale rozhodne uz ji tam mel v lete, kdyz jsem kupoval jebku. Tak nevim
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
pacous psal:Ahoj,
tak se zdá, že jsem se již téměř definitivně rozhodl pro 1200S K6. A líbí se mi v Miramoto Lišov tenhle kus: http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … -abs.html. Než tam ale pojedu (mám to kus cesty), tak jsem se chtěl zeptat, jestli tam náhodou někdy v dohledné době někdo z vás neplánuje cestu, že by mi to zkusil obhlídnout, zda to není hned od pohledu nějaká vražda...
Díky za info...
Tak to tě srdečně lituju !!! byl jsem tam a rovnou s vozíkem že ho vemu,a jel jsem dom raději s prázdou !!! No můžu ti říct přesně jak to vypadá: na fotce nádherka v reálu budeš sklamaný....pokud ti nevadí že je to komplet co je z hliníku zoxidované a to tak,jak by to leželo několik let u moře někde v Itálii,celkem na dost místech poškrábané,a ten kdo tak nalepil ten tankpad na tu nádž celkem dva kusy ( jeden jak má být,druhý nahoru k řidítkům ) ale to se dá odlepit,jasnééé (to je jen třešnička) no nejlíp to zhlídnout sám,možná se ti to bude líbit ale za mě teda ani náhodou a to jsme se na to dívali dva!! jo,a je tam už naprodej minimálně od loňského jara!!
když to jede,je to OK
Petr psal:sem Nkař...
co tohle ??
Něco podobnýho se snažím najít víc jak půl roku a nic . Mám jasnou představu plnotučné černé Nko K6...nedostatkové zboží.
mno tohle je přesně to co nemám rád, ale dobrej kamarád neměl zrovna dobrou zkušenost s autenticitou ujetých KM na .de stránkách a pak v miramoto... ale treba to tam jen nejaka kafka dovezla uz stoceny
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
DrIVER psal:Petr psal:sem Nkař...
co tohle ??
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.htmlNěco podobnýho se snažím najít víc jak půl roku a nic . Mám jasnou představu plnotučné černé Nko K6...nedostatkové zboží.
Dvě věci, které mě zarazily jsou:
a) proč to má oblepené lemy jen na zadním kole?
b) proč má nastříkané vydle načerno?
...ale možná jen, že se to předchozímu majiteli líbilo. Nevím
pacous psal:Ahoj,
Díky za info...
Já tam vidím enom vypadlé víčko od uchycení kyvky v rámu....ale možná su slepý, jak tetřev
No já si ta koupil svýho mazla roku 2004, když jsem to jednou před 3 lety položil v brně na světlech a dával to spravit tak jsem se dovědělvěci- stažený km, nádrž i přední blatník kitovaný už předtim, no já byl ucho když jsem ji za 120000 kupoval a nepoznal to...Na druhou stranu už jsem na ní najel 50000km a projel celou evropu, nikdy mě nikde nenechala, bez poruch, tak nevim,udělej si názor sám....
I´ve turned 33,but I don´t mind dying....
K.a.s.y.m. (Člen) 23.03.2010 08:44:54 Offline |
Mara psal:No já si ta koupil svýho mazla roku 2004, když jsem to jednou před 3 lety položil v brně na světlech a dával to spravit tak jsem se dovědělvěci- stažený km, nádrž i přední blatník kitovaný už předtim, no já byl ucho když jsem ji za 120000 kupoval a nepoznal to...Na druhou stranu už jsem na ní najel 50000km a projel celou evropu, nikdy mě nikde nenechala, bez poruch, tak nevim,udělej si názor sám....
když je oprava udělaná precizně a poznáš jí až po dalšim kreši nebo po pořádný rozborce...nemá smysl řešit to ,že to leželo.
Všechno je jen kosmetika a pokud je jinak motka v pohodě.........ale pokud někdo napíše, že je nebouraná, tak chcu aby to tak bylo a pokud bych tam dojel a zjistil, že to tak není, tak bych se asi slušně nasral.....
Prostě mám rád rovné jednání.
Ještě k te dvanáctce z Miramoto,je tam napsáno že je v SUPER stavu a NEBOURANÁ a když jsem se na ní díval a mluvil s tím asi prodejcem (či co tam dělal) tak jsem se ho ptal jestli tomu říká super stav , tak pokrčil rameny . No a když jsem se ho ptal proč ty nasmysly píšou na internetu,tak prý oni to zadávají nějaké firmě,která to tam skoro vždy všechno píše automaticky (hlavně prý to nebourano a super stav atd. ) tak nevím co si o tom myslet !!! No a že ten od koho to odkoupili to tvrdil že nebyla nikdy bouraná,ale ruku do ohně za to nedá.....tak že pokud dneska není přímo z obchodu,tak ti to asi nikdo nezaručí !!!
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:Ještě k te dvanáctce z Miramoto,je tam napsáno že je v SUPER stavu a NEBOURANÁ a když jsem se na ní díval a mluvil s tím asi prodejcem (či co tam dělal) tak jsem se ho ptal jestli tomu říká super stav , tak pokrčil rameny . No a když jsem se ho ptal proč ty nasmysly píšou na internetu,tak prý oni to zadávají nějaké firmě,která to tam skoro vždy všechno píše automaticky (hlavně prý to nebourano a super stav atd. ) tak nevím co si o tom myslet !!! No a že ten od koho to odkoupili to tvrdil že nebyla nikdy bouraná,ale ruku do ohně za to nedá.....tak že pokud dneska není přímo z obchodu,tak ti to asi nikdo nezaručí !!!
Ani to už dnes není jistota....
WD club member...
K.a.s.y.m. psal:Mara psal:No já si ta koupil svýho mazla roku 2004, když jsem to jednou před 3 lety položil v brně na světlech a dával to spravit tak jsem se dovědělvěci- stažený km, nádrž i přední blatník kitovaný už předtim, no já byl ucho když jsem ji za 120000 kupoval a nepoznal to...Na druhou stranu už jsem na ní najel 50000km a projel celou evropu, nikdy mě nikde nenechala, bez poruch, tak nevim,udělej si názor sám....
když je oprava udělaná precizně a poznáš jí až po dalšim kreši nebo po pořádný rozborce...nemá smysl řešit to ,že to leželo.
...to s Tebou Kasyme souhlasím, ale měl by to dotyčný při prodeji, pokud to člověk nepozná říct. Taky jsem koupil bouranou, opravenou dobře a nevadí mi to.
Ale to prostě u nás nikdo při prodeji neřeší
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 23.03.2010 21:38:51 Offline |
kojaksro psal:K.a.s.y.m. psal:Mara psal:No já si ta koupil svýho mazla roku 2004, když jsem to jednou před 3 lety položil v brně na světlech a dával to spravit tak jsem se dovědělvěci- stažený km, nádrž i přední blatník kitovaný už předtim, no já byl ucho když jsem ji za 120000 kupoval a nepoznal to...Na druhou stranu už jsem na ní najel 50000km a projel celou evropu, nikdy mě nikde nenechala, bez poruch, tak nevim,udělej si názor sám....
...to s Tebou Kasyme souhlasím, ale měl by to dotyčný při prodeji, pokud to člověk nepozná říct. Taky jsem koupil bouranou, opravenou dobře a nevadí mi to.
Ale to prostě u nás nikdo při prodeji neřeší
tak musíš kupovat v Rajchu tam ti to zdělit musí bo na to maj zákon ...tady musíš počítat s tim,že byla bouraná a pak budeš maximálně mile překvapen když nebude.
Jinak je jasný,že je to svinstvo.
K6 se fakt hledá blbě.
když s tim nějkdo jebně, nechá to opravit v origo SUZA za origo díly a motce nic nejni tak bych to moc neřešil, ale to není případ téhle...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
To je jak co chvilkou posloucham kamarady kteri x-let premysli a hledaj motorky kazdou chvilkou je to nejaka jina co by si koupil a pak rekne ze videl K6 za 100 v super stavu na inzeratu. To sou takovi ti mrdalove co si vzivote nic nekoupi a na nic se nikdy nejeli podivat jak to ve zkutecnosti za ty prachy vypada. Co by clovek ocekaval za 100 slupek relativne mlade motyky
No já se byl dívat v Praze na Čerňáku, kde mají černou B12, ale už jen podle nálepek na kapotách, kde je nálepka z 1250, křivě nalepených nálepek ABS na blatníku a lehounce očesaném chladiči, je znát, že to za 100k úplně zázračná koupě asi nebude...
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2010 14:00:29 Offline |
ty voe co by jste chtěli za 100...za tyhle prachy jsem v 04 kupoval 4 roky starou B6S
K.a.s.y.m. psal:ty voe co by jste chtěli za 100...za tyhle prachy jsem v 04 kupoval 4 roky starou B6S
To je dnešní realita. Motorka už není žádná vzácnost. Myslím, že 4/5 let stará motorka na polovině pořizovací ceny není nic neobvyklého. Pro někoho bohužel, pro jiného bohudík.
nicola.foxx (Člen) 24.03.2010 19:18:51 Offline |
pacous psal:No já se byl dívat v Praze na Čerňáku, kde mají černou B12, ale už jen podle nálepek na kapotách, kde je nálepka z 1250, křivě nalepených nálepek ABS na blatníku a lehounce očesaném chladiči, je znát, že to za 100k úplně zázračná koupě asi nebude...
Ty wole na tu cernou 12S na cernaku rovnou zapomen. Nesedi kapota, voprava je vodflaknuta a par veci tam chybi Mozna za 50, ale to zase nedaj. Maj ji tam na bazaru pomalu 3/4 roku.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Petr psal:sem Nkař...
co tohle ??
Neviděl ji někdo naživo, než tam vyrazím? Trochu mi vrtá hlavou, protože jiný K6 Nko jsem v CZ neviděl už hodně dlouho.
A ještě něco. Odhad na kolik by přišlo komplet kvalitní přelakování vč. rámu na negro . Vč. rozobrky a sborky, abych se s tím nemusel sám jebat, protože su levé a lenošné
co tohle ??
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.htmlNeviděl ji někdo naživo, než tam vyrazím? Trochu mi vrtá hlavou, protože jiný K6 Nko jsem v CZ neviděl už hodně dlouho.
A ještě něco. Odhad na kolik by přišlo komplet kvalitní přelakování vč. rámu na negro . Vč. rozobrky a sborky, abych se s tím nemusel sám jebat, protože su levé a lenošné
podle fotek vypádá moc pěkně
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
co tohle ??
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.htmlNeviděl ji někdo naživo, než tam vyrazím? Trochu mi vrtá hlavou, protože jiný K6 Nko jsem v CZ neviděl už hodně dlouho.
To pusť z hlavy,je to slátanina. Vyfuk z B6,předek bych řekl komplet B1250,protože na K6 byla vidla stříbrná,píše 8tisíc km a je tam jiná rozeta...Nechápu jak si muže dovolit napsat ten popis co u toho má
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:DrIVER psal:Petr psal:sem Nkař...
co tohle ??
A ještě něco. Odhad na kolik by přišlo komplet kvalitní přelakování vč. rámu na negro . Vč. rozobrky a sborky, abych se s tím nemusel sám jebat, protože su levé a lenošnéTo pusť z hlavy,je to slátanina. Vyfuk z B6,předek bych řekl komplet B1250,protože na K6 byla vidla stříbrná,píše 8tisíc km a je tam jiná rozeta...Nechápu jak si muže dovolit napsat ten popis co u toho má
ale vypadá pěkně
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
VikecB12 psal:To pusť z hlavy,je to slátanina. Vyfuk z B6,předek bych řekl komplet B1250,protože na K6 byla vidla stříbrná,píše 8tisíc km a je tam jiná rozeta...Nechápu jak si muže dovolit napsat ten popis co u toho má
No jo, kurňa, mě bylo nejvíc podezřelý to zrcátko z B6.5
Stránky: 1