Nejsi přihlášen
Hliníkový kryt řetězu
Včera jsem tu někde našel nějaký info hliníkovým krytu řetězu, ale dneska to nemůžu zaboha najít.
Myslím že to byl Osi, kdo psal, že se hliník je taková mrcha, že se uklepe. A já se ptám proč, a v jakym smyslu? Jako že se vybracema na něm povolej šroubky?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Re: Hliníkový kryt řetězu
Šrouby se nepovolej, pokavaď sou pojištěný (pérovka, vějířová podložka). Spíš bude kryt praskat v okolí uchycení kolevá vibracím, bo plechy z Al slitin tohle rády dělaj. Málem sem takhle přišel o původní starou značku na ČZ, origo držák mi prdnul, tak sem ho vyrobil z 2mm Al plechu a po asi 500km se ten neřád uklepal
Naštěstí značka ostala viset na spodním šroubu. Bych ji ztratil a vyfasoval tu velkou plachtu tak by to vypadalo k
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
osiris psal:...nevím jestli jsem to psal já, sám mám hliníkovej kryt řetězu, ale je fakt, že hliníkovej držák znažky brzy ulít, nerezovej už drží
mi zase ulít nerezovej
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Honzik8719 (Člen) 06.04.2010 14:34:52 Offline |
já mám hliníkovej kryt řetězu a je bez problémů
...relativní kochač...
Osi je možný, že jsem si to včera nějak špatně přebral a ty jsi původně mluvil o držáku značky, který ti ulít.
Jinak oukej teda. O víkendu se pokusím něco udělat z dvojky hliníku a čas ukáže...
Nemáte někdo nějaký výkresy již udělanejch krytů? Vlastní fantazii sice mám dobrou, ale jestli už je něco vozkoušený...
Banditatom (Člen) 06.04.2010 21:23:46 Offline |
pokud máš přístup k duralu nebo nerezy udělej to raděj z těhle kovů hliník je ludra zakeřná a mít ju šouplou někde v kole asi nestojí za to.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:pokud máš přístup k duralu nebo nerezy udělej to raděj z těhle kovů hliník je ludra zakeřná a mít ju šouplou někde v kole asi nestojí za to.
Jasný no, dneska jsem o tom přemejšlel, že se na hliník asi vyseru. Duralový máme doma jen trubky na éro, plech bohužel ne. A nerez v domácích podmínkách nevohnu. Leda udělat nějaký výkresy a nechat někde udělat, ale neznám nikoho, kdy by to uďál.
Další možnost která asi vyhraje je, že koupil rovnou nerezovej kryt udělanej někde "profi".
A teď - Kde ho sehnat a nekrást? Aby to to sedělo na B6 rv00, tzn rozteč šroubů 210?
Inženýrek psal:Banditatom psal:pokud máš přístup k duralu nebo nerezy udělej to raděj z těhle kovů hliník je ludra zakeřná a mít ju šouplou někde v kole asi nestojí za to.
Jasný no, dneska jsem o tom přemejšlel, že se na hliník asi vyseru. Duralový máme doma jen trubky na éro, plech bohužel ne. A nerez v domácích podmínkách nevohnu. Leda udělat nějaký výkresy a nechat někde udělat, ale neznám nikoho, kdy by to uďál.
Další možnost která asi vyhraje je, že koupil rovnou nerezovej kryt udělanej někde "profi".
A teď - Kde ho sehnat a nekrást? Aby to to sedělo na B6 rv00, tzn rozteč šroubů 210?
Na Ebay.de je toho tři prdele za ocelový a některý vypadaj moc pěkně. Jeden mám a spokojenost. Cena už od od nějakejch 20 Éček dle provedení.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Banditatom (Člen) 07.04.2010 18:46:06 Offline |
Inženýrek psal:Banditatom psal:pokud máš přístup k duralu nebo nerezy udělej to raděj z těhle kovů hliník je ludra zakeřná a mít ju šouplou někde v kole asi nestojí za to.
pokud bys byl schopen sehnat výkres byl bych schopen ti to udělat s nerezi jeden výkres doma sice mám (můj pokus kerej nevyšel) na nerez mám gvalitní contact
Banditatom psal:Inženýrek psal:Banditatom psal:pokud máš přístup k duralu nebo nerezy udělej to raděj z těhle kovů hliník je ludra zakeřná a mít ju šouplou někde v kole asi nestojí za to.
A teď - Kde ho sehnat a nekrást? Aby to to sedělo na B6 rv00, tzn rozteč šroubů 210?pokud bys byl schopen sehnat výkres byl bych schopen ti to udělat s nerezi jeden výkres doma sice mám (můj pokus kerej nevyšel) na nerez mám gvalitní contact
Výkres by nebyl problém. V jakym by to mělo být formátu? dwg by pro mě bylo ideální. Až budu mít chvíli, tak udělám nějakej první nástřel ve 3d.
Bedřich psal:si načmárej vlastní včetně nïcku a je to
Žádnej nápis na to stejně nechci. Nemám rád přeplácaný věci. Natož nick, kterej byl jen výkřik do tmy z hecu.
Možná jen malý logo S.
Banditatom (Člen) 07.04.2010 19:17:31 Offline |
Inženýrek psal:Banditatom psal:Inženýrek psal:
A teď - Kde ho sehnat a nekrást? Aby to to sedělo na B6 rv00, tzn rozteč šroubů 210?pokud bys byl schopen sehnat výkres byl bych schopen ti to udělat s nerezi jeden výkres doma sice mám (můj pokus kerej nevyšel) na nerez mám gvalitní contact
Výkres by nebyl problém. V jakym by to mělo být formátu? dwg by pro mě bylo ideální. Až budu mít chvíli, tak udělám nějakej první nástřel ve 3d.
oki pokud možno v PDF a samo v CADU ať se klukům dělá dobře program!
Honzik8719 (Člen) 07.04.2010 22:00:03 Offline |
Banditatom psal:Inženýrek psal:Banditatom psal:
pokud bys byl schopen sehnat výkres byl bych schopen ti to udělat s nerezi jeden výkres doma sice mám (můj pokus kerej nevyšel) na nerez mám gvalitní contactVýkres by nebyl problém. V jakym by to mělo být formátu? dwg by pro mě bylo ideální. Až budu mít chvíli, tak udělám nějakej první nástřel ve 3d.
oki pokud možno v PDF a samo v CADU ať se klukům dělá dobře program!
pak se pochlub co jsi vytvořil ;-)
...relativní kochač...
Nic proti umu zdejších tvůrců, viděl jsem toho dost a stačilo, ale srát se s něčim co stojí ani ne 20 Euro? http://cgi.ebay.de/Kettenschutz-Suzuki- … 23066b87b9 Mám tnhle ten samej bez těch přiblblejch nápisů a vypadá dobře. Můj názor.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
luboss psal:každej nápis propálenej je jenom zeslabení, v DL jsme si tam vymýšleli loga a pak to praskalo vibracema
Já tam mam malinkej decentní nápis Bandit a několik otvorů kvůli odlehčení a nepraská nic ani náhodou. Ale jezdim ON ROAD no
Ty držáky krytu naB6 nejsou moc stavěný na nějakou větší zátěž nerez je těžkej a i když sem tam měl dost velký otvory pro odlehčení tak se to nakonec uklepalo ... nerez vydržel ale ulít ten držák na kyvce je fakt že tan svár nebyl nic moc .. nakonec tam byl zpátky plasťák
MRDAT!!!
Ondráš psal:luboss psal:lepsí pískovat nebo vypálit než propálit
Nejlepší je to prochlastat.
Momentálně možná jo , jindy bych ti řek, že si dám o ty tři piva míň
Honzik8719 (Člen) 08.06.2010 10:58:27 Offline |
mám takovej dotázek pasoval by kryt řetězu z B12 rok 01 na B6 rok 96? popřípadě jestli by mohl někdo změřit rozteč šroubů na B12 01 díky
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 29.04.2011 21:40:53 Offline |
0cool psal:ja koupil kryt z B12 a na B6 nejde :( achh jo:( rozatec te zmerim zitra
už netreba...příští týden bude hotovej nerezovej na míru
...relativní kochač...
Když tu řešíte kryt řetězu, nevíte jak se tam dá přidělat tenhle blatníček? Prodávaj to i jako komplet s krytem ale to se mi nelíbí:
http://cgi.ebay.de/SUZUKI-GSX1400-GSX-1 … 5adb8aa96f
Zdenda psal:Když tu řešíte kryt řetězu, nevíte jak se tam dá přidělat tenhle blatníček? Prodávaj to i jako komplet s krytem ale to se mi nelíbí:
http://cgi.ebay.de/SUZUKI-GSX1400-GSX-1 … 5adb8aa96f
Ja jsem koupil ten blatníček s krytem řetezu,trošku ho přelaminoval a dal jsem ten hliníkovej přez nej.
S krytem řetězu jsou, to není problém, jen mi přijde celkem dost 180 E za komplet. http://cgi.ebay.de/Hinterradabdeckung-P … 5d2e896ecc
Proto bych vzal ten co je zvlášť, páč ve finále by to mělo bejt stejný, akurát netušim, jak se to tam přidělá.
Jako já taky vidium tu cenu kolem talíře bez laku ovšem přijde mi, že se asi musí vrtat do kyvky a na to seru. 180E bez laku nebo 200E za karbon je nesmysl.
Do kyfky vrtat nebudu ani za nic. To snad radši časem dospěju k tomu od Puige. Koukal jsem, že to samotný dělá Powerbronze ale taky ani zmínka o montáži a nebo nevládnu tolik anglicky
http://www.powerbronze.co.uk/822930/818 … 1400.model
corimec psal:Tohle je laminátovej blatník za 600kč a ten kryt je puvodní z motorky,tak že i s lakem mě to vyšlo asi na 1100kč180E bych za to taky nedal
To by mne zajímalo kdes ho sehnal za 600. Do ted jsem nic tak levnýho neobjevil.
koupil jsem to nekde na internetu,musim ale řict že laminát je sice o hodně levnější než plast,ale hned první rok mi popraskal lak od vibrací,podsedlovku mám plastovou od ermaxe,tam lak drží, ale taky sem za ni vypláznul zkoro 6000kč
nějakou dobu to byl v bazaru inzerát že týpek dělá kryty řetězu a chladiču , je tu ???
říkal že brzo bude , a furt nic a mejla už nemám
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Stránky: 1