Nejsi přihlášen
Je to marný?
Dám vám k dobru moje dnešní trable jménem MASKOVANÁ DÍRA v silnici.No nečekala jen na mě? No čekala žejo.Prostě si to svým vozem hasím po Praze zařazuju se do pravýho pruhu a najednou rána jak sfiň! Zastavim a vidim že jsem já projel zhruba 20cm hlubokou díru.Koukám na kolo a co nevidim!Vohnutej leštěnej límec na mých AMG kolech.No nic,volám esembáci - přijeli co nevidět,sepsali to,že jsem nevinej a že jsem tu díru nemoh vidět, zavolali technika vod silnic,ten přidělil číslo jednací a že mám zejtra volat.Proto se vás ptám jestli nemáte někdo podobnou zkušenost a jestli to nejní ztráta času to řešit.Dejte ňáký fóry ať mám dneska aspoň něco pozitivního
Re: Je to marný?
Myslím že seš na dobré cestě,protože to taky mohlo skončit takže ti mohli dat fizlové flastr za nepřispůsobení rychlosti stavu a povaze vozovky,talže bych se na to asi nevysral a dotáhl to do konce
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
s takouhle dírou skušenosti nemám, ale s uzávěrem vodovodní přípojky kterej trčel poněkud více ven ze silnice a to uprostřed pruhu než by měl. Moje drahá polovička když to uviděla, zašlajfovala, samozřejmě to nestihla a jak šel předek dolu roztrhla blok převodovky na plechovce. Je to už pár let a stalo se to na komunikaci města, tak to šlo z jejich pojistky.
Já utrhnul celý kola na prasákovi ale řešil sem to přes havarijko, páč na dohady s tim silničářskym ksindlem nemam čas ani náladu.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
V obci na pytel prohrnuto a na krizovatce preshlavni zmrzlej cca 15cm vrstva, bratranec tam na bmw nechal naraznik. Nafotil s policii atd, dosel na obec a ta. nic nedame nasrat. i kdyz maj pojistku jak dal ale nevim.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1