Nejsi přihlášen
killerovka (Člen) 24.03.2010 21:06:12 Offline |
NAKED KILLERS IV.
zdar, tak uz je v kalendari akcii tohtorocny brutus hlaste sa piciaci !!
Bandit piiiico!!
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
Re: NAKED KILLERS IV.
Buran psal:Je to tam teším...inak tento rok majú po piči všetci čo ma majú na svedomí za ten minulý ročník už sa na vás chystám smažny ...
kua, ale ten navrat mezi zive byl super
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:kua, ale ten navrat mezi zive byl super
Jo to bol teda na druhý deň jazda v sprievode poopičných stavov so striedavým zahmlievaním zraku nie koniec toho roku žiadna kaša malta...
...blood donor for funeral service industry...
PALOUS psal:Buran psal:PALOUS psal:Boha zasa zdochneš
Snáť už nie do puče min. rok som moju mierku ďaleko preskočil a to posedeníčko pri vás ma už na čisto zabilo do zeme a to doslova ...
Nebojbude prdel
toho se bojim nejvíc
to jebu
zdenek 1 psal:Jsem zvědav,jestli tam budou taky tak chutné a velké snídaně jako na Goralu.... uvažuju o těch raňajkach.....
no praveze to bude rozdiel a ak nas bude dost, tak svedske stoly a nazerem sa do pohody a daju nam zlavu aj na jedlo, ale muselo by nas nas byt viac
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
666killer psal:zdenek 1 psal:Jsem zvědav,jestli tam budou taky tak chutné a velké snídaně jako na Goralu.... uvažuju o těch raňajkach.....
no praveze to bude rozdiel a ak nas bude dost, tak svedske stoly a nazerem sa do pohody a daju nam zlavu aj na jedlo, ale muselo by nas nas byt viac
...neptej se, každýmu strhni prachy za snídani a basta, všichni budou ráno čumět jak když nadloube voloj a budou chtít žrát ...a to samý bych vyved i s večeřej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
ja si to v sobotu po piatkovej opici bez ranajok moc neviem predstavit. v pohode sa najest a nie pucit pasteku alebo co. no my na ranajky urcite pojdeme, ale je to kazdeho vec a par sa nas urcite najde
Hmm to vypadá na pořádně vypečenou akci že bych vás konečně taky poznal
< killerovka mám dotaz do gdy nejpozději se musím přihlásit "ubytování i jídlo" ???
Termín je na mně moc daleko,navíc plánuju dovolenou chorvatsko,itálie,alpy... tak se nechcu hlásit hned když nevím jak to bude dííík
Pitrs-B12 psal:Hmm to vypadá na pořádně vypečenou akci že bych vás konečně taky poznal
< killerovka mám dotaz do gdy nejpozději se musím přihlásit "ubytování i jídlo" ???
Termín je na mně moc daleko,navíc plánuju dovolenou chorvatsko,itálie,alpy... tak se nechcu hlásit hned když nevím jak to bude dííík
Snat podle míst
Jebat motorky :-)
A šel by kdyžtak stan kdyby nebyl flek??? mně je to šumák lehnu třeba vedle motky bude teplo
Pitrs-B12 psal:A šel by kdyžtak stan kdyby nebyl flek??? mně je to šumák lehnu třeba vedle motky bude teplo
tuto moznost by som riesil ako krizovu a ak sa raz zaregistrujes, tak to ber vazne a nie ze mozno dojdem chapes?
stany inak niesu od majitela povolene!
666killer psal:Pitrs-B12 psal:A šel by kdyžtak stan kdyby nebyl flek??? mně je to šumák lehnu třeba vedle motky bude teplo
tuto moznost by som riesil ako krizovu a ak sa raz zaregistrujes, tak to ber vazne a nie ze mozno dojdem chapes?
chápu právě proto sem se ptal do gdy se musim nahlásit bo zatím nevím jak to bude.
Banditatom (Člen) 27.03.2010 13:44:47 Offline |
prej sobota projížďka jo já se vždycky probral až na parkovišti nic nestálo už se na vás těším vopičáci
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Pitrs-B12 psal:666killer psal:Pitrs-B12 psal:A šel by kdyžtak stan kdyby nebyl flek??? mně je to šumák lehnu třeba vedle motky bude teplo
stany inak niesu od majitela povolene!chápu právě proto sem se ptal do gdy se musim nahlásit bo zatím nevím jak to bude.
aspon tyzden do predu ak bude este flek
Banditatom psal:prej sobota projížďka jo já se vždycky probral až na parkovišti nic nestálo už se na vás těším vopičáci
no to taky nesmis hned po ranu piglovat mamutka ...
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
killerovka (Člen) 24.04.2010 08:47:41 Offline |
tak zalohu 500€ za vsetkych sme zaplatili, takze dufame, ze kazdy kto sa hlasi do kalendara akcii, to berie na 100% a dojde. jasne, ze ked by si niekto napr. zlomil nohu, tak to pochopime. inak kapely v style audioslave, U2 + ine covery.
a mala zmena, vstupne sme museli zdvihnut na 6€, kvoli altanku, podiu a pipe, ktoru nam prenajali.
crazy_biker (Nový člen) 25.04.2010 18:59:34 Offline |
crazy_biker (Nový člen) 25.04.2010 19:10:07 Offline |
Som na fóre nový, ale rád sa tam s vami zoznámim Pičiaci!
Also The God Drives On Suzuki Bandit...
666killer psal:inak odkial si to vyhrabal?
prečonáhodou hodím to teda do placu bo by se to tady jako odkaz pár lidem hodilo http://rockmag.cz/kapely/?str=1
crazy_biker (Nový člen) 26.04.2010 11:32:45 Offline |
Ondráš, jasne že pijem rum. S Nepoznám nikoho kto to nepije.
crazy_biker (Nový člen) 26.04.2010 11:53:13 Offline |
Michal Dk psal:Ondráš psal:crazy_biker psal:Som na fóre nový, ale rád sa tam s vami zoznámim Pičiaci!
Piješ rum?
Má rád přední kolo s Abskou
Možno práve naopak!
killerovka (Člen) 26.04.2010 20:06:07 Offline |
crazy_biker psal:Som na fóre nový, ale rád sa tam s vami zoznámim Pičiaci!
ak chces aj prespat, tak sa musis nahlasit. je vsak momentalne plno, ale mozno sa do leta este nieco uvolni, tak sleduj http://suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=88
crazy_biker (Nový člen) 27.04.2010 20:33:50 Offline |
killerovka jasne že to budem sledovať, poprípede môžem tam nieklde postaviť stan????? Jedlo nepotrebujem, chľast si zaobstarám!!!
killerovka (Člen) 27.04.2010 20:51:06 Offline |
crazy_biker psal:killerovka jasne že to budem sledovať, poprípede môžem tam nieklde postaviť stan????? Jedlo nepotrebujem, chľast si zaobstarám!!!
citaj cele vlakno, uz sa to tu riesilo:
26.03.2010 21:33:06
Pitrs-B12 psal:
A šel by kdyžtak stan kdyby nebyl flek??? mně je to šumák lehnu třeba vedle motky bude teplo
666killer psal:
Marián psal:kazdy maly dite vi, ze kdyz se jede na killerofce, tak vzdycky prsi...
a vzdycky dojede vetsina
proste je to tak objednany
jo to je přesný....
Marián psal:kazdy maly dite vi, ze kdyz se jede na killerofce, tak vzdycky prsi...
a vzdycky dojede vetsina
proste je to tak objednany
ale lóni to nebylo nic moc, v tom dešti se dalo chvílema i ject :)))
ale di, Ty brepto ...
Koukám tři volný flekyže by jako do ty dotyčný aspoň něco kvákly?Je mě po tom kulový ale asi by bylo dobrý to sem aspoň napsat bo Killerofci s tím maj kupa práce a stojí je to taky nějakej peníz a třeba by se našel někdo kdo by je nahradil(ty dva fleky asijský mě sou jasný,ale kua kdo další odpad)
PALOUS psal:Koukám tři volný flekyže by jako do ty dotyčný aspoň něco kvákly?Je mě po tom kulový ale asi by bylo dobrý to sem aspoň napsat bo Killerofci s tím maj kupa práce a stojí je to taky nějakej peníz a třeba by se našel někdo kdo by je nahradil(ty dva fleky asijský mě sou jasný,ale kua kdo další odpad)
palous dik za snahu, ale viem, ze to neberu vsetci tak, ze ked sa raz prihlasim, tak urcite dojdem. no co uz, dufame, ze dojde aspon tych 57 ludi a nebude problem so zalohou. inak sme ratali, ze bude chciet dojst aj viac ako 60, ale ak to bude takto a vsetci dorazia, tak to bude ok. je s tym vsak fakt moc prace a vkuse v napäti sledovat, ci sa niekto odhlasil alebo ake su pocty..na rok uz asi dame pauzu..
este je stale mesiec casu, tak verime, ze sa to naplni a preplni
inak dvaja z tych co sa odhlasili, nam dovod aj "sorac" pisali..
Póla psal:Loni nepadla na Killerech ani kapka....
Až cestou domů to v Beskydech spadlo...to už bylo blízko k domuvu a člověku to bylo šumák.....
coze, ja tam nikdy neprijedu s cistou motorkou a suchou nohou...
ale to je asi tim, ze sme razili ve ctvrtek a to chcalo urcite
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:Póla psal:Loni nepadla na Killerech ani kapka....
Až cestou domů to v Beskydech spadlo...to už bylo blízko k domuvu a člověku to bylo šumák.....coze, ja tam nikdy neprijedu s cistou motorkou a suchou nohou...
ale to je asi tim, ze sme razili ve ctvrtek a to chcalo urcite
taky jsem tam nikdy nepřijel úplně suchej
ale na to sere pes
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
killerovka (Člen) 02.06.2010 20:15:38 Offline |
nety???
ross psal:možná bych popřemejšlel nad platbou předem
a pokud mi do toho něco přijde, což se může stát každýmu
tak prostě smůla a vy můžete bejt aspoň v klidu
Jj taky sem pro tenhle systém. Vono to taky na nějakejch akcích takhle funguje a no probléma
A při dnešních inet benkingech to je votázka max. 2min.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
ross psal:možná bych popřemejšlel nad platbou předem
tak prostě smůla a vy můžete bejt aspoň v klidu
Klidně, ale ať zapomenou na platbu do zahraničí. Posledně, když jsem tam něco posílal, tak jsem platil poplatek 230 kč.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:ross psal:možná bych popřemejšlel nad platbou předem
tak prostě smůla a vy můžete bejt aspoň v kliduKlidně, ale ať zapomenou na platbu do zahraničí. Posledně, když jsem tam něco posílal, tak jsem platil poplatek 230 kč.
Už vidim Killera jak si kvuli tomu zřizuje účet v CZ
Ondráš psal:spidys psal:Už vidim Killera jak si kvuli tomu zřizuje účet v CZ
Ok. Předám to tobě a poplatky zaplatíš ty. Super!
Jj v poho... dyk sem si těď nahrabal na těch zenejch kamerkách
killerovka (Člen) 03.06.2010 00:15:37 Offline |
uz pri prvom rocniku sme to chceli riesit platbou vopred, ale ked sme zistili, co stoji prevod do zahranicia, tak sme zvolili moznost, ze to cvakame z vlastnych a pevne verime, ze sa nam to cele vrati spät..
killerovka psal:uz pri prvom rocniku sme to chceli riesit platbou vopred, ale ked sme zistili, co stoji prevod do zahranicia, tak sme zvolili moznost, ze to cvakame z vlastnych a pevne verime, ze sa nam to cele vrati spät..
založte si oučet u mBank v čechách, poplatky nula, výběr z bankomatu v zahraničí teda u vás nula ( asi pět výběrů za měsíc, esli se nepletu )
ale di, Ty brepto ...
killerovka psal:uz pri prvom rocniku sme to chceli riesit platbou vopred, ale ked sme zistili, co stoji prevod do zahranicia, tak sme zvolili moznost, ze to cvakame z vlastnych a pevne verime, ze sa nam to cele vrati spät..
A co PayPal?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:killerovka psal:uz pri prvom rocniku sme to chceli riesit platbou vopred, ale ked sme zistili, co stoji prevod do zahranicia, tak sme zvolili moznost, ze to cvakame z vlastnych a pevne verime, ze sa nam to cele vrati spät..
A co PayPal?
Nemluvit řečí mého kmene
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Ondráš psal:killerovka psal:uz pri prvom rocniku sme to chceli riesit platbou vopred, ale ked sme zistili, co stoji prevod do zahranicia, tak sme zvolili moznost, ze to cvakame z vlastnych a pevne verime, ze sa nam to cele vrati spät..
A co PayPal?
Nemluvit řečí mého kmene
Proste chtej zaplatit vypalny fršténzí ?
budme radi,ze to pro nas delaj,tak koukejte vsichni kdo ste se prihlasili prijet a kdyz uz nebudete moct, tak aspon poslete prachy na ubytovani po nekom jinym, pac ja bych se na to moh vysrat, platit to sam predem a pak se modlit, ze se na to pulka vysere!
v tom maj u me kilerofci velkej obdiv.
...sam mezi jebkarema...