Nejsi přihlášen
Zadní tlumič z GSXR (na B, kde a jak?)
Tuším ,že ho dával Datel aj Jiřina, co to obnášelo? Jiřina musel tuším měnit érbox a navařoval jiný držáky rozkecajte sa o tem trošku. Nebo raději Ohlins? ňáký votkazy by nebyly?
Editoval osiris (10.04.2010 20:09:49)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: Zadní tlumič z GSXR (na B, kde a jak?)
Dle mého to je enom z nouze cnost, ale už při prvním vyjetí rozdíl byl. Hlavně v náklonu a pod plynem v zatáčce v Buchlákách sem se uchechtával do škopku
A to sem eště ani na ten tlumič nešáhl
Jiřina měl tušim z roku 02 a já dával z 08 a sedl tam jak hrnec na prdel
...akorát sem si to dělal sám a chvilkama sem si připadal jak chobotnica a eskamotér v jednom
Byl sem tam ve středu a to sem enom vyzkůšal jestli to bude s tím centrálem průser nebo ne.....
Jak sem psal.....jak hrnec na prdel
akorát mě tak napadá, že sem se ani nepodíval jestli někde nedře na kyvce bo je tlustčí
za mě jednoznačně posun k lepčímu a za tři smetany sa to dá
Datel psal:Byl sem tam ve středu a to sem enom vyzkůšal jestli to bude s tím centrálem průser nebo ne.....
Jak sem psal.....jak hrnec na prdel
akorát mě tak napadá, že sem se ani nepodíval jestli někde nedře na kyvce bo je tlustčí
za mě jednoznačně posun k lepčímu a za tři smetany sa to dá
votkáď? něgde z bazáru? tagže mám shánět tlumič z GSXR r.v. 08?
Měl sem asik štěstí bo na motoinzerci tam měl maník zrovna dovezenou zbořku, tak sme se domluvili.
Prý to mělo najeto enom dvě nádrže............ale vypadá fakt nejetě. Díval sem se na ty silenbloky v uchycení a vypadaly, že se na tom asik fakt moc nerajtovalo
Každopádně počítej ale s tím, že tam už nedáš ten krycí kastlík na baterku bo tam bude ta vyrovnávačka.
Taky se optej na rozteče. Potřebuješ mezi upínacíma otvorama 320mm a 30mm to spodní účko co ti de do přepáčka.
Pokud by to měl menší (třeba 29mm), tak to doval a profrézujem to na patřičný rozměr
Datel psal:Měl sem asik štěstí bo na motoinzerci tam měl maník zrovna dovezenou zbořku, tak sme se domluvili.
Prý to mělo najeto enom dvě nádrže............ale vypadá fakt nejetě. Díval sem se na ty silenbloky v uchycení a vypadaly, že se na tom asik fakt moc nerajtovalo
Každopádně počítej ale s tím, že tam už nedáš ten krycí kastlík na baterku bo tam bude ta vyrovnávačka.
Taky se optej na rozteče. Potřebuješ mezi upínacíma otvorama 320mm a 30mm to spodní účko co ti de do přepáčka.
Pokud by to měl menší (třeba 29mm), tak to doval a profrézujem to na patřičný rozměr
voukej, ale pokáď to budu mít z tý 08 tag by to mělo být v richtiku a prdel na hrnec sa bude konat zasejc, že jo
Koldan psal:Datel psal:Měl sem asik štěstí bo na motoinzerci tam měl maník zrovna dovezenou zbořku, tak sme se domluvili.
Pokud by to měl menší (třeba 29mm), tak to doval a profrézujem to na patřičný rozměrvoukej, ale pokáď to budu mít z tý 08 tag by to mělo být v richtiku a prdel na hrnec sa bude konat zasejc, že jo
Jasné
Ale čím mladší tím lepčejší
kuwa tadyk nejni rok???
http://www.motopuzzle.cz/dily.php?stav= … p;fisek=39
Koldan psal:kuwa tadyk nejni rok???
http://www.motopuzzle.cz/dily.php?stav= … p;fisek=39
Kurwa ten bude trochu starší....
Tož tak:-D
Ondráš psal:Zkušenost jen s tlumičem z roku 91 (asi) na starý B12. Pokud tě to zajímá.
taky tak
TO Hans, Ondráš: kucí dík, ale to mi moc nepomože, páč mám novej typ. Jináč už zkůšám sehnat ten z K8, mimochodem je tady něgdo gdo by mi popsal jakej je rozdíl mezi jednotlivýma ročníkama v centrále a jak to rozpoznat?ta barva pružiny asi nebude úplně v cajku, ne?
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2010 20:36:00 Offline |
Koldan psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … raz000.jpg
už je doma mrška a že nevíte co sa ně na ňom líbí nejvíc
že je tvuj????
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ross psal:že vodbočuju vod tématu
nebyls dneska na silnici mezi Znojmem a Pohořelicama?
sem potkal fabku s nálepkou bandit
hele a nebyl to chrochták na hlínách v kombajnu v metle a s hagusama? tag samo že byl, dyk tam mám dvje provozovny
Koldan psal:ross psal:že vodbočuju vod tématu
nebyls dneska na silnici mezi Znojmem a Pohořelicama?
sem potkal fabku s nálepkou bandithele a nebyl to chrochták na hlínách v kombajnu v metle a s hagusama? tag samo že byl, dyk tam mám dvje provozovny
samo, že to bylo fáro dle popisu
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1