Nejsi přihlášen
hladovépedro (Člen) 16.04.2010 12:21:17 Offline |
Re: Sobota 17.4.10 Východočeši nic???
Možná budu mít volno,a jel bych, ale budu to vědět až ráno, kdyžtak napíšu sem, nebo ti růfnu. Nástřel trasy by neškodil, (např. skuhrov, je plnej písku, takže myslím, že i mladkov nebo celá polská strana bude ještě jedno velký pískoviště), Takže kamže přibližne tedy že???
upřesnění v sobotu ráno, podle toho jak se předseda zduní a traseroute podle téhož, tak počítám po9 té až 10té bude jasno , odjezd někde kolem poledního +-hodina podle toho jak se kdo připojí, jo a pokud máte někdo otevřený filtry na sání , tak bacha na popílek
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
...ty krááááááávo, já myslel že to vymyslíš , takže jestli chceš někam konkrétně, nebo třeba doprdele, je mi úplně fuk, kam jede kráva tam jedu taky ...jestli to bude k maldoj, tak se sejdem tady na omv, jestli pojedem jinam tak napiš kde a kdy se sejdem, budu tam
ps: ráno si to přečtu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kdybych byl doma, tak bych se k Vám přidal a rád poznal zdejší aktivní východočeskou grupu. Bohužel jsem v čůrákově a o motorce si můžu nechat tak leda zdát. Tak snad přístě...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
hladovépedro (Člen) 17.04.2010 08:59:15 Offline |
Pravděpodobně nezvládám, přijela mi práce.Když to zvládnem vytetovat v nějaké rozumné době, tak cinknu.Zdarec
...ok
Dado psal:..................beru Šárku( moje nejoblíbenější zavazadlo).............
...s tím se nedá než souhlasit woe ...myšleno jako kompliment
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1