Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » testy laďákov-radosť či sklamanie ...

stvrto1 (Člen)
16.04.2010 19:43:56
stvrto1 (Člen)
16.04.2010 19:44:53

Re: testy laďákov-radosť či sklamanie ...

Testovaly to na 1250-ku

Suzuki Bandit 1250SA
Hanz (Člen)
16.04.2010 20:01:39

Buď sem to špatně pochopil, nebo to maj blbě napsaný nebo co....idontknow
V těch prvních testech krom jednoho výfuku včechny byly lepší nebo skoro stejné jak originál...a v těch druhých testech mi přijde, že maj přehozený PS s Nm, protože max. krouťák je tam okolo 102Nm a s origo laufem má 1250 111Nm....nebo to pak laufíky sežerou těch cca10Nm idontknowsurprised

WD club member...
stvrto1 (Člen)
16.04.2010 20:06:01

Hanz psal:

Buď sem to špatně pochopil, nebo to maj blbě napsaný nebo co....idontknow
V těch prvních testech krom jednoho výfuku včechny byly lepší nebo skoro stejné jak originál...a v těch druhých testech mi přijde, že maj přehozený PS s Nm, protože max. krouťák je tam okolo 102Nm a s origo laufem má 1250 111Nm....nebo to pak laufíky sežerou těch cca10Nm idontknowsurprised

tiež na to čumím jak puk, ale aj keby to bolo prehodené, tak je fakt, že niektoré Ti nepridajú ani hovno a niektoré Ti dokonca výkon uberú aspoň podľa článku, ktorý je k tomu napísaný. Pre mňa je podľa tohto víťaz čo sa týka pomeru ceny a výkonu Leo vincek, a do pussy aj si ho kúpim bigsmile

Suzuki Bandit 1250SA
Kakac (Člen)
16.04.2010 20:41:38

Jsem myslel že laďáky se na moto dávajou jenom proto, aby dotyčnému povyrostlo péro nebo proto aby se mohl budit kemp v Jedovnicách bigsmile  bigsmilebigsmile

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Hanz (Člen)
16.04.2010 20:45:46

Kakac psal:

Jsem myslel že laďáky se na moto dávajou jenom proto, aby dotyčnému povyrostlo péro nebo proto aby se mohl budit kemp v Jedovnicách bigsmile  bigsmilebigsmile

....to dělají jenom Nkaři surprised, Skaři jsou už vybaveni od přírody.....bigsmile

WD club member...
stvrto1 (Člen)
16.04.2010 20:51:20

good bigsmile bigsmile bigsmile

Suzuki Bandit 1250SA
Inženýrek (Člen)
16.04.2010 21:05:02

Hanz psal:
Kakac psal:

....to dělají jenom Nkaři surprised, Skaři jsou už vybaveni od přírody.....bigsmile

Asi si budu muset zajít k holičoj na zklácení, přichází léto a nemusel by se mi vejít do kraťasů.

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Datel (Člen)
16.04.2010 21:29:37

Inženýrek psal:
Hanz psal:
Kakac psal:

Asi si budu muset zajít k holičoj na zklácení, přichází léto a nemusel by se mi vejít do kraťasů.

tak nos bermudybigsmile

jimacu (Člen)
16.04.2010 21:31:36

To je s tlumící vložkou, idontknow u nich se s otevřenym nesmí jezdit. headshake

Kakac (Člen)
16.04.2010 21:35:49

Hanz psal:
Kakac psal:

Moje řeč goodgoodbigsmile
Go Esko Gogood

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
stvrto1 (Člen)
16.04.2010 21:56:28

jimacu psal:

To je s tlumící vložkou, idontknow u nich se s otevřenym nesmí jezdit. headshake

ani u nás a ani v Čechách sa nesmie jazdiť bez tlmiacej vložky. Všetci tak jazdia, len pokiaľ ich nechytí policajt, čo si v noci nezašukal bigsmile

Suzuki Bandit 1250SA
Inženýrek (Člen)
16.04.2010 22:03:07

stvrto1 psal:
jimacu psal:

ani u nás a ani v Čechách sa nesmie jazdiť bez tlmiacej vložky. Všetci tak jazdia, len pokiaľ ich nechytí policajt, čo si v noci nezašukal bigsmile

U nás jsou teď švestky vyjukaná z toho, že můžou měřit alkohol. Nějaký měřiče hluku se k nim ještě nedostali a snad dlouho nedostanou doufám help. Ale ta doba každopádně příjde. EU zavelí a jsme tam smile2

Paladin86 (Člen)
17.04.2010 10:55:13

Jak tak koukám tak bych asi bral Laser. Dobrá cena a ten výkon docela zvedá. I když je stejně hlavní dobrej zvuk a hlavně když ten výkon nesníží! good

Wikky (Člen)
17.04.2010 18:42:36

No ja kupil pred par dny ixil idontknow a vykon mne pripada furt stejny ale mam 650 treba je to jinak nez u 1250

METAL  FOREVER
Inženýrek (Člen)
17.04.2010 18:54:34

Taky mám ixil, ale na B6 a takovej ten propad výkonu který je cca v 5-6tis. zmizel. Alespoň mám takovej pocit v gulích evil

Pajk (Člen)
17.04.2010 21:06:02

no vono taky u 650 jeden či dva koně sem tam se asi těžko pozná rozdíl, tak i těch pár Nm krouťáku dolu nahoru dokud se nevleze na brzdu. A ještě navíc jak hajzlík řvesmile1, tak má většina lidí pocit, že to jede jako lípgood i když opak může bejt klidně pravdoubad ale i nemusí.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS