Nejsi přihlášen
Mašina snů
Co by to bylo? ta co byste si kůpili dybyste sa nemuseli dívat na lováče, praktičnost, rodinu atd.. jináč samo, že béčko už vám stojí v garage, mám na mysli něco pro potěšení, prostě to na co se dycy na netu tlemíte jak pětiletý ucho na lízátko a přestože si říkáte, že je to mašina k ničemu, nepraktická, drahá a béčko je furt lepčí, tag byste sa udělali dyby stála před barákem. A klidně aj kombinace: silnica, terén atd.
PS: jednak su zvědavej a jednak už mám f sobje litr rulandy a nigdo si se mnů nepovídá
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: Mašina snů
Koldan psal:Co by to bylo? ta co byste si kůpili dybyste sa nemuseli dívat na lováče, praktičnost, rodinu atd.. jináč samo, že béčko už vám stojí v garage, mám na mysli něco pro potěšení, prostě to na co se dycy na netu tlemíte jak pětiletý ucho na lízátko a přestože si říkáte, že je to mašina k ničemu, nepraktická, drahá a béčko je furt lepčí, tag byste sa udělali dyby stála před barákem. A klidně aj kombinace: silnica, terén atd.
PS: jednak su zvědavej a jednak už mám f sobje litr rulandy a nigdo si se mnů nepovídá
Rulanda .. hmm taky bych si dal ... :)
za mně MV AGUSTA - Brutálka a F4 a hnusný super moto KTM ... 450 SMR - asi to to nebo tlustší ..
no a samo že spousta dalších ... Nortonů, Triumphů ... BSA .. Arielů :) ...............
Bandit pičo
Fresh Man psal:Koldan psal:Co by to bylo? ta co byste si kůpili dybyste sa nemuseli dívat na lováče, praktičnost, rodinu atd.. jináč samo, že béčko už vám stojí v garage, mám na mysli něco pro potěšení, prostě to na co se dycy na netu tlemíte jak pětiletý ucho na lízátko a přestože si říkáte, že je to mašina k ničemu, nepraktická, drahá a béčko je furt lepčí, tag byste sa udělali dyby stála před barákem. A klidně aj kombinace: silnica, terén atd.
PS: jednak su zvědavej a jednak už mám f sobje litr rulandy a nigdo si se mnů nepovídáRulanda .. hmm taky bych si dal ... :)
za mně MV AGUSTA - Brutálka a F4 a hnusný super moto KTM ... 450 SMR - asi to to nebo tlustší ..
no a samo že spousta dalších ... Nortonů, Triumphů ... BSA .. Arielů :) ...............
no nic,vidím, že sas nezměnil, pořád sceš fšecky, hele woe, jednu, jasný? monogamii ve stejný rase nebudeme trpět
To Jaster: hele mně nezajímá co je reálné, proto sem psal mašina snů a béčko tady taky není potřeba chválit, prezenčku neděláme
Koldan psal:Fresh Man psal:Koldan psal:Co by to bylo? ta co byste si kůpili dybyste sa nemuseli dívat na lováče, praktičnost, rodinu atd.. jináč samo, že béčko už vám stojí v garage, mám na mysli něco pro potěšení, prostě to na co se dycy na netu tlemíte jak pětiletý ucho na lízátko a přestože si říkáte, že je to mašina k ničemu, nepraktická, drahá a béčko je furt lepčí, tag byste sa udělali dyby stála před barákem. A klidně aj kombinace: silnica, terén atd.
PS: jednak su zvědavej a jednak už mám f sobje litr rulandy a nigdo si se mnů nepovídáRulanda .. hmm taky bych si dal ... :)
no a samo že spousta dalších ... Nortonů, Triumphů ... BSA .. Arielů :) ...............no nic,vidím, že sas nezměnil, pořád sceš fšecky, hele woe, jednu, jasný? monogamii ve stejný rase nebudeme trpět
To Jaster: hele mně nezajímá co je reálné, proto sem psal mašina snů a béčko tady taky není potřeba chválit, prezenčku neděláme
tak to sorry. prostě ducati 1198 nebo 848
motto "Vem za heft a val"
Zdenek psal:Martine, copak na lováče,praktičnost, ale na starů,,, za mě Jawa 500, kdysi jsem ji měl a nemůžu zapomenout, jo a už nechlastej. Zdenek.
Zdenku my ju měli doma, aj se sajdů, dokonce to táta měl rozdělaný a nosil si do Letu Kunovice nachromovat díly, vše co šlo, měli tam velků vanu. a aj to tvoje érko, v červený samo,doteďka pamtuju jak zme jako malí vořešpruti s bráchů čistili štětečkem motor položenej na sudu, dyž to dával do kupy. Táta měl aj Nortona, Indiána, třiapůlu péráka atd. Jako děcka zme hrávali ve stodole na schovávanů v sajdě od teho pětikila. Pak za to byl stůl do jídelny. Holt jiná doba
Jináč to není chlastání, to je koštování
akorát sa to zvrtlo:o))
TO Datel: rulanda došla, už su na mém oplíbeném portugalu. při ňom poslůchám hity šity z empétrojek, malá něgde f pozadí do teho mlazgá dudlíkem a jag je mi fajne
Freši kuwa s taků ťa neožením, ti říkám kuwa jednu. prostě jednu. Až časem možeš zahnůt
To Osiris: Minervu zme tag akorát betonovali v Boskovicích, ale že bych si ju vysnil Hele, že ty si ze mňa děláš prdel
Tak kdyš pominu love,tak bych to viděl na hárdkórovou stavbu s nějakým dvoulitrem vot RevTechu,sedadlo pul metru nad silnicou,rovný větve,černej lak,žádný zbytečný cetky a kurva aby to pořádně gumovalo vot semafóru
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Tak kdyš pominu love,tak bych to viděl na hárdkórovou stavbu s nějakým dvoulitrem vot RevTechu,sedadlo pul metru nad silnicou,rovný větve,černej lak,žádný zbytečný cetky a kurva aby to pořádně gumovalo vot semafóru
jako je fakt, že už ně to kolikrát taky napadlo, jag by sa ně to líbilo. Ty cesty tadyk sů votřesné, tagže jet ňáků pilu je spíš sázka do loterije vo rozbitů dršku. Pořádně votrhanej, smradlavej a zarostlej (prostě na Filůsa:o) si to valit k západu slunce by nemoselo bejt vot věci, akorát dyž takovej stroj, tag jedině nouserije, prostě něco vosobního
TO kojaksro: kuwa chlape, gde ťa mám, naposledy zme si virtuálně vipili jako krávy
nicola.foxx (Člen) 05.04.2010 00:37:07 Offline |
Az budu starej pred duchodem(to je taky asi sen) tak Honda F6C Valkyrie
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Koldan psal:VikecB12 psal:Tak kdyš pominu love,tak bych to viděl na hárdkórovou stavbu s nějakým dvoulitrem vot RevTechu,sedadlo pul metru nad silnicou,rovný větve,černej lak,žádný zbytečný cetky a kurva aby to pořádně gumovalo vot semafóru
jako je fakt, že už ně to kolikrát taky napadlo, jag by sa ně to líbilo. Ty cesty tadyk sů votřesné, tagže jet ňáků pilu je spíš sázka do loterije vo rozbitů dršku. Pořádně votrhanej, smradlavej a zarostlej (prostě na Filůsa:o) si to valit k západu slunce by nemoselo bejt vot věci, akorát dyž takovej stroj, tag jedině nouserije, prostě něco vosobního
TO kojaksro: kuwa chlape, gde ťa mám, naposledy zme si virtuálně vipili jako krávy
a zejtra nejdeš do rachoty ???já si asi pudu lehnout dyš sem za to placenej :) a navím mám ted 3dny volna .. tak musím bejt svěží na pláži :) sluníčko už žere ... a moře už nám taky teplá :)
Bandit pičo
Zdenek psal:Martine, copak na lováče,praktičnost, ale na starů,,, za mě Jawa 500, kdysi jsem ji měl a nemůžu zapomenout, jo a už nechlastej. Zdenek.
Jo tu bych jako jo
Pak bych bral nějakej custom, velkej obsah, ale pokud možno ne seriovku, ale mohlo by to vycházet z intrudera 1800, nesmělo by to mít ale ten hroznej vejfuck a to přední světlo je hnus velebnosti, muselo by se to pohledově odlehčit. Vo tom už dumám asi dva roky. To bych do garáže jako docela chtěl
No a kdyby jsem se vešel, jako že bohužel ni, tak se mi líbí pořád Tuono, čený matný
No a jako že nemám Bandita, tak ještě Houskovo B12
no a prdítko do tejrénu už mám
The father of the little princess of the dawn
tomassodek (Člen) 05.04.2010 09:34:06 Offline |
asi taky novy V max ale kde vzit pul mice a nekrast
Nakřápnutý hrnec nejdéle vydrží.
Koldan psal:VikecB12 psal:Tak kdyš pominu love,tak bych to viděl na hárdkórovou stavbu s nějakým dvoulitrem vot RevTechu,sedadlo pul metru nad silnicou,rovný větve,černej lak,žádný zbytečný cetky a kurva aby to pořádně gumovalo vot semafóru
Bych to bral jako ve filmu Harlej Davidson a Marlboro man
VikecB12 psal:Tak kdyš pominu love,tak bych to viděl na hárdkórovou stavbu s nějakým dvoulitrem vot RevTechu,sedadlo pul metru nad silnicou,rovný větve,černej lak,žádný zbytečný cetky a kurva aby to pořádně gumovalo vot semafóru
...si mě předbjech...já bych to vzal pjekně vot podlahy...koupil bych dílnu, vohejbačku na trupky, céóčko, cncéčko, soustruch, trochu ňákýho vercajku a druhej den bych pag skočil do Ferony, koupil ňákej chrommolybdén f trupkách a pár kousků leteckýho duralu a začal bych vohejbat a vařit a frézovat...no a aš by bylo uvaříno, skočil bych do SaS nebo k RevTechu a tam bych pořídil ňákej ten motůrek a fofršpajzku, cestou domu bych se eště zastavil u pana Kuryakina pro sání s klapkama, pag ňáký ty polotovary disků, pořádnou bačkoru dopředu i dozádu a začal bych to látat dohromady...no a aš bych to slátal, tag bych to zas rozebral a vodves to lakošoj Milošoj, aby tomu dal pjeknej kabát z matný černý a uďál mi dozadu na kyfku malinkatej nápis "Powered by Filous" ...a aš by todle fungovalo, tag bych si nechal dotáhnout starýho Forda T a začal bych stavjet ňákýho rat roda
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:VikecB12 psal:Tak kdyš pominu love,tak bych to viděl na hárdkórovou stavbu s nějakým dvoulitrem vot RevTechu,sedadlo pul metru nad silnicou,rovný větve,černej lak,žádný zbytečný cetky a kurva aby to pořádně gumovalo vot semafóru
...si mě předbjech...já bych to vzal pjekně vot podlahy...koupil bych dílnu, vohejbačku na trupky, céóčko, cncéčko, soustruch, trochu ňákýho vercajku a druhej den bych pag skočil do Ferony, koupil ňákej chrommolybdén f trupkách a pár kousků leteckýho duralu a začal bych vohejbat a vařit a frézovat...no a aš by bylo uvaříno, skočil bych do SaS nebo k RevTechu a tam bych pořídil ňákej ten motůrek a fofršpajzku, cestou domu bych se eště zastavil u pana Kuryakina pro sání s klapkama, pag ňáký ty polotovary disků, pořádnou bačkoru dopředu i dozádu a začal bych to látat dohromady...no a aš bych to slátal, tag bych to zas rozebral a vodves to lakošoj Milošoj, aby tomu dal pjeknej kabát z matný černý a uďál mi dozadu na kyfku malinkatej nápis "Powered by Filous" ...a aš by todle fungovalo, tag bych si nechal dotáhnout starýho Forda T a začal bych stavjet ňákýho rat roda
Vidím že nejsu jedinej,kdo neví kde na klávesnici najít to "ent" mezi ty dvě S Proto sem rači šáhl po RevTechu
A drogy a chlast zapoměls,to aby se dostavila tvůrčí můza
Kua nerozjedeme byznys? Kelly nemá do čeho píchnout,tak nám bude skákat pro pívo a bude dělaz zaspoupení pro dálnej výchot,já balkán a ty středosvět
VikecB12 psal:Filous psal:VikecB12 psal:Tak kdyš pominu love,tak bych to viděl na hárdkórovou stavbu s nějakým dvoulitrem vot RevTechu,sedadlo pul metru nad silnicou,rovný větve,černej lak,žádný zbytečný cetky a kurva aby to pořádně gumovalo vot semafóru
Vidím že nejsu jedinej,kdo neví kde na klávesnici najít to "ent" mezi ty dvě S Proto sem rači šáhl po RevTechu
A drogy a chlast zapoměls,to aby se dostavila tvůrčí můza
Kua nerozjedeme byznys? Kelly nemá do čeho píchnout,tak nám bude skákat pro pívo a bude dělaz zaspoupení pro dálnej výchot,já balkán a ty středosvět
...já bych do toho šel, ale trochu se bojim, že dyby sme se začli vo něčom dohadovat, tag tvý argumenty by měli vo pár kilo navíc ...drogy a chlast sou jasný, ale za můzama musíš do bordelu...meksickýho
Banditatom (Člen) 05.04.2010 10:54:48 Offline |
s ledniček DUCATI 1O98 s naháčů GSX1400 nebo DUCATI MONSTER S4R s klasik nějakýho jednobuchovýho vzduchume chlazenýho caferacera vlastní stavby to vše v jedný dřevem obložený benzínem nasátý garáži jo byl bych spokojenej parchant
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2010 11:02:24 Offline |
mě zatim pořád nejlíp vychází Raptor
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 05.04.2010 11:29:18 Offline |
Toho je moc... Benelli TNT Caferacer.... třeba... ovšem, ta má i dost reálnej obzor... nestojí žádnej batoh a ten excentr vzadu je mňam...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Chtěl bych si kurevky vytunit béčko..něco jako to černý,co se tu vobčas ukazuje..
Pak vomydlenou šestku nebo sedmpade na okruh..
Pak si udělat nějakou brutální stavbu v čopr stylu s motorem od starýho Duxe..
A třebas RMko na pole..a byl bych spokoenej jak mám
Ale narodil jsem se do špatný doby a do špatnýho místa
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 05.04.2010 12:15:53 Offline |
PALOUS psal:Nebudu nijak vysírat ale k tej italskej jebce bych si dokázal ještě přetstavit novou ženskou co vydělá tak 30000
a proč jen jednu
Meloun psal:Chtěl bych si kurevky vytunit béčko..něco jako to černý,co se tu vobčas ukazuje..
Ale narodil jsem se do špatný doby a do špatnýho místa
...estli myslíš tohle, tak to bych si nechal líbit
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
inkvizitorr (Administrator) 05.04.2010 13:25:42 Offline |
kojaksro psal:Meloun psal:Chtěl bych si kurevky vytunit béčko..něco jako to černý,co se tu vobčas ukazuje..
Ale narodil jsem se do špatný doby a do špatnýho místa...estli myslíš tohle, tak to bych si nechal líbit
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … bandit.jpg
...f zimňe se do něčoho takovýho pustim...
Filous psal:kojaksro psal:Meloun psal:Chtěl bych si kurevky vytunit béčko..něco jako to černý,co se tu vobčas ukazuje..
Ale narodil jsem se do špatný doby a do špatnýho místa...estli myslíš tohle, tak to bych si nechal líbit
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … bandit.jpg...f zimňe se do něčoho takovýho pustim...
ten je brej... i ta barva ...
Bandit pičo
Filous psal:kojaksro psal:Meloun psal:Chtěl bych si kurevky vytunit béčko..něco jako to černý,co se tu vobčas ukazuje..
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … bandit.jpg...f zimňe se do něčoho takovýho pustim...
Z K6,nebo pořídíš starca? Taky se mě na podobný choutky povaluje v garáži vhodnej základ
VikecB12 psal:Filous psal:kojaksro psal:
...estli myslíš tohle, tak to bych si nechal líbit
Z K6,nebo pořídíš starca? Taky se mě na podobný choutky povaluje v garáži vhodnej základ
...z K6 ne
inkvizitorr psal:i tenhle je gut nasrat na nějaký sériovky i když sou drahý a pěkný každej jednou dojde k tomu, že to nej je vlastní stavba
http://www.designbikes.de/images/Starts … 010003.JPG
přesně todlencto sem měl na mysli, čověk na to čučí a slintá. Nebo ta od Kojaksro, akorát mám dilema. Je fakt, že na této se mi moc nelíbí ten vejfuck, kuwa ten měl jít pot sedlo
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2010 07:31:34 Offline |
Tak to hodně zdaru.
minulej víkend mi povídali kámoši v dílně že by prej rádi něco něco jako retro kafíčko...asi prej ze Zephyra...jako,že na drátech atd..tak uvidim co se z toho vyvrbý...každopádně si bude s čim hrát
inkvizitorr psal:i tenhle je gut nasrat na nějaký sériovky i když sou drahý a pěkný každej jednou dojde k tomu, že to nej je vlastní stavba
http://www.designbikes.de/images/Starts … 010003.JPG
...asi budu v mensine a mozna nedokazu spravne docenit invenci a zpracovani, ale me to pride hnusny
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2010 08:09:57 Offline |
Asi nová Multistrada a GSXR 1000 nebo R1
mašina snů?? .... 1150 gs edvenčr..... a tak 2 roky dovolený, abych se na tom naučil jezdit hustokrutej terén
a na rozcvičení superku, afu nebo osmičku biga
Asi jako Filous....ale nejsem si jistej jestli von ten kluk plešatej by spíš nestavěl nějaký křeslo pro důchodce.
Mě by se líbilo něco takovýho:
http://thekneeslider.com/archives/2008/ … -dynamite/
Editoval osiris (07.04.2010 16:31:39)
Banditatom (Člen) 07.04.2010 18:59:55 Offline |
vlada1200 psal:Teď ujíždím na tomhle... (asi stárnu)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _honda.jpg
ale jinak ADVENTURE nebo Stelvio
neboj nestárneš tohle je klasika sám sebe vidím jak si to uháním v neděli po obědě 80km/h krajinkou s mušákama v zubech
totok se mě taky líbí
Banditatom psal:vlada1200 psal:Teď ujíždím na tomhle... (asi stárnu)
ale jinak ADVENTURE nebo Stelvioneboj nestárneš tohle je klasika sám sebe vidím jak si to uháním v neděli po obědě 80km/h krajinkou s mušákama v zubech
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 10x347.jpg
totok se mě taky líbí
tak tady asi spíš thruxton, nebo V7cafe (ale ta mi přišla taková jako hračka)
já bych si jednou chtěl koupit Guzzi 1200 Sport v bílý perleti... na supersporty se moc nevejdu, čopry mě neberou, z endur mám vítr, kosmostroje (rozumněj současné japoncké naháče) jsou pěkný a nadupaný, ale jsem starší konzervativní mrdal, takže taky nic
já vlastně sám nevim, asi bych si jich koupil tak tři čtyři podle nálady
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 07.04.2010 20:31:33 Offline |
XJelen psal:Banditatom psal:vlada1200 psal:Teď ujíždím na tomhle... (asi stárnu)
ale jinak ADVENTURE nebo Stelvioneboj nestárneš tohle je klasika sám sebe vidím jak si to uháním v neděli po obědě 80km/h krajinkou s mušákama v zubech
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 10x347.jpg
totok se mě taky líbítak tady asi spíš thruxton, nebo V7cafe (ale ta mi přišla taková jako hračka)
já bych si jednou chtěl koupit Guzzi 1200 Sport v bílý perleti... na supersporty se moc nevejdu, čopry mě neberou, z endur mám vítr, kosmostroje (rozumněj současné japoncké naháče) jsou pěkný a nadupaný, ale jsem starší konzervativní mrdal, takže taky nic
já vlastně sám nevim, asi bych si jich koupil tak tři čtyři podle nálady
máš vkus předsedo jen s tím rozdílem, že mě se moderní kosmos stroje nelíběj ba dokonce naopak hold konzerva mrdalovitá
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2010 20:42:05 Offline |
jestli to klapne tak v pátek..možná v pondělí jedeme pro Zephyra na drátěnejch kolech takže se bude stavět stylový kafíčko
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2010 21:09:00 Offline |
Kuba B12 psal:tak je pak porovnáme
????dávám tomu rok až dva než z toho něco bude
Banditatom (Člen) 07.04.2010 21:27:00 Offline |
K.a.s.y.m. psal:jestli to klapne tak v pátek..možná v pondělí jedeme pro Zephyra na drátěnejch kolech takže se bude stavět stylový kafíčko
držím palecje to klasika i v kvasavice i v originále jsem zvědav na výsledek
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2010 21:50:27 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:jestli to klapne tak v pátek..možná v pondělí jedeme pro Zephyra na drátěnejch kolech takže se bude stavět stylový kafíčko
držím palecje to klasika i v kvasavice i v originále jsem zvědav na výsledek
to já taky
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2010 22:09:57 Offline |
Kuba B12 psal:jestli to klapne tak v pátek..možná v pondělí jedeme pro Zephyra na drátěnejch kolech takže se bude stavět stylový kafíčko
já za měsíc, možná za 2
Jo tááák...to je jiná.tak štastnou ruku ve výběru
K.a.s.y.m. (Člen) 08.04.2010 08:01:38 Offline |
Kuba B12 psal:špatně sem to napsal a ty špatně pochopil já ho mám doma už půl roku a finišuju
jo tááák tak to jsem to blbě pochopil..to si tak rok až dva počkáš než nám to bude jezdit tohle bude bajk pro radost tak se nikam chvátat nebude
inkvizitorr (Administrator) 08.04.2010 08:15:20 Offline |
Lihy psal:Asi jako Filous....ale nejsem si jistej jestli von ten kluk plešatej by spíš nestavěl nějaký křeslo pro důchodce.
http://thekneeslider.com/images/stonebr … ompany.jpg
todle je teda
doba je temná...
Petr J. psal:to Vlada + Hans: myslíte toto?
http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/kancl.jpg
jo...............ale i 1100GS by stačilo
inkvizitorr psal:Lihy psal:Asi jako Filous....ale nejsem si jistej jestli von ten kluk plešatej by spíš nestavěl nějaký křeslo pro důchodce.
http://thekneeslider.com/images/stonebr … ompany.jpgtodle je teda
...to je mňamózní ...ale třeba i todle:
http://thekneeslider.com/archives/2010/ … ansformed/
...je to jednoduchý, čistý....lechce čoproidní
K.a.s.y.m. (Člen) 08.04.2010 21:01:40 Offline |
Progear 650 (Člen) 08.04.2010 21:07:10 Offline |
Filous psal:inkvizitorr psal:Lihy psal:Asi jako Filous....ale nejsem si jistej jestli von ten kluk plešatej by spíš nestavěl nějaký křeslo pro důchodce.
http://thekneeslider.com/images/stonebr … ompany.jpgtodle je teda
...je to jednoduchý, čistý....lechce čoproidní
že sem nedáš fotku svojí první stavby co je v benátkách na dílně..... bo je to bomba....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:inkvizitorr psal:
todle je teda...to je mňamózní ...ale třeba i todle:
...je to jednoduchý, čistý....lechce čoproidníže sem nedáš fotku svojí první stavby co je v benátkách na dílně..... bo je to bomba....
...voe ...to by se kucí z ousísí posrali, aš by to našli něgde na netu, nemám to srce je zahambit
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2010 08:49:59 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:Filous psal:
...je to jednoduchý, čistý....lechce čoproidníže sem nedáš fotku svojí první stavby co je v benátkách na dílně..... bo je to bomba....
...voe ...to by se kucí z ousísí posrali, aš by to našli něgde na netu, nemám to srce je zahambit
to už jsi začal překopávat Van Vana??
inkvizitorr (Administrator) 09.04.2010 08:54:16 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Progear 650 psal:
že sem nedáš fotku svojí první stavby co je v benátkách na dílně..... bo je to bomba.......voe ...to by se kucí z ousísí posrali, aš by to našli něgde na netu, nemám to srce je zahambit
depa, pynojir
doba je temná...
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Progear 650 psal:
že sem nedáš fotku svojí první stavby co je v benátkách na dílně..... bo je to bomba.......voe ...to by se kucí z ousísí posrali, aš by to našli něgde na netu, nemám to srce je zahambit
...ale depág...to je na dlouhý povidání nebo na další pohátku...asig takle...to tenkrát, dyš bylo našemu staršímu princátku šest járů, pojal pan král (jakože já) bes vjedomí pani královny (jakože Áji) domňení, že nastal čas vychovávat z princátka pořádnýho rabijáka, kerej se nevobejde bez voře, kerej nežere seno a voves, ale řechtá enem po přídělu derivátu ropy vot sultána Sulejmána........................no a hádej jag to dopadlo???
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2010 08:58:41 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...voe ...to by se kucí z ousísí posrali, aš by to našli něgde na netu, nemám to srce je zahambitto už jsi začal překopávat Van Vana??
...ale depág...to je na dlouhý povidání nebo na další pohátku...asig takle...to tenkrát, dyš bylo našemu staršímu princátku šest járů, pojal pan král (jakože já) bes vjedomí pani královny (jakože Áji) domňení, že nastal čas vychovávat z princátka pořádnýho rabijáka, kerej se nevobejde bez voře, kerej nežere seno a voves, ale řechtá enem po přídělu derivátu ropy vot sultána Sulejmána........................no a hádej jag to dopadlo???
no rozřezal a zmenšil se fichtl..jako bylo v českých luzích a hájích zvykem
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
to už jsi začal překopávat Van Vana??...ale depág...to je na dlouhý povidání nebo na další pohátku...asig takle...to tenkrát, dyš bylo našemu staršímu princátku šest járů, pojal pan král (jakože já) bes vjedomí pani královny (jakože Áji) domňení, že nastal čas vychovávat z princátka pořádnýho rabijáka, kerej se nevobejde bez voře, kerej nežere seno a voves, ale řechtá enem po přídělu derivátu ropy vot sultána Sulejmána........................no a hádej jag to dopadlo???
no rozřezal a zmenšil se fichtl..jako bylo v českých luzích a hájích zvykem
...no vzals to dost hopem, ale finále si trefil
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2010 09:10:42 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...ale depág...to je na dlouhý povidání nebo na další pohátku...asig takle...to tenkrát, dyš bylo našemu staršímu princátku šest járů, pojal pan král (jakože já) bes vjedomí pani královny (jakože Áji) domňení, že nastal čas vychovávat z princátka pořádnýho rabijáka, kerej se nevobejde bez voře, kerej nežere seno a voves, ale řechtá enem po přídělu derivátu ropy vot sultána Sulejmána........................no a hádej jag to dopadlo???no rozřezal a zmenšil se fichtl..jako bylo v českých luzích a hájích zvykem
...no vzals to dost hopem, ale finále si trefil
no ono je to totiž asi všude stejný taky jsem jednoho takovýho prcka (malýho fichtla) měl sice jsem si ho stavěl sám až defakto nedávno,ale sranda na tom byla
http://www.troostwijkauctions.com/cs/ai … -6168/?p=1
jedna ta bedýnka by mi stačila nabo ty závoďáky
My letci máme ocelové ptáky...
K.a.s.y.m. (Člen) 24.05.2011 09:49:31 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Kuba B12 psal:špatně sem to napsal a ty špatně pochopil já ho mám doma už půl roku a finišuju
jo tááák tak to jsem to blbě pochopil..to si tak rok až dva počkáš než nám to bude jezdit tohle bude bajk pro radost tak se nikam chvátat nebude
tak rok se sešel s rokem a trošku kucí pokročili
K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:Kuba B12 psal:špatně sem to napsal a ty špatně pochopil já ho mám doma už půl roku a finišuju
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011127.jpg
viděla sem to už v sobotu a fakt se jim to povedlo
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:Kuba B12 psal:špatně sem to napsal a ty špatně pochopil já ho mám doma už půl roku a finišuju
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011127.jpg
...na mě je teda ten červenej rám trochu moc komedijantskej, nerat to řikam, bo to budu mít vot Koldana imrvére na talíři, ale třeba zlatej by se mi líbil víc...ale jináč heský
inkvizitorr (Administrator) 24.05.2011 10:16:03 Offline |
Stránky: 1 2