Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Padáky po x-té

Sucre (Člen)
30.03.2010 21:39:01

Padáky po x-té

Čau, vím, že už toho tu o padákách padlo hodně ale přeci jenom mám jednu věc na srdci: na trhu je plno padáku ale zdá se mi, že nejsou moc efektivní nebo že ochráněj jen motor... Nevíte kde bych sehnal padáky, který by mě ochránili polokapotu na banditoj 600? Díky za rady...good

inkvizitorr (Administrator)
30.03.2010 21:46:02

Re: Padáky po x-té

padáky na ochranu polokapoty budeš schánět asi špatněidontknow pochybuju že se něco takovýho vůbec dělábad ale do 14 dnůch budem mít hotovou první sadu padáků (hříbky) který sme testovali po dva járy na závodní b12 a můžu po dvou hustejch kreších říct, že sou myslim jediný z široký nabídky kerý nebráněj při jízdě v náklonu a opravdu fungujou při krešismokin hned je pak šoupnu do banditkrámucool

doba je temná...
Sucre (Člen)
30.03.2010 21:52:37

inkvizitorr psal:

padáky na ochranu polokapoty budeš schánět asi špatněidontknow pochybuju že se něco takovýho vůbec dělábad ale do 14 dnůch budem mít hotovou první sadu padáků (hříbky) který sme testovali po dva járy na závodní b12 a můžu po dvou hustejch kreších říct, že sou myslim jediný z široký nabídky kerý nebráněj při jízdě v náklonu a opravdu fungujou při krešismokin hned je pak šoupnu do banditkrámucool

Já se těch hříbků bojim v tom smyslu, že když spadnu tak aby se motorka nepřeklopila na nádrž a řidítka a neudělalo to víc škody než užitku...

Koldan (Člen)
30.03.2010 22:14:54

no jo woe, jednže f tom případě si na mašinu pořiď takovů tu kovovů klec, při pádu sa budeš po ní kůlat. bigsmile
Hele stoprocentní padák neexistuje, vždy záleží na pádu, terénu apod. můžeš dát rámy a budou ti zavazet při náklonu nebo budou nevzhledné, můžeš dát hříbky a ty ti mašinu zachrání, nebo naopak se vyrvou, ohnou apod. a nadělají škodu, to prostě nevychytáš. Nebo si dej rámy, hříbky a ještě fšelijaké vyfikundace na kyvku a kluzáky a budeš jak maník co má gatě na řemeni a jistí si je i kšandamabigsmilebigsmilebigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Inženýrek (Člen)
30.03.2010 22:18:39

Sucre psal:
inkvizitorr psal:

Já se těch hříbků bojim v tom smyslu, že když spadnu tak aby se motorka nepřeklopila na nádrž a řidítka a neudělalo to víc škody než užitku...

Obávám se, že tomuhle se žádnej padák neubrání.
Snad jen takový ty co používaj japončíci na výcvik policajtů smile1
Jo nebo teď jsem viděl někde v bazaru ER6N z nějaký francouzský autoškoly. To byl ale hnus velebnosti....

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
4Fun.cz (Člen)
30.03.2010 22:29:29

Hele do zádu přídavný kolečka, a do předu matraci a je to....evil

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Hanz (Člen)
30.03.2010 22:34:42

inkvizitorr psal:

....a budů aj na vodníkoj???help

WD club member...
Koldan (Člen)
30.03.2010 22:58:23

ještě doplním: nejlepší ochrana kapoty jsou kvalitní řidítka, které se při pádu neohnou a pak třeba i omezené dorazy, nic jinýho

zzzmrzlinar (Člen)
30.03.2010 23:04:09

Sucre psal:

Čau, vím, že už toho tu o padákách padlo hodně ale přeci jenom mám jednu věc na srdci: na trhu je plno padáku ale zdá se mi, že nejsou moc efektivní nebo že ochráněj jen motor... Nevíte kde bych sehnal padáky, který by mě ochránili polokapotu na banditoj 600? Díky za rady...good

padáky na ochranu polokapot se fakt asi dělaj jen na cestovní endura, třeba V-Stromáci to maj velmi často. Když už převalíš Bandita přes nádrž tak máš vymalováno tak jako tak, to v omezený míře vydržej jen endura (ty fakt do terénu) a to eště na měkčím podkladu.

osiris (Člen)
30.03.2010 23:09:02

Koldan psal:

ještě doplním: nejlepší ochrana kapoty jsou kvalitní řidítka, které se při pádu neohnou a pak třeba i omezené dorazy, nic jinýho

...prd a broky koldane smile1 ...sice neměním řidítka, ale kvůli urvanejm dorazům pak spodní brejle bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Koldan (Člen)
30.03.2010 23:13:15

osiris psal:
Koldan psal:

...prd a broky koldane smile1 ...sice neměním řidítka, ale kvůli urvanejm dorazům pak spodní brejle bigsmile

jistě, ale ty seš kaskadér, na kerýho dvě kola na mašině jsou mocevil. Jináč zme tam gde zme byli, prostě 100% ochrana nefunguje, páč naopak v mém případě mi to zas kurefsky pomohlo a nemožu si to vynachválitgood

Sucre (Člen)
30.03.2010 23:20:37

Tak díky za shrnutí good asi je lepší nepadat smile1

osiris (Člen)
30.03.2010 23:24:01

koldanoj: 3x smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Bedřich (Člen)
30.03.2010 23:27:33

2 bazénáři - asi nejleší jsou origo trubky na motoru, sám jsem je testoval. Ale jsou na ten motor. Pak je  jen ta klec bigsmile

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
K.a.s.y.m. (Člen)
31.03.2010 07:16:48

jestli chceš trubky okolo kapoty tak budeš muset změnit stroj...třeba na Stroma nebo Varadero..tam je dělaj určitě bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
PFremer (Člen)
31.03.2010 07:22:26

http://www.proobikes.com/default.asp?id … mp;idm=565

Jak to bude v praxi ale netušim... Možná, že by surprisedidontknowgood

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
K.a.s.y.m. (Člen)
31.03.2010 07:53:47

PFremer psal:

http://www.proobikes.com/default.asp?ids=622&idm=565

no to je tak možná proti poškrábaní někde o zeď,ale jak to padne dolu tak to stejně popraská.zvlášť ty plasty na dnešních motorkách to je jak papír.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
PFremer (Člen)
31.03.2010 08:52:01

K.a.s.y.m. psal:
PFremer psal:

http://www.proobikes.com/default.asp?ids=622&idm=565

no to je tak možná proti poškrábaní někde o zeď,ale jak to padne dolu tak to stejně popraská.zvlášť ty plasty na dnešních motorkách to je jak papír.

To je pravda, a vono stejně, když se položí motorka na českých silnicích, tak ani padák nepomůže :)fuckheadshake

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS