Nejsi přihlášen
zklamání
tak jsem v sobotu zjistil,že moje B12 jede jen 230km/h a to mám vačky z gsxr,takže mi to nandá kdejaká 600ccm,není něco špatně?
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 08:17:49 Offline |
Re: zklamání
pokud chceš honit top speed tak jsi jsi měl koupit kelímek...síla B12 neni v maximálce
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
o to mi nejde,jen se ptám jestli je to normální,na youtube jsem viděl že jedou 260km/h
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 08:21:06 Offline |
DonPepon psal:o to mi nejde,jen se ptám jestli je to normální,na youtube jsem viděl že jedou 260km/h
tak jim asi proměřuje tachometr víc jak tobě zkus to s GPS a uvidíš kolik je max.
jj,pokud tedy B12 víc nejedou tak to řešit nebudu a nevíte někdo kolik kw přidaj ty vačky z gsxra?
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 08:29:56 Offline |
DonPepon psal:jj,pokud tedy B12 víc nejedou tak to řešit nebudu a nevíte někdo kolik kw přidaj ty vačky z gsxra?
kW neni o top speed
Smoula.koumak (Člen) 12.04.2010 08:42:00 Offline |
DonPepon psal:jj,pokud tedy B12 víc nejedou tak to řešit nebudu a nevíte někdo kolik kw přidaj ty vačky z gsxra?
řekl bych že nic, to bys musel dát jiný převod
Bandit v lese :-))
Smoula.koumak psal:DonPepon psal:jj,pokud tedy B12 víc nejedou tak to řešit nebudu a nevíte někdo kolik kw přidaj ty vačky z gsxra?
řekl bych že nic, to bys musel dát jiný převod
to je teda na
Smoula.koumak (Člen) 12.04.2010 08:49:53 Offline |
proč, není nic jednodužšího než až budeš měnit řetězovku dát jinou rozetu atd.
Bandit v lese :-))
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 08:57:35 Offline |
DonPepon psal:v čem tedy je lepší B12 než B6?
no v čem asi....dvakrát takový objem...skoro dvakrát takový krouťák ???? evidentně jsi zvolil špatnej typ motorky
motorka je super,hlavně z 95% jezdíme ve dvou,takže si stejně nemůžu moc vybírat,jinak spokojenost,ale jsem začatečník,proto ty hloupé dotazy
Bandit není na závody "teda kromě 499" ale to už je vymazlenej Bandit. Na normální svezení a cestování stačí bohatě 6ka. Navíc záleží na tom jaký máš péro. Čím větší objem tím menší péro - nepřímá úměra. Já mám 6ku takže asi tušíš.
GSX1250FA
LukinB6 psal:Bandit není na závody "teda kromě 499" ale to už je vymazlenej Bandit. Na normální svezení a cestování stačí bohatě 6ka. Navíc záleží na tom jaký máš péro. Čím větší objem tím menší péro - nepřímá úměra. Já mám 6ku takže asi tušíš.
no jo máš pravdu,to mě nenapadlo,jaká úměra platí u holek
DonPepon psal:o to mi nejde,jen se ptám jestli je to normální,na youtube jsem viděl že jedou 260km/h
...taky sem jezdil 260km/h...v zimě sem namontoval Speedohealer, zkalibroval tacho, který teď ukazuje naprosto přesně a tag trochu se mi scvrknul pinďour, páč uš to tag nejede, maksimálku sem eště neskoušel, bo sem eště letos nejel po hájwej, ale tipuju, že to bude tag vo 15km/h míň...a vačky z gixra??? ...no s maksimálkou nehnou, ale podle toho co loni měřil Pepíno na Zbraslavi Prasečí B12, tag po namontování vaček, bes jakýhokolif dalšího zásahu tušimže 12 HP plus, tagže ňákejch cca 9 kW...a eště co se týká maksimálky...f plný palbje stejně nevydržíš dlouho, možná 5-10 km a vzhledem k provozu možná ani to ne, třeba já nemam problém s průvanem, ale dyš uš musim po hájvej, tag pot dvje kila vječinou moc nejdu a po 100 km toho mam dost...prostě na to ta motorka nejni, ale za to si můžeš užívat krouťáku danýho vobjemem a na klikatý silnici sprášíš i gdejakýho cápka na suprbajku...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Zdravíme Filouse,
začnu si tedy užívat krouťáku a nekoukaje na maximálku
pls večer dej vedět jak s tím přetěsněním motoru a vidlí thx.
XJelen psal:DonPepon psal:v čem tedy je lepší B12 než B6?
vůbec v ničem... jsou stejně veliký, těžký jsou, žerou jak svině, kroutí se...na co sem zapoměl
hele měls zůstat u toho iksjéčka
iksjéčko jelo jen 180 víc ani prd
to se nedá srovnávat,ale B6 jezdí taky 230,to už se s B12 srovnávat dá
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 09:39:52 Offline |
XJelen psal:DonPepon psal:v čem tedy je lepší B12 než B6?
vůbec v ničem... jsou stejně veliký, těžký jsou, žerou jak svině, kroutí se...na co sem zapoměl
hele měls zůstat u toho iksjéčka
sem si taky tak nějak říkal když jsem vy profilu to XJ na co si stěžuje....to muselo bejt jak sednou z trabanta do ferari
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 09:40:51 Offline |
DonPepon psal:XJelen psal:DonPepon psal:v čem tedy je lepší B12 než B6?
hele měls zůstat u toho iksjéčkaiksjéčko jelo jen 180 víc ani prd
to se nedá srovnávat,ale B6 jezdí taky 230,to už se s B12 srovnávat dá
B6 nejede 230 ani kdyby jsi se snažil sebevíc
K.a.s.y.m. psal:DonPepon psal:XJelen psal:
to se nedá srovnávat,ale B6 jezdí taky 230,to už se s B12 srovnávat dáB6 nejede 230 ani kdyby jsi se snažil sebevíc
mě jela......tachometrových 245
ale to sem zkusil enom jednou, když sem jel za Koldanem s B12
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 09:49:16 Offline |
Datel psal:K.a.s.y.m. psal:DonPepon psal:
iksjéčko jelo jen 180 víc ani prd
to se nedá srovnávat,ale B6 jezdí taky 230,to už se s B12 srovnávat dáB6 nejede 230 ani kdyby jsi se snažil sebevíc
mě jela......tachometrových 245
ale to sem zkusil enom jednou, když sem jel za Koldanem s B12
hele do tolika ten tacho neni
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:DonPepon psal:v čem tedy je lepší B12 než B6?
hele měls zůstat u toho iksjéčkasem si taky tak nějak říkal když jsem vy profilu to XJ na co si stěžuje....to muselo bejt jak sednou z trabanta do ferari
mezi tím jsem stihnul ještě horneta 600(70kw),nejsem sebevrah
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 09:58:47 Offline |
DonPepon psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
hele měls zůstat u toho iksjéčkasem si taky tak nějak říkal když jsem vy profilu to XJ na co si stěžuje....to muselo bejt jak sednou z trabanta do ferari
mezi tím jsem stihnul ještě horneta 600(70kw),nejsem sebevrah
to je skorot to samí...to jede až od 10 tis.
K.a.s.y.m. psal:DonPepon psal:K.a.s.y.m. psal:
sem si taky tak nějak říkal když jsem vy profilu to XJ na co si stěžuje....to muselo bejt jak sednou z trabanta do ferarimezi tím jsem stihnul ještě horneta 600(70kw),nejsem sebevrah
to je skorot to samí...to jede až od 10 tis.
nech bejt,hornet jel jak z praku,malá,lehká(180kg) moto,230 jak nic,,akorát pro dva nic moc,ale zase sem se s ní nepral jak s B12(240kg)
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 10:10:07 Offline |
DonPepon psal:K.a.s.y.m. psal:DonPepon psal:
mezi tím jsem stihnul ještě horneta 600(70kw),nejsem sebevrahto je skorot to samí...to jede až od 10 tis.
nech bejt,hornet jel jak z praku,malá,lehká(180kg) moto,230 jak nic,,akorát pro dva nic moc,ale zase sem se s ní nepral jak s B12(240kg)
ale jo já proti ní nic nemám..je to skvělá motorka pro holku a nebo pro někoho kdo chce honit otáčky ale pro dva je to to samí jak B6 chybí tomu krouťák
DonPepon psal:K.a.s.y.m. psal:DonPepon psal:
mezi tím jsem stihnul ještě horneta 600(70kw),nejsem sebevrahto je skorot to samí...to jede až od 10 tis.
to jo, ale dívat se na ní nejde
LukinB6 psal:Bandit není na závody "teda kromě 499" ale to už je vymazlenej Bandit. Na normální svezení a cestování stačí bohatě 6ka. Navíc záleží na tom jaký máš péro. Čím větší objem tím menší péro - nepřímá úměra. Já mám 6ku takže asi tušíš.
A co 444 Pure Bandit Racing Team?Kurrrrva!!
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 10:17:40 Offline |
Meloun psal:LukinB6 psal:Bandit není na závody "teda kromě 499" ale to už je vymazlenej Bandit. Na normální svezení a cestování stačí bohatě 6ka. Navíc záleží na tom jaký máš péro. Čím větší objem tím menší péro - nepřímá úměra. Já mám 6ku takže asi tušíš.
to jsou mrdalové na sériovkách
Tak prodej B12 a kup B-kinga a nebo Busu
Datel psal:DonPepon psal:K.a.s.y.m. psal:
to je skorot to samí...to jede až od 10 tis.nech bejt,hornet jel jak z praku,malá,lehká(180kg) moto,230 jak nic,,akorát pro dva nic moc,ale zase sem se s ní nepral jak s B12(240kg)
to jo, ale dívat se na ní nejde
...horáj je dobrej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Datel psal:DonPepon psal:
nech bejt,hornet jel jak z praku,malá,lehká(180kg) moto,230 jak nic,,akorát pro dva nic moc,ale zase sem se s ní nepral jak s B12(240kg)to jo, ale dívat se na ní nejde
...horáj je dobrej
štengruješ co?
K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:LukinB6 psal:Bandit není na závody "teda kromě 499" ale to už je vymazlenej Bandit. Na normální svezení a cestování stačí bohatě 6ka. Navíc záleží na tom jaký máš péro. Čím větší objem tím menší péro - nepřímá úměra. Já mám 6ku takže asi tušíš.
cintale!!!
Meloune nedej se
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:LukinB6 psal:Bandit není na závody "teda kromě 499" ale to už je vymazlenej Bandit. Na normální svezení a cestování stačí bohatě 6ka. Navíc záleží na tom jaký máš péro. Čím větší objem tím menší péro - nepřímá úměra. Já mám 6ku takže asi tušíš.
Není vata na šaškování..ale i tak to byl slušnej výsledek..
PURE NAKED BIKE!
Billy psal:Tak prodej B12 a kup B-kinga a nebo Busu
jj,B-king to je voněčem jiným,tak za 15let si ho koupím až bude stát 50tis
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 10:46:31 Offline |
Meloun psal:K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:
A co 444 Pure Bandit Racing Team?Kurrrrva!!to jsou mrdalové na sériovkách
Není vata na šaškování..ale i tak to byl slušnej výsledek..
šak jo...pojet kelímky je vždycky dobrej výsledek
K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:K.a.s.y.m. psal:
to jsou mrdalové na sériovkáchNení vata na šaškování..ale i tak to byl slušnej výsledek..
šak jo...pojet kelímky je vždycky dobrej výsledek
Vono se to dobře chvástá, když jsou v kategorii NAKED přesně 4 týmy
ale jinak to Progymu jelo jak utržený z řetězu
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Petula psal:K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:
Není vata na šaškování..ale i tak to byl slušnej výsledek..šak jo...pojet kelímky je vždycky dobrej výsledek
Vono se to dobře chvástá, když jsou v kategorii NAKED přesně 4 týmy
ale jinak to Progymu jelo jak utržený z řetězu
..a v celkovým pořadí?He?
PURE NAKED BIKE!
TO DonPepon: zapomněl jsi udat, jak jsi na tu maximálku přišel, jestli je to reálná, nebo tachometrová. Páč plnotučné béčko se sériovým převodem musí při maximálce těch 250-260 na tacháku mít určitě, to, že je to reálně někde u těch 235 je jasný. Pokud ti ale tachometr neukáže rychlost vyšší než 230, tak je krpa někde jinde. Buď jiný převody, nebo blbje seřízený, nebo chyba v tobě. A jak už psal Filous, pokud uvážíš, že většina mašin má "vytuněný" tachometry a že každej honičpéra udává právě údaj zjištěný z tacho, tag vono to s těma rychlostma zas tak horký není.
Jináč pokáď chceš jít na maximálku, musíš pořádně roztahat rychlosti a pětku tam dávat opravdu až to jede
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Honzik8719 (Člen) 12.04.2010 15:13:32 Offline |
já sem s B6 spokojenej, hlevně sem na ní přesednu z ČZ 180 takže to bylo fakt jako z Trabanta do ferarri a za rok až bude věk jdu do B12
...relativní kochač...
Koldan psal:TO DonPepon: zapomněl jsi udat, jak jsi na tu maximálku přišel, jestli je to reálná, nebo tachometrová. Páč plnotučné béčko se sériovým převodem musí při maximálce těch 250-260 na tacháku mít určitě, to, že je to reálně někde u těch 235 je jasný. Pokud ti ale tachometr neukáže rychlost vyšší než 230, tak je krpa někde jinde. Buď jiný převody, nebo blbje seřízený, nebo chyba v tobě. A jak už psal Filous, pokud uvážíš, že většina mašin má "vytuněný" tachometry a že každej honičpéra udává právě údaj zjištěný z tacho, tag vono to s těma rychlostma zas tak horký není.
Jináč pokáď chceš jít na maximálku, musíš pořádně roztahat rychlosti a pětku tam dávat opravdu až to jede
no asi je chyba ve mě,vzal jsem za plyn a čekal co se bude dít,jinak 230 bylo na speedometru,a koukám do TP a tam je max 200km,,jak říkal Filous,užívat si krouťáku bude asi nejlepší u tohoto stroje
jestli mi ten Dolínek neprodal nějakou uzavřenou verzi do 25kw
...co sem tu zaslech, tak ji kdysi kupoval jako zmenšenou poloviční verzi, tak to má určo i zmenšený poloviční výkon.........
Jinak já jel nejvíc tachometrovejch 258km = reálnejch okolo 235km.....
Jak píšou kluci na topspeedy jsou jiný mašiny....
WD club member...
Hanz psal:...co sem tu zaslech, tak ji kdysi kupoval jako zmenšenou poloviční verzi, tak to má určo i zmenšený poloviční výkon.........
Jak píšou kluci na topspeedy jsou jiný mašiny....
něco na tom bude,jinak s polokapotáží je to asi rychlejší ne?nebo je to jedno jestli N nebo S?
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 15:45:53 Offline |
DonPepon psal:Hanz psal:...co sem tu zaslech, tak ji kdysi kupoval jako zmenšenou poloviční verzi, tak to má určo i zmenšený poloviční výkon.........
Jak píšou kluci na topspeedy jsou jiný mašiny....něco na tom bude,jinak s polokapotáží je to asi rychlejší ne?nebo je to jedno jestli N nebo S?
na eSku se akorát líp schováš jinak je to jedno.
Tak a teď nastane zase ta správná debata jestli je retardovaný eSko nebo Enko
K.a.s.y.m. psal:DonPepon psal:Hanz psal:...co sem tu zaslech, tak ji kdysi kupoval jako zmenšenou poloviční verzi, tak to má určo i zmenšený poloviční výkon.........
Jak píšou kluci na topspeedy jsou jiný mašiny....něco na tom bude,jinak s polokapotáží je to asi rychlejší ne?nebo je to jedno jestli N nebo S?
No úplně mě napadlo to samý Chtěl sem bejt první prudič,ale už na to seru
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
K.a.s.y.m. psal:DonPepon psal:Hanz psal:...co sem tu zaslech, tak ji kdysi kupoval jako zmenšenou poloviční verzi, tak to má určo i zmenšený poloviční výkon.........
A už jsi dokončil přestavbu na retardovaný eNko?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
DonPepon psal:Koldan psal:TO DonPepon: zapomněl jsi udat, jak jsi na tu maximálku přišel, jestli je to reálná, nebo tachometrová. Páč plnotučné béčko se sériovým převodem musí při maximálce těch 250-260 na tacháku mít určitě, to, že je to reálně někde u těch 235 je jasný. Pokud ti ale tachometr neukáže rychlost vyšší než 230, tak je krpa někde jinde. Buď jiný převody, nebo blbje seřízený, nebo chyba v tobě. A jak už psal Filous, pokud uvážíš, že většina mašin má "vytuněný" tachometry a že každej honičpéra udává právě údaj zjištěný z tacho, tag vono to s těma rychlostma zas tak horký není.
Jináč pokáď chceš jít na maximálku, musíš pořádně roztahat rychlosti a pětku tam dávat opravdu až to jedeno asi je chyba ve mě,vzal jsem za plyn a čekal co se bude dít,jinak 230 bylo na speedometru,a koukám do TP a tam je max 200km,,jak říkal Filous,užívat si krouťáku bude asi nejlepší u tohoto stroje
přes těch tachometrovejch 230 to musí jít, pokáď teda není jinak zpřevodovanej apod.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 19:30:39 Offline |
Inženýrek psal:K.a.s.y.m. psal:DonPepon psal:
něco na tom bude,jinak s polokapotáží je to asi rychlejší ne?nebo je to jedno jestli N nebo S?na eSku se akorát líp schováš jinak je to jedno.
Tak a teď nastane zase ta správná debata jestli je retardovaný eSko nebo EnkoA už jsi dokončil přestavbu na retardovaný eNko?
no ve čtvrtek jsem dodělal držák budíků,ale asi se ještě lehce upravý mám hotový držák na světla...v pátek mi navařili duralový kostičky do brejlí aby bylo kam šroubovat budíky....pod lak už je taky připraveno..tak když to půjde všechno dobře tak bych mohl mít příští týden hotovo...snad
K.a.s.y.m. psal:Inženýrek psal:K.a.s.y.m. psal:
Tak a teď nastane zase ta správná debata jestli je retardovaný eSko nebo EnkoA už jsi dokončil přestavbu na retardovaný eNko?
no ve čtvrtek jsem dodělal držák budíků,ale asi se ještě lehce upravý mám hotový držák na světla...v pátek mi navařili duralový kostičky do brejlí aby bylo kam šroubovat budíky....pod lak už je taky připraveno..tak když to půjde všechno dobře tak bych mohl mít příští týden hotovo...snad
Už se těšim až mrknu na výsledek...
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 19:44:01 Offline |
Inženýrek psal:K.a.s.y.m. psal:Inženýrek psal:
A už jsi dokončil přestavbu na retardovaný eNko?no ve čtvrtek jsem dodělal držák budíků,ale asi se ještě lehce upravý mám hotový držák na světla...v pátek mi navařili duralový kostičky do brejlí aby bylo kam šroubovat budíky....pod lak už je taky připraveno..tak když to půjde všechno dobře tak bych mohl mít příští týden hotovo...snad
Už se těšim až mrknu na výsledek...
to já taky třeba se na to bude nechat i koukat
Progear 650 (Člen) 12.04.2010 20:39:17 Offline |
Meloun psal:Petula psal:K.a.s.y.m. psal:
šak jo...pojet kelímky je vždycky dobrej výsledekVono se to dobře chvástá, když jsou v kategorii NAKED přesně 4 týmy
ale jinak to Progymu jelo jak utržený z řetězu..a v celkovým pořadí?He?
To mluvilo jasně... !!!
Petula: nech toho, nebo se budu .....
PS: A nebyl sem stopro zdravej, hned další den už sem šel k doktorce a pak měl 14 dní antibiotika na zaládovaný dutiny....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:PS: A nebyl sem stopro zdravej, hned další den už sem šel k doktorce a pak měl 14 dní antibiotika na zaládovaný dutiny....
On měl přeci jen Filous pravdu, když říkal, že si vždycky najdeš něco, čím bys obhájil, že si nejel uplně ideálně.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Progear 650 psal:PS: A nebyl sem stopro zdravej, hned další den už sem šel k doktorce a pak měl 14 dní antibiotika na zaládovaný dutiny....
On měl přeci jen Filous pravdu, když říkal, že si vždycky najdeš něco, čím bys obhájil, že si nejel uplně ideálně.
...co vole máš ? kdyby byl zdravej, tak lítá hned za gagarinem
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Progear 650 (Člen) 12.04.2010 20:50:13 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:PS: A nebyl sem stopro zdravej, hned další den už sem šel k doktorce a pak měl 14 dní antibiotika na zaládovaný dutiny....
Tohle je ale woe aspon pořádnej důvod...
Filous: s Tebou si to vyřídím osobně woe....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. psal:DonPepon psal:XJelen psal:vůbec v ničem... jsou stejně veliký, těžký jsou, žerou jak svině, kroutí se...na co sem zapoměl
Ja som z mojej B6 vytiahol 200 a to som išiel po vetre a cítil som že pri sebemenšom cuknutí vzlietnem ...
...blood donor for funeral service industry...
Progear 650 (Člen) 12.04.2010 20:58:43 Offline |
Meloun psal:Pro urejpaný,kterejm to nedá spát..
30.místo celkově z 51 týmů..To je holej fakt..
Jestli je to náhoda nebo ne,na to seru..
PS: NAKED týmů bylo 7..
Přesně...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Buran psal:K.a.s.y.m. psal:DonPepon psal:iksjéčko jelo jen 180 víc ani prd
Ja som z mojej B6 vytiahol 200 a to som išiel po vetre a cítil som že pri sebemenšom cuknutí vzlietnem ...
Tak to máš nějaký pobouchaný Mě B6N jela něco malinko přes 220 tachometrovejch a cejtil jsem, že by ještě šla, ale omezovala mě dost helma, která se v tý rychlosti vždy "rozkmitala", že sem musel ubrat Teď už mám ale novou, tak se uvidí
Progear 650 (Člen) 12.04.2010 21:04:44 Offline |
ALL: A mě to jede 200, ale vopravdovejch, víc ani ťuk....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
mikin psal:kdyz chces honit maximalku tak si kup BUSU a ta je pohodlna aji pro batuzek
Svatá pravda ale to by byla polovina mrtvá do týdne a zbytek do měsíce. Živý a zdravý by zůstal jen ten, co by vůbec nevyjel
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
Ja ju nechcem honiť ale tak sem tam jej vytnem a málokedy sa dostanem ku tej 200ke na našich roztrtkaných cestách to viacmenej nie je ani možné...a bušu nechcem! poprvé na ňu zďaleka ešte nemám gule a keď budem chcieť lietať kúpim si stíhačku ...
...blood donor for funeral service industry...
kojaksro psal:...letiště tchořovice loni, drakday.....230Km, dle tacho na trojáka
no nejak tak,ale asi sem tam mel 4ku
...mimochodem, kdyz uz se tu vedou seriozni debaty o maximalce, je tu nejakej exot jako ja, kterej ji jeste nezkousel?
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:kojaksro psal:...letiště tchořovice loni, drakday.....230Km, dle tacho na trojáka
no nejak tak,ale asi sem tam mel 4ku
...mimochodem, kdyz uz se tu vedou seriozni debaty o maximalce, je tu nejakej exot jako ja, kterej ji jeste nezkousel?
..vítejte,pane kolego..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hele,když je teda maximalka u bandita na ,tak se podivame na ten pochvalovaný krouťák
Krouticí moment, točivý moment nebo také kroutivý moment vyjadřuje působení síly na bod vzdálený od osy otáčení (hřídele).
Obvykle se udává v jednotkách Nm (newtonmetr), krouticí moment 1 Nm znamená, že hřídel působí na bod vzdálený jeden metr od osy silou 1 newton. Přesnějším vyjádřením je (N.m.rad-1), čímž se jednotka rozměrově odliší od jednotky Joule.
Přepočet krouticího momentu a otáček motoru na výkon:
P = ωM,
kde
P je výkon ve Wattech
ω je úhlová rychlost v radiánech za sekundu,
M je krouticí moment
Řekněme si, že kroutící moment je velmi zjednodušeně tažná síla, kterou je schopen motor v jeden daný konkrétní okamžik vyvinout.
Oproti tomu je výkon definován, jako objem práce (tedy energie), kterou je motor schopen poskytnout za určitý časový úsek.
K.a.s.y.m. (Člen) 13.04.2010 10:18:48 Offline |
tady je něco špatně.
Meloun psal:..a???
to je výhoda B12
elasticita(pružnost) motoru a okamžité zrychlení
Datel psal:Hanz psal:V nějakým časopise (asi Motocykl) bylo kdysi nějaký porovnání banditů eSka a eNka. Sko mělo vyšší topspeed o 5km/hod, ale co je na tom pravdy nevím.....
Jéžíš.........no tak jo teda. Máš lepčejší motorku Stačí?
...že ti to ale trvalo než jsi to zjistil Nestačí...
WD club member...
DonPepon psal:Řekněme si, že kroutící moment je velmi zjednodušeně tažná síla, kterou je schopen motor v jeden daný konkrétní okamžik vyvinout.
Oproti tomu je výkon definován, jako objem práce (tedy energie), kterou je motor schopen poskytnout za určitý časový úsek.
...já bych velmi zjednodušeně řek, že kroutící moment je to co mi f 7000 votáčkách na jedničku pošle přední kolo k nebi bes spojkování ...to cos napsal ty vo krouťáku si neumim přectavit a šáhnout si na to taky nejde
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
B6 - 54 Nm při 9500 ot/min
B12 - 92 Nm při 6500 ot/min
to bude asi ten největší rozdíl
Pajk psal:dyť 12ka jede dvě kila už na trojku hele, co takhle zařadit vyšší kvalt.
já tam mám variátor
DonPepon psal:Řekněme si, že kroutící moment je velmi zjednodušeně tažná síla, kterou je schopen motor v jeden daný konkrétní okamžik vyvinout.
Ale DonePeponi... Stačilo říct, že Vám prostě chutná...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Na youtube bych moc nedával, co se týče ohledně maximálky. Oni tam sice ukážou, že to je Bandit, ale už ti neřeknou, že to má vyladěný výfuk, nějaký lepší vzduchový filtr,snížený podvozek, půlku nádrže a řidič vážil 70 kilo aj s přilbou
Ta moja jebka má v technickém 225, předchozí na ní jel přes 230 a na youtubu ukazovali, že se dá až 250 (a to mám Horneta a motor šestideci)
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Sucre psal:Moje B6 jede 230 tachometrových... Takže trochu divný to je.
ta moje kobyla je asi už utahaná(66000km)
Tak za mě b650s max 216 tachometrových víc nejela ani nevím proč ale to je už jedno , pak b12s sem nějak max nezkoušel,ale 230 tach. jsem s ní jel,no a b1250s jsem jel 240tach. a ještě by jela,ale k vůli plechovkám jsem musel pak brzdit,ale jistě ještě vyzkouším
když to jede,je to OK
Moje 1250 max 230 a to z kopce do kopce prostě její to jedno ale víc nejde (teda podle tacho) už jsem přemejšlel jestli to nemá omezovač páč 230 tam je relativně rychle a pak šlus
Představte si to ticho, kdyby lidé mluvili jen to, co vědí...
romas psal:Moje 1250 max 230 a to z kopce do kopce prostě její to jedno ale víc nejde (teda podle tacho) už jsem přemejšlel jestli to nemá omezovač páč 230 tam je relativně rychle a pak šlus
......oproti 12 má 1250 i šestku....zkoušels.......
Moje teda valí tachometrovejch 258km v tovární podobě....
WD club member...
Stránky: 1 2