Nejsi přihlášen
Klíč do zapalování
Nikde sem tu neobjevilvěc se má takto.Vloni sem myslel že sem potratil klíč a šel se zeptat do klíčovny,co a jak.Pán to strčil do chytrý mašinky a řek-má čip takže asi 2000 peněz.Teď sem ho však ztratil vopravdu a v suzu mi nejsou schopný říct,co a jak.Klíč za mrzských 460 objednaji,mám si ho nechat vybrousit a nevědí,jestli ho naprogramovat.
Máte s tím někdo zkušenost.Technik v suze tvrdí,že nic programovat není třeba.ale druhej že zas joTeď babo raď díky díky
Re: Klíč do zapalování
rick psal:Takže kódovat?
...abych upřesnil co jsem předeslal, tzn. že imobilizér nemaj jen hondy, ale suzuki samo taky, je to ten s.a.i.s. (suzuki advanced immobilizer system), já ho třeba mám, jestli ho má ale tvoje B650 nevím
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
čoveče onasisu ten SAIS má tvoje obryně K05 a to eště nevim z jakýho důvodu páč moje K04 obryně ho neměla a hlavně moje loňská K08 B1250 s bazénem taky žádnej SAIS neměla,čili mněla nekodovanej normál klíč..
no prostě jestli kolem spínací skříňki (to je ta díra kam se strká klíček) neni taková černá krytka s nápisem SAIS tak to kódovanej klíček nemá no..
kovaloj: tak to asi dávaj od 05, protože na to dělali i svolávačku a ty přijímače měnili ...určitá série byla špatně utěsněná a zatejkalo do nich, je to ale standard
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
KOVAL psal:čoveče onasisu ten SAIS má tvoje obryně K05 a to eště nevim z jakýho důvodu páč moje K04 obryně ho neměla a hlavně moje loňská K08 B1250 s bazénem taky žádnej SAIS neměla,čili mněla nekodovanej normál klíč..
no prostě jestli kolem spínací skříňki (to je ta díra kam se strká klíček) neni taková černá krytka s nápisem SAIS tak to kódovanej klíček nemá no..
tak mrknu na spínačku a je to.na burgmanovi sem to měl,navíc s krytkou přes díru,a tady že by nic-k8,
a pobavili mně,že kódování,cca 2 hod.práce a 1000 vočí
Stránky: 1