Nejsi přihlášen
Re: životnost 1250
osiris psal:...dávám teď dokupy starou šestkovou vránu s 224tis.
tak jestli ma tolik najeto,tak to na ni nekdo musel jezdit rocne vic jak kelly nebo to musi bejt z italie,kde se da mistama jezdit celorocne,jinac mi to nevychazi...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:osiris psal:...dávám teď dokupy starou šestkovou vránu s 224tis.
tak jestli ma tolik najeto,tak to na ni nekdo musel jezdit rocne vic jak kelly nebo to musi bejt z italie,kde se da mistama jezdit celorocne,jinac mi to nevychazi...
..83 km denně, sezóna 180 dní v roce, stáří 15 let ...co tam máš dál?
Mour psal:Marián psal:osiris psal:...dávám teď dokupy starou šestkovou vránu s 224tis.
..83 km denně, sezóna 180 dní v roce, stáří 15 let ...co tam máš dál?
tak pro tak excelentniho matematika uz dalsi ulohu nemam,neb by me opet zahanbil dalsim nekompromisnim a neodiskutovatelnym vysledkem
jinac to muselo bejt snad bandit taxi nebo mesendžr
...sam mezi jebkarema...
K.a.s.y.m. (Člen) 08.04.2010 08:11:00 Offline |
Marián psal:Mour psal:Marián psal:
tak jestli ma tolik najeto,tak to na ni nekdo musel jezdit rocne vic jak kelly nebo to musi bejt z italie,kde se da mistama jezdit celorocne,jinac mi to nevychazi.....83 km denně, sezóna 180 dní v roce, stáří 15 let ...co tam máš dál?
tak pro tak excelentniho matematika uz dalsi ulohu nemam,neb by me opet zahanbil dalsim nekompromisnim a neodiskutovatelnym vysledkem
Slamescu má B6 pizza servis se 108 tis. mílema
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Marián psal:Mour psal:Marián psal:
tak jestli ma tolik najeto,tak to na ni nekdo musel jezdit rocne vic jak kelly nebo to musi bejt z italie,kde se da mistama jezdit celorocne,jinac mi to nevychazi.....83 km denně, sezóna 180 dní v roce, stáří 15 let ...co tam máš dál?
...14tis. za rok ...kde vidíš problém
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
To neni mozny tak moc mrknete se do cesky motoinzerce na stavy km a stari moto
osiris psal:Marián psal:Mour psal:
..83 km denně, sezóna 180 dní v roce, stáří 15 let ...co tam máš dál?tak pro tak excelentniho matematika uz dalsi ulohu nemam,neb by me opet zahanbil dalsim nekompromisnim a neodiskutovatelnym vysledkem
jinac to muselo bejt snad bandit taxi nebo mesendžr...14tis. za rok ...kde vidíš problém
problem nevidim, jen je to docela dost na cesky podminky.
a ruku na srdce,kdo vydrzi tak dlouho s jednou motorkou
no ale zas na druhou stranu, kdyby se dalo jezdit celorocne, tak udelam bez problemu 25...
...sam mezi jebkarema...
VikecB12 psal:Ty voe,tam už musí být unavený uplně fšechno Nahoď nějaký foto,ať vidím jak vypadá béčko po extra maratonu Kua,už jenopm desetkrát tolik co mám tedka najeto a mám ho
...taky že jo, tam je v prdeli všechno (teda skoro všechno) ...fotit zatím není co, rozebranou motorku nemá smysl
...nejsem úplně blbej , to vím ...hele já vycházím z toho, že 6.12.2001 to mělo minimálně 96000 km (nebo těch 127000km) a dalších 10 let provozu před sebou ...a nynější stav tacho
Filous psal:Michal Dk psal:přeci jsem nechtěl z tebe dělat blbce,řekl jsem svůj názor,to se snad může.224 tis je dost i na 6 badita.
...máš funkci??? ...nemáš!!! ...tagže nemáš nárok ani na ňákej názor
Tak to pak jo,ale zase když nevím tak se voptám.
Michal Dk psal:Filous psal:Michal Dk psal:přeci jsem nechtěl z tebe dělat blbce,řekl jsem svůj názor,to se snad může.224 tis je dost i na 6 badita.
...máš funkci??? ...nemáš!!! ...tagže nemáš nárok ani na ňákej názor
Tak to pak jo,ale zase když nevím tak se voptám.
...no jasný, přeci nejsi blbej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Michal Dk psal:přeci jsem nechtěl z tebe dělat blbce,řekl jsem svůj názor,to se snad může.224 tis je dost i na 6 badita.
...myslím že jsem ti v tom smyslu nic takovýho neodepsal , tak proč by sis nemoh říkat svůj názor ? ...a nikde přece netvrdím že ta suma není dost, nebo že je bezpodmínečně v původním stavu bez jakejchkoliv oprav nebo výměny dílů, jen jsem řek že když si dám selským rozumem do kupy jedna a jedna, tak mi to tak vychází ...a navíc, mám ten pekelnej stav tak nějak před očima v garáži a ještě tomu není zdaleka konec
...jo ale pozor, podotýkám že přes veškerý neduhy byl v provozuschopným stavu, prostě jet se na tom dalo, nebo bylo to pojízdný, nebo jak bych to řek (hned první nákup nd u kojaka byl ale 10.000 kačen a tím nekončím)
a co motor jak si prede ?
zzzmrzlinar (Člen) 09.04.2010 11:45:12 Offline |
OSI,
to by mě docela zajímalo, co všechno s tím je, kdybys měl chvílu a nahodil nám to sem, já bych vděčný
osiris psal:Michal Dk psal:přeci jsem nechtěl z tebe dělat blbce,řekl jsem svůj názor,to se snad může.224 tis je dost i na 6 badita.
...myslím že jsem ti v tom smyslu nic takovýho neodepsal , tak proč by sis nemoh říkat svůj názor ? ...a nikde přece netvrdím že ta suma není dost, nebo že je bezpodmínečně v původním stavu bez jakejchkoliv oprav nebo výměny dílů, jen jsem řek že když si dám selským rozumem do kupy jedna a jedna, tak mi to tak vychází ...a navíc, mám ten pekelnej stav tak nějak před očima v garáži a ještě tomu není zdaleka konec
...jo ale pozor, podotýkám že přes veškerý neduhy byl v provozuschopným stavu, prostě jet se na tom dalo, nebo bylo to pojízdný, nebo jak bych to řek (hned první nákup nd u kojaka byl ale 10.000 kačen a tím nekončím)
...to byl nákup f CZ???
osiris psal:...nejsem úplně blbej , to vím ...hele já vycházím z toho, že 6.12.2001 to mělo minimálně 96000 km (nebo těch 127000km) a dalších 10 let provozu před sebou ...a nynější stav tacho
Hele Osi jde vo to jestli z toho jde udělat kloudná motorka.A hlavně kolik udělá radosti.Jak tě znám v cajku bude na 100%Debaty o najetejch km jsou na hovno.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2010 12:08:46 Offline |
Michal Dk psal:osiris psal:...nejsem úplně blbej , to vím ...hele já vycházím z toho, že 6.12.2001 to mělo minimálně 96000 km (nebo těch 127000km) a dalších 10 let provozu před sebou ...a nynější stav tacho
Hele Osi jde vo to jestli z toho jde udělat kloudná motorka.A hlavně kolik udělá radosti.Jak tě znám v cajku bude na 100%Debaty o najetejch km jsou na hovno.
proč by nešla o laku a kosmetice je zbytečný se bavit a nákup slušnýho motoru je dneska 10-15 tis podle stavu pak jen repas vidlí a zadního tlumiče..výměna všech ložisek a spotřebáku a jezdí se
pokud cena a následná investice vychází za dobrou tak je to jen o chtění to udělat a bude mít defakto novou motorku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zmrzlinářoj: v podstatě jak psal kasym, ještě furt koumám jestli zůstanu v původním motoru, nebo jinej ...až to bude hotový dám sem i fotky některejch dílů v jakým byly stavu
filousoj: jo
osiris psal:zmrzlinářoj: v podstatě jak psal kasym, ještě furt koumám jestli zůstanu v původním motoru, nebo jinej ...až to bude hotový dám sem i fotky některejch dílů v jakým byly stavu
filousoj: jo
...taky mě to čeká, ale nejspíš aš napřezrok...ani nevim, esi se na to mam těšit...co ste za tu ludru dali???
Filous psal:osiris psal:zmrzlinářoj: v podstatě jak psal kasym, ještě furt koumám jestli zůstanu v původním motoru, nebo jinej ...až to bude hotový dám sem i fotky některejch dílů v jakým byly stavu
filousoj: jo...taky mě to čeká, ale nejspíš aš napřezrok...ani nevim, esi se na to mam těšit...co ste za tu ludru dali???
...hele volil jsem jestli víc a novější, nebo tuhle mrchu, a pak jsem si stejně řek že jak se znám tak bych rozebral i tu novější a narval do ní prachy taky ...uvidíš sám, dojdeš vsadím se stejně jako já k tomu, že svý dítě nenecháš jezdit na něčem co jsi nerozebral, neprolez a nepovyměňoval
...to víš, měl jsem nutkání koupit něco novějšího v uvozovkách "bez práce", ale jak jsem už psal, nakonec svědomí zvítězilo a navíc když jsem tu chudinku viděl, nikdo jinej ji tak utrápenou nechtěl, tak jsem řek "zachráníme jí" no a bylo (podmínkou teda bylo že prodávající dostane o 10tis. míň než chtěl) ...je jasný, že podstatnou roli v tom hraje 25kw v papírech (jinak je teda otevřená, osazení karbců je originál - jako že hodnoty myslím)
...pokecáme o tom u
Datel psal:osiris psal:...pokecáme o tom u
ale já si chcu číst
...wole
...na
http://texty.citanka.cz/neruda/hk1-1.html
http://texty.citanka.cz/puskin/arz1.html
http://online.bible21.cz/bible.php?kniha=genesis
Stránky: 1