Nejsi přihlášen
Re: napínání řetazu
Já nevím, ale připadá mi že v manuálu to hází na bočák protože předpokládají, že jsou ty refenční značky pevně na kyvce a ani se nehnou. Jenže realita je jiná, tedy aspoň u té mojí a ty značky tam lítaj jak sviňa. Proto jsem si udělal šablonu z prkna a abych to měl v jedný stopě kontroluju s přením kolem na hlavním stojanu.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
spíš jde o to,že když je na centrálu,tak je jinak napnutej řetěz než když je na bočáku...proto bych to dělal na centrálu s krapet jinou rezervou v napnutí...
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Koldan psal:Filous psal:...dyš nemáš f hlavje pusto a prázdno, tag je to jedno...taky to dělam na centrálu a nevidim f tom trabl...
ale to nenastavuješ stejnou vůli jako na bočáku, že jo
Však psal, že dyš nemáš f hlavje pusto a prázdno
Inženýrek psal:Koldan psal:Filous psal:...dyš nemáš f hlavje pusto a prázdno, tag je to jedno...taky to dělam na centrálu a nevidim f tom trabl...
ale to nenastavuješ stejnou vůli jako na bočáku, že jo
Však psal, že dyš nemáš f hlavje pusto a prázdno
jasně, že to de, ale pokud sců kucká laborovat s vůlema, keré sů udávané v manuále, tag to holt muší bejt na bočáku.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Inženýrek psal:Koldan psal:
ale to nenastavuješ stejnou vůli jako na bočáku, že joVšak psal, že dyš nemáš f hlavje pusto a prázdno
jasně, že to de, ale pokud sců kucká laborovat s vůlema, keré sů udávané v manuále, tag to holt muší bejt na bočáku.
tak pochybuju, že to někdo přesně měří, jestli je to 25-35mm
Zkrátka já tohle nastavuju podle citu
Inženýrek psal:Koldan psal:Inženýrek psal:
Však psal, že dyš nemáš f hlavje pusto a prázdnojasně, že to de, ale pokud sců kucká laborovat s vůlema, keré sů udávané v manuále, tag to holt muší bejt na bočáku.
tak pochybuju, že to někdo přesně měří, jestli je to 25-35mm
Zkrátka já tohle nastavuju podle citu
tak informace, že to nastavuješ podle citu tazateli ani někomu dalšímu asi nepomůže, takže proč motat hlavy a nenapsat: vůle předepsaná v návodu se u béčka nastavuje na bočáku
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Inženýrek psal:Koldan psal:
jasně, že to de, ale pokud sců kucká laborovat s vůlema, keré sů udávané v manuále, tag to holt muší bejt na bočáku.tak pochybuju, že to někdo přesně měří, jestli je to 25-35mm
Zkrátka já tohle nastavuju podle citutak informace, že to nastavuješ podle citu tazateli ani někomu dalšímu asi nepomůže, takže proč motat hlavy a nenapsat: vůle předepsaná v návodu se u béčka nastavuje na bočáku:evil:
To je pravda.
Tak tedy, dle pana Suzukiho a jeho návodu k obsluze se řetěz napíná na bočním stojanu. :evil:
K.a.s.y.m. (Člen) 29.03.2010 07:49:04 Offline |
čekám kdy se ozve někdo s kardanem nebo řemenem
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1