Nejsi přihlášen
SW-Motech adapter (kolik unese?)
Ahoj, mám namontovanej ALU-RACK (GPT.05.299.100/B) a chci tam dát ADAPTER-PLOTNU Givi/Kappa monokey (GPT.00.152.405).
Zajímá mě nosnost, kolik to unese abych to neurval v těch šroubech kterejma se to přišroubuje k zadnímu madlu. Dával bych tam K961N nebo K52N.
díky za příspěvky
Editoval osiris (25.03.2010 19:46:21)
GSX 1400 K7
Re: SW-Motech adapter (kolik unese?)
Náhodou dneska jsem v kojakově sročku předobjednal celou sadu nosičů na B1250 - nosič TOP(GPT.05.299.100/B) ADAPTER-PLOTNU Givi/Kappa monokey (GPT.00.152.405) odnímatelné boční nosiče(KFT.05.403.200) a sadu zámků (QLS.00.046.100/B). Nechci se chlubit, proto to nepíšu. Ale dát to dohramady, aby to bylo všechno, co je potřeba, to byla fuška.
A k dotazu, ještě jsem ten TOP nosič neviděl, ale snad něco udrží, když je z obou stran ohnutý.
GSF1250SA K7
myslim, ze pepa riesi platnu a nie nosic
teda ak som spravne pochopil...
Na mna este len caka vyber kufru a podla toho aj tej platne a jedine na strankach givi som videl udaje o nosnosti. Bolo tam az 12 kg a myslim, ze to bolo pri 42litrovom kufri...
Tak si myslim, ze ked je taky udaj pri kufri, tak by to malo platit pre celu "sustavu"
tak přesně jak píše MAZO a dal tam ten obrázek
mám ten hliníkovej nosič a chci koupit tu redukci na givi/kappa jak je taky na obrázku. jde mi o to, jak naložit kufr aby se to časem v těch šroubech co to drží za madlo za sedlem neštřihlo protože mi zas jeden řikal, že už to musel odvrtávat .
jinak já mám KFT.05.067.20000/B a montáž jednoduchá. kupoval sem to od Bedřicha.
možná koupím jen K961N a buduje dávat na bok oba nebo jen nahoru jeden. a na to právě potřebuju dokoupit tu redukci GPT.00.152.405
GSX 1400 K7
pepa psal:tak přesně jak píše MAZO a dal tam ten obrázek
mám ten hliníkovej nosič a chci koupit tu redukci na givi/kappa jak je taky na obrázku. jde mi o to, jak naložit kufr aby se to časem v těch šroubech co to drží za madlo za sedlem neštřihlo protože mi zas jeden řikal, že už to musel odvrtávat .
jinak já mám KFT.05.067.20000/B a montáž jednoduchá. kupoval sem to od Bedřicha.
možná koupím jen K961N a buduje dávat na bok oba nebo jen nahoru jeden. a na to právě potřebuju dokoupit tu redukci GPT.00.152.405
to je právě to co nikdo neví
jinak ho mám taky a max nosnost jsem nezkoušel
prostě s citem, určitě tam nedávám cihly
jinak od givi je pevnější, tam sem vozil opravdu dost, tady tak hadry
momentalně zavostalej
Já mám K46. na slovači jsem ten kufr narval tolik, že jsem ho tam musel zacvakávat dvěma rukama jak byl těžkej. Vše OK. Dokonce sem nem jednou dost razantně vzal za heftík a paňmáma koukala kde co líta, nedržela se až se zastavila o ten kurf.
Je to si ce nějakej dural, ale matroš jak blázen.
2Pepa:pošli mi tva kousky, díky
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Já teda nevím, ale zdá se mi, že tento nosič bych moc nezatěžoval. Ty šrouby jsou dost blízko u sebe a páka 15 kg kufru a k tomu ještě otřesy za jízdy. Byl bych opatrný nebo raději zvolit nosič s dlouhým uchycením.
2Pepa:pošli mi tva kousky, díky
mysliš ty dva co tam byli navíc, jak sem ti psal do mejlu
pošlu, ale napiš mi na mejl kam
jinak už to mám namontovaný komplet a
ještě musím koupit adapter GPT.00.152.405 + kufry a bude to
GSX 1400 K7
tohle tam chci dát já...
http://www.motech.cz/swmotech-adapterpl … p-804.html
jestli to někdo umíte levnějc tak dejte vědět
GSX 1400 K7
pepa psal:tohle tam chci dát já...
http://www.motech.cz/swmotech-adapterpl … p-804.html
jestli to někdo umíte levnějc tak dejte vědět
maju aj kamenny obchod? Je to stale lepsia cena ako kdekolvek na Slovensku :idontknow:
Stránky: 1