Nejsi přihlášen
Re: Killer sraz, jen malé info
vono je stejne jedno, jestli je na to upozornis nebo ne. Prekvapeni jsou vzdycky.
Mozna bysme jednou mohli zkusit chlemtat jenom vodu nebo caj. Ale to by asi taky byli prekvapeni a skupovali caje v celym sirym okoli.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
PALOUS psal:Buran psal:Čaj jedine tatranský ...
To je ten ubalenej?
Nie, to je tá 52% sladká brečka...myslím že prípadna kombinácia by ma poslala zasa tam kde minule, do sračiek ...
...blood donor for funeral service industry...
Loser psal:vono je stejne jedno, jestli je na to upozornis nebo ne. Prekvapeni jsou vzdycky.
Mozna bysme jednou mohli zkusit chlemtat jenom vodu nebo caj. Ale to by asi taky byli prekvapeni a skupovali caje v celym sirym okoli.
Myslíš jako dělat si magoráky? Tak to jó!
Banditatom (Člen) 13.04.2010 17:21:55 Offline |
Loser psal:vono je stejne jedno, jestli je na to upozornis nebo ne. Prekvapeni jsou vzdycky.
ti něco zpadlo na hlavu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Loser psal:vono je stejne jedno, jestli je na to upozornis nebo ne. Prekvapeni jsou vzdycky.
Mozna bysme jednou mohli zkusit chlemtat jenom vodu nebo caj. Ale to by asi taky byli prekvapeni a skupovali caje v celym sirym okoli.ti něco zpadlo na hlavu
spis do hlavy
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
zdenek 1 psal:Se koukám že je celkem dost lidí přihlášeno,to zase bude maras (nevím jestli tu moji robu mám vůbec brát sebou aby se tam neskazila)
aby se tam nezkazila? to je blbost nemyslíš?
Fik-B6S psal:zdenek 1 psal:Se koukám že je celkem dost lidí přihlášeno,to zase bude maras (nevím jestli tu moji robu mám vůbec brát sebou aby se tam neskazila)
To ji rači ani nebudu ukazovat cos tu napsal!!!
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:Fik-B6S psal:zdenek 1 psal:Se koukám že je celkem dost lidí přihlášeno,to zase bude maras (nevím jestli tu moji robu mám vůbec brát sebou aby se tam neskazila)
To ji rači ani nebudu ukazovat cos tu napsal!!!
to nic nemění na tom co jsem napsal...
Fik-B6S psal:zdenek 1 psal:Fik-B6S psal:
aby se tam nezkazila? to je blbost nemyslíš?To ji rači ani nebudu ukazovat cos tu napsal!!!
to nic nemění na tom co jsem napsal...
chceš snad říct,že je skažená???važ slova.....moje Lenka nebyla ani jednou na výplach bachora...
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 15.04.2010 19:09:04 Offline |
zdenek 1 psal:Fik-B6S psal:zdenek 1 psal:
To ji rači ani nebudu ukazovat cos tu napsal!!!to nic nemění na tom co jsem napsal...
chceš snad říct,že je skažená???važ slova.....moje Lenka nebyla ani jednou na výplach bachora...
co není může být
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1