Nejsi přihlášen
PETR MEDVED B 12 (Člen) 27.03.2010 21:09:14 Offline |
Re: PLAMENY Z VÝFUKU
Stalo se Ti to už dříve, a nebo jsi to teďka koupil ? Řekl bych, že je tam mírná úprava, laďák, KN, asi bohatší směs, seřiď karbce, není to přetryskované z důvodu vymáčknutí vyššího výkonu?
JAKÝ PÁN, TAKOVÝ KRÁM.
PETR MEDVED B 12 (Člen) 27.03.2010 21:22:51 Offline |
Pokud tam máš bohatší směs, tak to dělá, neboj se toho. Občas ten motor musíš více rozkouřit, dej tomu pořádný knedlík.
JAKÝ PÁN, TAKOVÝ KRÁM.
Já co hodil laďák, tak plameny šlehaj jak divý, za jízdy to parádně střílí, je to super. Žádný úpravy sem nedělal a na brzdě křivka nádherná....a to už má přes 60 nalítáno (dle tacháče)
jinak,spíš by mi sralo,kdyby plameny nelítaly
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2010 07:47:23 Offline |
no ty voe...a já myslel ,že už sezóna začala a tyhle typy příspěvků se objevý zase až tak v lednu
plameny jdou i ze seriovýho když se to umí...že Zbyňo
jinak důvod proč ty jdou plameny z laufu při plnym na volnoběh je ten,že přetočíš motor a omezovač otáček ti vypne zapalování....v momentě kdy otáčky klesnou pod omezovač se zapalování znovu zapne,ale mezitim se ti spalovací prostor a vejfuk naplní nespálenou směsí která v momentě prvního zapálení chytne a shoří někdy až za vejfukem
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:no ty voe...a já myslel ,že už sezóna začala a tyhle typy příspěvků se objevý zase až tak v lednu
jinak důvod proč ty jdou plameny z laufu při plnym na volnoběh je ten,že přetočíš motor a omezovač otáček ti vypne zapalování....v momentě kdy otáčky klesnou pod omezovač se zapalování znovu zapne,ale mezitim se ti spalovací prostor a vejfuk naplní nespálenou směsí která v momentě prvního zapálení chytne a shoří někdy až za vejfukem
jako kniha, jako kniha
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2010 07:16:37 Offline |
barynek psal:K.a.s.y.m. psal:no ty voe...a já myslel ,že už sezóna začala a tyhle typy příspěvků se objevý zase až tak v lednu
jinak důvod proč ty jdou plameny z laufu při plnym na volnoběh je ten,že přetočíš motor a omezovač otáček ti vypne zapalování....v momentě kdy otáčky klesnou pod omezovač se zapalování znovu zapne,ale mezitim se ti spalovací prostor a vejfuk naplní nespálenou směsí která v momentě prvního zapálení chytne a shoří někdy až za vejfukemjako kniha, jako kniha
fidoB6 psal:Já co hodil laďák, tak plameny šlehaj jak divý, za jízdy to parádně střílí, je to super. Žádný úpravy sem nedělal a na brzdě křivka nádherná....a to už má přes 60 nalítáno (dle tacháče)
jinak,spíš by mi sralo,kdyby plameny nelítaly
Já myslel, že právě kvůli tomu se ty motorky po koupi laďáku seřizujou... Aby ty plameny nešlehaly...
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2010 07:20:49 Offline |
Sucre psal:fidoB6 psal:Já co hodil laďák, tak plameny šlehaj jak divý, za jízdy to parádně střílí, je to super. Žádný úpravy sem nedělal a na brzdě křivka nádherná....a to už má přes 60 nalítáno (dle tacháče)
jinak,spíš by mi sralo,kdyby plameny nelítalyJá myslel, že právě kvůli tomu se ty motorky po koupi laďáku seřizujou... Aby ty plameny nešlehaly...
tak příště radši nemysli
K.a.s.y.m. psal:no ty voe...a já myslel ,že už sezóna začala a tyhle typy příspěvků se objevý zase až tak v lednu
No a nám co nečekáme až na vomezovač to stačí probrnkávat jenom tak lehounce kolem 5-6tis otáček
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1