Nejsi přihlášen
Padáky po x-té
Čau, vím, že už toho tu o padákách padlo hodně ale přeci jenom mám jednu věc na srdci: na trhu je plno padáku ale zdá se mi, že nejsou moc efektivní nebo že ochráněj jen motor... Nevíte kde bych sehnal padáky, který by mě ochránili polokapotu na banditoj 600? Díky za rady...
inkvizitorr (Administrator) 30.03.2010 21:46:02 Offline |
Re: Padáky po x-té
padáky na ochranu polokapoty budeš schánět asi špatně pochybuju že se něco takovýho vůbec dělá ale do 14 dnůch budem mít hotovou první sadu padáků (hříbky) který sme testovali po dva járy na závodní b12 a můžu po dvou hustejch kreších říct, že sou myslim jediný z široký nabídky kerý nebráněj při jízdě v náklonu a opravdu fungujou při kreši hned je pak šoupnu do banditkrámu
doba je temná...
inkvizitorr psal:padáky na ochranu polokapoty budeš schánět asi špatně pochybuju že se něco takovýho vůbec dělá ale do 14 dnůch budem mít hotovou první sadu padáků (hříbky) který sme testovali po dva járy na závodní b12 a můžu po dvou hustejch kreších říct, že sou myslim jediný z široký nabídky kerý nebráněj při jízdě v náklonu a opravdu fungujou při kreši hned je pak šoupnu do banditkrámu
Já se těch hříbků bojim v tom smyslu, že když spadnu tak aby se motorka nepřeklopila na nádrž a řidítka a neudělalo to víc škody než užitku...
no jo woe, jednže f tom případě si na mašinu pořiď takovů tu kovovů klec, při pádu sa budeš po ní kůlat.
Hele stoprocentní padák neexistuje, vždy záleží na pádu, terénu apod. můžeš dát rámy a budou ti zavazet při náklonu nebo budou nevzhledné, můžeš dát hříbky a ty ti mašinu zachrání, nebo naopak se vyrvou, ohnou apod. a nadělají škodu, to prostě nevychytáš. Nebo si dej rámy, hříbky a ještě fšelijaké vyfikundace na kyvku a kluzáky a budeš jak maník co má gatě na řemeni a jistí si je i kšandama
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Sucre psal:inkvizitorr psal:padáky na ochranu polokapoty budeš schánět asi špatně pochybuju že se něco takovýho vůbec dělá ale do 14 dnůch budem mít hotovou první sadu padáků (hříbky) který sme testovali po dva járy na závodní b12 a můžu po dvou hustejch kreších říct, že sou myslim jediný z široký nabídky kerý nebráněj při jízdě v náklonu a opravdu fungujou při kreši hned je pak šoupnu do banditkrámu
Já se těch hříbků bojim v tom smyslu, že když spadnu tak aby se motorka nepřeklopila na nádrž a řidítka a neudělalo to víc škody než užitku...
Obávám se, že tomuhle se žádnej padák neubrání.
Snad jen takový ty co používaj japončíci na výcvik policajtů
Jo nebo teď jsem viděl někde v bazaru ER6N z nějaký francouzský autoškoly. To byl ale hnus velebnosti....
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
inkvizitorr psal:padáky na ochranu polokapoty budeš schánět asi špatně pochybuju že se něco takovýho vůbec dělá ale do 14 dnůch budem mít hotovou první sadu padáků (hříbky) který sme testovali po dva járy na závodní b12 a můžu po dvou hustejch kreších říct, že sou myslim jediný z široký nabídky kerý nebráněj při jízdě v náklonu a opravdu fungujou při kreši hned je pak šoupnu do banditkrámu
....a budů aj na vodníkoj???
WD club member...
zzzmrzlinar (Člen) 30.03.2010 23:04:09 Offline |
Sucre psal:Čau, vím, že už toho tu o padákách padlo hodně ale přeci jenom mám jednu věc na srdci: na trhu je plno padáku ale zdá se mi, že nejsou moc efektivní nebo že ochráněj jen motor... Nevíte kde bych sehnal padáky, který by mě ochránili polokapotu na banditoj 600? Díky za rady...
padáky na ochranu polokapot se fakt asi dělaj jen na cestovní endura, třeba V-Stromáci to maj velmi často. Když už převalíš Bandita přes nádrž tak máš vymalováno tak jako tak, to v omezený míře vydržej jen endura (ty fakt do terénu) a to eště na měkčím podkladu.
Koldan psal:ještě doplním: nejlepší ochrana kapoty jsou kvalitní řidítka, které se při pádu neohnou a pak třeba i omezené dorazy, nic jinýho
...prd a broky koldane ...sice neměním řidítka, ale kvůli urvanejm dorazům pak spodní brejle
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Koldan psal:ještě doplním: nejlepší ochrana kapoty jsou kvalitní řidítka, které se při pádu neohnou a pak třeba i omezené dorazy, nic jinýho
...prd a broky koldane ...sice neměním řidítka, ale kvůli urvanejm dorazům pak spodní brejle
jistě, ale ty seš kaskadér, na kerýho dvě kola na mašině jsou moc. Jináč zme tam gde zme byli, prostě 100% ochrana nefunguje, páč naopak v mém případě mi to zas kurefsky pomohlo a nemožu si to vynachválit
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2010 07:16:48 Offline |
jestli chceš trubky okolo kapoty tak budeš muset změnit stroj...třeba na Stroma nebo Varadero..tam je dělaj určitě
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
http://www.proobikes.com/default.asp?id … mp;idm=565
Jak to bude v praxi ale netušim... Možná, že by
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2010 07:53:47 Offline |
PFremer psal:http://www.proobikes.com/default.asp?ids=622&idm=565
Jak to bude v praxi ale netušim... Možná, že by
no to je tak možná proti poškrábaní někde o zeď,ale jak to padne dolu tak to stejně popraská.zvlášť ty plasty na dnešních motorkách to je jak papír.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:http://www.proobikes.com/default.asp?ids=622&idm=565
Jak to bude v praxi ale netušim... Možná, že byno to je tak možná proti poškrábaní někde o zeď,ale jak to padne dolu tak to stejně popraská.zvlášť ty plasty na dnešních motorkách to je jak papír.
To je pravda, a vono stejně, když se položí motorka na českých silnicích, tak ani padák nepomůže :)
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Stránky: 1