Nejsi přihlášen
Šroub-unašeč brzdových desek, přední brzdič, kde sehnat.
Zdar, měl bych takový dotaz, kde by se dal sehnat šroub, který drží přední brzdové desky, v brzdiči? 1200 r.v.1999 Jsem trotl a při výměně desek jsem ho zapomněl zajistit, což znamená, že nás při vyjížďce opustil. Za rady typu v SUZUCE, předem dík.
Všude dobře, proč být doma?
Re: Šroub-unašeč brzdových desek, přední brzdič, kde sehnat.
Datel psal:Vem ten cos nepotratil a běž do nějakého dobře vybaveného spojovacího materiálu. Třeba Fabory
...esi myslí osku co drží desky, tag tu nekoupí ani ve Faborech
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jirka Žito (Člen) 13.04.2010 22:26:55 Offline |
Mám sice tocika na motyce, ale myslím si že by mi tam taky ty od nisin. Jen nevím jak to maj ty Vaše jebky
http://www.bonmoto.cz/brzdy-a-doplnky/strana-2/
Ale stejně bych se zeptal v Suzamoto, maj akci na origo obložení za polovic, tak třeba ...
Prej mám kundolap ... parchanti jedni ...
Jirka Žito psal:Mám sice tocika na motyce, ale myslím si že by mi tam taky ty od nisin. Jen nevím jak to maj ty Vaše jebky
http://www.bonmoto.cz/brzdy-a-doplnky/strana-2/
Ale stejně bych se zeptal v Suzamoto, maj akci na origo obložení za polovic, tak třeba ...
Jiřina si koupil v bonmotu předevčírem jeden od nissinu a přestože délka je OK, závit taky, tak průměr toho dříku je větší než u Tokica (naštěstí). Pokud to není nějak povrchově upraveno, tak se to dá stočit na soustruhu a normálně používat.
Jo a nebylo to na B, ale na GSXR 1000.
Filous psal:Datel psal:Vem ten cos nepotratil a běž do nějakého dobře vybaveného spojovacího materiálu. Třeba Fabory
...esi myslí osku co drží desky, tag tu nekoupí ani ve Faborech
a jo....já si říkal proč zakládá další vlákno, když se to tu nedávno řešilo. Musím u toho čtení někdy aj přemýšlet
Stránky: 1