Nejsi přihlášen
Re: NAKED KILLERS IV.
Marián psal:myslim, ze to k tomu tady taky speje...
a nevidím v tom žádnej problém
jestli je problém s přesunem peněz, tak to klidně do tý vobálky strčím
jak jsem psal vejš, stát se to může každýmu, že mu do toho vleze něco důležitýho
ale nesmí to pocítit pořadatel akce
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Hele dobráci tady se dohadujete jak to zaplatit ? jak už tady bylo řečeno u M bank to je jednoduchy !!! nebo se někdo u nás obětuje a vybere zálohy !!! ty pak v SK předá ! ja jsem v tento termin jinde jinak bych to klidně vybral !! navrhuji PALOUSE !!!Ten jezdí pravidelně a je myslim spolehlivej!!! No i když nad tím přemyšlím ............?
malda psal:Hele dobráci tady se dohadujete jak to zaplatit ? jak už tady bylo řečeno u M bank to je jednoduchy !!! nebo se někdo u nás obětuje a vybere zálohy !!! ty pak v SK předá ! ja jsem v tento termin jinde jinak bych to klidně vybral !! navrhuji PALOUSE !!!Ten jezdí pravidelně a je myslim spolehlivej!!! No i když nad tím přemyšlím ............?
jebat já zálohu s Mariánem posílat nemusím bo sme s Killerem jak bratři co se potřebujou vidět za každou cenuprostě halušky musím dát a tady to nikdo neumí
Jebat motorky :-)
Jenže takovych je sice většina a skalnich přiznivcu Kilerovcu je taky dost ale najdou se taci když se príhlásí a nemaj v tom drobny tak se klide na to vyserou ! Protože co by se................! Proto jsem jmenoval hlavniho skalniho !!!
malda psal:Jenže takovych je sice většina a skalnich přiznivcu Kilerovcu je taky dost ale najdou se taci když se príhlásí a nemaj v tom drobny tak se klide na to vyserou ! Protože co by se................! Proto jsem jmenoval hlavniho skalniho !!!
neboj nic to tam doladíme s killerem bo to je fakt prasárna se přihlásit a pak na to hodit bobekpřál bych si vidět ty co se na to vyserou jak by se škubaly kdyby se do tý situace dostalyjsem pro zálohu to je jasný
Hele, já to pro Killera klidně udělám, pokud nebude mít nikdo nic proti, dám sem číslo účtu, mám možnost přijímat jak eura, tak koruny, samo že aspoň přibližnej kurz...
Aspoň se budu mít chvíli dobře
Teď čekám výhrůžku návštěvy Ukrajinců...
Chjo, tak tahle akce mě mrzí loni to bylo super a tak si to tam užijte vopičáci,letos holt vynechám
Ross a Fido: jsem zvědavá jestli letos dojedete společně
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
killerovka psal:nety???
Ahoj, prosím tě pošli mě kam poslat a kolik. Končím v práci a bohužel už není na to dovolená, když se pulka roka odečte. Čekam meilíka. Díky a omluva zas komplikace
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Ondráš psal:killerovka psal:uz pri prvom rocniku sme to chceli riesit platbou vopred, ale ked sme zistili, co stoji prevod do zahranicia, tak sme zvolili moznost, ze to cvakame z vlastnych a pevne verime, ze sa nam to cele vrati spät..
A co PayPal?
paypal nieco stoji ked to riesi zmenu meny CZK na EUR. Vyskusal som si to s inkvizom a huskym...
PALOUS psal:malda psal:Hele dobráci tady se dohadujete jak to zaplatit ? jak už tady bylo řečeno u M bank to je jednoduchy !!! nebo se někdo u nás obětuje a vybere zálohy !!! ty pak v SK předá ! ja jsem v tento termin jinde jinak bych to klidně vybral !! navrhuji PALOUSE !!!Ten jezdí pravidelně a je myslim spolehlivej!!! No i když nad tím přemyšlím ............?
jebat já zálohu s Mariánem posílat nemusím bo sme s Killerem jak bratři co se potřebujou vidět za každou cenuprostě halušky musím dát a tady to nikdo neumí
sak jo, my se kazdorocne tesime,jak brutalne zmoknem a melem vo tom celej rok,bez toho jako kdyby moto sezona pro nas neexistovala...
a na nepromoky my serem,jedem na rytire
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:PALOUS psal:malda psal:Hele dobráci tady se dohadujete jak to zaplatit ? jak už tady bylo řečeno u M bank to je jednoduchy !!! nebo se někdo u nás obětuje a vybere zálohy !!! ty pak v SK předá ! ja jsem v tento termin jinde jinak bych to klidně vybral !! navrhuji PALOUSE !!!Ten jezdí pravidelně a je myslim spolehlivej!!! No i když nad tím přemyšlím ............?
sak jo, my se kazdorocne tesime,jak brutalne zmoknem a melem vo tom celej rok,bez toho jako kdyby moto sezona pro nas neexistovala...
a na nepromoky my serem,jedem na rytire
kua uš se těším na pravidelný chcaní na pravidelným místěa doufám,že jako každej rok vodjezd ve čtvrtek bo pán na Ebece tutově čeká každým dnem foun
killerovka (Člen) 05.06.2010 20:25:26 Offline |
ahojte,
tak Killer vas pozdravuje z nemocnice
sme sa bavili o predchadzajucej teme, ze sice je to od vas moc fajn, ze sa takto starate, ale tento rok to opät riskneme. ak uz pocty (56/60) nepojdu dolu, tak to bude ok.
zakladat kvoli tomu ucet v cz + kontrolovat, ake cisla sa tam objavuju, by pre nas boli starosti navyse, niekoho dalsieho tym zatazovat (??)
jedine, co chceme je, aby to prihlaseny ludia brali vazne a dosli...
tak bandit uz o mesiac
macka
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
killerovka (Člen) 05.06.2010 22:13:27 Offline |
Michal Dk psal:Počkej,počkej co tam Killer robí.Doufám že nic vážnýho.
no tak vazne to je dost, ma akutny zapal criev - ulceroznu kolitidu. je vsak uz pod kontrolou lekarov a ma aj nasadenu liecbu, ktora ale obvykle trva dlhu dlhsiu dobu + urcite obmädzenia v nasledujucom zivote...
nemal by tam byt vsak uz dlho..
do zrazu bude urcite v lepsej pohode ako dnes, vsetky slasti () vsak bude musiet obmädzit..
sme vsak optimisticky naladeni a pustame sa okamzite do boja!!
killerovka (Člen) 06.06.2010 19:07:25 Offline |
dovolim si tu prilepit dnesny mail z hotela Orava:
Dobrý deň,
Raňajky pri počte nad 10 osôb (nas by malo byt 38 ranajkujucich) podávame formou bufetu, nemusíte sa báť, že sa ľudia nenajedia, výber je veľký. Cena raňajok 4€ / osoba; platia sa pri vstupe do reštaurácie.
S pozdravom
takze ja si myslim, ze je to v poho..
inak Killer vsetkych pozdravuje, ale stale mu nieje najlepsie
Progear 650 (Člen) 13.06.2010 13:39:16 Offline |
přejeme brzké uzdravení... a zas dojdem teda no.... jakože na stopro... může i chcát...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
killerovka (Člen) 14.06.2010 13:33:08 Offline |
tak Killer sa drzi, uz je doma z nemocnice, je to choroba na dozivotie , striedanie stavov lepsich a horsich...urcite obmadzenia..kopec liekov..ale uz mu je ovela lepsie momentalne je uz v praci
inak tesime sa, ze sa stav (59/60)na zraz sa zvysil, a dufame, ze vsetci naozaj dojdete aj za tradicnych podmienok (pocasie na )
zajtra sa uz naplno venujem iba tejto udalosti...mäso, guláš, kapely, sledovanie vyvoja pocasia a pod., isto pojdeme este aspon raz na hotel, tak pripadne dotazy, nech sa mozme popytat.. (nemyslim dotazy typu: vedia co za iaci tam dojdu?? )
tak bandit za 18 dni
jennys psal:ross psal:jennys psal:Dobře, tak pro rosse, i maturantů?
no vidíš, že to de pičo
hlavně ať maj našlapaný srajtofle a platěj strejdům pivoČekal jsem nějakou alergickou reakci a vono nic...
Dobrý, rossi, máš plus bod
Rossovi je to jedno,bere to jak to de na řadu,je to člověk bez fkusu,stačí se podívat na čem jezdí
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
jennys psal:ross psal:jennys psal:Dobře, tak pro rosse, i maturantů?
no vidíš, že to de pičo
hlavně ať maj našlapaný srajtofle a platěj strejdům pivoČekal jsem nějakou alergickou reakci a vono nic...
Dobrý, rossi, máš plus bod
a cos čekal ty kundo za reakci
Killerko, no to si nas poriadne vystrasil. Co vyvadzas? Kazdopadne o dva tyzdne sme tam aj keby cigani padali. Neboj sa, mam pre teba tradicny liek pod lekarskym nazvom " MALINA " . Dame ta dokopy. Caf PIIICO !!!
" všetko je podvod, iba mlieko je voda "
VikecB12 psal:jennys psal:ross psal:
no vidíš, že to de pičo
Dobrý, rossi, máš plus bodRossovi je to jedno,bere to jak to de na řadu,je to člověk bez fkusu,stačí se podívat na čem jezdí
tak tenhle tvůj žblept sem úplně přehlíd ty kundo ušatá
já ti dám bez vkusu
666killer psal:tak dnes sme tam boli, vsetko je nachystane, moto budu strazene sbs a krkovicka uz je tiez vyriesena aha
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0039.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0040.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0500.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0503.jpg
tak uz vas cakame !!!!
keť budů po euru tak budů fajnéjj za tejden uš na terase na ebecea řvát do lesůůů
Tak už se nám to blíží a já mám jeden provozní dotaz. Jelikož jedeme z Brna tak v kolik tam už někdo bude (chceme jet v klídečku - žádná hoňka) a potřebuji aby na mě s Nusikou zbyla postel. Tož v kolik tam máme být abychom měli jistotu spaní v postýlce. Stan a spacáky neberu jak už tu bylo psané že nebrat.
GSX1250FA
LukinB6 psal:Tak už se nám to blíží a já mám jeden provozní dotaz. Jelikož jedeme z Brna tak v kolik tam už někdo bude (chceme jet v klídečku - žádná hoňka) a potřebuji aby na mě s Nusikou zbyla postel. Tož v kolik tam máme být abychom měli jistotu spaní v postýlce. Stan a spacáky neberu jak už tu bylo psané že nebrat.
Pokud máš rezervačku tak na tebe bude postel čekat...
killerovka (Člen) 28.06.2010 19:13:57 Offline |
LukinB6 psal:Tak už se nám to blíží a já mám jeden provozní dotaz. Jelikož jedeme z Brna tak v kolik tam už někdo bude (chceme jet v klídečku - žádná hoňka) a potřebuji aby na mě s Nusikou zbyla postel. Tož v kolik tam máme být abychom měli jistotu spaní v postýlce. Stan a spacáky neberu jak už tu bylo psané že nebrat.
takze ako uz bolo napisane, ak si v kalendari akcii, nemal by byt problem s postelou. a kedze teda vidim, ze tam si a aj Nusika, tak to bude v poho. navyse je tam moznost pristelky a pani prevadzkarka nam povedala, ze ich popripade bude viac..
my tam budeme v piatok uz od cca 11:00, tak kedykolvek potom pridete, uz tam "niekto" bude...
killerovka psal:LukinB6 psal:Tak už se nám to blíží a já mám jeden provozní dotaz. Jelikož jedeme z Brna tak v kolik tam už někdo bude (chceme jet v klídečku - žádná hoňka) a potřebuji aby na mě s Nusikou zbyla postel. Tož v kolik tam máme být abychom měli jistotu spaní v postýlce. Stan a spacáky neberu jak už tu bylo psané že nebrat.
takze ako uz bolo napisane, ak si v kalendari akcii, nemal by byt problem s postelou. a kedze teda vidim, ze tam si a aj Nusika, tak to bude v poho. navyse je tam moznost pristelky a pani prevadzkarka nam povedala, ze ich popripade bude viac..
my tam budeme v piatok uz od cca 11:00, tak kedykolvek potom pridete, uz tam "niekto" bude...
Tak to je v pohodě, my tak v 11.00 budeme vyjíždět a tak kolem 15:00 tam budeme. Pojedeme pijánko. Děkuji za info a v pátek čus.
GSX1250FA
Janna psal:Jede někdo v pátek odpoledne??Musím do práce
Jo my se Zdenou po šichtě od FM
Janna psal:Fik-B6S psal:Janna psal:Jede někdo v pátek odpoledne??Musím do práce
Supeeer,pak pisni.Pokud pojedete přes Zlín,tak bych se připojila už tam
Já ti dám,že nebudeš jíst kuláš
Tak jak jsem psal na ICQ...
No my pijedem nejspis s ondrasem. Kolem druhe az treti vyzvedneme Lojzu v okoli Boskovic a jedeme smer olomouc, hranice, roznov, prejezd na makove. Bysme se mozna mohli nekde u hranic potkat a vodjet to spolecne, co?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Janna psal:Fik-B6S psal:
Jo my se Zdenou po šichtě od FMSupeeer,pak pisni.Pokud pojedete přes Zlín,tak bych se připojila už tam
No my pijedem nejspis s ondrasem. Kolem druhe az treti vyzvedneme Lojzu v okoli Boskovic a jedeme smer olomouc, hranice, roznov, prejezd na makove. Bysme se mozna mohli nekde u hranic potkat a vodjet to spolecne, co?
Záleží v kolik by jste tam byli...
my typujem tak okolo půl 4....
LukinB6 psal:killerovka psal:LukinB6 psal:Tak už se nám to blíží a já mám jeden provozní dotaz. Jelikož jedeme z Brna tak v kolik tam už někdo bude (chceme jet v klídečku - žádná hoňka) a potřebuji aby na mě s Nusikou zbyla postel. Tož v kolik tam máme být abychom měli jistotu spaní v postýlce. Stan a spacáky neberu jak už tu bylo psané že nebrat.
my tam budeme v piatok uz od cca 11:00, tak kedykolvek potom pridete, uz tam "niekto" bude...Tak to je v pohodě, my tak v 11.00 budeme vyjíždět a tak kolem 15:00 tam budeme. Pojedeme pijánko. Děkuji za info a v pátek čus.
Hoja, to by jsme mohli dát scuka a kus cesty dát spolu....V pátek chceme jet taky na pohodu a tvůj čas tak odpovídá našemu....
Nevím kudy míříš....ještě přemýšlíme si to prodloužit a nejezdit přes Žilinu.
Tož jestli se ti nechce jet samotnému, tak písni.
Odpoledne letos nejedu. Odjezd v 18 hodin ze Zlína se neosvědčil ...po tmě nejezdím ráda... ještě že Abik byl bystrooký a všechny nás vedl...
Cipísek psal:Pojedu s pritulkou tak v 14:30-15 z Brna, k nekomu bych se rad pripojil...Loser? kudy povalis od Boskovic
vse se bude domlouvat az ve ctvrtek.Tak bych ti pak zavolal a domluvili bysme se. Jak jsem psal - asi to vezmeme z Velkych Opatovic pres Konici do Olmiku, odtam na Hranice a dal uz se uvidi.
Tak aby ses nemusel motat z Brna pres ty prdele, mohli bysme se sejit treba nekde v Olmiku.
Zavolam ve ctvrtek a domluvime se
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Pri nejhorim pojede Loser s Ondrasem na banditu a bude mu delat devku
Fido zrusil a tak jedu sam Vezme mne nekdo do zavesu ?
Planuju odjezd dopoledne cca 9:00 z domova (Jindřichův Hradec - Jižní Čechy)
Tak ze bych se nekde pripojil, udejte cas a misto kdo jede ze spoda moravy nebo proste nekde pri me ceste !
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
killerovka (Člen) 30.06.2010 07:50:10 Offline |
tak organizacne info
tu je cesta z Makova az na miesto stretnutia
http://maps.google.sk/maps?f=d&sour … 5&z=12
GPS súradnice Hotela Orava:
N 49,199280° E 19,353860
N +49° 11' 57.41", +19° 21' 13.90"
a na fotkach je hlavny kruh.objazd v Dolnom Kubíne, na ktorom musite vsetci odbocit na "Centrum" (vid foto) potom pojdete stale rovno, bude dalsi mensi kruhac, ale ten tiez stale rovno, az sa bude hlavna cesta stacat do lava, po zakrute je potrebne odbocit tiez do lava.. mali by tam byt aj tabule Hotel Orava...no a tam uz pojdete stale po hlavnej az na "Hotel Orava." POZOR posledne 3km enduro vlozka (max.30km/hod)!!
toto je smer od Ziliny
toto je smer od ruzomberka a namestova
v piatok ako uz sa spominalo po prichode, ubytovani a zaplateni vstupneho bude na kazdeho cakat gulas, v sobotu rano sa pojde na Harmanec a druha skupina smer Huty(alebo Vysoké Tatry) a potom na priehradu Liptovsku Maru oumyt sa (nezabudnuť plavky!!). po prichode spät na Hotel si okolo 16-17, pred zacatim koncertu, dame zraz na parkovisku pri motkach a venujeme nasmu kamaratovi Rossovi minutu rachotu. koncert bude az do 00 + grilovana krkovicka a klobaska +
v nedelu rano odchod..
my tam budeme v piatok uz od 11, ak zabludite a pod. tak volajte +421905826420 (Killer)
Póla psal:LukinB6 psal:killerovka psal:
my tam budeme v piatok uz od cca 11:00, tak kedykolvek potom pridete, uz tam "niekto" bude...Tak to je v pohodě, my tak v 11.00 budeme vyjíždět a tak kolem 15:00 tam budeme. Pojedeme pijánko. Děkuji za info a v pátek čus.
Hoja, to by jsme mohli dát scuka a kus cesty dát spolu....V pátek chceme jet taky na pohodu a tvůj čas tak odpovídá našemu....
Nevím kudy míříš....ještě přemýšlíme si to prodloužit a nejezdit přes Žilinu.
Tož jestli se ti nechce jet samotnému, tak písni.
Odpoledne letos nejedu. Odjezd v 18 hodin ze Zlína se neosvědčil ...po tmě nejezdím ráda... ještě že Abik byl bystrooký a všechny nás vedl...
Plán je takový vyrazit z Brna nejpozději v 11:00 a jedeme s Nusikou směr Starý Hrozenkov - Trenčín - Žilina - .... . Tuhle cestu jezdím 2x do roka tak to tu znám dobře.
GSX1250FA
Ondráš psal:spidys psal:Co to je na těch silnicích
To tam projel kropící vůz néééBys chtěl Killery bez deště?
Náhodou loni to bylo bez deště teda až na vyjižďku a to že jsme cigánskou čtvrtí projížděl na výpary že Zdeno....
Progear 650 (Člen) 30.06.2010 15:53:03 Offline |
Killerovka: hlásim příjezd v pátek, ovšem poněkud v pozdních hodinánch... tak do 9 hodin, tak at zbude guláš...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
..nevím jestli to stihli opravit,ale za Makovem,při sjezdu na Čiakov při letošním průseru s deštěm,ujelo kus cesty a jezdilo se jen jedním pruhem na semafor..
..tak koukejte,ať není průšvih..
..užijte si to tam..bohužel mám o víkendu již dávno domluvenou akci,tak vás nedojedu ani zkontrolovat..
..Progy,a ty mazej na Harmanec a cvič,ať si ho dáme někdy trochu svižneji..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Progear 650 (Člen) 30.06.2010 17:03:50 Offline |
Pšánoj: žádnej problém.... ale asi až zase za rok... dřív to vidim bledě...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
este upozornenie:
v sobotu sa kona v Dolnom Kubíne cyklomaraton, ktoreho cyklisti pojdu rovnakou cestou, ktora vedie k nasmu hotelu. po dohode s usporiadatelmi v sobotu sa da z ubytka vyrazit DO 8:00 a potom az OD 10:30. prosim respektujte to, aby nevznikli zbytocne problemy!!!
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
666killer psal:este upozornenie:
v sobotu sa kona v Dolnom Kubíne cyklomaraton, ktoreho cyklisti pojdu rovnakou cestou, ktora vedie k nasmu hotelu. po dohode s usporiadatelmi v sobotu sa da z ubytka vyrazit DO 8:00 a potom az OD 10:30. prosim respektujte to, aby nevznikli zbytocne problemy!!!
jebu je do ucha buzny na kolech
PALOUS psal:666killer psal:este upozornenie:
v sobotu sa kona v Dolnom Kubíne cyklomaraton, ktoreho cyklisti pojdu rovnakou cestou, ktora vedie k nasmu hotelu. po dohode s usporiadatelmi v sobotu sa da z ubytka vyrazit DO 8:00 a potom az OD 10:30. prosim respektujte to, aby nevznikli zbytocne problemy!!!jebu je do ucha buzny na kolech
dedku nepicuj, lebo budeme mat problemy my!!vole
666killer psal:PALOUS psal:666killer psal:este upozornenie:
v sobotu sa kona v Dolnom Kubíne cyklomaraton, ktoreho cyklisti pojdu rovnakou cestou, ktora vedie k nasmu hotelu. po dohode s usporiadatelmi v sobotu sa da z ubytka vyrazit DO 8:00 a potom az OD 10:30. prosim respektujte to, aby nevznikli zbytocne problemy!!!jebu je do ucha buzny na kolech
dedku nepicuj, lebo budeme mat problemy my!!vole
a tak mě vysvětli proč jedou teda do slepý ulice dyk to srňacie je konec světa
PALOUS psal:666killer psal:PALOUS psal:
jebu je do ucha buzny na kolechdedku nepicuj, lebo budeme mat problemy my!!vole
a tak mě vysvětli proč jedou teda do slepý ulice dyk to srňacie je konec světa
to je cyklomaraton horskych bicyklov!! a popri nas len prechadzaju..
666killer psal:PALOUS psal:666killer psal:
dedku nepicuj, lebo budeme mat problemy my!!volea tak mě vysvětli proč jedou teda do slepý ulice dyk to srňacie je konec světa
to je cyklomaraton horskych bicyklov!! a popri nas len prechadzaju..
dobře do 8mi je brzo a kol 11tý zas dlouho to bude zmatekrozhodně říkám na rovinu v16.00 tam nebudu páč nepojedu jen na nákup ale kurva se někam projet
Plán je takový vyrazit z Brna nejpozději v 11:00 a jedeme s Nusikou směr Starý Hrozenkov - Trenčín - Žilina - .... . Tuhle cestu jezdím 2x do roka tak to tu znám dobře.
CAu, rad bych se pridal, nechce se mi samotnemu, vezmete mne do zavesu ?
V kolik a kde ?
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
levap psal:Plán je takový vyrazit z Brna nejpozději v 11:00 a jedeme s Nusikou směr Starý Hrozenkov - Trenčín - Žilina - .... . Tuhle cestu jezdím 2x do roka tak to tu znám dobře.
CAu, rad bych se pridal, nechce se mi samotnemu, vezmete mne do zavesu ?
V kolik a kde ?
Pavle,pokud nepojedeš s něký jiným,tak se můžeš scuknout s nama,sraz máme s Billym kolem 13:30-14:00 u křižovatky silnic č.430 (stará Vyškov-Kroměříž podél dálnice) a č.367 (příjezd od Kojetína) Pojedeme 4moto,přes Makov,pijánko Kdyštak sem napiš, ať víme jestli čekat nebo né
Dřív bylo fšecko lepší... :-)