Nejsi přihlášen
Prodávám...
mrkněte do bazaru nebo sem http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html samozřejmě ho radši prodám někomu odsuď. Dávám si rok dva pauzu
Ne asi
Re: Prodávám...
luig psal:mrkněte do bazaru nebo sem http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html samozřejmě ho radši prodám někomu odsuď. Dávám si rok dva pauzu
nechápu toho smjlíka na konci ...
Bandit pičo
Fresh Man psal:luig psal:mrkněte do bazaru nebo sem http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html samozřejmě ho radši prodám někomu odsuď. Dávám si rok dva pauzu
nechápu toho smjlíka na konci ...
Je to jen pauza, takže se svět nezboří, uteče to jako voda a jezdim dál
Ne asi
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2010 13:05:37 Offline |
Kelly01 psal:Bláhovče
Už se nevrátíš
Haranti, kariéra, slípka co nejezdí na moto, závislost na takové slípce, jiné priority(nová sedačka a dovolená venku ať sousedi vidí) holt fůra proměných
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Už se nevrátíš
Haranti, kariéra, slípka co nejezdí na moto, závislost na takové slípce, jiné priority(nová sedačka a dovolená venku ať sousedi vidí) holt fůra proměných
I to se může stát, jeden nikdy neví
Ne asi
Už se nevrátíš
...můžu potvrdit z vlastní zkušenosti...teda krom tý slepice, to se mi zaplaťsatan vyhnulo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kelly01 psal:Filous
máš recht, ty labilní už po některých zážitcích na moto nesednou, máčky
................
no tohle bylo na můj vkus už trochu přes hranu
Kelly01 psal:Filous
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c01441.jpg
...tfuj tojksl, netahej sem starý vjeci
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Lihy psal:Kelly01 psal:Filous
................no tohle bylo na můj vkus už trochu přes hranu
prostě i to patří k věci ...bohužel
Bandit pičo
luig psal:Ale to víš, na krku státnice pak arbeit bude na to hovno čas tak prodávám oboje koupim auto a za rok dva až se něco našetří jsem zpět
Blbost.
Nesváděj to, že si neumíš zorganizovat čas, na blížící se státnice a práci.
A navíc, pak tě nějaká uloví do chomoutu, budeš cpát prachy do bydlení, dovolených či plen, motorku si koupíš v 60 až děti vypadnou z domu a celou tu dobu nám tu budeš brečet jak si blbej, žes to prodal.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Hanz psal:Jéje, až totok uvidí barynek.......ti řékne jakás ....
No co , co by řekl zas o eNkaře míň
Ne, beze srandy je to škoda
A já co jezdím s bandiťákama tak mají samý eNka a jsou to dobří kluci akurát trošku urýpaný, že Tome a Netoldo
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Ale piču,ten kdo to prodá zamlada kvuli tomu že chce vest rodinej život se vrátí max až jako starej páprda Těch pár šupů co se za to dneska dá dostat nikoho nemůže vytrhnout,aby to nemohlo zůstat v baráku ikdyš bych na to měl čas jednou v roce A ženská,kerá by mě jenom naznačila,že bych jako mohl prodat motorku by vodemě vyjela jak kulovej blesk
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Hanz psal:Jéje, až totok uvidí barynek.......ti řékne jakás ....
wogo něco takovýho mi Luig psal do mejlu, ale až takhle? no, je to škoda, bohužel ho od toho nemůžu odradit a trochu mi to sere asi je mu líto, že tam nejsem...
No nic, nebudu ho tady za to jebat nebo mu mudrovat, to si necham do mejlu
tož hlavně štěstí, nic jinýho ti popřát nemůžu
ale je mi z toho
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 10.04.2010 09:46:37 Offline |
VikecB12 psal:Ale piču,ten kdo to prodá zamlada kvuli tomu že chce vest rodinej život se vrátí max až jako starej páprda Těch pár šupů co se za to dneska dá dostat nikoho nemůže vytrhnout,aby to nemohlo zůstat v baráku ikdyš bych na to měl čas jednou v roce A ženská,kerá by mě jenom naznačila,že bych jako mohl prodat motorku by vodemě vyjela jak kulovej blesk
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen psal:tak hodně štěstí v dalším životě sokolíku
stejně je chycenej... vrátí se... nebo to nikdo nekoupí a pokračuje se dál
Jedinej rozmunej, a to má Sko
jinak neni v tom žádnej rodinej život, ženská nebo děcko už vůbec ne, prostě se skloubilo víc faktorů a je to. A kdo si myslí že si pořídim mašinu zas na starý kolena nemá pravdu, jak říká jelen jsem chycenej
Ne asi
VikecB12 psal:Ale piču,ten kdo to prodá zamlada kvuli tomu že chce vest rodinej život se vrátí max až jako starej páprda Těch pár šupů co se za to dneska dá dostat nikoho nemůže vytrhnout,aby to nemohlo zůstat v baráku ikdyš bych na to měl čas jednou v roce A ženská,kerá by mě jenom naznačila,že bych jako mohl prodat motorku by vodemě vyjela jak kulovej blesk
Poslední věta ... sám bych to líp neřek
MRDAT!!!
luig psal:XJelen psal:tak hodně štěstí v dalším životě sokolíku
stejně je chycenej... vrátí se... nebo to nikdo nekoupí a pokračuje se dálJedinej rozmunej, a to má Sko
jinak neni v tom žádnej rodinej život, ženská nebo děcko už vůbec ne, prostě se skloubilo víc faktorů a je to. A kdo si myslí že si pořídim mašinu zas na starý kolena nemá pravdu, jak říká jelen jsem chycenej
jsem tě dobře naočkoval
Bandit 4EVER!!!
Už se nevrátíš
má pravdu předseda
The father of the little princess of the dawn
luig psal:Jedinej rozmunej, a to má Sko
Jen si prosimtě neber dochtorku a nekupuj bílého passata.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Chlapi, kdybyste chtěli někdo něco prodávat, zkuste motoinzerci na avizo - http://autobazar.avizo.cz/moto-prislusenstvi/
nicola.foxx (Člen) 21.12.2011 18:48:51 Offline |
Jnovot psal:Chlapi, kdybyste chtěli někdo něco prodávat, zkuste motoinzerci na avizo - http://autobazar.avizo.cz/moto-prislusenstvi/
Dík, mám uloženo :good::good:
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1