Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2010 09:18:56 Offline |
Barvy na kérku
nevim jestli tu s tim má někdo zkušenost nebo ne,ale zeptám se..proč někdo doporučuje novou kérku skoro nemazat a pokud mazat tak jen třeba tělovym mlíkem a někdo doporučuje kosmetickou vazelínu nebo spešl krémy..je fakt takovej rozdíl v těch barvách který se na to používaj?
ptám se jen protože jsem byl minulou středu a přišel tam maník s nedávno dělanou kérou a mazal to vazelínou a že prej ho to svědí má to celý červený atd..tak mu tatér vynadal,že je to debil a že mu to výslovně zakázal a stejně to udělal.Ale zase kámošce co byla včera u jinýho tak jí to zase vysloveně doporučil s tim ,že nesmí cvičit,do sauny ,do bazenu atd..a ted babo raď
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: Barvy na kérku
K.a.s.y.m. psal:nevim jestli tu s tim má někdo zkušenost nebo ne,ale zeptám se..proč někdo doporučuje novou kérku skoro nemazat a pokud mazat tak jen třeba tělovym mlíkem a někdo doporučuje kosmetickou vazelínu nebo spešl krémy..je fakt takovej rozdíl v těch barvách který se na to používaj?
ptám se jen protože jsem byl minulou středu a přišel tam maník s nedávno dělanou kérou a mazal to vazelínou a že prej ho to svědí má to celý červený atd..tak mu tatér vynadal,že je to debil a že mu to výslovně zakázal a stejně to udělal.Ale zase kámošce co byla včera u jinýho tak jí to zase vysloveně doporučil s tim ,že nesmí cvičit,do sauny ,do bazenu atd..a ted babo raď
Pokusim se odpovědět :)
Takže zkoušel jsem nemazání i mazání.
První 3 dny nemazat!!! po vyschnutí jsem mazal lékařskou vazelínou, ale jen slabí film, jinak se ti stane to co se stalo tomu borcovi a okolo se ti to osipe a může ti to mokvat. Svědit to bude určitě. Hojí se to. Nesmíš kérku ale drbat jinak si serveš stroupky a budeš to mít samou jizvu.
S tim cvičením to taky dodržuj. Chce to minimálně 14dnů před a tak měsíc po necvičit!!! Urcitě se to vyplatí. Já bohuřel po týdnu zašel do posilky, nová kůžička mi popraskala a na tetování mám slabé jizvičky.
Takže vydrž
Doufám, že jsem trošku pomohl.
Bandit
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2010 10:16:35 Offline |
no moc jsi mi nepomoh.protože co to mám já na sobě tak mi taterka řekla spíš nemazat a cvičit klidně můžu jen ne do solarka sauny a bazenu.že prej používaj nějaký barvy ktery obsahujou olej už v sobě tak je mazání více méně zbytečný.No řídim se jejim doporučenim.
Mě spíš šlo o to jestli se lišej ty barvy,než to jak to ošetřovat
To je jasný, že záleží na použité barvě...
Dnes je kvalita barev na uplně jiné úrovni než tomu bylo dříve. Bohužel nejsem tetér.
Určitě se ale drž pokynů od tetéra. Jen to cvičení nevim, nevim.
Držim palec a přeju rychlé vyhojení
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2010 12:37:28 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2010 12:52:30 Offline |
Zdenák psal:Co ten pupek....
chceš vypadat jako já vid???
pokud nemáš Doubravku je to k hovnu....
no tebe dohnat to mi tak ještě 80 kilo chybí
sem neměl náladu dělat modelový foto..mě tam trápila 2,5 hodiny.
K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … hotovo.jpg
no já to mažu jen večer tim tělovým mlíkem jak mi bylo řečeno víc to neřešim..zatim to nic nedělá.
neměl by ses začít hejbat si spolkl míč ne?
dělám si prdel takhle jsem vypadal na základce
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2010 13:26:32 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … hotovo.jpg
no já to mažu jen večer tim tělovým mlíkem jak mi bylo řečeno víc to neřešim..zatim to nic nedělá.neměl by ses začít hejbat si spolkl míč ne?
dělám si prdel takhle jsem vypadal na základce
míč jo,ale na ragby
Bedřich psal:Neche někdo ten můj? ... nějak se ho nemůžu zbavit.... pořád se vrací
..tady by se našlo dárců sám bych přihodil
Kasymovi klidně dvacet kilo,z něj by byl konečně kus chlapa
a já zas štíhlej pružnej chrt a né vorvaň jako teď
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2010 13:59:24 Offline |
karlos100 psal:Bedřich psal:Neche někdo ten můj? ... nějak se ho nemůžu zbavit.... pořád se vrací
..tady by se našlo dárců sám bych přihodil
Kasymovi klidně dvacet kilo,z něj by byl konečně kus chlapa
a já zas štíhlej pružnej chrt a né vorvaň jako teď
Dík za nabídku,ale klidně si ty kila nech
Ondrasi aspon nejses zadny vorezavatko, prece bys nechtel bejt celej zivot nejakej chcipak 30 kilovej
Borák psal:nic sem nemazal
sral sem i na to mejdlo co mi doporučoval a používal vobyčejný
akorát fitku sem se 3neděle vyhejbal a fše naprosto f pohodě
byls tam vubec nekdy???
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
nicola.foxx (Člen) 24.03.2010 16:40:03 Offline |
Loser psal:Borák psal:nic sem nemazal
sral sem i na to mejdlo co mi doporučoval a používal vobyčejný
akorát fitku sem se 3neděle vyhejbal a fše naprosto f pohoděbyls tam vubec nekdy???
V posilce nebyl, ale skočil si v sukni na kruhy do tělocvičny.
Akorát tam f tý době bylo soustředěni volejbalistek
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 24.03.2010 16:48:16 Offline |
Borák psal:tady fakt vo kurwu nezavadíš
abych si nezacvičil s váma wopičáci
Je mi to jasný. Jen co vodložís hrablo a lopatu, tak jsem na řadě.
ta vazelína se používá proto, že je bez nějakých parfémů, barviv atd. tím pádem nedráždí což nějaké tělové mléko klidně může. Tím, že to mázneš, tak bude ta kůže s kérkou pružná, nebudou se tvořit nějak velké strupy a zároveň to trošku i izoluje od ostatního světa. Solárko ani klasické slunce zpočátku není doporučeno, skrz vylučování pigmentu. Co se týče fitka, je to hlavně o tom, že se tam potíš, líháš na upocené lavky a přece jen máš rozdrbaný dost velkej kus kůže, takže zánět by klidně mohl bejt.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
nicola.foxx (Člen) 24.03.2010 19:21:48 Offline |
osiris psal:...bych vám řek na co se používá vazelína, ale vy haranti eště věříte na čápa :)))
Já už na čápa nevjeřím Ale veřím na souseda s pošťákem. A nebudu sám, Jaryn na to taky určo věří
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2010 19:57:13 Offline |
mates psal:... doporučuju BEPANTEN PLUS (oranžový) ... používaj to třeba i kojící matky na bradavky :o)
Otestováno už hodněkrát
vazelína je ze startu namícu páč to nedejchá a nehojí se to pod tím strupem dobře ...
tohle bych viděl jako pádnej důvod proč jí nepoužít.No já to skoro nemažu a prdim na to..nepříjemný to neni tak co.
Mě hlavně překvapilo to,že to někdo doporučí a někdo ne...tak mě zajímalo jestli je to použitejma barvama,ale jak tak koukám tak je to asi všechno stejný.
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2010 20:37:38 Offline |
včera jsem cvičit byl,ale jen se protáhnout..jsem skoro měsíc nebyl tak se nechci hned zhuntovat
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2010 21:00:52 Offline |
no s titanovym dědkem se holt rovnat nemůžeme
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2010 21:23:51 Offline |
VikecB12 psal:Mazal sem vazelinou a za táden byla noha zahojená. Pak sem to vobčas přemáznul kalcijofkou...
Ještě přemejšlím vo ruce-předloktí,ale nemám piča čas vymyslet nějakej kloudnej motiv
já šel s návrhem a nakonec z hoto bylo něco uplně jinýho
K.a.s.y.m. psal:včera jsem cvičit byl,ale jen se protáhnout..jsem skoro měsíc nebyl tak se nechci hned zhuntovat
...já si uš deset let řikam, že se tam pudu podivat...eště sem se tam nedostal ...teda vlastně jednou sem se tam nějak nachomejtnul...zaplul sem k baru a dost mě překvapilo, že tam nevařej kafe a nemaj tam popelníky ...tag sem zas vypad...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:včera jsem cvičit byl,ale jen se protáhnout..jsem skoro měsíc nebyl tak se nechci hned zhuntovat
...já si uš deset let řikam, že se tam pudu podivat...eště sem se tam nedostal ...teda vlastně jednou sem se tam nějak nachomejtnul...zaplul sem k baru a dost mě překvapilo, že tam nevařej kafe a nemaj tam popelníky ...tag sem zas vypad...
asi si zapad do špatnýho podniku
to jebu
K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … hotovo.jpg
no já to mažu jen večer tim tělovým mlíkem jak mi bylo řečeno víc to neřešim..zatim to nic nedělá.
sis měl na ten pupek vytetovat břišní svaly
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.03.2010 07:10:54 Offline |
ross psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … hotovo.jpg
no já to mažu jen večer tim tělovým mlíkem jak mi bylo řečeno víc to neřešim..zatim to nic nedělá.sis měl na ten pupek vytetovat břišní svaly
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:včera jsem cvičit byl,ale jen se protáhnout..jsem skoro měsíc nebyl tak se nechci hned zhuntovat
To když přídeš k nám , tak ti i to kavčo upeču :)
A nebo nějakej děsně zdravej ionťák se spoustou Éčka :)
PFremer psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:včera jsem cvičit byl,ale jen se protáhnout..jsem skoro měsíc nebyl tak se nechci hned zhuntovat
To když přídeš k nám , tak ti i to kavčo upeču :)
A nebo nějakej děsně zdravej ionťák se spoustou Éčka :)
...ta fotka co máš f profilu je ze dvora vot Matesa Švédy v Luštěnicích???
Filous psal:PFremer psal:Filous psal:
...já si uš deset let řikam, že se tam pudu podivat...eště sem se tam nedostal ...teda vlastně jednou sem se tam nějak nachomejtnul...zaplul sem k baru a dost mě překvapilo, že tam nevařej kafe a nemaj tam popelníky ...tag sem zas vypad...To když přídeš k nám , tak ti i to kavčo upeču :)
A nebo nějakej děsně zdravej ionťák se spoustou Éčka :)...ta fotka co máš f profilu je ze dvora vot Matesa Švédy v Luštěnicích???
jj, přivezli mi s kokinem bandasku takový hodný kluci to jsou.
Ivoušek psal:Asi už to máš zahojený,ale pokud jkeště máš problem,tak zkus bepanthen.Já jsem si tím kerku mazala a měla jsem jí v poho,ale klasicka lekarenská vazelína je taky dobrá
ty wogo jsem si myslel, že jsi podle nicku kluk, kterej má problém se sebeurčením, ale asik ne, co? Stačil by vyplněný profil a fotka v plavkách tak, aby byla vidět kérka
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:ty wogo jsem si myslel, že jsi podle nicku kluk, kterej má problém se sebeurčením, ale asik ne, co? Stačil by vyplněný profil a fotka v plavkách tak, aby byla vidět kérka
Ty voe, a co když ani s těma plavkama nebude vidět?
Takže bez plavek.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
PFremer psal:Filous psal:PFremer psal:To když přídeš k nám , tak ti i to kavčo upeču :)
A nebo nějakej děsně zdravej ionťák se spoustou Éčka :)...ta fotka co máš f profilu je ze dvora vot Matesa Švédy v Luštěnicích???
jj, přivezli mi s kokinem bandasku takový hodný kluci to jsou.
taky mi to vokno přišlo povědomý ....
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
Ondráš psal:barynek psal:ty wogo jsem si myslel, že jsi podle nicku kluk, kterej má problém se sebeurčením, ale asik ne, co? Stačil by vyplněný profil a fotka v plavkách tak, aby byla vidět kérka
Takže bez plavek.
to je druhá varianta
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:barynek psal:ty wogo jsem si myslel, že jsi podle nicku kluk, kterej má problém se sebeurčením, ale asik ne, co? Stačil by vyplněný profil a fotka v plavkách tak, aby byla vidět kérka
Takže bez plavek.
Ale... taky chceme vidět motorku, takže foto u motorky a bez plavek
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2010 07:33:24 Offline |
Ivoušek psal:Asi už to máš zahojený,ale pokud jkeště máš problem,tak zkus bepanthen.Já jsem si tím kerku mazala a měla jsem jí v poho,ale klasicka lekarenská vazelína je taky dobrá
zahojený to je v pohodě i bez mazání
MAZI psal:PFremer psal:Filous psal:
...ta fotka co máš f profilu je ze dvora vot Matesa Švédy v Luštěnicích???jj, přivezli mi s kokinem bandasku takový hodný kluci to jsou.
taky mi to vokno přišlo povědomý ....
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2010 07:35:02 Offline |
PFremer psal:Ondráš psal:barynek psal:ty wogo jsem si myslel, že jsi podle nicku kluk, kterej má problém se sebeurčením, ale asik ne, co? Stačil by vyplněný profil a fotka v plavkách tak, aby byla vidět kérka
Takže bez plavek.Ale... taky chceme vidět motorku, takže foto u motorky a bez plavek
tady je to samej ouchylák..to je hrozný
K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:Ondráš psal:
Takže bez plavek.Ale... taky chceme vidět motorku, takže foto u motorky a bez plavek
tady je to samej ouchylák..to je hrozný
Jakej úchyl, když bych to chtěl po tobě, tak třeba i jo...
Mě ovšem zajímá ta motorka, tak ať se s tim nefotí 2x
barynek psal:Ivoušek psal:Asi už to máš zahojený,ale pokud jkeště máš problem,tak zkus bepanthen.Já jsem si tím kerku mazala a měla jsem jí v poho,ale klasicka lekarenská vazelína je taky dobrá
ty wogo jsem si myslel, že jsi podle nicku kluk, kterej má problém se sebeurčením, ale asik ne, co? Stačil by vyplněný profil a fotka v plavkách tak, aby byla vidět kérka
V plavkách se radši ukazovat nebudu mohla by prasknout obrazovka.Nevím jestli mě neukamenujete,protože mám yamahu virago 535 a tady se to rozhodně choprákama nehemží,ale protože je Inkviz můj kamarád,tak sem občas zajdu a počtu si.
Ivoušek psal:barynek psal:Ivoušek psal:Asi už to máš zahojený,ale pokud jkeště máš problem,tak zkus bepanthen.Já jsem si tím kerku mazala a měla jsem jí v poho,ale klasicka lekarenská vazelína je taky dobrá
V plavkách se radši ukazovat nebudu mohla by prasknout obrazovka.Nevím jestli mě neukamenujete,protože mám yamahu virago 535 a tady se to rozhodně choprákama nehemží,ale protože je Inkviz můj kamarád,tak sem občas zajdu a počtu si.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2010 12:06:55 Offline |
Hmm...Virážka...neuraž se,ale tahle motorka snad není ani pro holku zase oproti jinym nedomrlim šoprum má aspoň kardan
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2010 19:33:29 Offline |
Ivoušek psal:Vzhledem k me velikosti byla ma volba chopera jasná.Měla jsem problém udělat autoškolu na te jejich vyharašeném enduru.Nevidím nic špatneho na viragu, jede jako fík a krásně si při tom řveme-obě
ale jo jede to hezky taky jsem na tom jel..ale nesmí se s tim překročit výrazně 120 pak se to blbě ovládá
Meloun Kásym - vogové s mejma sto kilama se to pomalu nechtělo ani rozjet a to byla zvyklá, bo majitel je ještě větší pořez než já na druhou stranu je strašně spokojenej bo zatim jezdí na vyjížďky jenom sám a proti předchozímu žonkšenku mu to prej rve vopratě z rukou
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. psal:Ivoušek psal:Vzhledem k me velikosti byla ma volba chopera jasná.Měla jsem problém udělat autoškolu na te jejich vyharašeném enduru.Nevidím nic špatneho na viragu, jede jako fík a krásně si při tom řveme-obě
ale jo jede to hezky taky jsem na tom jel..ale nesmí se s tim překročit výrazně 120 pak se to blbě ovládá
Já se ráda kochám
Ivoušek psal:barynek psal:Ivoušek psal:Asi už to máš zahojený,ale pokud jkeště máš problem,tak zkus bepanthen.Já jsem si tím kerku mazala a měla jsem jí v poho,ale klasicka lekarenská vazelína je taky dobrá
...tag uš vim, proč si Inkviz každou chvíli mele pot fous "...takovýho malýho šikovnýho šopříka bych chtěl, něco jako to Virádžo......."
...dyš uš sme u těch čoprů...mam bratránka...von má velkou firmu, je prachatej, ale....no debil...no a jednou sme se potkali f Bolce na ulici a von se ptá, esi furt eště jezdim, no tag řikam že jo a von že taky začne...řikam si satan s náma a zlý pryč, no nic, tag aby řeč nestála, ptam se na čom jakože bude jezdit ...a von, že prej si koupí Hááárleje, toho DRAGSTÁRA, ten že se mu líbí uplně nejvíc ...čuměl sem na něj jag tele no a pag rači řikam, čau Otíku, měj se...a vot tý doby sem ho neviděl a esi si toho Haryka, co vo ňom v Milvouký ani neslyšeli koupil nevim...vůl jag anděl
Filous psal:Ivoušek psal:barynek psal:
ty wogo jsem si myslel, že jsi podle nicku kluk, kterej má problém se sebeurčením, ale asik ne, co? Stačil by vyplněný profil a fotka v plavkách tak, aby byla vidět kérkaV plavkách se radši ukazovat nebudu mohla by prasknout obrazovka.Nevím jestli mě neukamenujete,protože mám yamahu virago 535 a tady se to rozhodně choprákama nehemží,ale protože je Inkviz můj kamarád,tak sem občas zajdu a počtu si.
...tag uš vim, proč si Inkviz každou chvíli mele pot fous "...takovýho malýho šikovnýho šopříka bych chtěl, něco jako to Virádžo......."
...dyš uš sme u těch čoprů...mam bratránka...von má velkou firmu, je prachatej, ale....no debil...no a jednou sme se potkali f Bolce na ulici a von se ptá, esi furt eště jezdim, no tag řikam že jo a von že taky začne...řikam si satan s náma a zlý pryč, no nic, tag aby řeč nestála, ptam se na čom jakože bude jezdit ...a von, že prej si koupí Hááárleje, toho DRAGSTÁRA, ten že se mu líbí uplně nejvíc ...čuměl sem na něj jag tele no a pag rači řikam, čau Otíku, měj se...a vot tý doby sem ho neviděl a esi si toho Haryka, co vo ňom v Milvouký ani neslyšeli koupil nevim...vůl jag anděl
čoveče Fildo,já znám jednoho,co vážně řešil,jestli na Intrůdrovi ujede Ninže Přitom magor seděl naposled na Pařezu
Jinak bratránek je znalec to sou ty co nevěděj roupama co dělat
Ondrášu máš pěkný pejsky jednoho takovýho jsem vyhostoval,prdlej,ale milej
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2010 08:54:59 Offline |
možná se pletu,ale ty Bígloušové jsou Bobuláka mimochodem jim asi nedává nažrat..v USB vymetali popelnice
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2010 09:00:08 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:možná se pletu,ale ty Bígloušové jsou Bobuláka mimochodem jim asi nedává nažrat..v USB vymetali popelnice
...byli jeho
neřikej ,že už je sněd
jo to říkal,že je musí dát pryč kvůli mladýmu
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2010 09:26:04 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.06.2010 22:02:43 Offline |
K.a.s.y.m. psal:nevim jestli tu s tim má někdo zkušenost nebo ne,ale zeptám se..proč někdo doporučuje novou kérku skoro nemazat a pokud mazat tak jen třeba tělovym mlíkem a někdo doporučuje kosmetickou vazelínu nebo spešl krémy..je fakt takovej rozdíl v těch barvách který se na to používaj?
a už vim jak to je
K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:nevim jestli tu s tim má někdo zkušenost nebo ne,ale zeptám se..proč někdo doporučuje novou kérku skoro nemazat a pokud mazat tak jen třeba tělovym mlíkem a někdo doporučuje kosmetickou vazelínu nebo spešl krémy..je fakt takovej rozdíl v těch barvách který se na to používaj?
ptám se jen protože jsem byl minulou středu a přišel tam maník s nedávno dělanou kérou a mazal to vazelínou a že prej ho to svědí má to celý červený atd..tak mu tatér vynadal,že je to debil a že mu to výslovně zakázal a stejně to udělal.Ale zase kámošce co byla včera u jinýho tak jí to zase vysloveně doporučil s tim ,že nesmí cvičit,do sauny ,do bazenu atd..a ted babo raďa už vim jak to je
...tag jag to teda je???
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2010 08:04:31 Offline |
no prej tak nějak záleží na typu barev každej tatér je prej zvyklej na něco jiného..a další faktor kterej to ovlivnuje je to jak to kdo dává hluboko do kůže a nebo až pod kůži...čim hlouběji se to dává tim déle se to hojí(taky prej až dva měsíce) a ta kůže i víc trpý proto pak doporučují i tu vazelínu aby se to udržovalo vlhčí.Mě to tatérka prej dávala tak nějak do prostřed kůže kde už barva drží,ale už je to tak hluboko,že kůže neodrůstá a tim se tetování nevyloupe jakože tetování časem nezmizí.A ty barvy jsou prej taky různý..to co používa ona tak prej už v sobě obsahuje nějaké množství oleje a podobných blbostí takže to tu kůži udržuje jakoby mastnější samo...proto mi říkala jen tělový mlíko po sprše aby po tom mejdle nebyla kůže až tolik suchá.
Stránky: 1