Nejsi přihlášen
Tachometr, změna převodu, řešení .
Moje řešení kecajícího tachometru při změně převodu u B12,04.
Originál převod 15-45, je 3:1 , Snímač bere 4 pulzy na 1 otáčku malýho kolečka, to je 12 na otáčku kola. Pří změně převodu.... přemístit snímač dozadu, na kolo, a kam, kde vzít 12 nějakých výstupků , od kotouče , stačí nastavit dráty, kus plechu , odvahy a šikovnosti s pilníkem na kotouči ( mě ty drážky udělal frézař ).A to všechno zadarmooooooo.
Re: Tachometr, změna převodu, řešení .
Převody měním, protože nepotřebuju 5. dálniční rychloběh, kterej to přes odpor vzduchu stejně nevytočí . Mám rád zrychlení, je to znát hlavně na pětku od 190. Pro turisty na nic, na cestování je lepší orig.
Progear 650 (Člen) 02.04.2010 20:48:51 Offline |
Filous psal:...no vidiš to a já si rači pořídil Speedohealer a je to...a můžu měnit převody jag se mi zlíbí, jen si namačkam čudlikem hodnoty
mám ho taky... jako laciná pičovina to nejni, ale máš recht, převod si zvolim jakej chci... a hlavně mi pak může pani zkontrolovat kolik sem jel...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Nebude , já tam s nadějí cpal 14-48 a scházelo 5 mm. Na www.gearingcommander.com
najdeš všechno, i změnu osový vzdálenosti.
15-45 110čl. orig.
15-48 112čl. + 3,04mm
14-45 110čl +3,69mm
15-48 110čl. -12,98mm
Chápeš to, to je posun os proti originálu.
Meloun psal:Kurva..a my chudý máme houno..jen tak si tu rychlost zhruba domejšlim..ale vim, že na čtyrku před vomezovačem už to trochu fouká..
Ja to poznal taky na eSku na 5 tku pri 10 500 ot/min s prevodem 14/45 trosku foukalo
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2010 08:04:38 Offline |
Meloun psal:Kurva..a my chudý máme houno..jen tak si tu rychlost zhruba domejšlim..ale vim, že na čtyrku před vomezovačem už to trochu fouká..
hele nemáš tý náhodou náhon v přednim kole
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1