Nejsi přihlášen
čiré sklíčka blinkrů (kde?)
Zdarec chlapi,nevíte náhodou někdo,kde bych sehnal čiré skla blinkrů,mám B12 r.v.2006 a na něm mám oranžové,chtěl bych sehnat čiré,jaký jsou na bandaskách novějších.Nechci kupovat celé blinkry.
Editoval osiris (29.03.2010 18:04:34)
B12 K6
Re: čiré sklíčka blinkrů (kde?)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Jack1200 psal:Zdarec chlapi,nevíte náhodou někdo,kde bych sehnal čiré skla blinkrů,mám B12 r.v.2006 a na něm mám oranžové,chtěl bych sehnat čiré,jaký jsou na bandaskách novějších.Nechci kupovat celé blinkry.
pokud mas K6 B12 tak tam meli bejt ciry z vyroby, ale to jen poznamka k tomu
Billy psal:Jack1200 psal:Zdarec chlapi,nevíte náhodou někdo,kde bych sehnal čiré skla blinkrů,mám B12 r.v.2006 a na něm mám oranžové,chtěl bych sehnat čiré,jaký jsou na bandaskách novějších.Nechci kupovat celé blinkry.
pokud mas K6 B12 tak tam meli bejt ciry z vyroby, ale to jen poznamka k tomu
no tak to asi nebude mít K6 žejo?
Strýcfajtr !!!
nicola.foxx (Člen) 29.03.2010 20:50:50 Offline |
XJelen psal:Jack1200 psal:mám k6 b12 ale jsou tam oranžový,díky za odkazy na blinkry
mluvíme vo tý samý?
http://images.tipmoto.com/t/i/43/43475_2.jpg
protože tohle mělo jít z výroby opravdu s bílýma sklíčkama a oranžovou žárovkou...
nebo nějakej hybrid montovanej pro usa?
Jeste to mohl mit lehly a nejaky ucho mu tam dalo vorandzovy. A nebo ma cervenou a na ty vypadaj bily blbje
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 30.03.2010 10:25:11 Offline |
Luk psal:na cerveny nevypadaj bily blbe
jo a jak rekli chlapi, bily na K6 maj bejt z vyroby...
Dyť nemáš ouplnou červenou
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
já sem kupoval použitý tady v bazaru...
chtěl sem jen přehodit žarovky a sklíčko, ale ty oranžový žárovky mají ty dva výstupky torchu jinak než ty původní, tak sem to stějně předělával celý
podle mě vyjde levnějc koupit bazarový než nový sklíčko a žarovku
GSX 1400 K7
XJelen psal:ty výstupky maj sice jinak, ale při troše dobrý vůle to tam jde nabastlit, takže sklíčka a žlutý žárovky stačí...
Sice stara tema ale prispejem , ak menite ciru ziarovku za oranzovu staci jeden vystupok opilovat pilnikom a mate po starosti. Praca cca 30s.
SO 545 psal:XJelen psal:ty výstupky maj sice jinak, ale při troše dobrý vůle to tam jde nabastlit, takže sklíčka a žlutý žárovky stačí...
Sice stara tema ale prispejem , ak menite ciru ziarovku za oranzovu staci jeden vystupok opilovat pilnikom a mate po starosti. Praca cca 30s.
S tím pilováním mám špatnou skušenost. Možná se mi to jen zdálo, ale dva zadní blinkry s opilovaným výstupkem nesvítili tak krásně oranžovo jako přední.
GSX1250FA
StrangerPetr (Člen) 07.11.2020 05:35:40 Offline |
Ahoj, trochu to oživím, na B12 jsem našel snad jen jedny sklíčka, dohromady to přehození vyjde na litr, to mi přijde trochu moc. Nevíte o nějaké alternativě? Celý blinkry třeba z Ali se mi dávat nechce. Diky
Stránky: 1