Nejsi přihlášen
Nejde natočit
Zdarec chlapi,
dneska jsem vlítnul do díry jak do pekla a hned po tý mrdě mi zhasnul motor a nejde natočit. Rozsvítí se mi budíky a kontrolka oleje, ale neutrál třeba ne a moto ani neškytne. Jako kdyby tam nešla vůbec šťáva. Pojistky to nejsou a třeba světla svítěj, ale blinkry jsou mrtvý. Takže jsem to naložil a odvez do garáže. Doufam, že tohle vyřešim, abych mohl řešid oba bouchlý ráfky. Takže silničářům dík a vám díky za rady.
Jo a mam B6-S r.v.2003
Banditatom (Člen) 07.04.2010 20:24:18 Offline |
Re: Nejde natočit
máš štěstí, že jsi si hubu nenatlouk! ty skontroluj jestli ti někde nevypadl drát třeba na cívkách nebo k přívodu do spínačky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2010 20:28:07 Offline |
Bechy psal:Zdarec chlapi,
dneska jsem vlítnul do díry jak do pekla a hned po tý mrdě mi zhasnul motor a nejde natočit. Rozsvítí se mi budíky a kontrolka oleje, ale neutrál třeba ne a moto ani neškytne. Jako kdyby tam nešla vůbec šťáva. Pojistky to nejsou a třeba světla svítěj, ale blinkry jsou mrtvý. Takže jsem to naložil a odvez do garáže. Doufam, že tohle vyřešim, abych mohl řešid oba bouchlý ráfky. Takže silničářům dík a vám díky za rady.
Jo a mam B6-S r.v.2003
sundes sedačku a v zadní části u světla máš dvě krabičky...jedna je pojistková skříňka a druhá je združené relé které ma na starosti blinkry kontrolku neutrálu spínač bočáku a nouzovej vypínač na řidítkách...moc bych nedal za to ,že ti vypadnul nebo povyskočil
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Bechy psal:Zdarec chlapi,
Jo a mam B6-S r.v.2003sundes sedačku a v zadní části u světla máš dvě krabičky...jedna je pojistková skříňka a druhá je združené relé které ma na starosti blinkry kontrolku neutrálu spínač bočáku a nouzovej vypínač na řidítkách...moc bych nedal za to ,že ti vypadnul nebo povyskočil
Díky moc za tip, já si říkal, že tam asi něco chybí, koukal jsem totiž na to a přišlo mi to nějaký zvláštní, ale nebyl jsem si jistej, jak to má bejt.
Stránky: 1