Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 06.03.2007 10:00:59 Offline |
Re: Fiat
buďte rádi, že je nesponzoruje "mlékárna kunín" to by vypadalo ještě hůř
doba je temná...
no co co co, pěkné barvy, italy tricolor, velký nápis FIAT, luxus sice yamaha... ale kočíruje to ital ale lepčí by to bylo s DUCATI
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Ondráš psal:Wogo jak mi byl v neděli naftovej Punťa dobrej když mi klekla baterka... Kam se serou Yarisové, benzínové Felicie...
Musel přijet naftovej Punťa aby s tím motorem vůbec pohnul
Tak to nechápu natočíš to přeci přes cokoli,počínaje hundrtkou a poršákem konče,že sis vybral špagetku je tvá volba,no né
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:Ondráš psal:Wogo jak mi byl v neděli naftovej Punťa dobrej když mi klekla baterka... Kam se serou Yarisové, benzínové Felicie...
Musel přijet naftovej Punťa aby s tím motorem vůbec pohnulTak to nechápu natočíš to přeci přes cokoli,počínaje hundrtkou a poršákem konče,že sis vybral špagetku je tvá volba,no né
Wogo... Hundrtkou? To neutáhla ani Felcka, ani Péčko 307. A po půl hodině čekání jsem řekl, že odchytím první naftu kterou uvidím (bo nafťáky mají silnější baterky).
Btw. Stejně to měli všichni nějaký pojebaný... Felcka ani ta 307 s tím nehly a když jsme to doma provizorně zkusili na baterku ze zahradního traktoru, tak to šlo jak fík
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:maňas psal:Ondráš psal:Wogo jak mi byl v neděli naftovej Punťa dobrej když mi klekla baterka... Kam se serou Yarisové, benzínové Felicie...
Musel přijet naftovej Punťa aby s tím motorem vůbec pohnulTak to nechápu natočíš to přeci přes cokoli,počínaje hundrtkou a poršákem konče,že sis vybral špagetku je tvá volba,no né
Wogo... Hundrtkou? To neutáhla ani Felcka, ani Péčko 307. A po půl hodině čekání jsem řekl, že odchytím první naftu kterou uvidím (bo nafťáky mají silnější baterky).
Btw. Stejně to měli všichni nějaký pojebaný... Felcka ani ta 307 s tím nehly a když jsme to doma provizorně zkusili na baterku ze zahradního traktoru, tak to šlo jak fík
no já nevím ... možná byl problém v něčem jiným
… voranžová
neurážejte fiaty, mám doma Punťu jako přibližovadlo, joo!!!
Nebo řeknu osimu a spol a ti vám daj přes držku nebo tak něco!!!!
Kecám, akorát doufám že teď nedáte do držky mě, ale to byste mi neudělali, že ne??? Přece jenom su tady jeden z nejmladších!!
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
Stránky: 1