Nejsi přihlášen
Pohádka o TTRku a hloupém princi
Jelikož tu už dlouho Husky nevypotil žádnou pohádku, přispěju já...
Bylo nebylo, bydlel na hranicích mezi Pohanskou a Velkoněmeckou říší hloupý princ, budeme mu říkat Lama. Rád trápil všechno, co má dvě kola a smrdí benzínem a tudíž si usmyslel, že když už má doma Bandita a Gixxero, že si eště přikoupí nějakou blátotlačku, aby moh dojíždět přes les za vostatníma princema a princeznama k rybníku a tak. I osud ho zavál do nedalekého města obklopeného stříbrnými doly, kde se jal místní rytíř prodávat svého lehce potlučeného oře, slyšícího na jméno Yamaha TT600R. Hloupému princi pranic nevadilo, že má zlámanou páčku a po zkušebním svezení si s rytířem plácli a TTR změnilo majitele. Na co ovšem princ Lama rozhodně nepomyslel bylo to, že jeho nový oř, ikdyž je už poněkud postarší, stále má duši plnokrevníka a tudíž nemá startér. „Ale což, chodit jsem se taky naučil, tohohle oře také zkrotím“, řekl si princ Lama. Na svém zámku nového oře nekolikrát dokázal nastartovat (s pomocí pana krále, páč sám má ještě trochu nohu v z turnajového zápolení) a pak se TTR odmlčelo a všude smrděl benzín... Princ Lama, znalý problematiky strojů, vyndal svíčku, vyčistil, vysušil, vrátil do fajfky a jal se zkusit jiskru. Nic... Trochu ho začala přepadat lehká panika, tak všechno znovu zkontroloval, vyčistil a zase nic... To už ale musel zase odjet na služebku do Velkoněmecké říše a pan král mu dával průběžně každý den zprávy, co zkusil atd. Nakonec se spolu po telefonu usnesli, že průser asi bude v cívce... Princ Lama přesto u svého handlíře Detlefa Louise koupil nový kabel, fajfku, svíce a o následujícím dni nicnedělání si vypůjčil cívku a jal se zkoušet... a opět nic... Princ Lama už byl zoufalý a tak se rozhodl svěřit svůj osud vědmě jménem internet. Začal hledat kouzelný pergamen nazývající se elektrické schéma... u té příležitosti našel rady jakéhosi čaroděje, který mu poradil, že když bude zkoušet jiskru na jednoválcovém šestikilu, tím, že startovačkou bude verglovat rukou, tak mu to jiskru nehodí, ani kdyby se posral... Inu, princ Lama, ač trochu zmatený touto informací, začal skládat TTRko... V té době se také pan král rozpomněl, jak kdysi dávno startoval svého krásného oře jménem Matchless a postup vyzkoušel i na TTR... Párkrát prošlápnul bez elektriky, pak jí zapnul, našel horní ouvrať a... ...skočil... ...TTRko zařvalo, začalo spokojeně bafat na volnoběh a princ si šel za roh nafackovat, páč moh dávno jezdit, kdyby nehledal problém, kde neni...
A tak tam teď spokojeně žijí, princi už se celkem zahojila ta blbá noha, takže si motorku dokáže nastartovat sám a král už přemejšlí, jak dostat královnu na tuhle motorku, aby nemuseli v létě k rybníku voklikou autej, ale mohli pěkně přes les jako vostatní...
Bandit rulezz!!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2010 13:58:21 Offline |
Re: Pohádka o TTRku a hloupém princi
princ zřejmně dlouho nesedlal žádného oře z českých luhá a hájů,že?? hezká pohádka
..to se mi bude v práci pěkně spát
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Sem si malem cvrkl dobre napsano
Petr: Ta mrcha nema baterku, takze rukou to nejspis nepude z toho duvodu, ze to proste musis poradne roztocit, aby ty indukcky co jsou na klice davaly... a na to je jenom "naslapnuti" rukou malo...
XJelen: Nojo no... prvni zkusenosti s takovym motorem...
Bandit rulezz!!!
![]() |
Banditatom (Člen) 07.04.2010 19:13:26 Offline |
pěkně napsaný von princ bude zřejmě rozežranej s toho gsx-r
zavzpomínal jsem na svoje cr125 áááách jo to byli léta
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
áááách pěkný, pěkný ...
ale znam jednoho prince, byl chudý duchem, ovšem finančních trablů prostý ...
ten si koupil tohodle oře novýho, v hřebčíně mu ho prodavač v modrý košili se žlutou kravatou našláp "rukou" řkouce, že se startérem je to pro holky :)
inu odjel tento mameluk do své stáje ...
ovšem jak hořce, přehořce se mýlil, zjistil již při první vyjížďce při pádu v korytě potoka ...
nejen, že nedosáhl ze sedla na zem, ale taky nebylo na co stoupnou aby mohl na nakopávačku skočit ...
popravdě, jsem člověk jízlivý, nedobrý, některým lidem potíže přející, ale jeho mi bylo opravdu líto ...
když totiž můj italský oř, vlastní, nikoliv mojí vinou někde klopítl, jal jsem se po holčičím způsobu tisknout tlačítko startéru a pokračoval bez zbytečně ztracenýho gramu lidskýho sádla dál :)
pravda je, ža nakonec i Jarda našel magickej způsob, jak TTR nakopnout relativně bez trápení a dlouho spolu žili v harmonii, čímž se mu povedlo opět získat ztracený sebevědomí a nadále razil heslo "kdo si jí nenakopne, ten si jí nezaslouží :)))
ale di, Ty brepto ...
Petr psal:netušil sem že to nená bat. proto mi to neštymovalo - díx info :)
tuším totiž že DRko ji má tak sem to hodil do stejného pytle ..
DRko má baterku,aji XT ju má. A přesto XT startovalo napiču Zato DR jedna báseň
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Petr psal:netušil sem že to nená bat. proto mi to neštymovalo - díx info :)
tuším totiž že DRko ji má tak sem to hodil do stejného pytle ..DRko má baterku,aji XT ju má. A přesto XT startovalo napiču
Zato DR jedna báseň
no hale já ho nenakop...a to jsem si myslel, že jsem ze všech kejvaček apod celkem vyškolenej....
jsa zahanben, musel mi DRko nakopnout pan majitel (napoprvý mimochodem), abych se projel
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 08.04.2010 21:33:41 Offline |
hans psal:VikecB12 psal:Petr psal:netušil sem že to nená bat. proto mi to neštymovalo - díx info :)
tuším totiž že DRko ji má tak sem to hodil do stejného pytle ..DRko má baterku,aji XT ju má. A přesto XT startovalo napiču
Zato DR jedna báseň
no hale já ho nenakop...a to jsem si myslel, že jsem ze všech kejvaček apod celkem vyškolenej....
jsa zahanben, musel mi DRko nakopnout pan majitel (napoprvý mimochodem), abych se projel
no mám s DR podobnou zkušenost
K.a.s.y.m. psal:hans psal:VikecB12 psal:
DRko má baterku,aji XT ju má. A přesto XT startovalo napičuZato DR jedna báseň
jsa zahanben, musel mi DRko nakopnout pan majitel (napoprvý mimochodem), abych se projelno mám s DR podobnou zkušenost
no jo,scípáci Je to vo grifu,stačí prošlápnout tak,až zacvakne ruční dekompresor a pak pořádně šlápnout uplně vod vrchu chodu nakopávačky,aby to chytlo švunk
A kdyš je dobře seštelovanej automatickej dekompresor,tak bez jakýhokoliv chystání,jenom šlápnout
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 08.04.2010 22:05:51 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:hans psal:
jsa zahanben, musel mi DRko nakopnout pan majitel (napoprvý mimochodem), abych se projelno mám s DR podobnou zkušenost
no jo,scípáci
Je to vo grifu,stačí prošlápnout tak,až zacvakne ruční dekompresor a pak pořádně šlápnout uplně vod vrchu chodu nakopávačky,aby to chytlo švunk
A kdyš je dobře seštelovanej automatickej dekompresor,tak bez jakýhokoliv chystání,jenom šlápnout
pičo..mi bylo 15 když jsem na tom zvěrstvu prvně a naposled jel..a s váhou jako má Progear toho moc neprošlápneš ..sem se modlil aby mi to někde cestou nezdechlo...ale jelo to luxusně i to ovládání supr..se mi pak na fichtla vůbec,ale vůbec nechtělo
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:
no mám s DR podobnou zkušenostno jo,scípáci
Je to vo grifu,stačí prošlápnout tak,až zacvakne ruční dekompresor a pak pořádně šlápnout uplně vod vrchu chodu nakopávačky,aby to chytlo švunk
pičo..mi bylo 15 když jsem na tom zvěrstvu prvně a naposled jel..a s váhou jako má Progear toho moc neprošlápneš
..sem se modlil aby mi to někde cestou nezdechlo...ale jelo to luxusně i to ovládání supr..se mi pak na fichtla vůbec,ale vůbec nechtělo
Já měl XTčko v 16ti,ale hmotu sem měl už tenkrát
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:hans psal:
no jo,scípáci
s dekompresorem jsem problém neměl, ale nějak mi nešel ten švih .... hmotu bych i měl, ale asi to chce grif
Stránky: 1