Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » satelit jakej ?

huskyb12 (Administrator)
11.04.2010 11:52:18

satelit jakej ?

každej vořežprut se tu ptá na ptákoviny a já v tom hodlám pokračovat ...
sem vodpůrcem týdle věci, ale na Katar musim k sousedoj ...
chci aby to bylo HD a jináč je mi to celkem fuk ...
ani netušim, co "nutně" potřebuju ...
co mam koupit a přikoupit, abych tu pojebanou Novu sport chytil ?
abychom si rozumněli, chci Porsche za cenu Trabanta ...

ale di, Ty brepto ...
Filous (Člen)
11.04.2010 11:58:26

Re: satelit jakej ?

...tag f tom přípatku chcu taky hento Porše, bo mě sere, že to neuvidimsmile2

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator)
11.04.2010 12:00:01

bral bych černejgood ten je myslim nejvícsmokin

doba je temná...
Marián (Člen)
11.04.2010 12:07:22

na novu sport potrebujes kartu cz link a calovat kazdej mesic myslim 200 kila, jinac ti ji stejne zakodujou...

...sam mezi jebkarema...
Marián (Člen)
11.04.2010 12:09:04

jinac pokud ti nevadi nemcina,tak to jde i na dsf,kery zakodovany nejnigood

...sam mezi jebkarema...
Inženýrek (Člen)
11.04.2010 12:12:03

Doma máme Mascoma. Není to zrovna za cenu trabanta, ale funkčně good
Ať vybereš jakejkoliv, tak si dávej bacha na, jestli to umí mpeg-4, jinak by ti český hd programy ani nešli i když by to přístroj rádoby podporoval...

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
osiris (Člen)
11.04.2010 12:16:11

Marián psal:

jinac pokud ti nevadi nemcina,tak to jde i na dsf,kery zakodovany nejnigood

...a nebo anglický bbc sport na astře 2 - nekódovaný už roky, čili zadarmo

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
bobule (Člen)
11.04.2010 12:29:42

to jebu
Libor nx (Člen)
11.04.2010 12:53:46

Nebo sat. s kartou Skylink a můžeš si předplatit Nova sport jen na sezonu.250kč/měsíc

Petr (Člen)
11.04.2010 13:23:32

a nějaký ten online přenos ??surprised

tož tak..
bubák (Člen)
11.04.2010 13:30:23

tadyto by mělo vyhledávat nějaký online přenosy...do search nahoře zadáš sbk nebo moto gp a mělo by to vyblejt nějaký stránky   http://www.justin.tv/#r=DSuV4CE~

nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Ondráš (Člen)
11.04.2010 14:09:39

Naši maji už asi 2 roky Skylink a platí 250 nebo 350 za měsíc. Je v tom i Sport 5, který je v češtině a zaměřený na motoristický sport.

Pokud chce člověk myslet na stáří, koupil bych si program televizí MULTI. Je tam televize bebe TV. Jednoduchý program bez vražd a podvodů pro odreagování. bigsmile
Teď začala vysílat stanice Retro Music Television a jsou tam relativně dobrý věci.good Asi už jsem starej, když se musím koukat na retro kanály, abych slyšel muziku, která se mi líbísmile2help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Petr (Člen)
11.04.2010 14:28:44

bubák psal:

tadyto by mělo vyhledávat nějaký online přenosy...do search nahoře zadáš sbk nebo moto gp a mělo by to vyblejt nějaký stránky   http://www.justin.tv/#r=DSuV4CE~

dobrá stránkasurprised, díkygood

tož tak..
Kim (Člen)
11.04.2010 14:33:30

...jupísí,za čtrnáct stováků měsíčně i s kozama a ... = ferrari bigsmile

...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
bubák (Člen)
11.04.2010 14:43:10

Jinak pokud de vo příjmač v HD tak asi opět záleží co vod toho očekáváš...já chtěl mít možnost i nahrávání když sem někde v prdeli abych to mohl pozdějc zkouknout tak sem nakonec koupil Vantage HD8000S...má dva nezávislý tunery, možnost připojení interního i externího hardisku, nahrávání na flešku, dva CI sloty na dekodovací karty atd... Je to ale spíš porsche za cenu porschete....mám ho druhým rokem a zatím maximální spokojenost, kartu mám skylink a předplacenej balíček Multi na rok za 2750, satanužel programy v HD sou ve většině taky placený, takže pokud chceš tu novu sport v HD tak se třeba vysereš na Multi ale dáš si balíček HDplus za 350 měsíčně...víc o programech a cenách tady... http://www.skylink.cz/web/structure/13.html

zdenek 1 (Člen)
11.04.2010 15:17:40

No já mám satelit homecast cca 5-6 roků v HD sice nevysílá,ale mám sky link (tehdejší čech link) kolega mi to kdysik odkódoval a hraje mi všechno za dara....ale ty novší karty cca.myslím dva roky zpět prý už kreknout nejdou!

když to jede,je to OK
Datel (Člen)
11.04.2010 17:29:35

DIGI TV a je to se vším všudygood

Baltazar (Člen)
11.04.2010 17:39:42

pussy si se mohl zeptat, nejlepčejší je kulatejbigsmile

The father of the little princess of the dawn
kuclb (Člen)
11.04.2010 18:18:20

bubák psal:

Jinak pokud de vo příjmač v HD tak asi opět záleží co vod toho očekáváš...já chtěl mít možnost i nahrávání když sem někde v prdeli abych to mohl pozdějc zkouknout tak sem nakonec koupil Vantage HD8000S...má dva nezávislý tunery, možnost připojení interního i externího hardisku, nahrávání na flešku, dva CI sloty na dekodovací karty atd... Je to ale spíš porsche za cenu porschete....mám ho druhým rokem a zatím maximální spokojenost, kartu mám skylink a předplacenej balíček Multi na rok za 2750, satanužel programy v HD sou ve většině taky placený, takže pokud chceš tu novu sport v HD tak se třeba vysereš na Multi ale dáš si balíček HDplus za 350 měsíčně...víc o programech a cenách tady... http://www.skylink.cz/web/structure/13.html

Hele a jak to děláš s naráváním? Taky sem tam nahraju, ale jen do určité velikosti dat.Prostě na hovno, třeba v půli nahrávání skončí, protože to nahrálo x Gb dat. Je mi jasný, jak je zformátovaný disk (nepropustí víc než myslím 4GB, ale jak to udělat, aby nahrávalo nepřetržitě? Třeba HD vysílání zabírá místa jako prasesmile1 Jinak by na exterňáky nebyl problém najít místosmile1

bubák (Člen)
11.04.2010 19:05:20

ty vee nevimsmile1 zmáčknu rec na ovladači nerbo voznačím v epg program kerej chci nahrát a von se nahrajegood, víc sem zatím neřešil, já ho pak někdy zkouknu vymažu a seru na to...je ale fakt že je na tom HDD rozdělenej do víc souborů...to ale dělá ta mašinka sama...já nic takže asi moc nepomůžu, ale dycky sem to měl nahráný jakože všechno co sem chtělidontknow

bubák (Člen)
11.04.2010 19:11:33

a jinak nebuďte smutný že nemáte novu sportfuckfuck ty kun.y tam ted místo 125tek dávaj nějaký zkurvený prodloužení jakéhosi fotbalu dopussy

Petr J. (Člen)
11.04.2010 19:31:01

A když nemám televízu, pomůže mi henten satelít? idontknow

jirka silver (Člen)
11.04.2010 19:46:10

Kime co to máš za sazbu.Po mně chtěli 12 tis,za rok.
Pokaždý jim řeknu ať si to odvezou,že dám max 6 tis. a pokaždý fakturu upravěj.good
Na HD resívr jsem se ptal a technik UPC řekl,že potřebuju dva koaxiály.Tak čekám na pokrok.bad

Najdete nás na každém kilometru
PALOUS (Člen)
11.04.2010 20:52:59

Petr J. psal:

A když nemám televízu, pomůže mi henten satelít? idontknow

jasně dá se na něm jezdit na sněhugood

Jebat motorky :-)
Marián (Člen)
11.04.2010 21:21:54

dyk vam to rikam,prepnete si na dsf...

...sam mezi jebkarema...
Pican (Člen)
12.04.2010 13:23:01

jelikoz ses skrdla kup ferguson ariva 200 je to sice posonskej sunt, ale kdyz chytis dobrej kus (coz je asi 50na50) nebudes mit na to tvoje domaci mrdani problem,  akorat  budes muset poridt sky nebo czech link bo dgtv na vetsi uhlopricce je tragedie

......... píčoviny
Koldan (Člen)
12.04.2010 14:52:36

To Husky: jag Ťa znám, tag seš v pussy ať to čteš jag to čteš, prdlajz temu fšemu rozumíš a nakonec stejnak skončíš v Datartu nebo Elektrowordu a kůpíš to co budou mít vystavené přímo u vchodubigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
huskyb12 (Administrator)
12.04.2010 17:43:49

Koldan psal:

To Husky: jag Ťa znám, tag seš v pussy ať to čteš jag to čteš, prdlajz temu fšemu rozumíš a nakonec stejnak skončíš v Datartu nebo Elektrowordu a kůpíš to co budou mít vystavené přímo u vchodubigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

nemusels to tady vytroubit na plná ústa, ci fix :)))

totok nevypadá zle: http://www.technisat.cz/index20c0.html? … s,64-15039

ale kde je to kolečko na střechu surprised a kde ten člověk kerej tam vyleze, zapojí to, naladí ...
já se hlásim k práci s ovladačem :)))

ale di, Ty brepto ...
nicola.foxx (Člen)
12.04.2010 18:16:35

Ale taky ta raketa za takovou umrnenou krabickusick
Za to by bylo uzenejch selatek na rozenhelp

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
bubák (Člen)
12.04.2010 18:31:31

nicola.foxx psal:

ještě k tomu připočítej tak litr za dekodovací modul Cryptoworks, teda pokud budeš chtík Skylink nebo Cslink kartu, protože to má čtečku pouze na Conax...a pak už jen talíř,konvertor a kus kabelu to už sou ale drobný

Koldan (Člen)
12.04.2010 19:14:59

bubák psal:
nicola.foxx psal:

ještě k tomu připočítej tak litr za dekodovací modul Cryptoworks, teda pokud budeš chtík Skylink nebo Cslink kartu, protože to má čtečku pouze na Conax...a pak už jen talíř,konvertor a kus kabelu to už sou ale drobný

a je zasejc u toho Datartu a elektroworldubigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
kenny (Člen)
12.04.2010 19:29:30

Datel psal:

Je taky možnost černocha Digi Tv.Za pětku komplet a vše zadáčo a na pořád.3 roky jede a vše ok.
A na funkci rostlináře to nemá vliv.
bigsmilebigsmile

Datel (Člen)
13.04.2010 01:15:33

kenny psal:
Datel psal:

Je taky možnost černocha Digi Tv.Za pětku komplet a vše zadáčo a na pořád.3 roky jede a vše ok.
bigsmilebigsmile

CO? To si děláš prdel ne?bigsmile Já platím každý měsíc 280 kačen...teda myslím bo platí Pólabigsmile

huskyb12 (Administrator)
13.04.2010 08:20:01

kenny psal:
Datel psal:

bigsmilebigsmile

má to kolega, ale řikal, že to v létě končí, bo mění karty bo co
a navíc se to nemá evil

ale di, Ty brepto ...
Jaster (Člen)
13.04.2010 09:35:34

co říkáte na tenhle celej set za tu cenu?
http://eshop.skylink.cz/default.asp?cls … ;stiid=486

motto "Vem za heft a val"
Inženýrek (Člen)
13.04.2010 09:37:26

Jaster psal:

co říkáte na tenhle celej set za tu cenu?
http://eshop.skylink.cz/default.asp?cls … ;stiid=486

Že chce hd příjem...

nicola.foxx (Člen)
13.04.2010 11:10:27

No asi bych vzal tohle http://eshop.skylink.cz/default.asp?cls … stiid=484.
De k tomu pripojit externi disk a umi to na nej nahravat. Co s tema nahranejma datama, jestli jako dou vypalit po pripojeni externiho disku k PC nevim, ale je to hodne pravdepodobny.
Akorat nevim s tema programovejma balickama? Asi MULTI HD a nebo jen platit ten HD PLUS.

Inženýrek (Člen)
13.04.2010 11:20:36

nicola.foxx psal:

De k tomu pripojit externi disk a umi to na nej nahravat. Co s tema nahranejma datama, jestli jako dou vypalit po pripojeni externiho disku k PC nevim, ale je to hodne pravdepodobny.
Akorat nevim s tema programovejma balickama? Asi MULTI HD a nebo jen platit ten HD PLUS.

Odkaz nejde otevřít.
Jinak my máme doma Mascoma s nahráváním na ext.disk, což je super, že si jen v EPG naklikáš co chceš nahrát, ale nahrává to ve svým vlastním formátu a nenašel jsem nikde žádnej prográmek, kterej by byl schopnej převíst to třeba do dvd nebo do nečeho co by se nechalo v pc přehrát. smile2

Jaster (Člen)
13.04.2010 12:37:12

Inženýrek psal:
nicola.foxx psal:

Odkaz nejde otevřít.
Jinak my máme doma Mascoma s nahráváním na ext.disk, což je super, že si jen v EPG naklikáš co chceš nahrát, ale nahrává to ve svým vlastním formátu a nenašel jsem nikde žádnej prográmek, kterej by byl schopnej převíst to třeba do dvd nebo do nečeho co by se nechalo v pc přehrát. smile2

do jakýho formátu to hází?

Inženýrek (Člen)
13.04.2010 12:59:47

Jaster psal:
Inženýrek psal:
nicola.foxx psal:

Odkaz nejde otevřít.

Teď ani nevim.

Jaster (Člen)
13.04.2010 13:19:22

Inženýrek psal:
Jaster psal:
Inženýrek psal:

Odkaz nejde otevřít.

Teď ani nevim.

zkus program si stáhnout Next Video Converter, mě zatím převedl všechny formáty do kterýho jsem chtěl, třeba to přes něj pujde převést

Inženýrek (Člen)
13.04.2010 13:23:25

Jaster psal:
Inženýrek psal:
Jaster psal:

Teď ani nevim.

zkus program si stáhnout Next Video Converter, mě zatím převedl všechny formáty do kterýho jsem chtěl, třeba to přes něj pujde převést

Nějak mě to ani netrápí. Když se něco nahraje, tak se na to dívá na velký televizi...Ale tak potěšilo by to, kdyby to šlo, zkusím časem až bude čas. Teď máme zadara od Skylinku na měsíc hbo hd a tam jedou docela dobrý filmy od rána do večera good

Jaster (Člen)
13.04.2010 13:30:50

Inženýrek psal:
Jaster psal:
Inženýrek psal:

Teď ani nevim.

Nějak mě to ani netrápí. Když se něco nahraje, tak se na to dívá na velký televizi...Ale tak potěšilo by to, kdyby to šlo, zkusím časem až bude čas. Teď máme zadara od Skylinku na měsíc hbo hd a tam jedou docela dobrý filmy od rána do večera good

jo to věřim. HBO je dobrý, nova cinema to je hovno, na tu jsem ještě nikdy nekoukal, protože nic pořádnýho nedávali. většinou na cool dávaji dobrý filmy, a ted v sobotu na barandovu Smrt čeká všude, a ten film před pár měsíci v kinech. já jsem ho sice už viděl, ale koukal jsem na to v tv zase

nicola.foxx (Člen)
13.04.2010 13:35:04

ALE velkou pussy. HBO je uplne na hovno. Porad tam jen neco opakujou a jedina vyhoda oproti tv hovna a ostatnich, je to ze do toho nepoustej reklamy.
HBO = zbytecne vyhozeny prachy.

Inženýrek (Člen)
13.04.2010 13:55:32

nicola.foxx psal:

ALE velkou pussy. HBO je uplne na hovno. Porad tam jen neco opakujou a jedina vyhoda oproti tv hovna a ostatnich, je to ze do toho nepoustej reklamy.
HBO = zbytecne vyhozeny prachy.

No...řikám že to teď mám na měsíc aktivovaný v akci zadarmo. Jako je jasný, že kdybych za to měl něco dát, tak se na to ass. A vzhledem k tomu, že na tv koukám tak jednou za tejden mě to že tam programy opakujou mě taky nesere smile1

Kim (Člen)
13.04.2010 19:33:05

jirka silver psal:

Kime co to máš za sazbu.Po mně chtěli 12 tis,za rok.
Pokaždý jim řeknu ať si to odvezou,že dám max 6 tis. a pokaždý fakturu upravěj.good
Na HD resívr jsem se ptal a technik UPC řekl,že potřebuju dva koaxiály.Tak čekám na pokrok.bad

..bodet´ by neupravili,když mě vodřoubigsmile,záleží co si objednáš podle toho platíš

...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
kenny (Člen)
14.04.2010 15:45:29

huskyb12 psal:
kenny psal:
Datel psal:

bigsmilebigsmile

má to kolega, ale řikal, že to v létě končí, bo mění karty bo co
a navíc se to nemá evil

No to jsem taky slyšel ale není to tak jednoduché jak se říká.Za tu dobu to mám nazpět.
bigsmile

fido (Člen)
14.04.2010 16:42:48

Ferguson Ariva HD, za málo peněz dost muziky + Skylink

bla...blabla...!
nicola.foxx (Člen)
11.05.2010 11:51:57

Tak co Pane Houska?? Něco novýho? Mě doma pořád blbne dvb-t na slabej signál.
Tak jsem nad tímhle zasejc začal přemejšletidontknow

hlemejzd999 (Člen)
11.05.2010 12:44:57

Na tu Digi Tévé mi už přišla nová karta ,a tu novou chtěli poslat zpátky  a psali ,že i když jí nepošlu ,tak v průběhu roku přestane fungovat stejně ,protože přechází na jinej systém kódování. poslal jsem ji zpátky a mám ted ke stávajícím programům na měsíc odblokovaný HBO,HBO2,HBO Comedy a Cinemax...ale jak říkáte ...neni to HD ..

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Billy (Člen)
11.05.2010 12:52:18

Hele taky to tedka doma nejak resime a sem z teho takovej tulpachovej rozumej tupej. Mam doma tedka HD ready LCDcko, pak jeste 2 televice CRT starsi, chci satelit, a nejakej na cerno skylink nebo digilink ( ten je prej ale v hnusne kvalite). Ten satelit popripade na otocnym motoru na jiny druzice. Kdyztak na mail to muzem resit. Kdo o tom prosim neco vi nebo by byl schopnej rict co by stala montaz zprovozneni, zauceni nahravani do EMU, vim ze ma prijit nagravison 3 a tedka je nejaka prej mozna doba ze se nevi kdy se co rozlouskne za dekodovani. Jakej pristroj pro LCD jak resit samostatně dalši TV aby se na to dalo dívat nezávisle idontknow. Vim chci moc bigsmile

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
nicola.foxx (Člen)
11.05.2010 14:03:35

Ty sat pristroje by meli umet HD TV 1920*1080. Ten pristroj ma vystup SCART to je pro stary televize CRT i pro novy TV a pak HDMI pres ktery to zapojis do tej LCD HD READY.
Jakmile je TV HD READY tak je schopna HD TV jen pres ten vstup HDMI.
Pokud koupis sat pristroj kterej umi jen SD TV(standard PAL rozliseni 1024*768), tak z toho nikdy HD TV nedostanes.
Rozdil u pristroju tam je :
SD TV MPEG2(1024*768)
HD TV MPEG4(1920*1084)

Snad ti to pomohlo aspon trochu pri vyberu pristroju. Stejne bych se klidne vlozil do ruky techniku od Skylinku a kupoval pristroje od nich a aby to melo taky port USB2 kam pripojis HDD neba flesku a muzes na to nahravat.

No a na montaz si hlavne vem flanelovou kosily Bobíku.evil

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS