Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Brno motokruh

Nakk (Člen)
09.04.2010 21:07:07

Brno motokruh

Lidi nejdete někdo 17.5 do Brna na Honda day?good

VikecB12 (Člen)
09.04.2010 22:45:26

Re: Brno motokruh

nebigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
ross (Člen)
09.04.2010 23:46:02

to je zas kdosurprised

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
XJelen (Člen)
10.04.2010 06:53:42

ross psal:

to je zas kdosurprised

bigsmilebigsmilebigsmile

Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen)
10.04.2010 09:33:16

další provokacesurprisedsurprisedbigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Bedřich (Člen)
10.04.2010 11:06:51

helpfuck

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Kožak (Člen)
10.04.2010 11:12:06

Co co... co máte ??? bigsmile

MRDAT!!!
Filous (Člen)
10.04.2010 14:33:19

...ty pičosurprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Wikky (Člen)
10.04.2010 16:18:41

Ja ty kokot bigsmile

METAL  FOREVER
Filous (Člen)
10.04.2010 16:28:11

...a jinak...my jedem do Brna sedmýho kvjetence...na Bandit daygood ...a pár lidí asik pojede uš šestýho na Suzuki day...

Koldan (Člen)
10.04.2010 18:34:09

Filous psal:

...a jinak...my jedem do Brna sedmýho kvjetence...na Bandit daygood ...a pár lidí asik pojede uš šestýho na Suzuki day...

bo nejsme sračky a nemošíme čekat na to až ňáky dýler udělá pro nás den na vokruhu. Mimochodem, koukal jsem, že tam má Inkviz ještě volný místa, tagže doporučuju váhavcům, aby sa rozhodli a šli do teho. Zažil sem volný jízdy veřejnosti i jízdy na SuzukiDay a třeba na SuzukiDay to bylo fajne, že byly udělány skupiny naháčů a sportofců a tím i čáastenčě rozděleno na střelce a pohodáře. A tady očekávám, že to bude eště lepčí. Na běžných volných jízdách přijedou poťápaní Poláci nebo bezmozci s laminátama a jdou honit časy a nehledí napravo nalevo. V našem případě se přece jen jedná o sérijofky, málokdo si to chce rozmlátit a navíc se kucká mezi sebou znajů, tagže nemaj zájem se navzájem sestřelovat. A jen ten gdo si zkusí projet se na vokruhu najednů zistí vo čom ta mašina je. Taky si tam jedu užit hlavně zatáček a bezpečnosti a vo ňáký velký závodění mi tam nende, ale ten povrch a zatáčky za to stojí, pokáď to vyjde, chci i Slovakiaring. tagže vy co váháte nebojte sa, lepší příležitost mít nebudete a byla by škoda, gdyby sa tyto akce musely rušit skrz nevytíženostheadshake

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Hanz (Člen)
10.04.2010 19:48:47

Koldan psal:
Filous psal:

bo nejsme sračky a nemošíme čekat na to až ňáky dýler udělá pro nás den na vokruhu. Mimochodem, koukal jsem, že tam má Inkviz ještě volný místa, tagže doporučuju váhavcům, aby sa rozhodli a šli do teho. Zažil sem volný jízdy veřejnosti i jízdy na SuzukiDay a třeba na SuzukiDay to bylo fajne, že byly udělány skupiny naháčů a sportofců a tím i čáastenčě rozděleno na střelce a pohodáře. A tady očekávám, že to bude eště lepčí. Na běžných volných jízdách přijedou poťápaní Poláci nebo bezmozci s laminátama a jdou honit časy a nehledí napravo nalevo. V našem případě se přece jen jedná o sérijofky, málokdo si to chce rozmlátit a navíc se kucká mezi sebou znajů, tagže nemaj zájem se navzájem sestřelovat. A jen ten gdo si zkusí projet se na vokruhu najednů zistí vo čom ta mašina je. Taky si tam jedu užit hlavně zatáček a bezpečnosti a vo ňáký velký závodění mi tam nende, ale ten povrch a zatáčky za to stojí, pokáď to vyjde, chci i Slovakiaring. tagže vy co váháte nebojte sa, lepší příležitost mít nebudete a byla by škoda, gdyby sa tyto akce musely rušit skrz nevytíženostheadshake

kua, to je nábor jak prase...goodsmile1, se tam snad taky vydám nebo co....surprisedidontknow

WD club member...
Jaster (Člen)
10.04.2010 20:11:23

stačí v brně na okruh hadry z cordury nebo musí být kombinéza z kůže? přemejšlim jestli bych jel vyzkoušet okruh

motto "Vem za heft a val"
Datel (Člen)
10.04.2010 20:13:51

Jaster psal:

stačí v brně na okruh hadry z cordury nebo musí být kombinéza z kůže? přemejšlim jestli bych jel vyzkoušet okruh

to je jedno

bobule (Člen)
10.04.2010 20:15:17

Jaster psal:

stačígood

to jebu
Koldan (Člen)
10.04.2010 20:19:19

to Hanz: nejde o nábor, jen dobrá rada. Až si projedeš okruh, zjistíš, že mašina jezdí úplně jinak a i ty se naučíš jezdit. Není to o tom, že bys musel honit sekundy, na to tu jsou jiní, ale už jen od pohledu až uvidíš ten povrch tak ti to v náklonu přidágood

to Jaster: jasně že stačí, pokáď nedojedeš v džínách, tak je to oukejgood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Jaster (Člen)
10.04.2010 20:20:09

tak ok. ještě se rozhodnu, stejně mi tam všichni ujedetebigsmile

motto "Vem za heft a val"
kenny (Člen)
10.04.2010 20:20:45

honda day?co to je?
to tam bude sraz těch čtyř procentních?nebo jak?bad

Hanz (Člen)
10.04.2010 20:26:05

Koldan psal:

to Hanz: nejde o nábor, jen dobrá rada. Až si projedeš okruh, zjistíš, že mašina jezdí úplně jinak a i ty se naučíš jezdit. Není to o tom, že bys musel honit sekundy, na to tu jsou jiní, ale už jen od pohledu až uvidíš ten povrch tak ti to v náklonu přidágood

to Jaster: jasně že stačí, pokáď nedojedeš v džínách, tak je to oukejgood

jj, to bude kua gázuj gázuj a pak si posbírej ten šrot co ti tam lehce třikrát saltem upadl.....bigsmile

WD club member...
osiris (Člen)
10.04.2010 20:27:36

Hanz psal:

...a pak si posbírej ten šrot co ti tam lehce třikrát saltem upadl.....bigsmile

...i tak to bejvá bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Hanz (Člen)
10.04.2010 20:28:36

osiris psal:
Hanz psal:

...a pak si posbírej ten šrot co ti tam lehce třikrát saltem upadl.....bigsmile

...i tak to bejvá bigsmile

....nekecej....bigsmilebigsmilebigsmile

WD club member...
SLUGI (Člen)
10.04.2010 21:40:43

Filous psal:

... good good evil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
zdenek 1 (Člen)
10.04.2010 21:57:22

Tož též bych jel,ale jak říká HANZ , se mi nechce pak volat domů robě aby pro mě a ty zbytky dojela plechovkou a s vozíkem!! by mě to lákalo furt za to tahat,a pak.......kotrmelce pičo! tak kdybych měl nějakou starší mršku.... jedině že bych robce protáhl SVčko bigsmile zase by mi bak zabavila banďoura,to je taky na pičubigsmile jebu na to....

když to jede,je to OK
Filous (Člen)
11.04.2010 11:56:04

zdenek 1 psal:

Tož též bych jel,ale jak říká HANZ , se mi nechce pak volat domů robě aby pro mě a ty zbytky dojela plechovkou a s vozíkem!! by mě to lákalo furt za to tahat,a pak.......kotrmelce pičo! tak kdybych měl nějakou starší mršku.... jedině že bych robce protáhl SVčko bigsmile zase by mi bak zabavila banďoura,to je taky na pičubigsmile jebu na to....

...gdo se bojí sere f síni...a gdo neskusí neuvjeří...upadnout můžeš gdykolif...tady je to vo svezení a ne vo závodech a sekundách...

bery (Člen)
11.04.2010 12:17:16

zdenek 1 psal:

jak píše filous
po 3 !!!!! měsících ježdění na motorce mě osi "ukecal" a jel sem na okruh
byla to bomba a super zážitekgood
loni sem to samé udělal klukovi a max spokojenost

momentalně zavostalej
Filous (Člen)
11.04.2010 12:22:35

bery psal:
zdenek 1 psal:

jak píše filous
po 3 !!!!! měsících ježdění na motorce mě osi "ukecal" a jel sem na okruh
byla to bomba a super zážitekgood
loni sem to samé udělal klukovi a max spokojenost

...já vzal mladýho taky hnet první sezónu na vokruch, sicejc "jen" do Sosnový, ale se 125cou by si Brno nebo Most stejně neužil...

Pšán (Člen)
11.04.2010 12:23:59

..souhlas s Koldanem..okruh je okruhgood..kdysi,když jsem se jel podívat na volné,tak
  jsem věděl,že mezi ty blázny nikdy.Na to se mám rád a vlakem zpět se mi jet nechtělo.No a na suzukiday jsem vlezl i právě z toho důvodu,že je to rozházené do těch skupin.Samože se většina myšlenek se motala kolem obavy z kreše,ale zase,všichni jedou stejným směrem,nikdo v protivce,žádné křižovatky,asfalt asi kvalitnější jako kdekoliv na cestě,široké je to dost,tak to zkusím.Odhodlání mi celkem ubíralo i to,že jsem tehdá měl B4,tudíž nejslabší moto na place a nechtěl jsem zavazet.Ale chuj s tym,jel jsem a bylo very gut.Sice jsem se zpočátku na tom letišti ztrácel,15m šířka je nářez,ale člověk si zvykne.Po první rundě jsem si nebyl schopný zapálit cígo a vysmátý jsem byl jak vemeno.Skřítek,Šance,Makov,Harmanec atd jsou fajn,ale něco tomuhle podobného jsem tam nikdy nezažil.Další jízdy ten blažený pocit jen umocňovali a kozénka i já jsme si fakt užili to,co na silnici prostě nejde.
Obavy těch,co na okruh ještě nevlezli chápu,ale jak už jsem někde napsal,okruh je okruh..goodgoodgood
bigsmilebigsmilebigsmilevemeno

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
bery (Člen)
11.04.2010 12:33:46

filous - pro ten účel sosnová bohatě stačía je fakt že s tim objemem by se na velkým trápil teda vč stroje

momentalně zavostalej
PALOUS (Člen)
11.04.2010 13:00:08

Jaster psal:

tak ok. ještě se rozhodnu, stejně mi tam všichni ujedetebigsmile

je to jak na olympijáděgoodstačí se zůčastnit a jebat někoho kdo tě předjede,zas aspoň dyš vylítneš ze zatáčky tak seš f klidu že naproti někdo nepojedegooda ty za tebou jebat ty si tě musej přečíst co a jak a kde tě můžou předjetgood

Jebat motorky :-)
bery (Člen)
11.04.2010 13:40:57

jako orel edí

momentalně zavostalej
lori (Člen)
11.04.2010 13:51:35

zdar,copak je toho 6.května,suzukiden jako loni nebo coidontknow

De to, ale dře to.
Ondráš (Člen)
11.04.2010 14:15:24

Filous psal:

...gdo se bojí sere f síni...a gdo neskusí neuvjeří...upadnout můžeš gdykolif...tady je to vo svezení a ne vo závodech a sekundách...

To řekni Progearovi. bigsmile

Jinak s Tebou souhlasím, ale ono i zažít si, že tu zatáčku neodhadneš a projedeš se kačerem je taky k dobru.good + pro doporučuji motoškolu. good

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous (Člen)
11.04.2010 14:37:47

Ondráš psal:
Filous psal:

Jinak s Tebou souhlasím, ale ono i zažít si, že tu zatáčku neodhadneš a projedeš se kačerem je taky k dobru.good + pro doporučuji motoškolu. good

...prosimtě, dyk von se dycky rači večír předem zhulí nebo zreje, aby se moch vymlouvat proč jezdí Most za dvjeapůlbigsmilebigsmilebigsmile

Progear 650 (Člen)
12.04.2010 20:48:15

Filous psal:
Ondráš psal:
Filous psal:

...prosimtě, dyk von se dycky rači večír předem zhulí nebo zreje, aby se moch vymlouvat proč jezdí Most za dvjeapůlbigsmilebigsmilebigsmile

máš bohužel pravdu.....bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilesmile2smile2smile2smile2 ale v Brně se budu snažit....coolbigsmile

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ondráš (Člen)
12.04.2010 21:18:30

Progear 650 psal:

máš bohužel pravdu.....bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilesmile2smile2smile2smile2 ale v Brně se budu snažit....coolbigsmile

Ale hovno... Zase bude žralok...good
bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
A nezapomeň: vevnitř-vevnitř, vevnitř-venku, venku-venku...bigsmile

Datel (Člen)
13.04.2010 01:10:56

Hanz psal:

jj, to bude kua gázuj gázuj a pak si posbírej ten šrot co ti tam lehce třikrát saltem upadl.....bigsmile

aby se kuwa neposral. Tak to potom prostě předěláš na nějakou normální motorku.....třeba na "N"-kogoodbigsmile

Petula (Člen)
13.04.2010 07:47:52

zdenek 1 psal:

Nic se neboj, že bys za to poprvé na okruhu tahal, si to budeš jenom myslet, jak rychle svištíš a vono prdsmile1. Většinou se padá až po nějakých zkušenostech, když už honíš časy, takovejch tu bylo bigsmilebigsmilebigsmile

Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
ABik (Člen)
13.04.2010 08:22:12

Progear 650 psal:
Filous psal:
Ondráš psal:

V Brně pojedu letos poprvé na motorce, máš možnost mi ujet cool teda do té doby než zařadím trojku bigsmile pak ti zase zamávám fuckbigsmile

Petula (Člen)
13.04.2010 08:49:14

ABik psal:
Progear 650 psal:
Filous psal:

V Brně pojedu letos poprvé na motorce, máš možnost mi ujet cool teda do té doby než zařadím trojku bigsmile pak ti zase zamávám fuckbigsmile

Ještě nevíš, Jiřka s tím dneska plácne a je po motorce bigsmilebigsmile

osiris (Člen)
13.04.2010 09:02:17

abikoj a jiřinoj: kdyby jste postrádali mokrý slicky, přenechám svoje - nejetý

Petula (Člen)
13.04.2010 09:39:10

osiris psal:

A tos nemohl říct dřív? bigsmile Ale možná se budou ještě hodit smile1

Co je to zač? Rozměry? Značka? Cena? smile1

osiris (Člen)
13.04.2010 10:13:30

Petula psal:
osiris psal:

...continentaly, mokrý race attack, 120 a 180 ...no zkrátka ten typ co je loni všichni jezdili ...cena ? lidová bigsmile - už z hlavy nevím na co to přišlo, ale cena byla fakt dobrá smile1

osiris (Člen)
13.04.2010 10:19:26

osiris psal:
Petula psal:
osiris psal:

...continentaly, mokrý race attack, 120 a 180 ...no zkrátka ten typ co je loni všichni jezdili ...cena ? lidová bigsmile - už z hlavy nevím na co to přišlo, ale cena byla fakt dobrá smile1

...takže 5500 kačen

Petula (Člen)
13.04.2010 10:23:05

osiris psal:
osiris psal:
Petula psal:

...takže 5500 kačen

OK, nadhodím to chlapcům na okruhu smile1

osiris (Člen)
13.04.2010 10:53:12

Petula psal:
osiris psal:
osiris psal:

...takže 5500 kačen

OK, nadhodím to chlapcům na okruhu smile1

...humlák je tam stejně ode mne veze, když je nekoupěj kluci, tak je střelí někomu jinýmu
...katalogová cena je samo podstatně vyšší (8300,-)
předek: http://www.promotoracing.cz/?detId=1057
zadek: http://www.promotoracing.cz/?detId=1058
...a hamlet za 6600,- http://www.hamletovygumy.net/index.php?detail=780

Hanz (Člen)
13.04.2010 11:31:51

Datel psal:
Hanz psal:

aby se kuwa neposral. Tak to potom prostě předěláš na nějakou normální motorku.....třeba na "N"-kogoodbigsmile

...nebo kriplkáru..surprisedbigsmile

WD club member...
Ondráš (Člen)
14.04.2010 16:46:30

Koukám, že je tu hon na Progeara.evil Bych se přidal, ale Brno jsem v životě nejel, takže tady myslím, že mě předjede. helpredface

Hanz (Člen)
14.04.2010 16:49:35

Ondráš psal:

Koukám, že je tu hon na Progeara.evil Bych se přidal, ale Brno jsem v životě nejel, takže tady myslím, že mě předjede. helpredface

....tak pojedeš prostě vokruh obráceněsurprised......se aspoň potkátegood.....bigsmile

WD club member...
Pšán (Člen)
14.04.2010 16:55:23

Ondráš psal:

..uděláš ho na motor..smokin

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
VikecB12 (Člen)
14.04.2010 18:57:17

Pšán psal:
Ondráš psal:

Koho brabánka? se to tam asi připečeevilbigsmile

Ondráš (Člen)
14.04.2010 19:37:49

VikecB12 psal:
Pšán psal:

Koho brabánka? se to tam asi připečeevilbigsmile

No tak bude mít vedle těch jeho anorekticky vystouplých žeber vypálený ještě žebra z motoru. bigsmilesmokin

Msudra (Člen)
14.04.2010 20:44:02

Mozna je to spatna reakce, ale trosku me prekvapuje kolik je uz na okruh do brna prihlaseno lidi... respekticve myslim treba skupinu "C" a jejich 54 lidí na dopoledne.... samozdrejme chapu ze okruh se musi zaplatit, ale neni uz tohle trochu hodne, kdyz se s okruhama zacinalo mluvilo se o tom ze je to hlavne zpusob jak se bezpecne svezt, ale tohle mi prijde snad jako jeste vic lidi nez na jizdach verejnosti..........??A HLAVNE DOST O DRZKU:idontknow::idontknow::idontknow:

gdo maže,ten jede...:)
VikecB12 (Člen)
14.04.2010 21:13:16

Msudra psal:

Mozna je to spatna reakce, ale trosku me prekvapuje kolik je uz na okruh do brna prihlaseno lidi... respekticve myslim treba skupinu "C" a jejich 54 lidí na dopoledne.... samozdrejme chapu ze okruh se musi zaplatit, ale neni uz tohle trochu hodne, kdyz se s okruhama zacinalo mluvilo se o tom ze je to hlavne zpusob jak se bezpecne svezt, ale tohle mi prijde snad jako jeste vic lidi nez na jizdach verejnosti..........??A HLAVNE DOST O DRZKUidontknowidontknowidontknow

Na volnejch bejvá ještě víc...někdy...

K.a.s.y.m. (Člen)
14.04.2010 21:18:31

Msudra psal:

Mozna je to spatna reakce, ale trosku me prekvapuje kolik je uz na okruh do brna prihlaseno lidi... respekticve myslim treba skupinu "C" a jejich 54 lidí na dopoledne.... samozdrejme chapu ze okruh se musi zaplatit, ale neni uz tohle trochu hodne, kdyz se s okruhama zacinalo mluvilo se o tom ze je to hlavne zpusob jak se bezpecne svezt, ale tohle mi prijde snad jako jeste vic lidi nez na jizdach verejnosti..........??A HLAVNE DOST O DRZKUidontknowidontknowidontknow

bezpečnost je daná tim ,že nepotkáš nic v protisměru a pokud nedobrzíš jedeš do kačera..a pokud sebou  šlehneš tak pokud tě někdo nežvejkne tak opět máš dost místa kam doklouzat a nic netrefit....navic prej se jede tak na poloviční propustnost tratě.

Honza (Člen)
14.04.2010 23:13:10

No zas to s tou poloviční nepřeháněj, ale místo tam ještě jesmile1

15.04.2010 08:03:42

VikecB12 psal:
Msudra psal:

Na volnejch bejvá ještě víc...někdy...

Na motoškole pouští 45 lidí na okruh a to je z toho důvodu, že jedou 3 skupiny lidí ve vláčku za sebou a ta nejrychlejší skupina dojede tu nejpomalejší 2x za půl hodiny, tak aby se dalo v poho vyhnout.
Na volných jízdách je ponechán počet 45 lidí, okruh se tak snaží minimalizovat případné kolize, protože tam jsou smíchaní ti, kteří nikdy nejeli i ti, kteří lítají jak Progearbigsmile
Na amatérských závodech pouští na trať přes 60 lidí. Brna bych se nebála, hlavně ne skupiny C. Ale do skupiny A bych v takovém hojném počtu nešla bigsmilebigsmilebigsmile

Kožak (Člen)
15.04.2010 08:18:53

K.a.s.y.m. psal:
Msudra psal:

bezpečnost je daná tim ,že nepotkáš nic v protisměru a pokud nedobrzíš jedeš do kačera..a pokud sebou  šlehneš tak pokud tě někdo nežvejkne tak opět máš dost místa kam doklouzat a nic netrefit....navic prej se jede tak na poloviční propustnost tratě.

No nevim na D1 taky věčinou nepotkáš nic v protisměru .. ze zatáčky taky nejdeš ven .. příde mi bezpečnější podjet za jízdy návěs kamiónu než jed v jednom chumlu s 60ti střelcema bigsmile

MRDAT!!!
K.a.s.y.m. (Člen)
15.04.2010 08:30:06

Kožak psal:
K.a.s.y.m. psal:
Msudra psal:

No nevim na D1 taky věčinou nepotkáš nic v protisměru .. ze zatáčky taky nejdeš ven .. příde mi bezpečnější podjet za jízdy návěs kamiónu než jed v jednom chumlu s 60ti střelcema bigsmile

no já ti nevim,ale těch 60 motorek bude rozestrkanejch na 5 kilometrech těžko pojedete srovnaný do nějaký tabulky jeden vedle druhýho bigsmile

Bodlinka (Člen)
15.04.2010 09:19:33

Petula psal:

Na motoškole pouští 45 lidí na okruh a to je z toho důvodu, že jedou 3 skupiny lidí ve vláčku za sebou a ta nejrychlejší skupina dojede tu nejpomalejší 2x za půl hodiny, tak aby se dalo v poho vyhnout.
Na volných jízdách je ponechán počet 45 lidí, okruh se tak snaží minimalizovat případné kolize, protože tam jsou smíchaní ti, kteří nikdy nejeli i ti, kteří lítají jak Progearbigsmile
Na amatérských závodech pouští na trať přes 60 lidí. Brna bych se nebála, hlavně ne skupiny C. Ale do skupiny A bych v takovém hojném počtu nešla bigsmilebigsmilebigsmile

heh, dík bigsmilebigsmile mám ještě větší trému redfaceredfacesmile1

15.04.2010 10:38:29

v céčku už jedou lidi, kteří mají vyrovnaný časy, tak jich může být víc a nemusej si vůbec překážet

něco jinýho je, jak píše Peťa v A

Bodlinka (Člen)
15.04.2010 11:11:26

ross psal:

v céčku už jedou lidi, kteří mají vyrovnaný časy, tak jich může být víc a nemusej si vůbec překážet

joooo tak teď si mě utěšil bigsmilebigsmile

15.04.2010 11:38:49

no je to nějaký divný, skorem šedesát lidí je fakt hodně,

bejvalo dycky psáno omezení počtu lidí na dráze

Petula (Člen)
15.04.2010 11:58:04

Bodlinka psal:

Neboj, poprvé je to vždycky stres, jdeš do neznáma, ale když nebudeš kličkovat, dívat se do zrcátek a znažit se uhýbat, bude to ok.
Prostě nasadíš jednu lajnu, zavřeš voči a pojedeš si svoje bigsmile

ross (Člen)
15.04.2010 12:07:37

Bodlinka psal:
ross psal:

joooo tak teď si mě utěšil bigsmilebigsmile

v klidu holkasmokin

Bodlinka (Člen)
15.04.2010 13:03:38

Petula psal:
Bodlinka psal:

Neboj, poprvé je to vždycky stres, jdeš do neznáma, ale když nebudeš kličkovat, dívat se do zrcátek a znažit se uhýbat, bude to ok.

jedu PREJ bigsmile i na SuzukiDay, takže dva dny za sebou na okruhu - to by bylo, aby nebylo bum bigsmilebigsmile

15.04.2010 13:16:01

Bodlinka psal:
Petula psal:
Bodlinka psal:

jedu PREJ bigsmile i na SuzukiDay, takže dva dny za sebou na okruhu - to by bylo, aby nebylo bum bigsmilebigsmile

To by asi bylo škoda,ne?!

když to jede,je to OK
ABik (Člen)
15.04.2010 13:18:42

Msudra:
54 motorek na trati je ještě fakt v pohodě. A pořád je to bezpečnější než v provozu good Jde o to, že ta trať má 15 metrů na šířku, nic ti tam nejede proti a když něco posereš, tak je kolem buď tráva nebo kačer a ne stromy. A to, že jsi na okruhu ti nazajistí, že neodjedeš z první zatáčky z hromadou trsátek a zlomenýma žebrama - prostě riziko nehody ať už vlastní vinou nebo cizí tam prostě je a bude. Ale co jsem viděl loni v mostě a sosnové, tak většinou to byla chyba jezdce (až na picana teda).
!!! NIČEHO SE NEBOJ A JDI DO TOHO, PO PRVNÍ RUNDĚ BUDEŠ MÍT ÚSMĚV A ADRENALIN A NEBUDEŠ CHTÍT JET DOMŮ!!!

To stejné platí pro Bodlinku. Navíc v A grupě je lidí pár good

Když budete dodržovat to co vám řekne velkovezír Chlup a nebudete za každou cenu závodit, tak se riziko celkem snižuje.

Bodlinka (Člen)
15.04.2010 13:28:31

zdenek 1 psal:
Bodlinka psal:

To by asi bylo škoda,ne?!

Noooo byla, ale přídavná kolečka nemám bigsmilebigsmile musím počítat se vším...proto pro jistotu jedem dodavkej goodbigsmile

ABik psal:

Když budete dodržovat to co vám řekne velkovezír Chlup a nebudete za každou cenu závodit, tak se riziko celkem snižuje.

heh, já už měla průpravu od Progyho bigsmilegoodbigsmile tak snad se mi ty informace od Inkvize ještě vlezou do hlavy bigsmilebigsmile

15.04.2010 13:39:10

ABik psal:

Msudra:
54 motorek na trati je ještě fakt v pohodě. A pořád je to bezpečnější než v provozu good Jde o to, že ta trať má 15 metrů na šířku, nic ti tam nejede proti a když něco posereš, tak je kolem buď tráva nebo kačer a ne stromy. A to, že jsi na okruhu ti nazajistí, že neodjedeš z první zatáčky z hromadou trsátek a zlomenýma žebrama - prostě riziko nehody ať už vlastní vinou nebo cizí tam prostě je a bude. Ale co jsem viděl loni v mostě a sosnové, tak většinou to byla chyba jezdce (až na picana teda).
!!! NIČEHO SE NEBOJ A JDI DO TOHO, PO PRVNÍ RUNDĚ BUDEŠ MÍT ÚSMĚV A ADRENALIN A NEBUDEŠ CHTÍT JET DOMŮ!!!

To je celkem povzbuzující bigsmile

když to jede,je to OK
Nakk (Člen)
15.04.2010 14:34:09

Taky mám bandasku, ale zkusit se má všechno. Takže jdu i na hondu... i na kawu

goodpussy

Ondráš (Člen)
15.04.2010 15:33:42

Petula psal:

A pak dostaneš od Abíka zmrdáno, žes mu neuhnul a brzdil ho. bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
15.04.2010 15:42:49

Ondráš psal:
Petula psal:

to tvrdil jen proto,že neměl na to tě vzít bigsmile

XJelen (Člen)
15.04.2010 15:52:07

Ondráš psal:
Petula psal:

v áčku? surprised
redfacebigsmile

Strýcfajtr !!!
Ondráš (Člen)
15.04.2010 16:12:28

K.a.s.y.m. psal:

O nějaký kolo později mě předjel... Ale zmrdáno jsem dostal.smokinevil

2 parožnatec: Abík nejezdí v Ačku.smokin

XJelen (Člen)
15.04.2010 16:27:02

Ondráš psal:
K.a.s.y.m. psal:

proto se ptám... Peťula se bavila s Bodlinkou..., tak proč by jí měl Abik zmrdat v áčku... to mě zmátlo víme? bigsmile

Strýcfajtr !!!
ABik (Člen)
15.04.2010 16:33:19

Ondráš psal:
K.a.s.y.m. psal:

Bo ses tam motal jak vítr v bedně, tak proto jsi dostal zmrdáno bigsmilebigsmilebigsmile Doufám, že Brno pojedeš ve skupině D cool zase pozávodíme good

Ondráš (Člen)
15.04.2010 18:44:30

ABik psal:

Bo ses tam motal jak vítr v bedně, tak proto jsi dostal zmrdáno bigsmilebigsmilebigsmile Doufám, že Brno pojedeš ve skupině D cool zase pozávodíme good

Nevím, kam mě Inkviz hodí. help
Hlavně dojet...good
Brno pojedu prvně, tak nevim, nevim... Ze začátku asi žádná sláva.help

zzzmrzlinar (Člen)
21.04.2010 15:40:33

tak už fakt névim, teď jsem koukal na Brno s kým pojedu a už je v céčku napsaný asi 65 lidí co maj zaplaceno, to musí bejt ňáká blbost.

Inkviz psal v Mostě do 25 lidí, v Brně a na Slovači trochaj víc, ale 65???

osiris (Člen)
21.04.2010 16:20:27

zzzmrzlinar psal:

tak už fakt névim, teď jsem koukal na Brno s kým pojedu a už je v céčku napsaný asi 65 lidí co maj zaplaceno, to musí bejt ňáká blbost.

...kšeft je kšeft bigsmile
...párkrát za rok se mi poštěstí most v 15ti lidech, čistá hoďka v kuse za patnáct stovek, to je ale přátelská komorní akce goodsmile1

SLUGI (Člen)
21.04.2010 16:23:20

... prostě "masofka"  evil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Msudra (Člen)
22.04.2010 08:02:16

začíná to bejt mazec no....bad

gdo maže,ten jede...:)
Filous (Člen)
22.04.2010 08:04:46

...nebuťte vykulený, bude tam místa tři ass

ABik (Člen)
22.04.2010 08:48:55

Jak říká skinhead - nebuďte z toho v prdeli ještě dřív než jste na té dráze byli. V Brně se jedou CECky v 64 lidech a po prvním kole je to roztáhlé po celém dromu. A to v těch závodech o něco jde a přesto je většina krizovek pouze vlastní vinou.

Hoši klid a řešte až po akci good

zzzmrzlinar (Člen)
22.04.2010 09:06:20

osiris psal:
zzzmrzlinar psal:

...kšeft je kšeft bigsmile
...párkrát za rok se mi poštěstí most v 15ti lidech, čistá hoďka v kuse za patnáct stovek, to je ale přátelská komorní akce goodsmile1

hm kšeft je kšeft, to jóóó, otázka je kolik lidí se nasere a na příští akci nepojede.

zzzmrzlinar (Člen)
22.04.2010 09:32:18

ABik psal:

Jak říká skinhead - nebuďte z toho v prdeli ještě dřív než jste na té dráze byli. V Brně se jedou CECky v 64 lidech a po prvním kole je to roztáhlé po celém dromu. A to v těch závodech o něco jde a přesto je většina krizovek pouze vlastní vinou.

Hoši klid a řešte až po akci good

jo jo my jsme tady všicki strachy posraný aniž bychom byli vybavení byť jen minimem zkušeností, surprised

podmínky byly 25 a v Brně trochu víc, teď je trochu víc pětašedesát a to mám takovej pocit, že se nám někdy včera změnilo počet volných míst z 15 na 50 (nevím jistě)

Tož dyby organizátor třeba votevřel vlákno a tam řek například: borci hele Brno je drahý jak Pytscha, prostě vás tam musím nasrat hromadu (vo moc víc než jsem myslel) ať se to trochu rentuje, to by byla jiná káva.

toto tady je můj názor, dále budeme samozřejmě hodnotit po akci.

jennys (Člen)
22.04.2010 09:37:24

Sakra, nebuďte předposraní, přijeďte a uvidíte, že to bude v pohodě, já jel loni poprvé Most a taky to nebylo první dvě jízdy nic moc, ale pak už jsem se těšilgood a přiblble usmívalbigsmile

Hanzi, nahrávka na smečbigsmilebigsmilebigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
22.04.2010 09:51:16

nevim co to hrotíte..já teda velkej okruh nikdy nejel,ale snad všichni jedeme tak nějak rozumně...na krev podle mě pojede ty paka v Déčku bigsmile...teď jen doufat,že mě nějakej magor nesetřelí když to mám teď nový bigsmile

zzzmrzlinar (Člen)
22.04.2010 10:59:22

jennys psal:

Sakra, nebuďte předposraní, přijeďte a uvidíte, že to bude v pohodě, já jel loni poprvé Most a taky to nebylo první dvě jízdy nic moc, ale pak už jsem se těšilgood a přiblble usmívalbigsmile

Postranej a Nasranej není to samý.

nicola.foxx (Člen)
22.04.2010 12:02:55

K.a.s.y.m. psal:

nevim co to hrotíte..já teda velkej okruh nikdy nejel,ale snad všichni jedeme tak nějak rozumně...na krev podle mě pojede ty paka v Déčku bigsmile...teď jen doufat,že mě nějakej magor nesetřelí když to mám teď nový bigsmile

Vím vo jednom hustokrutým v céčku.good

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen)
22.04.2010 12:28:30

nicola.foxx psal:
K.a.s.y.m. psal:

tak to je cajk..já jedu Béčko bigsmile

inkvizitorr (Administrator)
22.04.2010 12:38:28

šmarjá co je to tu za debatu???surprised brno má na rozdíl od mostu pouze dvě varianty obsazenosti a to 35 a 64 jezdců. vzhledem k rozdílnosti dráhy oproti mostu kde sme naposledy jezdili v 35 lidech na dráze je brno celkově asi o 3 metry širší a 1200 m delší. je to letiště jako kráva kde je 35 lidí na dráze jak když flusne (viz letošní první cec2 kdy člověk čekal půl minuty než přijede motorka). další věc je, že ste rozřazený do 4 skupin podle rychlosti.... je naprosto zbytečný se obávat že byste tam měli málo prostoru nebo že by to bylo nebezpečný. skupiny b a c pojedou v počtu 60 lidí na trati. čekám další dotazysmokin

jináč těm co by chěli svezení v malým počtu lidí je k dispozici obědová pauza od 13.00 do 14.00 v mostě za 36.000,-kč bez zabezpečení v max propustnosti 10 jezdců na motogood

doba je temná...
zzzmrzlinar (Člen)
22.04.2010 12:58:34

mno dobrá tedy, uvidíme

Hanz (Člen)
22.04.2010 17:12:22

jennys psal:

Nevtírej..fuck.....bigsmilebigsmilebigsmile
Bodejť by se ti ta třetí jízda nelíbila, když si konečně po dvou jízdách zjistil, že není dobrý jezdit opačným směrem než všichni ostatní surprised........bigsmile
Advantage for Hanzgoodsmokin

WD club member...
jennys (Člen)
22.04.2010 23:44:59

Hele, Hanzíku, řekli ti vůbec v obchodě při koupi, že béčko zpátečku nemá? Že ty ji pořád ještě při jízdě hledáš...idontknow

Ondráš (Člen)
23.04.2010 21:25:26

nicola.foxx psal:

Taky se bojíš to jméno vyslovit, co?helpredface
smile1

Hanz (Člen)
23.04.2010 22:14:06

jennys psal:

Hele, Hanzíku, řekli ti vůbec v obchodě při koupi, že béčko zpátečku nemá? Že ty ji pořád ještě při jízdě hledáš...idontknow

A to mi říkáš až teď surprised.......tady fakt ani o "mini"svini nezavadíšsmile2.......bigsmile

WD club member...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS