Nejsi přihlášen
Rozdiely v motoroch B12
Zdravim Vas, potreboval by som pomoc. Po nehode, ked mi slepy magor nedal prednost mam velmi vazne poskodeny motor. Potreboval by som motor na ND a pouzit z neho cely blok motora, zapalovanie (snimac impulzov) a hlavu valcov, avsak podarilo sa mi najst iba motory GV75A ( r.v.98 ) a ja mam novsi WVA9 ( K1 2001 ). Viete mi niekto povedat ake rozdiely su v starsich a novsich verziach? Viem, ze nieco s elektronikou a pribudol PAIR, zmenili sa nieco na tych dieloch co potrebujem, resp. co vsetko sa zmenilo v konstrukcii motora? Nerad by som kupil za velke prachy motor a potom zistil ze je iny. Dakujem Vam
Re: Rozdiely v motoroch B12
...blok motoru, hlava a zapalko sou na fšech SACS motorech stejný...blbý je, že na bloku je vyražený typový voznačení, tagže budeš mít problém na stk...a než přehazovat střeva do jinýho bloku, scháněl bych rači celej motor stejnýho typovýho voznačení a jebnul ho tam celej...K1 stejně berou volej, tag si třeba polepšíš
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...blok motoru, hlava a zapalko sou na fšech SACS motorech stejný...blbý je, že na bloku je vyražený typový voznačení, tagže budeš mít problém na stk...a než přehazovat střeva do jinýho bloku, scháněl bych rači celej motor stejnýho typovýho voznačení a jebnul ho tam celej...K1 stejně berou volej, tag si třeba polepšíš
Znám jednu K1 co nebere ani deci Ale vopravdu jenom jednu Můj první taky popíjel volej
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 13.04.2010 08:38:14 Offline |
tref psal:oznacenia motora mi nevadia. A ako je na tom hlava valcov? Predpokladam ze kvoli PAIR su tam zmeny, nie?
Pair se dá vyndat i z novějšího modelu bez úhony jen se dají záslepky na díry které po něm zůstanou v hlavě...to bych neřešil...navíc i starej motor na to má jakoby přípravu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 13.04.2010 08:57:04 Offline |
tref psal:Ze sa da vybrat viem :D Ja ho ale praveze chcem zachovat. Cize je ina ta hlava? Hm sakra. Nuz tak mi ostava iba hladat WVA9 .. je ich ale fakt strasne malo. Dakujem ale za rady
zachovat???a proč???tady to všichni vyhazujou včetně mě ..kdykoliv potřebuješ cokoliv pod nádrží tak to akorát překáží
Snad nejses bursikovec "ekoterorist" ? Pair je tam uplne k hovnu
K.a.s.y.m. (Člen) 13.04.2010 10:51:16 Offline |
pepa psal:cotoje ten PAIR
tahle příšerná chobotnice
http://kasym.rajce.idnes.cz/Prestavba_B … ie0121.jpg
naredis si vyfukovy plyny vzduchem ve svodech
K.a.s.y.m. psal:pepa psal:cotoje ten PAIR
http://kasym.rajce.idnes.cz/Prestavba_B … ie0121.jpg
no a ja zrovna vcera nebo predevcirem dumal,k cenu to tam pod nadrzi mam...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:K.a.s.y.m. psal:pepa psal:cotoje ten PAIR
http://kasym.rajce.idnes.cz/Prestavba_B … ie0121.jpgno a ja zrovna vcera nebo predevcirem dumal,k cenu to tam pod nadrzi mam...
Cos tam hledal ?
Michal Dk psal:Marián psal:K.a.s.y.m. psal:
http://kasym.rajce.idnes.cz/Prestavba_B … ie0121.jpgno a ja zrovna vcera nebo predevcirem dumal,k cenu to tam pod nadrzi mam...
Cos tam hledal ?
co co,koukal sem pod nadrz, abych toho scota nepripojil na spatnou hadicku vis?
a tam to na me vyblaflo
...sam mezi jebkarema...
KOVAL: musim cakat este na konecne uzavretie nehody policiou a potom poistovnu, ale zaujem urcite mam. Mohol by si mi prosim napisat nieco blizsie o motore? (v akom je stave, ci neni poskodeny a samozrejme cenu :D ). Mohol by si mi poslat mail na tref@chello.sk ? Dakujem
Stránky: 1